Arkadaşlar bir şey soracam gebelik şekeri çıkanlarda ailesinde şeker hastalığı olanlar var mı? Yada gebelikte alınan kilo fazla mı?Dr.um bana sordu anne baba kardeşlerde şeker hastalığı var mı diye.Ben de yok dedim.Kilon da normal şeker testine gerek yok onun için dedi.Yapmadı.Ama aklıma takılmadı değil
Arkadaşlar bir şey soracam gebelik şekeri çıkanlarda ailesinde şeker hastalığı olanlar var mı? Yada gebelikte alınan kilo fazla mı?Dr.um bana sordu anne baba kardeşlerde şeker hastalığı var mı diye.Ben de yok dedim.Kilon da normal şeker testine gerek yok onun için dedi.Yapmadı.Ama aklıma takılmadı değil
canım benim dr da sordu bizdede yok ama yinede yaptı
benim sonuç normaldi:lepi:
canım eskiden yapılmayabiliyormuş. ama artık rutin olarak hrkese yapılıyor. çok sinsi çünkü hiçbir belirti vermiyor. istersen doktora söyleme git bir hastane yada yakınlardaki polikliniğe 50 gr gebelik için şeker yüklemesi yaptır. ucuz bir test zaten.
cnm,benim sonucum yüksek çıkınca doktor önce ailede varmı die sordu.
ama nbenim ne anne tarafımda ne baba tarafımda yok.
yediklerimlemi alakalı dedim hayır dedi.yapısal oluyo dedi.
meralcim sağol tatlım,inşallah hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza allahın izniyle yavrularımızı.
bahaaaaaaaar hanım
uyudunuzmu neelülülülülülü
şeker rahatsızlıklarında moral önemli tatlım bunu aklından çıkarma ve bebişinide üzme annesi
hadi bakalım güle güleeeeeee:teytey:uyumadım cnm. ben çıkıyorum yavaş yavaş. yarın görüşürüz tatlım.
herkese iyi akşamlarrrrrrrrrrrr
aferin benim arkadaşımaŞenizhaklısın cnm,bugün itibariyle relaxxx olucam.bebeğim için..o sağlıklı olsun yeterki kimse umurumda değil artık..
bende kaçıyorum arkadaşlar,destekleriniz için hepinize teşekkür edrim.içim rahatladı inanın.
akşam yola çıkmadan kestireyim azıcık.
hepinizi öpüyorum..
pazartesi görüşürüz..
meral selam
nasılsın iyi gidiyor galiba hamilelik:)
Ben bu çarşamba gittim ramazan beye bana çok kızdı kilo aldım diye :)
Sen kaç kilo aldın toplam onu merak ettim
meral selam
nasılsın iyi gidiyor galiba hamilelik:)
Ben bu çarşamba gittim ramazan beye bana çok kızdı kilo aldım diye :)
Sen kaç kilo aldın toplam onu merak ettim
slm kızlr,bugün 50lik şeker yüklemesi yaptırdım ve sonuç malesef 210 çıktı.doktor gebeliğe bağlı şeker hastalığı dedi.dahiliyeciye yönlendirdi o da diyet verdi 15 günlük,bu süre sonunda 100lük yapalım yine yüksek çıkarsa insilüne başlıcaz dedi.
çok moralim bozuk,çok yüksek çıktı 100lüktede yüksek çıkar büyük ihtimalle.
bebeğime zarar vermez inşallah bu hastalık..
doktor tedavini yaptığın sürece etkilemez moralini bozma desede korkuyorum..
Bende 8 kilo aldım, 12 ile tamamlayın dediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?