sagolun kızlar
ben geldim benım laptop lutfettı açıldı
nbrsiniz kızlar
benım ayak parmagımda iltahap oldu tırnak batması gibi ama degil canım çok acıyoo
kardeşimi aradım verdi bişeyler inşallah ii gelir
pelin geçenlerde el tırnağımın yanındaki şeytan tırnağını kopardım iltihap oldu onun gibi mi senin de? çok zonklar o ya :1no2:
cnm git tabii .şeker yüklemesi yapacaklar hemm.içinde rahatlar ben 3 haftada bir gidiyorum kontrole.benm doktorum öçyle çağırıyor senin bayağı geç vermişlerrr.
selammm nasılsınız bklmmm
bende yemeğe gidiyorum canlar afiyet olsun herkese ..
ahhh canıııııııııımmmm ben de çok alıştım...
sayılı gün çabuk geçermiş.... derler de inanma!!!
burdaki günler geçmek bilmiyo ama bursa hemen tükendi senağlama
burdan devvam edicez artık :1hug: Şeniz
AMANDA AMANDA KUŞ YUVAYA DÖNDÜ
NASIL GEÇTİ YOLCULUK CNM ARKADAŞIM
SEÇİİİİLLLLLLLLL NABER?
iyiyim canımmmm sen nasılsın? güzel kızın neler yapıyor fotoğraflar harika çıkmış daha tam yazamadım yorumları :))))
SAĞOL TATLIŞKOM
EKLEDİM CNM
TERMİNALİ KARIŞTIRDIK İŞTEkaydirigubbakcemile3:roflol:
CANIIIIIIIIIM TEŞEKKÜR EDERİM
EĞLENMEK NE KELİME GÜLME KRİZİNE GİRDİK BİR ARA
hiç kendini kastığına değmez güzelcim al randevunu git "1 ay doldu geldim" de, bir sonraki randevunu da belirleyin en geç bir ay sonraya, söyle doktoruna bir daha o kadar uzun süre vermesinlmaz: aylık rutin kontrol denen bir şey var ayrıca nasıl ve niye daha ileri atar ki :1no2:
hoşgeldiiiiinnnn
hoşgeldin yahu tatil iyi hoş da forumdan da tatil oldun hareketsiz kaldı buralar sositososito yeni kuralları bildiriyorum berna hanımcım her gün 10.30 süt veya yoğurt (ayran da olur tabii) saati, 14.30 meyve saati... herkes sabah işe giderken çantasına kumanyasını koymakla yükümlü... buradan kontrol ediyoruz, bir de aklımıza geldikçe su içme uyarısı yapıyoruz birbirimize yerimseniben demişken
HADİİİİİİİ SUUUUUUUUUUUUUUUU :içelim:
herkesler hoşgeldi ve herkese afiyet olsun bu arada hihoyyyt
kızlarrr biz geldikkk napıyosunuz bakimmm
canım hoşgeldinkızlarrr biz geldikkk napıyosunuz bakimmm
[iç içindeki minareller faydalı bile.
nasıl geçiyor canım hamilelik
herşey yuolundamı?
bu arada inanamayacaksınız ama 3,5 haftadır miniğimi görmedim bennn yaa çatlayacağım meraktan eşime söz verdim sen gelince gideriz birlikte hem de büyümüş olur biraz diyeee ama dayanamıyorumm çarşambaya randevu aldım artıkkkk sabahın körüne 08))))) kaç gr. oldu acabaaaaaaaa?inşallah bu defa yüzünü görterir tatlı oğluşummmm
hoşbulduk cnm, sen de hşgeldin =)hoşgeldin berna
meral resimlere baktım süpersiniz maşşalah göbüşlerde öyle
hoşbulduk canımmmm =) ah ah sorma moral depoladılar bana gider ayak canlarım =)Berna ve seçil hoşgeldinizzzzz
bernacım foto muhteşem gerçekten..nekadar eğlendiğiniz yansımış yüzünüze:))))
herkes yemeğe çıkmış afiyet olsunnnnnnn
canım beniimmmm, yolculuk sayenizde süperdi =) uzana uzana geldim vallla, rahatım yerinde idi...AMANDA AMANDA KUŞ YUVAYA DÖNDÜ
NASIL GEÇTİ YOLCULUK CNM ARKADAŞIM
SEÇİİİİLLLLLLLLL NABER?
TERMİNALİ KARIŞTIRDIK İŞTEkaydirigubbakcemile3:roflol:
EĞLENMEK NE KELİME GÜLME KRİZİNE GİRDİK BİR ARA
hahhaahaa, kurallar ha, süpersiniz vallaa!!!! artık hareketlendiririm ben kalan yerden =)hoşgeldin yahu tatil iyi hoş da forumdan da tatil oldun hareketsiz kaldı buralar sositososito yeni kuralları bildiriyorum berna hanımcım her gün 10.30 süt veya yoğurt (ayran da olur tabii) saati, 14.30 meyve saati... herkes sabah işe giderken çantasına kumanyasını koymakla yükümlü... buradan kontrol ediyoruz, bir de aklımıza geldikçe su içme uyarısı yapıyoruz birbirimize yerimseniben demişken
HADİİİİİİİ SUUUUUUUUUUUUUUUU :içelim:
herkesler hoşgeldi ve herkese afiyet olsun bu arada hihoyyyt
aaaaa bak şekerim, ilk ve son 3 ay temiz hava solumak çok önemli..Ooooof kuızlar bu tiner kokusu mahvediyo beni çalıştığım yer dediğim gibi boyandı ve burdayım...
canoooom, sezeryan oluyomuşun sen de =) aldım haberlerini=))) bu arada çooook geçmiş olsun.. dikkat edesin kendine!ben geldim benım laptop lutfettı açıldı
nbrsiniz kızlar
benım ayak parmagımda iltahap oldu tırnak batması gibi ama degil canım çok acıyoo
kardeşimi aradım verdi bişeyler inşallah ii gelir
bizde yemeğe gidiyoruz gelirim birazdan
fatmacım,öznurcum,bilge cim,pelincim sizler nasılsınız neler yapıyorsunuzzzzzzzz,
bu arada inanamayacaksınız ama 3,5 haftadır miniğimi görmedim bennn yaa çatlayacağım meraktan eşime söz verdim sen gelince gideriz birlikte hem de büyümüş olur biraz diyeee ama dayanamıyorumm çarşambaya randevu aldım artıkkkk sabahın körüne 08))))) kaç gr. oldu acabaaaaaaaa?inşallah bu defa yüzünü görterir tatlı oğluşummmm
aynen oyle iltahap oldu bide şişti bende kestım dıye
canım orda gibi hissedyrm şimdi
fatmacım,öznurcum,bilge cim,pelincim sizler nasılsınız neler yapıyorsunuzzzzzzzz,
hoşbulduk cnm, sen de hşgeldin =)
hoşbulduk canımmmm =) ah ah sorma moral depoladılar bana gider ayak canlarım =)
canım beniimmmm, yolculuk sayenizde süperdi =) uzana uzana geldim vallla, rahatım yerinde idi...
kızınla sen nasılsınız?
hahhaahaa, kurallar ha, süpersiniz vallaa!!!! artık hareketlendiririm ben kalan yerden =)
siz de az durmamışsınız maşalllah.. okusam dicem 2 aydır yokum .. yok artık yani =)))
kaçırdığım çok önemli şeyler varsa bana yazın yaaa...
aaaaa bak şekerim, ilk ve son 3 ay temiz hava solumak çok önemli..
o yüzden bol bol mola ver. kimse senin kusuruna bakmaz...
unutma sakın!!! temiz hava...
canoooom, sezeryan oluyomuşun sen de =) aldım haberlerini=))) bu arada çooook geçmiş olsun.. dikkat edesin kendine!
afiyet olsunnnnn!!! cokacimcoook
kızlarrrr merhabaaa nasılsınız.. ben geldımm..
bişey sorucam gazdan catlıycam maden suyu içebılırmıyımmm
aaaaaaaaaaaaa canım yaaa, bak yeni haberim oldu.. ah ah kaçırdıklarımdan en önemlisi işte!! hayırlı olsun bebeeeek çok sevindimm =)))[iç içindeki minareller faydalı bile.
nasıl geçiyor canım hamilelik
herşey yuolundamı?
kızlarrr biz geldikkk napıyosunuz bakimmm
gösterir gösterir =))) benim nazlıyı görmedin mi =)))) arya gösterdiyse arda da gösterir =))) kaydirigubbakcemile5bu arada inanamayacaksınız ama 3,5 haftadır miniğimi görmedim bennn yaa çatlayacağım meraktan eşime söz verdim sen gelince gideriz birlikte hem de büyümüş olur biraz diyeee ama dayanamıyorumm çarşambaya randevu aldım artıkkkk sabahın körüne 08))))) kaç gr. oldu acabaaaaaaaa?inşallah bu defa yüzünü görterir tatlı oğluşummmm
oy oy annesi üzmez seni allahın izniylecanım hoşgeldin
bahar sormayı unuttum resimi aldınmı kızının
aldıysan eklermisin cnm.
şimdilik hersey iyi canım. budefa cokfazla bulantı ve gaz problemım var.ama şikayet etmıyorum.yeterkı busefer acıtmasın melegım annesinin kalbını
hoşbulduk cnm, sen de hşgeldin =)
hoşbulduk canımmmm =) ah ah sorma moral depoladılar bana gider ayak canlarım =)
canım yaaaa bizde senin sayende moral depoladık
çok şekrsin ve inanılmaz pozitif enerji yüklüsün
allah nazarlardan saklasın
muratta çok şekerdi
onunda kulaklarını epey çınlattık galiba:kedi:
canım beniimmmm, yolculuk sayenizde süperdi =) uzana uzana geldim vallla, rahatım yerinde idi...
kızınla sen nasılsınız?
aman aman çok sevindim.
dün sabah arayım dedim sonra rahatsız etmemek adına vazgeçtim cnm.
öyküde iyi berna teyzesi ama gece tekmelrinden ve hareketliliğinden annesini uyutmadı:1no2:
canımmm, saolasın valla çok özlemişim ben de bu ortamı!!! gerçi bu aralar temizlik işlerine kaptırıcam kendimi... molalar sık olacak =) ama artık aranızdayım tekrardan =)))sagol bernacıgım ewt az kaldı
ilk defa az kaldı dıyorum doguma kendı kendıme
dönmuşsun senın ıçın kötu ama bız sana kavuştuk o taraftanda ii :) hoşgeldin yanııı
seçil ne zaman geliyosunuz eskişehire şimdi?
evet ne zaman geliyorsun seçil?:1hug:seçil ne zaman geliyosunuz eskişehire şimdi?
canımmm, saolasın valla çok özlemişim ben de bu ortamı!!! gerçi bu aralar temizlik işlerine kaptırıcam kendimi... molalar sık olacak =) ama artık aranızdayım tekrardan =)))
az kaldı tabii ya, baksana ticker'lara sona yaklaşmışız =))):teytey: :Saruboceq:
hahahaaa =) en kısa zamanda inş... canı çekti şimdi onun ya durmaz atlar gelir..
ama seneye de geliyoruzzz yaniiiii..... planladık biz o işi=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?