2009 Aralık Anneleri

kızlarrr biz geldikkk napıyosunuz bakimmm

iyiyiz şekerimmm akşammm gelecek bi gelin adayının gelinliğini hazırlamaya çalışıyorummm ama aklım burdaaaaaaaaaa

bu arada inanamayacaksınız ama 3,5 haftadır miniğimi görmedim bennn yaa çatlayacağım meraktan eşime söz verdim sen gelince gideriz birlikte hem de büyümüş olur biraz diyeee ama dayanamıyorumm çarşambaya randevu aldım artıkkkk sabahın körüne 08))))) kaç gr. oldu acabaaaaaaaa?inşallah bu defa yüzünü görterir tatlı oğluşummmm

canım hoşgeldin
bahar sormayı unuttum resimi aldınmı kızının
aldıysan eklermisin cnm.

[iç içindeki minareller faydalı bile.
nasıl geçiyor canım hamilelik
herşey yuolundamı?

şimdilik hersey iyi canım. budefa cokfazla bulantı ve gaz problemım var.ama şikayet etmıyorum.yeterkı busefer acıtmasın melegım annesinin kalbını[/QUOTE]
oy oy annesi üzmez seni allahın izniyle
gaz hepimizde vardı
normal yani

alnından öpülesi kadın kocana söz verdiysen beklesene
bu haftasonu gelir herhalde değilmi?

gerçi bende kızımı çok merak ediyorum
cumarteside ben görücem kızımı. 09:00'a da ben randevu aldıma.s

hoşgeldin berna
meral resimlere baktım süpersiniz maşşalah göbüşlerde öyle
hoşbulduk cnm, sen de hşgeldin =)
Berna ve seçil hoşgeldinizzzzz

bernacım foto muhteşem gerçekten..nekadar eğlendiğiniz yansımış yüzünüze:))))
herkes yemeğe çıkmış afiyet olsunnnnnnn
hoşbulduk canımmmm =) ah ah sorma moral depoladılar bana gider ayak canlarım =)
canım beniimmmm, yolculuk sayenizde süperdi =) uzana uzana geldim vallla, rahatım yerinde idi...

kızınla sen nasılsınız?

hahhaahaa, kurallar ha, süpersiniz vallaa!!!! artık hareketlendiririm ben kalan yerden =)

siz de az durmamışsınız maşalllah.. okusam dicem 2 aydır yokum .. yok artık yani =)))

kaçırdığım çok önemli şeyler varsa bana yazın yaaa...

Ooooof kuızlar bu tiner kokusu mahvediyo beni çalıştığım yer dediğim gibi boyandı ve burdayım...
aaaaa bak şekerim, ilk ve son 3 ay temiz hava solumak çok önemli..

o yüzden bol bol mola ver. kimse senin kusuruna bakmaz...

unutma sakın!!! temiz hava...

ben geldim benım laptop lutfettı açıldı
nbrsiniz kızlar
benım ayak parmagımda iltahap oldu tırnak batması gibi ama degil canım çok acıyoo
kardeşimi aradım verdi bişeyler inşallah ii gelir
canoooom, sezeryan oluyomuşun sen de =) aldım haberlerini=))) bu arada çooook geçmiş olsun.. dikkat edesin kendine!
bizde yemeğe gidiyoruz gelirim birazdan

afiyet olsunnnnn!!! cokacimcoook

meralcim aldım ama sadece yüzünü çekti bu sefer. tarayıcımda yok şuan ama 4 boyutluyu eklerim daha net olur hem. meralcim bu arada 75 kg olmuşum. 2 kg almışım. kızım da ben de maşallah kiloları alıyoruz ama dr ii böyle devam et dedi. inşşşşşşşş

vayy oglan rahat ettı 3,5 hafta desene rekor kırmışsın :)

aynen oyle iltahap oldu bide şişti bende kestım dıye
canım orda gibi hissedyrm şimdi

ay bilirim ya çok fena hele bir de ayak olunca ağırlık da biner :1no2: antibiyotikli merhem falan verir herhalde kardeşin bir an önce iltihabı kurutmak için ben bir şey sürmeden kendi kendine kurumasını bekledim ama bir haftadan uzun sürdü vallahi :sinifsinif:

fatmacım,öznurcum,bilge cim,pelincim sizler nasılsınız neler yapıyorsunuzzzzzzzz,

canım biz oğluşumla iyiyiz allaha şükür yarın aylık rutin kontrolümüz var onu bekliyorum ama zaten eskisi gibi gideyim diye delirmiyorum çünkü oğluşum vurup "annem ben iyiyim" diyor bana kaydirigubbakcemile3

sagol bernacıgım ewt az kaldı
ilk defa az kaldı dıyorum doguma kendı kendıme
dönmuşsun senın ıçın kötu ama bız sana kavuştuk o taraftanda ii :) hoşgeldin yanııı

kızlarrrr merhabaaa nasılsınız.. ben geldımm..

bişey sorucam gazdan catlıycam maden suyu içebılırmıyımmm

[iç içindeki minareller faydalı bile.
nasıl geçiyor canım hamilelik
herşey yuolundamı?
aaaaaaaaaaaaa canım yaaa, bak yeni haberim oldu.. ah ah kaçırdıklarımdan en önemlisi işte!! hayırlı olsun bebeeeek çok sevindimm =)))
.maden suyu da gerçi yazmışlar meyveli olanlar maden suyu sayılmıyor zaten, ben hemen hemen her gün içiyorum, mineraller faydalı nasıl olsa yerimseniben

hoşşşgeldinnnnnnnn:kedi:şimdilik hersey iyi canım. budefa cokfazla bulantı ve gaz problemım var.ama şikayet etmıyorum.yeterkı busefer acıtmasın melegım annesinin kalbını[/QUOTE]

gösterir gösterir =))) benim nazlıyı görmedin mi =)))) arya gösterdiyse arda da gösterir =))) kaydirigubbakcemile5
oy oy annesi üzmez seni allahın izniyle
gaz hepimizde vardı
normal yani

alnından öpülesi kadın kocana söz verdiysen beklesene
bu haftasonu gelir herhalde değilmi?

gerçi bende kızımı çok merak ediyorum
cumarteside ben görücem kızımı. 09:00'a da ben randevu aldıma.s[/QUOTE]

oohhhhhhh görün görün süper vallaa... ben gördüm bebişimi =)))

seçil annesi de gördüü =)

sagol bernacıgım ewt az kaldı
ilk defa az kaldı dıyorum doguma kendı kendıme
dönmuşsun senın ıçın kötu ama bız sana kavuştuk o taraftanda ii :) hoşgeldin yanııı
canımmm, saolasın valla çok özlemişim ben de bu ortamı!!! gerçi bu aralar temizlik işlerine kaptırıcam kendimi... molalar sık olacak =) ama artık aranızdayım tekrardan =)))
az kaldı tabii ya, baksana ticker'lara sona yaklaşmışız =))) :teytey: :Saruboceq:

seçil ne zaman geliyosunuz eskişehire şimdi?

hahahaaa =) en kısa zamanda inş... canı çekti şimdi onun ya durmaz atlar gelir..

ama seneye de geliyoruzzz yaniiiii..... planladık biz o işi=)

ay ne güzel oluuuuuuuurrrrrrrr
bebişlerimizle buluşma
hayali bile süpeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrr:teytey::sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…