2009 Aralık Anneleri

ya yetmedi ki berna yaaa. keike tekrar biraraya gelebilsek. doğum yapmadan önce ne güzel olurdu ama birarada oluncada çok di,kkat çekiyoruz :))))) biz varya meralle yürürken birbirimize çarpıyoruz sığamıyoruz. seçil sen meral ben düşünemiyorumm :)))) eskişehir yer yerinden oynar vallahi

ay ne güzel oluuuuuuuurrrrrrrr
bebişlerimizle buluşma
hayali bile süpeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrr:teytey::sm_cool:
he vallaaaaa tey teyyyy =)))))) :teytey: :lepi:

meral aradın mı hastaneyi?

ayy vallaaaa yaa, bi ara dedin ya
"biz meralle sarılamıyoruz" diyeee
hahahaa çatlıodum ya =))))))) ben de aşkımla sarılamıyom, maluuuummmm göbişleeeerrrrr =)))))))) anlıyorum seni çok iyi =)))) :içelim:

bu arada ne hastanesi? randevu mu?

ben az yokum temizlikçi rolune soyunucam =)))

öptüüümmmmmm hepinizi

kesinlikle kızlar iki hamilede caddede yürümekte güçlük çektik
komiktik yani. sürekli birbirimize çarptık durduk.
bende dördümüzü bir arada düşünemiyorum vallahikaydirigubbakcemile3
kesin yer yeriden oynardı...

MEYVE SAATıııııııııııııııııııııııııı cokacimcoook biz şeftali ve mürdüm eriği yiyoruz sayın bakayım kimde ne mevye var???? sengözlerimebaksanab

ne alaka ya seni görünce fiyat değişcekmiymiş :)))))) bir alem bunlar da. beni dr gönderdi ya belki farklı olabilir die düşündüm onun için sordum
salak bunlar yaaaaaaa
neyse bir ara eşimle uğrayıp görüşeceğim artık cnm.
bende acaba değişrimi diye aradım ama cevap alamadım işte...

ço güldüm bende sana
süpersin vallahi bernacım
göbekler ah göbekler

baharın gittiği hastanede 4 boyutlu ultrason varmış
ona gireyim dedim.
gerçi geçen ay girmiştim ama
merak ne yaparsınyerimseniben

MEYVE SAATıııııııııııııııııııııııııı cokacimcoook biz şeftali ve mürdüm eriği yiyoruz sayın bakayım kimde ne mevye var???? sengözlerimebaksanab

şefffffffffttttttttttttttaaaaaaaaaaalllllllllllllllliiiiiiiiiiiiiiiiiii ve arrrrrrrrrrrrrrmmmmmmmmmmmmuuuuuuuuuuuuuuuuttttttttttttttttttttttt :sm_cool: ben beklerken biraz da karpuz götürdüm

MEYVE SAATİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ cokacimcoook biz şeftali ve mürdüm eriği yiyoruz sayın bakayım kimde ne mevye var???? sengözlerimebaksanab

afiyet olsun
bizde elma, muz, şeftali, müdrüm eriği var cnm.
bugün çeşit bol yani:kedi:

AA canım on dakika mı görüştünüz siiz ben daha uzun sanmıştımm.İnşş. canım çıkar yukarıya.Ben de orda olsaydım keşke görüşseydim sizlerle o kadar isterdim kiiopuyorumnanaktan
Belki bebeklerimiz doğsun bir yerlerde görüşebiliriz belli mi oluryerimseniben
Bu arada Allah kavuştursun sevdiklerine inş. güzel günlerde bebiş doğunca görürsün yine herhalde onlarıyerimseniben

şefffffffffttttttttttttttaaaaaaaaaaalllllllllllllllliiiiiiiiiiiiiiiiiii ve arrrrrrrrrrrrrrmmmmmmmmmmmmuuuuuuuuuuuuuuuuttttttttttttttttttttttt :sm_cool: ben beklerken biraz da karpuz götürdüm

oooooooooooohhhhhhhhhhh yarasınnnnnnnnnnn kaydirigubbakcemile5

afiyet olsun
bizde elma, muz, şeftali, müdrüm eriği var cnm.
bugün çeşit bol yani:kedi:

Ayy ben de yiyim durun hafiften canım bişeyler yemek istemişti ne yesem diye düşünüyordum iyi oldu.Gerçi hep bunu düşünüyorum bu günlerde ne yesem ne yesem diyip hepsini yiyorum:roflol:cokacimcoook

ben 75'le hamileliğime başladım yaaaaaaaaaaaaaa:sinifsinif:mafoldumben
sen çok iyi gidiyorsun yaaaaaaaaaaaaaaaa

dört boyutluyu bekliyorum o zaman

kızlar bugün hastanede ikiz bebekler gördüm biri kız biri erkek annesiyle babasının kucağında. ikisininde gözünden uyku akıyor saf gibi olmuşlar çok üzüldüm hallerine ne zor yaaa. ikizlerin annelerine Allah kolaylık versin...

allah yardımcıları olsun canım.

bahar sıla kaç haftalık ultrasona göre cnm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…