canımmm, saolasın valla çok özlemişim ben de bu ortamı!!! gerçi bu aralar temizlik işlerine kaptırıcam kendimi... molalar sık olacak =) ama artık aranızdayım tekrardan =)))
az kaldı tabii ya, baksana ticker'lara sona yaklaşmışız =))):teytey: :Saruboceq:
hahahaaa =) en kısa zamanda inş... canı çekti şimdi onun ya durmaz atlar gelir..
ama seneye de geliyoruzzz yaniiiii..... planladık biz o işi=)
hoşbulduk cnm, sen de hşgeldin =)
hoşbulduk canımmmm =) ah ah sorma moral depoladılar bana gider ayak canlarım =)
canım yaaaa bizde senin sayende moral depoladık
çok şekrsin ve inanılmaz pozitif enerji yüklüsün
allah nazarlardan saklasın
muratta çok şekerdi
onunda kulaklarını epey çınlattık galiba:kedi:
=)))))))))))) sizin de pek altta kalır yanınız yok bacım =)))) anca beraber kanca beraber!!!
murat da şeker olmasa alır mıydım kız onu =))))))) :lepi:
canım beniimmmm, yolculuk sayenizde süperdi =) uzana uzana geldim vallla, rahatım yerinde idi...
kızınla sen nasılsınız?
aman aman çok sevindim.
dün sabah arayım dedim sonra rahatsız etmemek adına vazgeçtim cnm.
öyküde iyi berna teyzesi ama gece tekmelrinden ve hareketliliğinden annesini uyutmadı:1no2:
ah canım benim, yazmayayım dedim ama 7 buçuk civarı sollama yüzünden kaza tehlikesi geçirdik.. 2. sinde bi eşeğe çarptık =)) eşekler de söylemesi ayıp ama ..... anladın sen =)))
3.de de yine bi sollama hatası... frenler saolsun hep uyandık sıçrayarak...
çok korktum ama ilkinde. hatta karnıma kramp girdi, iyice korktum bişey olucak diye.. aman Allah korudu da sağsalim geldik gerzekler yüzünden töööbe tööbeeee.....lmaz:
öyküyü de okudum be annesi =) aynennnn vallaaa kıpır kıpır içiiiimmm=))))))))))))))))))):teytey:
meral aradın mı hastaneyi?
aradım baharcım
kaç lira sordun telefonda yanıt veremediler
gidip yüzyüze görüşmeliymişim.
:uhm:
he vallaaaaa tey teyyyy =)))))) :teytey: :lepi:ay ne güzel oluuuuuuuurrrrrrrr
bebişlerimizle buluşma
hayali bile süpeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrr:teytey::sm_cool:
ya yetmedi ki berna yaaa. keike tekrar biraraya gelebilsek. doğum yapmadan önce ne güzel olurdu ama birarada oluncada çok di,kkat çekiyoruz :))))) biz varya meralle yürürken birbirimize çarpıyoruz sığamıyoruz. seçil sen meral ben düşünemiyorumm :)))) eskişehir yer yerinden oynar vallahi
meral aradın mı hastaneyi?
kesinlikle kızlar iki hamilede caddede yürümekte güçlük çektikya yetmedi ki berna yaaa. keike tekrar biraraya gelebilsek. doğum yapmadan önce ne güzel olurdu ama birarada oluncada çok di,kkat çekiyoruz :))))) biz varya meralle yürürken birbirimize çarpıyoruz sığamıyoruz. seçil sen meral ben düşünemiyorumm :)))) eskişehir yer yerinden oynar vallahi
ah canım benim, yazmayayım dedim ama 7 buçuk civarı sollama yüzünden kaza tehlikesi geçirdik.. 2. sinde bi eşeğe çarptık =)) eşekler de söylemesi ayıp ama ..... anladın sen =)))
3.de de yine bi sollama hatası... frenler saolsun hep uyandık sıçrayarak...
çok korktum ama ilkinde. hatta karnıma kramp girdi, iyice korktum bişey olucak diye.. aman Allah korudu da sağsalim geldik gerzekler yüzünden töööbe tööbeeee.....lmaz:
öyküyü de okudum be annesi =) aynennnn vallaaa kıpır kıpır içiiiimmm=))))))))))))))))))):teytey:
o eşek şoföre çok kızdım şimdilmaz:
allah korumuş sizi
çok uzundu yolunuz be canım:1no2:
salak bunlar yaaaaaaane alaka ya seni görünce fiyat değişcekmiymiş :)))))) bir alem bunlar da. beni dr gönderdi ya belki farklı olabilir die düşündüm onun için sordum
he vallaaaaa tey teyyyy =)))))) :teytey: :lepi:
ayy vallaaaa yaa, bi ara dedin ya
"biz meralle sarılamıyoruz" diyeee
hahahaa çatlıodum ya =))))))) ben de aşkımla sarılamıyom, maluuuummmm göbişleeeerrrrr =)))))))) anlıyorum seni çok iyi =)))) :içelim:
bu arada ne hastanesi? randevu mu?
ben az yokum temizlikçi rolune soyunucam =)))
öptüüümmmmmm hepinizi
MEYVE SAATıııııııııııııııııııııııııı cokacimcoook biz şeftali ve mürdüm eriği yiyoruz sayın bakayım kimde ne mevye var???? sengözlerimebaksanab
MEYVE SAATİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ cokacimcoook biz şeftali ve mürdüm eriği yiyoruz sayın bakayım kimde ne mevye var???? sengözlerimebaksanab
AA canım on dakika mı görüştünüz siiz ben daha uzun sanmıştımm.İnşş. canım çıkar yukarıya.Ben de orda olsaydım keşke görüşseydim sizlerle o kadar isterdim kiiopuyorumnanaktancanıımmm benimmmm
hoşbulduk =)))
sorma yaa süper bi buluşma oldu vallaa , o an dakkaya o kadar şey sığdı ki =) acaip mutlu oldum..
bu arada bebişine sıkılma diye yazmıştım sana. ben de öyle hareketleri aşağıda hissediyordum. yavaş yavaş çıkacak cnm dert etme sakın..
hatta bi akrabam sordu bebek nerde duruyor aşağıda mı diye de kafayı sıyırıyodum nerdeyse... kötü bişey mi acaba diye? yavaş yavaş.... çıkaacak =):1hug:
şefffffffffttttttttttttttaaaaaaaaaaalllllllllllllllliiiiiiiiiiiiiiiiiii ve arrrrrrrrrrrrrrmmmmmmmmmmmmuuuuuuuuuuuuuuuuttttttttttttttttttttttt :sm_cool: ben beklerken biraz da karpuz götürdüm
afiyet olsun
bizde elma, muz, şeftali, müdrüm eriği var cnm.
bugün çeşit bol yani:kedi:
meralcim aldım ama sadece yüzünü çekti bu sefer. tarayıcımda yok şuan ama 4 boyutluyu eklerim daha net olur hem. meralcim bu arada 75 kg olmuşum. 2 kg almışım. kızım da ben de maşallah kiloları alıyoruz ama dr ii böyle devam et dedi. inşşşşşşşş
kızlar bugün hastanede ikiz bebekler gördüm biri kız biri erkek annesiyle babasının kucağında. ikisininde gözünden uyku akıyor saf gibi olmuşlar çok üzüldüm hallerine ne zor yaaa. ikizlerin annelerine Allah kolaylık versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?