ben 75'le hamileliğime başladım yaaaaaaaaaaaaaa:sinifsinif:mafoldumben
sen çok iyi gidiyorsun yaaaaaaaaaaaaaaaa
dört boyutluyu bekliyorum o zaman
Oleyyy 18 kişiyiz şuan pardon yaa 36 kişiyizkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3
oooooooooooohhhhhhhhhhh yarasınnnnnnnnnnn kaydirigubbakcemile5
oy oy annesi üzmez seni allahın izniylecanım hoşgeldin
bahar sormayı unuttum resimi aldınmı kızının
aldıysan eklermisin cnm.
şimdilik hersey iyi canım. budefa cokfazla bulantı ve gaz problemım var.ama şikayet etmıyorum.yeterkı busefer acıtmasın melegım annesinin kalbını
cnm iyiyiz biz kızımla
sen nasılsın özlettın kendını sezon bitmedı ramazan dolayısıyla hala yoksun ortalarda
meralcim aldım ama sadece yüzünü çekti bu sefer. tarayıcımda yok şuan ama 4 boyutluyu eklerim daha net olur hem. meralcim bu arada 75 kg olmuşum. 2 kg almışım. kızım da ben de maşallah kiloları alıyoruz ama dr ii böyle devam et dedi. inşşşşşşşş
vayy oglan rahat ettı 3,5 hafta desene rekor kırmışsın :)
ay bilirim ya çok fena hele bir de ayak olunca ağırlık da biner :1no2: antibiyotikli merhem falan verir herhalde kardeşin bir an önce iltihabı kurutmak için ben bir şey sürmeden kendi kendine kurumasını bekledim ama bir haftadan uzun sürdü vallahi :sinifsinif:
canım biz oğluşumla iyiyiz allaha şükür yarın aylık rutin kontrolümüz var onu bekliyorum ama zaten eskisi gibi gideyim diye delirmiyorum çünkü oğluşum vurup "annem ben iyiyim" diyor bana kaydirigubbakcemile3
seçil ne zaman geliyosunuz eskişehire şimdi?
aaaaaaaaaaaaa canım yaaa, bak yeni haberim oldu.. ah ah kaçırdıklarımdan en önemlisi işte!! hayırlı olsun bebeeeek çok sevindimm =)))
.maden suyu da gerçi yazmışlar meyveli olanlar maden suyu sayılmıyor zaten, ben hemen hemen her gün içiyorum, mineraller faydalı nasıl olsa yerimseniben
hoşşşgeldinnnnnnnn:kedi:şimdilik hersey iyi canım. budefa cokfazla bulantı ve gaz problemım var.ama şikayet etmıyorum.yeterkı busefer acıtmasın melegım annesinin kalbını
evet ne zaman geliyorsun seçil?:1hug:
ya yetmedi ki berna yaaa. keike tekrar biraraya gelebilsek. doğum yapmadan önce ne güzel olurdu ama birarada oluncada çok di,kkat çekiyoruz :))))) biz varya meralle yürürken birbirimize çarpıyoruz sığamıyoruz. seçil sen meral ben düşünemiyorumm :)))) eskişehir yer yerinden oynar vallahi
bahar hastaneyemı gıttın bugun kaçırmışım ben
nasıl bebiş anlatsana kaç kılo olmuş
afiyet olsun
bizde elma, muz, şeftali, müdrüm eriği var cnm.
bugün çeşit bol yani:kedi:
muz ve şeftali var bizde de..cokacimcoook
Ayy ben de yiyim durun hafiften canım bişeyler yemek istemişti ne yesem diye düşünüyordum iyi oldu.Gerçi hep bunu düşünüyorum bu günlerde ne yesem ne yesem diyip hepsini yiyorum:roflol:cokacimcoook
Oleyyy 18 kişiyiz şuan pardon yaa 36 kişiyizkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3
Bahar sen doktor mu değiştirdin?Abdurrahman beye gitmiyor muydun?Ben mi yanlış hatılıyorum?
bugün dr demeden tartıya çıktım gördüm 75 i. güya hemşireye göstermicem çok çıkarsa :))) hemşire bir bağırdı 75 die yuhh dedim bütün hastane duydu :) bol bol yürüyüş meral. yemeklerden sonra uyumak yok yüricezzz az yürüyosun. çıkart kocanı da akşamları alışkanlık haline getir.
924 gr olmuş tatlım. ters duruyor kafası yukarıda yani ama daha çok değişir merak etme dedi. her zamanki gibi çok hareketli maşallah kızım baya uğraştırdı doktoru. 7 sine de randevu aldım 4 boyutlu için. o zaman eklerim resimlerini. tahlillerim de temiz çıktı çok şükür iyiyiz yani.
benim de kalçam felaket durumda bunlar galiba ikiz biri önde büyüyor biri arkada kaydirigubbakcemile3 bebekle göbeğin alakası yok ki bilip bilmeden konuşuyorlar bazı insanlar sırf kıskançlıktan moral bozmak için yapıyorlar boşverrrrrrrrrrrrrrr bizim komşuyla aramızda 1-2 hafta var dr bebeğe 200 gr çok ufak hiç gelişmemiş dedi kadının göbeği benim 5 katım ve şaşkın hala oruç tutyor benneyaptımki
Yaa benim gibi olan var mıı ne zaman meyve yesem sanki daha çok acıkıyorum ben:kedi:
kızlar bugün hastanede ikiz bebekler gördüm biri kız biri erkek annesiyle babasının kucağında. ikisininde gözünden uyku akıyor saf gibi olmuşlar çok üzüldüm hallerine ne zor yaaa. ikizlerin annelerine Allah kolaylık versin...
bugün dr demeden tartıya çıktım gördüm 75 i. güya hemşireye göstermicem çok çıkarsa :))) hemşire bir bağırdı 75 die yuhh dedim bütün hastane duydu :) bol bol yürüyüş meral. yemeklerden sonra uyumak yok yüricezzz az yürüyosun. çıkart kocanı da akşamları alışkanlık haline getir.
26+2 meralcim ultrasonla sat tarihi aynı gidiyor. fotoğrafları akşam denedim sitede bişey vardı eklemedi akşam denerim gene.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?