2009 Aralık Anneleri

ben 75'le hamileliğime başladım yaaaaaaaaaaaaaa:sinifsinif:mafoldumben
sen çok iyi gidiyorsun yaaaaaaaaaaaaaaaa

dört boyutluyu bekliyorum o zaman

bugün dr demeden tartıya çıktım gördüm 75 i. güya hemşireye göstermicem çok çıkarsa :))) hemşire bir bağırdı 75 die yuhh dedim bütün hastane duydu :) bol bol yürüyüş meral. yemeklerden sonra uyumak yok yüricezzz az yürüyosun. çıkart kocanı da akşamları alışkanlık haline getir.

oy oy annesi üzmez seni allahın izniyle
gaz hepimizde vardı
normal yani

alnından öpülesi kadın kocana söz verdiysen beklesene
bu haftasonu gelir herhalde değilmi?

hayatım inşallahhh kocacımmmm yarın burada olacak o yüzden gelir gelmez ç.şamba sabahına aldımmmmm..söz verdim diyorum yaaaaaa gitmedim iştee

gerçi bende kızımı çok merak ediyorum
cumarteside ben görücem kızımı. 09:00'a da ben randevu aldıma.s[/QUOTE]

cnm iyiyiz biz kızımla
sen nasılsın özlettın kendını sezon bitmedı ramazan dolayısıyla hala yoksun ortalarda

canım sağolsunlar düğünler bu sene bitmiyoo bayram sonrasına sarktı yaa ondan aman iş olsun da çok şükürrrr,senin de kızın olacak di miiii :))) hani erkek bolluğu vardı bu sene herkesin kzı oluyooo:)))

vayy oglan rahat ettı 3,5 hafta desene rekor kırmışsın :)

:sm_confused:

Walla ben bile inanamıyorummm:)))herkes de aynı şeyi söylüyor çocuk rahat etti diyeeeeeee:)))

maşallahhh tatlıma benimmmmmbi gün saat 11 e kadar sabah hareket etmedi nasıl korktummm hemen tatlı bişiler yedim başladı kıpırdamaya :)))

seçil ne zaman geliyosunuz eskişehire şimdi?

bernacım ile seneye inşallahhhh:)))) ama eşimle sizin geleceğiniz yok yaa biz gelelim ramazandan sonra ayarlayalım daa bir hafta sonu

gösterir gösterir =))) benim nazlıyı görmedin mi =)))) arya gösterdiyse arda da gösterir =))) kaydirigubbakcemile5

inşallahhh canımmm hala rüyamda erkek kardeşimin bebekliği olarak görüyorummm ama aryaaa annesiiii kızlarrrrrrrrrrr

oy oy annesi üzmez seni allahın izniyle
gaz hepimizde vardı
normal yani

alnından öpülesi kadın kocana söz verdiysen beklesene
bu haftasonu gelir herhalde değilmi?

gerçi bende kızımı çok merak ediyorum
cumarteside ben görücem kızımı. 09:00'a da ben randevu aldıma.s[/QUOTE]

oohhhhhhh görün görün süper vallaa... ben gördüm bebişimi =)))

seçil annesi de gördüü =)
[/QUOTE]

evet ne tatlı maşallahh artık simaları gayet şekillendi rabbim nazarlardan korusunnnn

evet ne zaman geliyorsun seçil?:1hug:

çok yakında bitanemmmm

ben gelene kadar biraz daha şişeriz zatennnn:))))ay ne komik olurrr aman olsun yaaaaaabiz bernayla öpüşürken göbişlerimiz çarpıyordu birbirine:))))

bahar hastaneyemı gıttın bugun kaçırmışım ben
nasıl bebiş anlatsana kaç kılo olmuş

924 gr olmuş tatlım. ters duruyor kafası yukarıda yani ama daha çok değişir merak etme dedi. her zamanki gibi çok hareketli maşallah kızım baya uğraştırdı doktoru. 7 sine de randevu aldım 4 boyutlu için. o zaman eklerim resimlerini. tahlillerim de temiz çıktı çok şükür iyiyiz yani.

afiyet olsun
bizde elma, muz, şeftali, müdrüm eriği var cnm.
bugün çeşit bol yani:kedi:

muz ve şeftali var bizde de..cokacimcoook

Ayy ben de yiyim durun hafiften canım bişeyler yemek istemişti ne yesem diye düşünüyordum iyi oldu.Gerçi hep bunu düşünüyorum bu günlerde ne yesem ne yesem diyip hepsini yiyorum:roflol:cokacimcoook

hepimize yarasın kızlarrrrrrrr kaydirigubbakcemile5

Oleyyy 18 kişiyiz şuan pardon yaa 36 kişiyizkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 :CüvCüv:

evet yürüyüş şart
eşim yürüyecekte ben kıvırıyorum aslında...

ama yok öyle yatmak
eşime akşam söyledim her akşam yürüyelim diye ankalştık bakalım.

masallah çok şukur iyi haberlerini almak çok guzel
ay hadi bakalım inşallah ayın 7 sınde ugrastırmaz senı bızı çok ugrastırdı mına her gittiğimizde ugrastırıyor zaten çikolatasını yemeden göstermyor yuzunu
yuz görumlugunu verde oyle gıt kızının ben yanımda da göturmuştum ordada yedım çıkolata :)

sağol canım ya,valla takmıyorum kimseyi artık..o fotoğraf 1 hafta öncesinidi sanki 1 haftada birazcık daha büyüdü göbüşüm..bir ara koyarım.

merhaba arkadaşlar aranızda 4 boyutlu renkli ultrasona giren var mı? doktorum 24.haftadan sonra iyi olur dedi ben biraz daha beklemek istedim ama artık sabırsızlanıyorum

biz eşimle geçen kış eğer hamile kalamazsam tüp bebek yaparız ikiz olur falan diyoduk:)))ama ne zor yaa ALLAH kolaylık versin annesi ve babasına

yok şekerimmm biz de problem yok o tartılar her seferinde bozuluyoo da ondannnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…