2009 Aralık Anneleri

Isleri toparladim . Eylul'un ihtiyac listesini cikariyim dedim haftaya gideyim alayim yoksa yetismicek ya . Cok fena bi liste cikti :uhm:

ben varım işte :çok üzgünüm: vereliniortak

Çok üzgünüm çoook Niye böyle oluyor kiii:bbo:
Çarşamba günü halamlar babannem annemler ablamlar iftara gelecek topluca.12 kişi olacaz.Temizlik yapıyorum güya.10 dak. iş yapıp 1 saat mola veriyorum sürekli yoruluyorum,acıkıyorum,tuvaletim geliyo falan falan.Annem o gün yemek için yardıma gelecek Allahtan.babannem Ankaradaydı ilk kez gelecek evime o yüzden çok çalışmam lazım çook.Allahtan eşime evi güzelce süpürttüm ve perdeleri yıkayıp astırdım:jeyyar: Bana küçük işler kaldı.Ben çıkayım da iş yapayım yavaştan arkadaşlar öptüm hepinizi görüşürüzyerimsenibena.s.

İkizlere bakmak gerçekten zor ya birde yürüdükleri her yeri karıştırdıkları zaman vay haline annelerinin.Ama uslularsa ve beraber oynuyorlarsa da iyi olabilir.Ablamın bir arkadaşı geldi kaldı 2yaşında ikizleri var bir erkek bir kız ayy o neydi öyle çok yaramazlar birde çok zor yaa:sinifsinif:

Isleri toparladim . Eylul'un ihtiyac listesini cikariyim dedim haftaya gideyim alayim yoksa yetismicek ya . Cok fena bi liste cikti :uhm:
burcu benim listemdede çok şey var cnm.
allah kolaylık versin

yorma kendini aman haaaaaaaaa
biraz iş biraz molakaydirigubbakcemile5

ya bende liste var olanları işaretliyim diye düşündüm onu bile gözüm kesmiyo napcam bu üşengeçlikle ben yaaa :sinifsinif:

mide harekete geçiyor çünkü :sinifsinif: genelde aynı şikayet olur hele de elma yendiğinde

allah kolaylık versin güzelim yorma ama kendini sonuçta gelen yabancı değil ve sen de hamilesinnnnnnn :CüvCüv:

kolay gelsın çok yorma kendını

Valla bi yerden baslamak lazim da gozum korktu benim valla . Deli gibi bir liste cikti ben mi abarttim ya :uhm:

burcu benim listemdede çok şey var cnm.
allah kolaylık versin

yorma kendini aman haaaaaaaaa
biraz iş biraz molakaydirigubbakcemile5

kolay gelsın çok yorma kendını

Sağolun kızlar yormam kendimi merak etmeyin yerimseniben Yavaş yavaş yapıyorum zaten görş.kendinize iyi bakın

Valla bi yerden baslamak lazim da gozum korktu benim valla . Deli gibi bir liste cikti ben mi abarttim ya :uhm:

geçen hafta ben bir link atmıştım... babaolmak.com'da yayınladıkları bir liste vardı... hastane listesi (anne-baba-bebek için) artı ev listesi gerekli malzemeler... bence o liste son derece sağlıklı ve gerekli her şeyi içeren bir liste üstelik kaç tane gerektiğini yazıyorlar ve senin için de yer ayırmışlar sende kaç tane olduğunu yazabiliyorsun yerimseniben

öznur ses ver :)
sesin çıkmıyor

burdayım canım izliyorum sizi:))

gördünmü pelin meralin fotoları ne şeker çıkmış üç koca göbiş.kıskandım valla
bizde unutmayalım makineler bari

ayy çok kötüyüm ben ya afakanlar basıyo sıcaktan
ben ki hiç terlemezdim şimdi çok fena durumdayım özellikle bikaç haftadır.

bilgeee tekrar bulup atsan ne iyi olur dimi canım arkadaşım:))
bizde faydalanırız bari....

burcu hayatım listeni görmem mümkün mü? ben de ufaktan bişeyler aldım, sabah kayınvalidem diyoki annenle alışverişe çıkmışsınız herşeyi almışsınız bana ne kaldı pekiiiiii dedi.. bende daha alınacak çok şey var, sen paradan haber ver dedim..ben ona bi liste vereyim bari.. ordan baksın seçsin alsın, annemle olduğu gibi rahat olamıyorum ki kayınvalidemle.. anneme bile kıyamadığımdan ben şu alalım filan demedim o istedi adam verdi ben de seçtim.. yani geçim derdi nedir bildiğimiz için, insan annesine bile ne almak istediğini çok rahatça söyleyemiyor.. kayınvalidem ki onlar çok ucuz şeyleri bile pahalı bulurlar ben ne diyim şimdi bilemedim.. mesela biz ogün annemle 750 ye yakın para harcadık.. annem lohusa gecelik sabahlık takımımı bile en iyisinden aldı... böyle birşeyi herzaman yaşamıyosun dedi.. sırf bana aldığı 6 parça hamile kıyafeti 385 lira tuttu. daha kayınvalidemler biraz sıkıdır.. ben onla nasıl rahat rahat alışverişe çıkarım.. normalde annemin tek lira birikmiş parası yok, maaşla çalışıyor, ve en iyisini yapmak istiyor. bebek odası ile ilgili kimseden ses çıkmayınca annem ben alırım kızım dedi, dedesinin paşasına dedesini aratmıycam onun arzularını yerine getircem dedi.. herşeyi de anacıma yıkmak istemiyorum.. bende daha bebek arabası yok, çanta seti yok, oda, perdeler, halı.. ya kaynanacuuummmmm sen paradan haber ver.. biliyorum ki hayatta torunu olcak diye heveslenip kesenin ağzını açmaz.. alacağı en fazla bir kaç çorap ve tulumdan ibarettir onuda kimbilir nerden alır..

öznurcum süpriz yapar belki istanbulada geliriz:1hug:

ay gördunm öznur maşallahları var
ewt alırız yanımıza makıneleri
anneme söyledım guluyor zaten ay ne hoş olur 3 göbiş gezinirsiniz diyor
hem bebişlerede hatıra kalır
bakın sız bu kadardan beri arkadassınız deriz :)
bende dun ay oyy dıyrek eşimi uyandırmışım neyın var demış nefes alamyrm göbegımden dıyıp popomu donup uyumuşum :)

öznurcum süpriz yapar belki istanbulada geliriz:1hug:

evettt evettttt kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…