ben varım işte :çok üzgünüm: vereliniortak
biz eşimle geçen kış eğer hamile kalamazsam tüp bebek yaparız ikiz olur falan diyoduk:)))ama ne zor yaa ALLAH kolaylık versin annesi ve babasına
yok şekerimmm biz de problem yok o tartılar her seferinde bozuluyoo da ondannnnn
burcu benim listemdede çok şey var cnm.Isleri toparladim . Eylul'un ihtiyac listesini cikariyim dedim haftaya gideyim alayim yoksa yetismicek ya . Cok fena bi liste cikti :uhm:
Çok üzgünüm çoook Niye böyle oluyor kiii:bbo:
Çarşamba günü halamlar babannem annemler ablamlar iftara gelecek topluca.12 kişi olacaz.Temizlik yapıyorum güya.10 dak. iş yapıp 1 saat mola veriyorum sürekli yoruluyorum,acıkıyorum,tuvaletim geliyo falan falan.Annem o gün yemek için yardıma gelecek Allahtan.babannem Ankaradaydı ilk kez gelecek evime o yüzden çok çalışmam lazım çook.Allahtan eşime evi güzelce süpürttüm ve perdeleri yıkayıp astırdım:jeyyar: Bana küçük işler kaldı.Ben çıkayım da iş yapayım yavaştan arkadaşlar öptüm hepinizi görüşürüzyerimsenibena.s.
Isleri toparladim . Eylul'un ihtiyac listesini cikariyim dedim haftaya gideyim alayim yoksa yetismicek ya . Cok fena bi liste cikti :uhm:
Çarşamba günü halamlar babannem annemler ablamlar iftara gelecek topluca.12 kişi olacaz.Temizlik yapıyorum güya.10 dak. iş yapıp 1 saat mola veriyorum sürekli yoruluyorum,acıkıyorum,tuvaletim geliyo falan falan.Annem o gün yemek için yardıma gelecek Allahtan.babannem Ankaradaydı ilk kez gelecek evime o yüzden çok çalışmam lazım çook.Allahtan eşime evi güzelce süpürttüm ve perdeleri yıkayıp astırdım:jeyyar: Bana küçük işler kaldı.Ben çıkayım da iş yapayım yavaştan arkadaşlar öptüm hepinizi görüşürüzyerimsenibena.s.
merhaba arkadaşlar aranızda 4 boyutlu renkli ultrasona giren var mı? doktorum 24.haftadan sonra iyi olur dedi ben biraz daha beklemek istedim ama artık sabırsızlanıyorum
ya bende liste var olanları işaretliyim diye düşündüm onu bile gözüm kesmiyo napcam bu üşengeçlikle ben yaaa :sinifsinif:
mide harekete geçiyor çünkü :sinifsinif: genelde aynı şikayet olur hele de elma yendiğinde
allah kolaylık versin güzelim yorma ama kendini sonuçta gelen yabancı değil ve sen de hamilesinnnnnnn :CüvCüv:
burcu benim listemdede çok şey var cnm.
allah kolaylık versin
yorma kendini aman haaaaaaaaa
biraz iş biraz molakaydirigubbakcemile5
ya bende liste var olanları işaretliyim diye düşündüm onu bile gözüm kesmiyo napcam bu üşengeçlikle ben yaaa :sinifsinif:
mide harekete geçiyor çünkü :sinifsinif: genelde aynı şikayet olur hele de elma yendiğinde
allah kolaylık versin güzelim yorma ama kendini sonuçta gelen yabancı değil ve sen de hamilesinnnnnnn :CüvCüv:
kolay gelsın çok yorma kendını
Valla bi yerden baslamak lazim da gozum korktu benim valla . Deli gibi bir liste cikti ben mi abarttim ya :uhm:
öznur ses ver :)
sesin çıkmıyor
geçen hafta ben bir link atmıştım... babaolmak.com'da yayınladıkları bir liste vardı... hastane listesi (anne-baba-bebek için) artı ev listesi gerekli malzemeler... bence o liste son derece sağlıklı ve gerekli her şeyi içeren bir liste üstelik kaç tane gerektiğini yazıyorlar ve senin için de yer ayırmışlar sende kaç tane olduğunu yazabiliyorsun yerimseniben
Valla bi yerden baslamak lazim da gozum korktu benim valla . Deli gibi bir liste cikti ben mi abarttim ya :uhm:
bilgeee tekrar bulup atsan ne iyi olur dimi canım arkadaşım:))
bizde faydalanırız bari....
burdayım canım izliyorum sizi:))
gördünmü pelin meralin fotoları ne şeker çıkmış üç koca göbiş.kıskandım valla
bizde unutmayalım makineler bari
ayy çok kötüyüm ben ya afakanlar basıyo sıcaktan
ben ki hiç terlemezdim şimdi çok fena durumdayım özellikle bikaç haftadır.
burdayım canım izliyorum sizi:))
gördünmü pelin meralin fotoları ne şeker çıkmış üç koca göbiş.kıskandım valla
bizde unutmayalım makineler bari
ayy çok kötüyüm ben ya afakanlar basıyo sıcaktan
ben ki hiç terlemezdim şimdi çok fena durumdayım özellikle bikaç haftadır.
öznurcum süpriz yapar belki istanbulada geliriz:1hug:
masallah çok şukur iyi haberlerini almak çok guzel
ay hadi bakalım inşallah ayın 7 sınde ugrastırmaz senı bızı çok ugrastırdı mına her gittiğimizde ugrastırıyor zaten çikolatasını yemeden göstermyor yuzunu
yuz görumlugunu verde oyle gıt kızının ben yanımda da göturmuştum ordada yedım çıkolata :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?