2009 Aralık Anneleri

Bilgenin verdigi liste ile kontrol edip oyle atayim bari

bende dün kocama kızdım konuşmuyorum onunla alışverişe gittik evde eksikler vardı bebek bezleri indirimdeydi alalım dedim kırk saat inceledi ne gerek var eve yığmaya ben sonra da gelir alırım hem neden sadece prima mı var dedi konuştu durdu boşverrr dedim kendi kendime yürüdüm bebek elbiselerine bakmaya başladım sadece baktım sende bebekle ilgili bişey görünce kendini kaybediyorsun dedi bende ne yapayım benim ilk çocuğum hevesliyim dedim ama gene anlamadı cimri ne olacak herşeyi zaten annem aldı daha o baba olacak şahsiyet 1 mendil bile almadı ve alalım bile demiyor çook moralim bozuldu o çocuğu isterken para harcamayı göze alacaktın sadece istemekle olmuyor işte dedim daha bebek odası var ben bu adamla nasıl alacağım bilmiyorum 40 saat inceler deli eder beni mafoldumbenmafoldumben

merhaba kızlar ben 26 haftalık hamileyim bende biran önce alışverişe çıkayım diye sabırsızlanıyorum şimdilik bez ve şappuan bebe yağı falan aldım bende bebek eşyalarını görünce kendimi kaybediyorum şimdilik çalıştığım için çok vaktim yok gezinmeye ama dediğiniz gibi 4 gözle ramazanın bitmesini bekliyorum

boşveeeeer sonuçta zaten ilk bebeğin çeyinizini anneanne yaparmış ayrıcaaaaaaa her şeyini onlar alırsa hayatınıza karışmaya daha fazla hak görürler kendilerinde yerimseniben bunu düşün ve yapmamaları için dua et bence kaydirigubbakcemile3 bebek arabası için daha erken zaten... çanta seti çocuğun malzemeleri içinse tchibo'da hala var o çantadan ve 30 lira yerimseniben hepsi tamamlanır hayatım üzme kendini ayrıca çocuğu olan herkes ilk aşamada sadece park yatak yeter diyor

Bilgenin verdigi liste ile kontrol edip oyle atayim bari

evet kontrol etmek ve hatta yakın zamanda doğurmuş birilerine danışmak şart yoksa maddi olarak güç yetirmek imkansız :1no2:

çok güzel bi liste gerçekten bilgecimm
teşekkür.. yorduk seni bu üşengeç halinle kaydirigubbakcemile3

google yoruldu öznurcum lülülülülülü

aaaaaah ahhhhhhh kendilerini kaptırmamak adına bizi de bu kadar germese şu adamlar nolurdu acaba :1no2: sıkma canını ssssseve ssssseve alacaklar iskele babası değiller neticede di mi ama? kaydirigubbakcemile3 ya nolur siz kendinizi sıkmayın söyleyeceğinizi söyleyin bırakın üzen her kimse (koca, kaynana, amca, dayı ne karın ağrısı ise işte) o üzülsün :mymeka: birinizden bebeğim küsmüş diye bir haber duyayım bakın nasıl bitiyorum tepenizde klava:

sen varya birtanesin Şeniza.s.

canım benim üzülme kıyamam seni iyi anlıyorum, eminim eşin öyle cimri ve düşüncesiz değildir, dün sadece öyle bir an gelmiş geçmiştir.. banada bazen oluyor.. o anda öyle gelegelmiştir laflar.. bence sinirlenme sakince dediğini yaptırtmaya çalış.. onuda heveslendir. erkekler bazen çocuk gibi oluyor.. ben de bazen senin gibi tepemin tası atıyor eşim gözümde dünyanın en çekilmez adamı oluyor resmen.. oysa onlar öyle değiller.. inan eşinde seni üzeceğini düşünememiştir.. insan bazen neyin ne olduğunu akşam barışıp ertesi gün sakince düşününce anlıyor.. sabır aşk ve zaman.. sinirlendirme kendini canım.. inan bizi çok seviyorlar..:teselli:

hepimiz öyleyiz be tatlım yerimseniben melek taşıyan bitanecik anneleriz bizzzzzzzz kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan :CüvCüv:

evet ohhhhhhhhhhhh olsun asla içinde bir canlının büyüdüğünü hissetmenin onun kıpırdanmalarının ne kadar muhteşem bir duygu olduğunu anlayamayacaklar kötükedihüso

evet bilge hiç bişey almalarını istemiyorum zaten.. aynı benim kafadansın.. direnicem herşey var dicem aldırmıcam.. o bi tulum alıp gelsin yeter..:dilcikar:
ama bişey daha diycem bilge yaa; cumartesi akşamı eve girer girmez kendimi salonun ortasına attım ve eşime heyecanla aldıklarımızı göstermeye başladım.. kalbi çok temizdir eşimin.. herşeyi gösterip bitirdikten sonra eşimde hafif bir durgunluk sezdim.. başıda ağrıyordu da.. aklıma birde şey geldi.. şimdi o da ailesinin bu kadar sıkı olmasına kızıyorya hani, şimdi benim ailem neden almıyor diye üzüldümü yoksa diye içim bir acayip oldu.. hemen alınanları kaldırdım filan.. aklından kendi ailesinin neden bunları düşünemediğini geçirmiş olabilir diye düşündüm..

allahım deli aşık bu yaaaaaa opuyorumnanaktan
düşünmüş olabilir ve ayrıyeten düşünsün de... bir dahaki sefer anneni ihmal edip kendi annesine gidelim diye tutturduğunda da düşünsün ama kötükedihüso
çok kötü ve kindarım di mi ben yaaaaaaa

her şey bi yana arzucum neyin ne olduğunun farkında olması iyi bir şey merak etme ezilmiyordur sen o kadar aşıksın ki kocana o dengeyi mutlaka ayarlıyorsundur ben eminim tatlım endişelenme ama bırak bazı şeyleri de görsün yerimseniben

canım valla hamilelik mi bilmiyorum ama benim ailemle çoook farklılar babam da annemde ne gerekliyse ve alınacaklardan hangisi daha iyiyse onu alır yaparlar ama bu taraf tam tersi eşimde dahil bazen anlayamıyorum taktığı şeyleri mesela annem bebeğe 5 ay yatsın diye 1 milyara kervandan sepet aldı babam gerekiyorsa kartımı vereyim parayı sorun etmeyin daha kalitelisi varsa onu alın dedi eşim ise arada 2 milyon fark var diye prima kullanmak şart mi başka markalarda var diyor ama oh olsun dün akşamdan beri peşimde konuşmuyorum diye

evet ohhhhhhhhhhhh olsun asla içinde bir canlının büyüdüğünü hissetmenin onun kıpırdanmalarının ne kadar muhteşem bir duygu olduğunu anlayamayacaklar kötükedihüso

içlerinde bir canlı büyüse o duygunun da hakkını vererek yaşamazlardı da ondan vermedi allah sanırım sırnaşık şey kendilerini tutmaktan, kasmaktan, duygularını göstermemekten çatlıycaklar haberleri yok :mymeka:

oğlu olacak sevgili arkadaşlarım nolur biz oğullarımızı böyle yetiştirmeyelim... :enbuyukkk: esas hata annelerde çünkü herkes erkeklerden şikayet edip herkes kalas gibi yetiştiriyor :mymeka: ondan sonra ne sevgilerini göstermeyi bilebiliyorlar ne hassasiyetlerini lmaz:

Evet dunurcum cok dikkat et kizimi uzmeyin kötükedihüso

haklı bak şimdi beşik bir kere alınıyor bitiyor ama bez sürekli alınacak 10 pakette 20 lira eder kaydirigubbakcemile3
şaka bir yana google'dan araştır prima veya huggies dışındakilerin pişik / allerji hikayelerini eşine yolla yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…