Evet dunurcum cok dikkat et kizimi uzmeyin kötükedihüso
canım valla hamilelik mi bilmiyorum ama benim ailemle çoook farklılar babam da annemde ne gerekliyse ve alınacaklardan hangisi daha iyiyse onu alır yaparlar ama bu taraf tam tersi eşimde dahil bazen anlayamıyorum taktığı şeyleri mesela annem bebeğe 5 ay yatsın diye 1 milyara kervandan sepet aldı babam gerekiyorsa kartımı vereyim parayı sorun etmeyin daha kalitelisi varsa onu alın dedi eşim ise arada 2 milyon fark var diye prima kullanmak şart mi başka markalarda var diyor ama oh olsun dün akşamdan beri peşimde konuşmuyorum diye
içlerinde bir canlı büyüse o duygunun da hakkını vererek yaşamazlardı da ondan vermedi allah sanırım sırnaşık şey kendilerini tutmaktan, kasmaktan, duygularını göstermemekten çatlıycaklar haberleri yok :mymeka:
oğlu olacak sevgili arkadaşlarım nolur biz oğullarımızı böyle yetiştirmeyelim... :enbuyukkk: esas hata annelerde çünkü herkes erkeklerden şikayet edip herkes kalas gibi yetiştiriyor :mymeka: ondan sonra ne sevgilerini göstermeyi bilebiliyorlar ne hassasiyetlerinilmaz:
hadi ben kaçtım yarın görüşürzzzzzzzzzzzzzzz
pelincim iyi akşamlarkızlar ben çıkıyorum görüşürüz sabahtan giremezsem bilinki benım laptop sapıttı merak etmeyın
bebişlere ii bakın iyiakşamlar
fatma sen nasılsın
senınde sesın çıkmıyor
sende ses ver bakalım
kızlar ya ben girdim am hiç muhabbete katılaamdım yine yoğunluktan sizlerde çıkmışınız hemen neyse artık inşallah yarın katılırım kunuşmalara.daha hafifletmedim cnm daha çok şeyb alınacaqk...aynı anda yazmışız biz iyiyiz ya sen nasılsın oglun nasıl fatma
ne yaptın ihtiyacları kolayladınmı
herkese iyi akşamlar kızlar.. Ben daha burdayımkafamçokkarıştı
haklı bak şimdi beşik bir kere alınıyor bitiyor ama bez sürekli alınacak 10 pakette 20 lira eder kaydirigubbakcemile3
şaka bir yana google'dan araştır prima veya huggies dışındakilerin pişik / allerji hikayelerini eşine yolla yerimseniben
kızlar ya ben girdim am hiç muhabbete katılaamdım yine yoğunluktan sizlerde çıkmışınız hemen neyse artık inşallah yarın katılırım kunuşmalara.daha hafifletmedim cnm daha çok şeyb alınacaqk...
iyi akşamla r cnm kafan niye karışık okuyamadım geçmişide
AH YAFFRUUM SAOLASIN =))) opuyorumnanaktanAllah korumuş bernacım bişey olmaz ben dua ettim arkanızdannn:))))))) sıkıca üfledim arkandannn kaydirigubbakcemile3
kesinlikle kızlar iki hamilede caddede yürümekte güçlük çektik
komiktik yani. sürekli birbirimize çarptık durduk.
bende dördümüzü bir arada düşünemiyorum vallahikaydirigubbakcemile3
kesin yer yeriden oynardı...
AMAN AMAN SAĞSALİM GELDİK YAA... NEYSSSSEEEEE......:1no2:o eşek şoföre çok kızdım şimdilmaz:
allah korumuş sizi
çok uzundu yolunuz be canım:1no2:
HAKKATEN SALAKLAR.. TİPE GÖRE Mİ DEĞİŞİYOR FİYATLAR...!!!salak bunlar yaaaaaaa
neyse bir ara eşimle uğrayıp görüşeceğim artık cnm.
bende acaba değişrimi diye aradım ama cevap alamadım işte...
ço güldüm bende sana
süpersin vallahi bernacım
göbekler ah göbekler
baharın gittiği hastanede 4 boyutlu ultrason varmış
ona gireyim dedim.
gerçi geçen ay girmiştim ama
merak ne yaparsınyerimsenibenlmaz:
BEN DE GÜLDÜM KIZ BİZE hihoyyyt:roflol: SARILAMADIK YA... POPOLAR DIŞARIDA KAFALAR ORTADA =))))) lülülülülülü
10 DK AMA YETTİ VALLAHİ =))) YETTİ DERKEN DOYUM OLMADI NE SEÇİLE NE DE BAHARLA MERALE AMA GÖRMEK YETTİ YANİ..:jeyyar:AA canım on dakika mı görüştünüz siiz ben daha uzun sanmıştımm.İnşş. canım çıkar yukarıya.Ben de orda olsaydım keşke görüşseydim sizlerle o kadar isterdim kiiopuyorumnanaktan
Belki bebeklerimiz doğsun bir yerlerde görüşebiliriz belli mi oluryerimseniben
Bu arada Allah kavuştursun sevdiklerine inş. güzel günlerde bebiş doğunca görürsün yine herhalde onlarıyerimseniben
CANIM VALLA BAKARSIN O TARAFLARDAN GEÇERİZ YAZA DOĞRU. BELLİ OLMAZ BANA BİLİYORSUN =)))
HAKLISIN BEBİŞŞŞLERİ GÖRELİM ÖNCE SONRA HEP BERABER YİNE GÖRÜŞÜÜRÜZ =)))
GİR BE CANIM ARTIK GÖR BEBİŞİNİN SURETİNİ =)))merhaba arkadaşlar aranızda 4 boyutlu renkli ultrasona giren var mı? doktorum 24.haftadan sonra iyi olur dedi ben biraz daha beklemek istedim ama artık sabırsızlanıyorum
EVET EVET!!
biz eşimle geçen kış eğer hamile kalamazsam tüp bebek yaparız ikiz olur falan diyoduk:)))ama ne zor yaa ALLAH kolaylık versin annesi ve babasına
yok şekerimmm biz de problem yok o tartılar her seferinde bozuluyoo da ondannnnn
SEÇİL HAKLI TARTILAR BOZULMUŞ YAA.. PİLLERİ DEĞİŞTİRİNyerimseniben
Çok üzgünüm çoook Niye böyle oluyor kiii:bbo:
Çarşamba günü halamlar babannem annemler ablamlar iftara gelecek topluca.12 kişi olacaz.Temizlik yapıyorum güya.10 dak. iş yapıp 1 saat mola veriyorum sürekli yoruluyorum,acıkıyorum,tuvaletim geliyo falan falan.Annem o gün yemek için yardıma gelecek Allahtan.babannem Ankaradaydı ilk kez gelecek evime o yüzden çok çalışmam lazım çook.Allahtan eşime evi güzelce süpürttüm ve perdeleri yıkayıp astırdım:jeyyar: Bana küçük işler kaldı.Ben çıkayım da iş yapayım yavaştan arkadaşlar öptüm hepinizi görüşürüzyerimsenibena.s.
AAAAAAAAAAA ÇILDIRICAM!!!
BAK ÇATLATTIN BENİ ŞİMDİ..
DÜN ÖĞLEDEN BERİ 5 MAKİNE ÇAMAŞIR YIKADIM, ONLARI ÜTÜLEDİM, YAKLAŞIK 10 VALİZ YERLEŞTİRDİM, MUTFAĞI TEMİZLEDİM. BAZI TABAK ÇANAKLAR YENİDEN YIKANDI....
VE BUNLARI TAM 24 SAATTE YAPTIM..
ÜSTELİK DEEEEEEEEE 24 SAATLİK Bİ YOL ÇEKTİM ONBUN ÜSTÜNE YAPTIMMMMM :bbo: :bbo: :bbo: :bbo:
DENİR Mİ ŞİMDİ 10 DK İŞ YAPIYORUM, 1 SAAT DİNLENİYORUM DİYE =))))
:smiley-cool:
AH YAFFRUUM SAOLASIN =))) opuyorumnanaktan
kesinlikle kızlar iki hamilede caddede yürümekte güçlük çektik
komiktik yani. sürekli birbirimize çarptık durduk.
bende dördümüzü bir arada düşünemiyorum vallahikaydirigubbakcemile3
kesin yer yeriden oynardı...
AMAN AMAN SAĞSALİM GELDİK YAA... NEYSSSSEEEEE......:1no2:
HAKKATEN SALAKLAR.. TİPE GÖRE Mİ DEĞİŞİYOR FİYATLAR...!!!lmaz:
BEN DE GÜLDÜM KIZ BİZE hihoyyyt:roflol: SARILAMADIK YA... POPOLAR DIŞARIDA KAFALAR ORTADA =))))) lülülülülülü
10 DK AMA YETTİ VALLAHİ =))) YETTİ DERKEN DOYUM OLMADI NE SEÇİLE NE DE BAHARLA MERALE AMA GÖRMEK YETTİ YANİ..:jeyyar:
CANIM VALLA BAKARSIN O TARAFLARDAN GEÇERİZ YAZA DOĞRU. BELLİ OLMAZ BANA BİLİYORSUN =)))
HAKLISIN BEBİŞŞŞLERİ GÖRELİM ÖNCE SONRA HEP BERABER YİNE GÖRÜŞÜÜRÜZ =)))
GİR BE CANIM ARTIK GÖR BEBİŞİNİN SURETİNİ =)))
EVET EVET!!
SEÇİL HAKLI TARTILAR BOZULMUŞ YAA.. PİLLERİ DEĞİŞTİRİNyerimseniben
AAAAAAAAAAA ÇILDIRICAM!!!
BAK ÇATLATTIN BENİ ŞİMDİ..
DÜN ÖĞLEDEN BERİ 5 MAKİNE ÇAMAŞIR YIKADIM, ONLARI ÜTÜLEDİM, YAKLAŞIK 10 VALİZ YERLEŞTİRDİM, MUTFAĞI TEMİZLEDİM. BAZI TABAK ÇANAKLAR YENİDEN YIKANDI....
VE BUNLARI TAM 24 SAATTE YAPTIM..
ÜSTELİK DEEEEEEEEE 24 SAATLİK Bİ YOL ÇEKTİM ONBUN ÜSTÜNE YAPTIMMMMM :bbo: :bbo: :bbo: :bbo:
DENİR Mİ ŞİMDİ 10 DK İŞ YAPIYORUM, 1 SAAT DİNLENİYORUM DİYE =))))
:smiley-cool:
Napiim yavrumm yoruluyorum hemencecikk hem de kendimi çok yormak istemiyorum kii:bbo:
Akşamüstü Özdilek e gittik eşimle bebek nevresim takımı aldım uyku seti de alacaktım ama mavili yoktu belki burdakinde yoktur sadece.Ayy ama kızlar için çok güzeller vardı yaa kız bebek bekleyenlere tavsiye ederim hem güzel hem de uygun diğer yerlere göre 89.90 uyku setleriopuyorumnanaktan Nevresim takımımız çok güzel ama kızlarr bebeğime birşeyler aldıkça o kadar seviniyorumkii kendime bir şey almıyorum artıkpek her şey oğlum için giymeyip giydirecem yemeyip yedirecem oğluşumaaaalkisalkisalkis:roflol:
AH YAFFRUUM SAOLASIN =))) opuyorumnanaktan
Napiim yavrumm yoruluyorum hemencecikk hem de kendimi çok yormak istemiyorum kii:bbo:
Akşamüstü Özdilek e gittik eşimle bebek nevresim takımı aldım uyku seti de alacaktım ama mavili yoktu belki burdakinde yoktur sadece.Ayy ama kızlar için çok güzeller vardı yaa kız bebek bekleyenlere tavsiye ederim hem güzel hem de uygun diğer yerlere göre 89.90 uyku setleriopuyorumnanaktan Nevresim takımımız çok güzel ama kızlarr bebeğime birşeyler aldıkça o kadar seviniyorumkii kendime bir şey almıyorum artıkpek her şey oğlum için giymeyip giydirecem yemeyip yedirecem oğluşumaaaalkisalkisalkis:roflol:
hihahooyttt ben bitirdim alışverişi bilem...
ilk 6 aylık herşeyi tam kızımın..
Allah onları kullanmayı nasip etsin inşallah!!!!
hakkaten insanın kendine değil de yafrusuna almak geliyo içinden..
ee bizden geçti artık =) onlar yaşasın azcık da =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?