2009 Aralık Anneleri

Evet dunurcum cok dikkat et kizimi uzmeyin kötükedihüso

ben sana bir şey diyeyim mi... sen de ben de genele baktığında şanslı kadınlarız ama güzel gelinim bizden de şanslı olacak yerimseniben cillop gibi bir evlat yetiştiricem zira ayrıyeten bu kadar da seven bir kayınvalide başka yerde bulamaz şakkıdı

evet benim babacığımda aynı senin baban gibiydi.. anneler desen aynı.. öteki taraf desen yine aynı.. Allahtan benim eşime pek bulaştıramamışlar o cimriliklerini

yok yok inan eşin senin bu kadar üzüleceğini düşünememiştir.. peşinde koşturmakonusunda seni % 100 destekliyorum.. o perişan olup yalvarana kadar nazlan.. oh olsun.. yavu şunu bir ben beceremiyorum.. en fazla bir akşam.. daha beni almaya geldiğinde arabaya binmeden onu görünce sırıtmaya başlıyorumm.. bu da büyük aptallık.. aman aman sakın iyice yalvartmadan barışma.. bundan sonra bende öyle yapıcammmm zatii..

evet arkadaşlar oğullarımızı iyi yetiştirelim ve gelinlerinde anne evladı olduğunu unutmayın

şekerler bende yavaş yavaş kaçıyım
kaldı yarım saatim.
hepinize güzel bir akşam diliyorum
hiçbirşey için kendinizi ve yavrunuzu üzüp strese girmeyin
yarın görüşmek üzereeeeeeeee

bende yavaş yavaş çıkıyorum kızlar yarın görüşürüz bebişlere iyi bakın tabii kendinize de

fatma sen nasılsın
senınde sesın çıkmıyor
sende ses ver bakalım

aynı anda yazmışız biz iyiyiz ya sen nasılsın oglun nasıl fatma
ne yaptın ihtiyacları kolayladınmı
kızlar ya ben girdim am hiç muhabbete katılaamdım yine yoğunluktan sizlerde çıkmışınız hemen neyse artık inşallah yarın katılırım kunuşmalara.daha hafifletmedim cnm daha çok şeyb alınacaqk...

herkese iyi akşamlar kızlar.. Ben daha burdayımkafamçokkarıştı

iyi akşamla r cnm kafan niye karışık okuyamadım geçmişide

Benim yeğenim 2yaşını 3ay falan geçe tuvaletini öğrendi.Ozamana kadar hep prima kullandı ablam da.İndirime girince fiyat çok da farklı olmuyor zaten diğerlerinden.Tuvaletini öğrenmesine yakın da son zamanlarda, ablam başka bir markanın bezini aldı hangisiydi hatırlamıyorum ama o 2yaşındaki bebek anladı onun farklı olduğunu ben bunu istemiyorum cicik bez istiyorum diye tutturdu.Oyalayıp taktıklarında da 5dak.içinde anladı onun o bezden olduğunu çıkardı attı.O kendini ifade edebildi daha küçük bebekler anlatamaz da derdini.Zaten o bez de pişik yaptı hemen çocuğu.Rahatsızdı demek ki gerçekten de.Belki cildin alışkanlığı da vardır bilemiyorumCADIARZU

yo yooo! merak etme fatmacııım iyiyim ben.. herkes çıkıyorum diyince saat 17:00 de ben hala çalışıyoreum anlamında koymuşum o ifadeyi.. nasılsın?:1hug:

Allah korumuş bernacım bişey olmaz ben dua ettim arkanızdannn:))))))) sıkıca üfledim arkandannn kaydirigubbakcemile3
AH YAFFRUUM SAOLASIN =))) opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…