2009 Aralık Anneleri

güüüüüüünnnaaaaaaaaaayyyyyyyyddddıııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnn :sm_cool:

günaydııııııııııııııııııııııın
bugün güzel birgün ve umarım hepimizin günüde süpeeeeeeeer geçer

maşallah bilgecim bomba gibiyiz bugüna.s.

allaha şükür valla meralcim yerimseniben oğluşumun keyfi yerinde karnımda dans ediyo sabahtan beri... benim sağlığım yerinde, eşimin, annemin babamın, tüm sevdiklerimizin ve sevenlerimizin sağlığı yerinde... akşama oğluşumu görcem, mobilyasına karar verdik bir tek gidip alması kaldı daha ne olsun kiiiiiiiii opuyorumnanaktan

çok şükür maşallah bilgecim
demek oğluşunu görecek ne güzel ben cumartesiye kadar beklemek zorundayım:1shok:
mobilya olayını biz halledemedik henüz cnm. ama acelede atmiyorum
beşiği var bakalım
doğmadan mobilyasınısa alırız inşallah.
Gunayyyydiiinlarrr :) opuyorumnanaktan

burcuuuuuuuuuuuu günaydııııııııııııınnnnnnnnnnnnn:sm_cool:a.s.

benimkinin de karyolası vardı... yanına öyle mi bir şey uydursak böyle mi derken takımın devamını almaya karar verdik sırtımdan yük kalktı calla kaydirigubbakcemile2

baharcım günaydın bu arada :1hug: ve gelen diğer arkadaşlar herkese GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN kaydirigubbakcemile5

Günaydın herkeslere.
Bilge bugün oğluşunu göreceksin demek. Hadi hayırlısı bakalım.
Benim oğlanın da hareket alışkanlıkları tamamen değişti artık. Önceden yemek yemeden ve geceleri milim kıpırdamazdı. Artık gece yarısı olsun günün herhangi bir saati olsun tepinip duruyor sürekli. Büyüyüp güçleniyorlar sanrım iyice.

Günaydııın kızlaaaar. bende bugün bilge gibi bebişimi görmeye gidicem. ayrıntılı ultrason günüm bugün inşallah bir sorun çıkmaaaz.

oh cnmcm ne güzel büyük bir yük kalkmış üstünden ben hala bişey yapmadım sanırım şifonyer yada dolap alacağım 1,5 -2 yaş sonrasıda genç odası gibi bişey alalım diyoruz ama bklmm.bende oğlumu ctesi göreceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…