slm arkadaşlar sonunda interneti bağlattık artık sürekli aranızdayım
hihahooyttt ben bitirdim alışverişi bilem...
ilk 6 aylık herşeyi tam kızımın..
Allah onları kullanmayı nasip etsin inşallah!!!!
hakkaten insanın kendine değil de yafrusuna almak geliyo içinden..
ee bizden geçti artık =) onlar yaşasın azcık da =)
OO canım maş.hızlısın sen.Ben de her şeyi almak istiyorum birden ama eşim yavaş yavaş alırız işte diyor da ben sabırsızlanıyorum.Uyku setinin markası ne canım ya bu konuya takmış durumdayım şuandafisfisfis
güüüüüüünnnaaaaaaaaaayyyyyyyyddddıııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnn :sm_cool:
maşallah bilgecim bomba gibiyiz bugüna.s.
Gunayyyydiiinlarrr :) opuyorumnanaktan
çok şükür maşallah bilgecimallaha şükür valla meralcim yerimseniben oğluşumun keyfi yerinde karnımda dans ediyo sabahtan beri... benim sağlığım yerinde, eşimin, annemin babamın, tüm sevdiklerimizin ve sevenlerimizin sağlığı yerinde... akşama oğluşumu görcem, mobilyasına karar verdik bir tek gidip alması kaldı daha ne olsun kiiiiiiiii opuyorumnanaktan
Gunayyyydiiinlarrr :) opuyorumnanaktan
aaaaaaaaaaaaa canım yaaa, bak yeni haberim oldu.. ah ah kaçırdıklarımdan en önemlisi işte!! hayırlı olsun bebeeeek çok sevindimm =)))
.maden suyu da gerçi yazmışlar meyveli olanlar maden suyu sayılmıyor zaten, ben hemen hemen her gün içiyorum, mineraller faydalı nasıl olsa yerimseniben
çok sagol gülüm.çok teşekkur ederım insallah bu sefer tamamlarım hayırlısıyla...sen nasılsın bitanem..resımlerını gördum bayıldım masallah sana...çok ma çok yakısmıs hamılelık sana..zaten guzeldınde dahada bır guzellesmıssın ...allah nazarlardan saklasın ınsallah....az kaldı dimi aralıga ne var surda hayırlısıyla ınsallah kucagına alacagın günler gelıyor arkadasım ...öpüyorum senı cok cok...
çok şükür maşallah bilgecim
demek oğluşunu görecekne güzel ben cumartesiye kadar beklemek zorundayım:1shok:
mobilya olayını biz halledemedik henüz cnm. ama acelede atmiyorum
beşiği var bakalım
doğmadan mobilyasınısa alırız inşallah.
günaydınnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrr
benimkinin de karyolası vardı... yanına öyle mi bir şey uydursak böyle mi derken takımın devamını almaya karar verdik sırtımdan yük kalktı calla kaydirigubbakcemile2
baharcım günaydın bu arada :1hug: ve gelen diğer arkadaşlar herkese GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?