Günaydııın kızlaaaar. bende bugün bilge gibi bebişimi görmeye gidicem. ayrıntılı ultrason günüm bugün inşallah bir sorun çıkmaaaz.
günaydın cnm h,ç bişey çıkmaz.bebişe teyzelerden selam söyleyin kızlarrrrrr
Günaydııın kızlaaaar. bende bugün bilge gibi bebişimi görmeye gidicem. ayrıntılı ultrason günüm bugün inşallah bir sorun çıkmaaaz.
Günaydın herkeslere.
Bilge bugün oğluşunu göreceksin demek. Hadi hayırlısı bakalım.
Benim oğlanın da hareket alışkanlıkları tamamen değişti artık. Önceden yemek yemeden ve geceleri milim kıpırdamazdı. Artık gece yarısı olsun günün herhangi bir saati olsun tepinip duruyor sürekli. Büyüyüp güçleniyorlar sanrım iyice.
günaydın kızlar bu gün bende oğluşumu görücem çok özledim bu sefer bayağı uzun oldu
oh cnmcm ne güzel büyük bir yük kalkmış üstünden ben hala bişey yapmadım sanırım şifonyer yada dolap alacağım 1,5 -2 yaş sonrasıda genç odası gibi bişey alalım diyoruz ama bklmm.bende oğlumu ctesi göreceğim
ekledim ama renkleri bir garip görünüyor :kedi:
umutcuk iyi günlerde sağlıcakla kullansın mobilyalarını annesiyerimseniben
rahat ol allahın izniyle güzel haberlerini ak-lıcaz
bahar fotoları ekleyemedinmi daha canikom?
berna da tabik
Dunurcum iyi gunlerde kullanin insallah
fotoğraflar büyük geliyor ekleyemedim
Güle güle kullansın oğluşun mobilyalarını canım.
inşallah canıminşallah hepimiz her aldığımızı sağlıkla kullandırtırız bebelerimize :Saruboceq:
kullanışlı dolaplarmış bilge mutlu sağlıklı günlerde kullanın oğluşunla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?