2009 Aralık Anneleri

ay kızlaaar çok fena kaydım az önce zor tutundum vallahi.. yerleri silmiş bayan.. ay ödüm koptu yaakafamçokkarıştı

bilgecim benide eklermisin arkadaş listene göremiyorum umutun odasınıııı

kabul ettim tatlım ama zaten albüm açıktı yerimseniben

Bugun biraz tam karnimin altinda biraz sancim var gibi . Ara ara giren bisey . Usuttum mu acaba ya

kasların genişlemeye çalışıyor da olabilir dünürcüm :1rolleyes:

ay kızlaaar çok fena kaydım az önce zor tutundum vallahi.. yerleri silmiş bayan.. ay ödüm koptu yaakafamçokkarıştı

allah korumuş Arzucum yaaa ama lütfen dikkat et bastığın yere... ben de son 3 günde iki kez kapaklanıyodum başladı artık dengesizliklerimiz belli ki :kedi:
sen ayakkabı işini ne yaptın sahi? crocs giyseydin ıslak zeminden bi şey olmazdı şakkıdı
reklamları izlediniz kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlarrrrrr nasılsınız...dün elektrikler gitti aniden veda edemedimmm neyse keyifler nasıll?benim bugün kasıklarıma ara ara saplanmalar oluyor anlamadım neden

bugün sivri burun var ayağımda, kumaş giyindim çünkü..crocsu tam mevsim geçişi diye almadım cumartesi annemle bulduk da.. yaz da bitiyor yua.. istanbulda yağmur var .. kapkara bir hava.. aldığım cicili hamile tişörtlerini eteklerini giyemiycaaaammm :çok üzgünüm:

merhaba kızlar şeker tahlili yüksek çıkan varmı .....benim yüklemede 217 çıktı

günaydın kızlarrrrrr nasılsınız...dün elektrikler gitti aniden veda edemedimmm neyse keyifler nasıll?benim bugün kasıklarıma ara ara saplanmalar oluyor anlamadım neden

Gunaydin Secil. Bugun bende bundan sikayetciyim ya

merdivenleri zor çıktım batma ve saplanmalardan niye ki oldu acaba bi fikrin var mı hayatımm?

biriniz doktorunu arasa da hepimizin içi rahat etse kızlar sengözlerimebaksanab

kokoşsun kokooooooş kaydirigubbakcemile3 sivri burunmuş kumaşmış valla direkt çıkardım hayatımdan :1no2: efendi gibi gayet spor takılıyorum havalar biraz daha soğuyunca daha kapalı crocslar alıcam kendime kış geldiğinde de kaymayan botlarım var onları giycem tamamdır şakkıdı

kokoş ki ne kokoş.. iyi ki oğlum oluyor ya kız olsaydı bebişede kokoş kokoş giydirirdim.. burdakilerde öyle diyor.. bir örnek giyinirdiniz diyip gülüyolar.. hamileyiz ya birde cicili bicili giyince çok tatlı oluyor ya.. neyse belki tekrar güneş çıkar.. en azından hevesimi alırım hihoyyyt

merdivenleri zor çıktım batma ve saplanmalardan niye ki oldu acaba bi fikrin var mı hayatımm?

Valla bilmiyorum ki benimde dunden beri var . Kasiklarimda ve karnimin basladigi yerde boyle igne batmasi gibi. Ayaklarimi uzattim simdi oyle duruyorum . Bi de sanki akintim fazla gibi geldi tabi kostum bisey yok psikopata baglamak bu olsa gerek :) Ay hayirlisinla zamaninda saglikla dogsalar

bak ben hatırlatmayınca kimsede ses soluk yok yaaaaaaaaaaaaaaa
sütler yoğurtlar ne oldu hanımlar????????? :umursamaz:

senağlama

Bugun biraz tam karnimin altinda biraz sancim var gibi . Ara ara giren bisey . Usuttum mu acaba ya
aman ha dikkat et canım acaba üşüttünmüCADIARZU

arzu kokoş arzu dikkat etsene yerelerelmaz:
kızlarrr resimleri ekledim bakabilirsiniz
hı bakıcam hemen
:umursamaz:hiç olmadı seçil
bir veda dahi edemeden ayrıldın aramızdan kuş misalikaydirigubbakcemile3
kız sende üşütmüş olmayasın artık akşamları hava epey serinliyor. ayakları sıcak tutmaya gayret edin yerimseniben

amiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq:

Selam arkadaşlarr.Geçmişe göz attım biraz geldim.Hepiniz iyisiniz ne güzell
Ben gece çok zor uyudum yaa 3buçuğa doğru hala uyanıktım deli oldum yatakta ağlayacaktım nerdeyse.Herkes bunlar erken diyor ama bir süredir var bende.Ama en kötüsü dün gece oldu.Eşim de yanımda horlayıp duruyodu iyice sinirlerim depreştikötükedihüso

selam kızlar nasılsınız bkalım valla ben kzıımla gayet iyiyim ama geceleri biraz zor geçmeye başladı yanıyorum kızlar geceleri çok sıcak oluyor bunalıyorum valla

fotograflar çok güzeeeeeeeeeelhihoyyyt
berna ve bahar sizlerle bir araya gelmek çok güzeldi yaaaaaaaaaa.s.

bilge çatlıycak haberiniz ola:roflol::roflol:

Ya aynı şey bende de iki gündür var, özellikle sol kasığımda acayip bir sancı ve sertleşme oluyor. Böyle otururken hızla kalkınca, tuvalete gittikten sonra, yatakta dönünce filan oluyor. Bende merak ettim şimdi, normal mi doktora sormak gerekir mi acaba?
Birde bebek resmen kaburgama tekme atıyor, acıttı walla:)

selam kızlar nasılsınız bkalım valla ben kzıımla gayet iyiyim ama geceleri biraz zor geçmeye başladı yanıyorum kızlar geceleri çok sıcak oluyor bunalıyorum valla
selam nerimaaaaaaaaaan

uykusuz her gece şarkısı söyler dururuz artık:roflol:
dünde ben öyleydim
kız tepişti durdu ve uyutmadı annesi
ama dün gece akıllı kızımla birlikte mışıııııııl mışıl uyumuşuz:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…