bilgecim benide eklermisin arkadaş listene göremiyorum umutun odasınıııı
Bugun biraz tam karnimin altinda biraz sancim var gibi . Ara ara giren bisey . Usuttum mu acaba ya
ay kızlaaar çok fena kaydım az önce zor tutundum vallahi.. yerleri silmiş bayan.. ay ödüm koptu yaakafamçokkarıştı
günaydın kızlarrrrrr nasılsınız...dün elektrikler gitti aniden veda edemedimmm neyse keyifler nasıll?benim bugün kasıklarıma ara ara saplanmalar oluyor anlamadım neden
Gunaydin Secil. Bugun bende bundan sikayetciyim ya
günaydın kızlarrrrrr nasılsınız...dün elektrikler gitti aniden veda edemedimmm neyse keyifler nasıll?benim bugün kasıklarıma ara ara saplanmalar oluyor anlamadım neden
Gunaydin Secil. Bugun bende bundan sikayetciyim ya
merdivenleri zor çıktım batma ve saplanmalardan niye ki oldu acaba bi fikrin var mı hayatımm?
bugün sivri burun var ayağımda, kumaş giyindim çünkü..crocsu tam mevsim geçişi diye almadım cumartesi annemle bulduk da.. yaz da bitiyor yua.. istanbulda yağmur var .. kapkara bir hava.. aldığım cicili hamile tişörtlerini eteklerini giyemiycaaaammm :çok üzgünüm:
merdivenleri zor çıktım batma ve saplanmalardan niye ki oldu acaba bi fikrin var mı hayatımm?
aman ha dikkat et canım acaba üşüttünmüCADIARZUBugun biraz tam karnimin altinda biraz sancim var gibi . Ara ara giren bisey . Usuttum mu acaba ya
arzu kokoş arzu dikkat etsene yerelereay kızlaaar çok fena kaydım az önce zor tutundum vallahi.. yerleri silmiş bayan.. ay ödüm koptu yaakafamçokkarıştı
hı bakıcam hemenkızlarrr resimleri ekledim bakabilirsiniz
:umursamaz:hiç olmadı seçilgünaydın kızlarrrrrr nasılsınız...dün elektrikler gitti aniden veda edemedimmm neyse keyifler nasıll?benim bugün kasıklarıma ara ara saplanmalar oluyor anlamadım neden
Valla bilmiyorum ki benimde dunden beri var . Kasiklarimda ve karnimin basladigi yerde boyle igne batmasi gibi. Ayaklarimi uzattim simdi oyle duruyorum . Bi de sanki akintim fazla gibi geldi tabi kostum bisey yok psikopata baglamak bu olsa gerek :) Ay hayirlisinla zamaninda saglikla dogsalar
bak ben hatırlatmayınca kimsede ses soluk yok yaaaaaaaaaaaaaaa
sütler yoğurtlar ne oldu hanımlar????????? :umursamaz:
senağlama
Valla bilmiyorum ki benimde dunden beri var . Kasiklarimda ve karnimin basladigi yerde boyle igne batmasi gibi. Ayaklarimi uzattim simdi oyle duruyorum . Bi de sanki akintim fazla gibi geldi tabi kostum bisey yok psikopata baglamak bu olsa gerek :) Ay hayirlisinla zamaninda saglikla dogsalar
selam nerimaaaaaaaaaanselam kızlar nasılsınız bkalım valla ben kzıımla gayet iyiyim ama geceleri biraz zor geçmeye başladı yanıyorum kızlar geceleri çok sıcak oluyor bunalıyorum valla
Selam arkadaşlarr.Geçmişe göz attım biraz geldim.Hepiniz iyisiniz ne güzell
Ben gece çok zor uyudum yaa 3buçuğa doğru hala uyanıktım deli oldum yatakta ağlayacaktım nerdeyse.Herkes bunlar erken diyor ama bir süredir var bende.Ama en kötüsü dün gece oldu.Eşim de yanımda horlayıp duruyodu iyice sinirlerim depreştikötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?