Bir arkadaşım istemediği isim konmasına karşı doğum raporu dahil tüm evrakı toplamıştı. Sonra biraz iyileşince eşiyle birlikte gidip nüfus cüzdanı almıştı. Sen de evrakın kendine verilmesini isteyebilirsin.
BAHAR BAKTINMI KIYAFETLERE TATLIM?meral akşama izeme bir de endere bakıcam kışlıklar falan gelmiş öle duydum ben sana haber veriririm cnmmm yerimseniben
CANIM GÖZÜN AYDIN KOCANA KAVUŞMANA ÇOK SEVİNDİM.kızlarrrr kocacımmm geliyooo ben kaçtımmmm.muckkkk
AMİNslm arkadaşlar bende aralık annesi olucam kısmet olursa
sat 21 mart
cinsiyetleri bi kız bi oğlan:)
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun....
günaydınnnnnn biz de geldik iyi haberlerle opuyorumnanaktan
oğluşum 30 cm ve 650 gr civarıymışşşşşş kaydirigubbakcemile3 FL 4,1 yani yaklaşık 28,7 veriyor işte benim dr da 30 dedi zaten gamyoncuiremsu
oğluşum 30 cm ve 650 gr civarıymışşşşşş kaydirigubbakcemile3 FL 4,1 yani yaklaşık 28,7 veriyor işte benim dr da 30 dedi zaten gamyoncuiremsu
slm arkadaşlar bende aralık annesi olucam kısmet olursa
sat 21 mart
cinsiyetleri bi kız bi oğlan:)
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun....
kızlar günaydııııııııııııın
dün çok yoğunluk muhabbette pek katılamadımkafamçokkarıştı
UMARIM BUGÜN ÖYLE OLMAZ:Saruboceq:
ÖPÜYRUM HERKEZİ VE GÜZEL BİRGÜN DİLİYORUMa.s.
Günaydıııın kızlaaaar bizde dün doktorumuza gittik maşallah bebişimin herşeyi normalmiiiş vee kesiiin kızmıııış. 833 gr olmuş ve boyuda 32 cm falan dedi doktor ultrasona tam sığmadığı için boyu ile ilgili kesin birşey söyleyemiyor. ama ultrason kağıdında FL yazan bölümde 5 yazıyor ona bakacak olursak 5*7=35 cm oluyor boyu. çokta önemli değil gerçi sağlıklı olsundaa. doktor ince uzun bi kız olcak dedi. Rabbim kucağımızda görmeyi nasip etsin inşallah ve isteyen herkese hayırlısıyla bebiş sahibi yapsın amiiiin.
Günaydıııın kızlaaaar bizde dün doktorumuza gittik maşallah bebişimin herşeyi normalmiiiş vee kesiiin kızmıııış. 833 gr olmuş ve boyuda 32 cm falan dedi doktor ultrasona tam sığmadığı için boyu ile ilgili kesin birşey söyleyemiyor. ama ultrason kağıdında FL yazan bölümde 5 yazıyor ona bakacak olursak 5*7=35 cm oluyor boyu. çokta önemli değil gerçi sağlıklı olsundaa. doktor ince uzun bi kız olcak dedi. Rabbim kucağımızda görmeyi nasip etsin inşallah ve isteyen herkese hayırlısıyla bebiş sahibi yapsın amiiiin.
maaşallah arkadaşım seninde miniğine.. böyle güzel haberler alıp seviniyor insan sabah sabah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?