2009 Aralık Anneleri

YAA AYY OLABILIR MI KI ACABA İLK DEFA DUYDUM.AMA SEZERYAN MI OLUR NE OLUR BILMIORUM KI BAYGINKEN FALAN CADIARZU ŞİMDİDEN PLAN YAPMAM LAZIMM :enbuyukkk:

EN GUZELL ARALIK ANNELERı ÇIKIYORUM BEN MALUM IFTAR HAZIRLIKLARI,HEPINIZI VE MELEKLERINIZI TEK TEK OPTUMM...DıKKAT EDıN opuyorumnanaktan

selamlar herkese gelemedim bugün fazla geçmişi okudum da handesiviiim canım valla ne diyim bilmiyorum o kadar kızıyorum ki bu isme karışanlara sen 9 ay taşı besle büyüt sana sende nasılsın ihtiytacın varmı ağrın sızın varmı die sormasınblar bile ama isim koncak oldumu bu olacak

olduuuuuuuuu canııııııııımmmmmmmmm başkaaa

bnce eşinle konuş kaynananada tamam deyuin çenesi kapansın nüfusu çıktıktan sonra ne diyebilcekki
eşin gider haktan emir yazdırır olay kapanır kaynanan da öleee bakakalır

yahu allah rahmet eylesin tmm da ölmüş insanların ismi konurmu yaa yani sırf o öldü die bana çok saçma geliyor
hem o ismi andıkça aklına gelip daha çok üzülmicekmi kocan

bu kaynana milleti ne çok biliyor yaa

allaha şükür bizimki hiç bişy demedi Allah razı olsun bi kötülüğünü de grmedim bugüne kadar
canım sen kocana bak boşver gerisni kocanın aklını çelmek senin elinde

kaynananda otursun şeyinin üstüne karışmasın öle herşeye karıkoca arasına girlirmi canım sizin çoçuğunuz bu kanınız canınız kimseyi ilgilendirmez

slm arkadaşlar bende aralık annesi olucam kısmet olursa
sat 21 mart
cinsiyetleri bi kız bi oğlan:)

Rabbim hepimizin yardımcısı olsun....

ooo aramıza hoşgeldin ikiz annesiii =)))

nehiiiiiiiiiiiiirr ekleyelim arkadaşlarıııııııı =))

meral akşama izeme bir de endere bakıcam kışlıklar falan gelmiş öle duydum ben sana haber veriririm cnmmm yerimseniben
BAHAR BAKTINMI KIYAFETLERE TATLIM?

kızlarrrr kocacımmm geliyooo ben kaçtımmmm.muckkkk
CANIM GÖZÜN AYDIN KOCANA KAVUŞMANA ÇOK SEVİNDİM.
SEN BUGÜN BEBİŞİNİDE GÖRMEYE GİDECEKSİN NE MUTLU SANAAAAAAAAAkaydirigubbakcemile2

sat 21 mart

AMİN
HOŞGELDİN ARAMIZA İKİZ ANNESİa.s.

kızlar günaydııııııııııııın
dün çok yoğunluk muhabbette pek katılamadımkafamçokkarıştı
UMARIM BUGÜN ÖYLE OLMAZ:Saruboceq:
ÖPÜYRUM HERKEZİ VE GÜZEL BİRGÜN DİLİYORUMa.s.

Günaydıııın kızlaaaar bizde dün doktorumuza gittik maşallah bebişimin herşeyi normalmiiiş vee kesiiin kızmıııış. 833 gr olmuş ve boyuda 32 cm falan dedi doktor ultrasona tam sığmadığı için boyu ile ilgili kesin birşey söyleyemiyor. ama ultrason kağıdında FL yazan bölümde 5 yazıyor ona bakacak olursak 5*7=35 cm oluyor boyu. çokta önemli değil gerçi sağlıklı olsundaa. doktor ince uzun bi kız olcak dedi. Rabbim kucağımızda görmeyi nasip etsin inşallah ve isteyen herkese hayırlısıyla bebiş sahibi yapsın amiiiin.

günaydınnnnnn biz de geldik iyi haberlerle opuyorumnanaktan
oğluşum 30 cm ve 650 gr civarıymışşşşşş kaydirigubbakcemile3 FL 4,1 yani yaklaşık 28,7 veriyor işte benim dr da 30 dedi zaten gamyoncuiremsu

oğluşum 30 cm ve 650 gr civarıymışşşşşş kaydirigubbakcemile3 FL 4,1 yani yaklaşık 28,7 veriyor işte benim dr da 30 dedi zaten gamyoncuiremsu

canııım beniim yaa maşallah sizee. Rabbim nazardan korusun bebişlerimizi.

günaydın bilge.. maaşallah minik umut'a ... çok sevindim iyi haberine..a.s.

sat 21 mart

hoşgeldin aramıza hayırlı olsun bebişler

gunaydın meral
bende sana yogun olmayan keyifli birgun diliyorum :)

gunaydın maşallah kızına kocaman kız olmuş annesi

gunaydın bilge
bir maşallahda senın ogluna
uzun bir bebiş geliyor galiba

maaşallah arkadaşım seninde miniğine.. böyle güzel haberler alıp seviniyor insan sabah sabah

ben de dün akşam çorba yaptım çünkü daha set üstü ocak almadım, taşındım ya hani, ordaki ankastreleri buraya getirmek istemedik, şuan küçük tüp kullanıyorum.. sadece çorba yaptım.. 2 kase içtim bir kaç dilim ekmekle, sonra eşim tatlı söyledi ayıptır söylemesi, yapma etme dedimse de dinletemedim, biliyorum ki yiycem ve kütük gibi olucam.. neyse yedim mi ben bunu bir güzel, sonra da üstüne kuruyemiş yedim mi çatır çatır hem de nerdeyse yarım kiloyu yedim hiç yoksa.. ondan sonra oldum mu kütük gibi.. susadım su içmeye yer yok midemde.. göbeğim iyicene şişti, göğüslerime değiyor oturduğum yerde.. yani kendimi emebilecek durumda resmen tövbe tövbeeee:sinifsinif: ve hareket etmekte güçlük çekiyorum.. yani o kadar şişirecek bişeyde yemedim gibi geliyor ama, gündüz yediklerim filan derken karnım baya rahatsız oldu.. acilen lavaboya gitmeliyim ama tık yok... şuanda da göbeğim beni öne aşağı doğru çekiyor.. yürümek zorlaştı.. oturamıyorum bile.. karnımın derisi gergedan derisi gibi gerilmiş durumda..

cnm seninde gözünaydınnnnn maşallahhh kızınaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…