2009 Aralık Anneleri

Maaşallah kızına canım. Gözünaydın bu arada.

günaydınnnnnn biz de geldik iyi haberlerle opuyorumnanaktan
oğluşum 30 cm ve 650 gr civarıymışşşşşş kaydirigubbakcemile3 FL 4,1 yani yaklaşık 28,7 veriyor işte benim dr da 30 dedi zaten gamyoncuiremsu

Bilge senin de gözünaydın canım. İyi haberler almışsınız.

günaydın bilge.. maaşallah minik umut'a ... çok sevindim iyi haberine..a.s.

günaydınnnn :1hug: canım benim teşekkür ederiz sen de Ardacığımızdan güzel haberler getireceksin annesi yerimseniben erkene aldırdın mı randevunu CADIARZU

benim bebişimin haberine sevinen yok galibaa

aaaaa aşkolsun arkadaşım yaaaaaaa hamile kaprisi yapma amaaaaaaa :umursamaz: burada bunca zamandır hepimiz her türlü iyi haberi nasıl dua ederek, nefeslerimizi tutarak bekledik bilmiyor musun? aşkolsun :sinifsinif:
allah nazarlardan esirgesin uzun ve narin kuzucuğunu a.s.

gunaydın bilge
bir maşallahda senın ogluna
uzun bir bebiş geliyor galiba

sağolasın pelincim teşekkür ederiz yerimseniben valla anne uzun baba da uzun mümkün yani zemuszemus umarım da öyle olur çünkü ailede doğal olarak kısalar da var ama ben mümkünse şöyle uzun boylu poslu bir oğluşum olsun istiyorum şakkıdı dünürün kız büyük olacak ya yanında ufak tefek kalmasın akannehir

masallah arzu tatlı kuruyemiş
ustune para verseler ustuste yıyemem yemekten sonra ikisini şu halımle
nefes alamam o kadar yemeye ben :)
iyi çatlamamışsın arkadasım
o kadar şişirecek bişeyde yemedım gibime geliyor diyosun bide koptum
akşam akşam daha ne yıycen kuruyemış mafeder adamı

:) dogru dıyorsun cnm
Allah ilkönce saglıklı (bunu yazmak bile istemyrm artıkda mıllet atlamasın diye yazıyrm tabıkı ilk önce saglıklı isteyegz)sonrada gönlumuze göre hayırlı evlatlar versin

gunaydın baharr
nasılsın bugun
dun gece benım kız aşaglarda gezındı hep korkuttu benı
senınle aynı sat dayız ya sende de oluyormu

:roflol: :roflol: gergedan derisi diyo yaaaaaaaaa :roflol: kızım dünyayı yemişsin daha ne yiycen :roflol:

günaydınnnnnnnnnnnnnn opuyorumnanaktan
bilgecim gözünaydın cnm çok sevindim ii olduğunuza... kaydirigubbakcemile5

sağol canımm darısı hepimizin her kontrolde başımızaaaa opuyorumnanaktan

gunaydın baharr
nasılsın bugun
dun gece benım kız aşaglarda gezındı hep korkuttu benı
senınle aynı sat dayız ya sende de oluyormu

benimki 20 gündür orda atıyor. ters durduğu için ayaklarıyla sürekli vuruyor. kafası da mideme doğruymuş ama daha çok döner dedi dr. sanırım öyle rahat ediyor. korkma bişey olmaz. biz zaten çok dikkat ediyoruz.

cadı nasılda canımı acıttı
öyle rahatlarsa yapacak bişey yok kuçuk hanımlara
bugun ben ona bir çıkolata ısmarlayayımda hareketlenir iyice yukarı çıkar belki :)

günaydın kızlaaaar
ben bugün yine çok yoğunum
beraber çalıştığım kız yok iki gündür tek başımayım patronla tartışmış bidaha gelmicem diyoo
dua ediyorum gelsin diye :Saruboceq: doktora bile gidemem o olmazsa ve çok yoruluyorum bütün gün
sizede katılamıyorum sinir oldum yani
hadi öptüm hepinizi...

GUNAYDIN FISTIK ANNELER opuyorumnanaktan KONTROLLERıN GUZELL HABERLERıNı OKUDUM COK SEVıNDıMM...AYY BEBıŞLERıN DOGDUKLARI GUNLERı DE GORECEK MYIZ ACABA zemuszemus

:kedi: sorma pelin, ben önceden asla yiyemediğim kadar yiyorum.. buna dur demem gerek ya.. eşime yalvardım akşam, biliyorum ki dayanamayıp yicem ama dinlemedi beni.. marketlerde yiyecek ve meyve reyonlarında gezinirken bakarken insan yutkunurmu ya bu hale geldiğime inanamıyorum. annemle eşim çok gülüyor bana.. iştah artık arşa çıktı.. dur demem gerek.. yasakkelime

Artık baba adayları nerede olurlarsa olsun, doğacak bebeklerinin her hareketini an ve an izleyebilecek.

Tasarımcı ve aynı zamanda müstakbel bir baba adayı olan Corey Menscher tarafından geliştirilen ilginç bir sistem, anne rahminde bulunan fetüsün hareketlerini an ve an babanın bilgisine sunuyor.

Önce anne, Kickbee adını taşıyan bu özel kemeri beline takıyor. Ardından rahim içerisindeki fetüsün titreşime yol açan her hareketi, bu özel kemer vasıtasıyla dışarıdan algılanabilir sinyale dönüşüyor ve geliştirilen bir Java uygulaması sayesinde bu sinyaller alınarak otomatik olarak e-posta gönderilebiliyor.

Böylece hamile eşinden uzakta, ofisinde çalışan baba adayı, çocuğu daha doğmadan çocuğunun her hareketini, örneğin fetüs anne karnına tekme attığında, e-posta yoluyla gelen mesaj sayesinde bunu cep telefonuyla an ve an takip edebiliyor.

Ürünün bir diğer özelliği ise anne adayına herhangi bir yan etkisinin bulunmaması. Henüz prototip aşamasında olan ürünün ne zaman satış aşamasına geleceği ise şimdilik bilinmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…