Günaydıııın kızlaaaar bizde dün doktorumuza gittik maşallah bebişimin herşeyi normalmiiiş vee kesiiin kızmıııış. 833 gr olmuş ve boyuda 32 cm falan dedi doktor ultrasona tam sığmadığı için boyu ile ilgili kesin birşey söyleyemiyor. ama ultrason kağıdında FL yazan bölümde 5 yazıyor ona bakacak olursak 5*7=35 cm oluyor boyu. çokta önemli değil gerçi sağlıklı olsundaa. doktor ince uzun bi kız olcak dedi. Rabbim kucağımızda görmeyi nasip etsin inşallah ve isteyen herkese hayırlısıyla bebiş sahibi yapsın amiiiin.
günaydınnnnnn biz de geldik iyi haberlerle opuyorumnanaktan
oğluşum 30 cm ve 650 gr civarıymışşşşşş kaydirigubbakcemile3 FL 4,1 yani yaklaşık 28,7 veriyor işte benim dr da 30 dedi zaten gamyoncuiremsu
günaydın bilge.. maaşallah minik umut'a ... çok sevindim iyi haberine..a.s.
benim bebişimin haberine sevinen yok galibaa
gunaydın bilge
bir maşallahda senın ogluna
uzun bir bebiş geliyor galiba
ben de dün akşam çorba yaptım çünkü daha set üstü ocak almadım, taşındım ya hani, ordaki ankastreleri buraya getirmek istemedik, şuan küçük tüp kullanıyorum.. sadece çorba yaptım.. 2 kase içtim bir kaç dilim ekmekle, sonra eşim tatlı söyledi ayıptır söylemesi, yapma etme dedimse de dinletemedim, biliyorum ki yiycem ve kütük gibi olucam.. neyse yedim mi ben bunu bir güzel, sonra da üstüne kuruyemiş yedim mi çatır çatır hem de nerdeyse yarım kiloyu yedim hiç yoksa.. ondan sonra oldum mu kütük gibi.. susadım su içmeye yer yok midemde.. göbeğim iyicene şişti, göğüslerime değiyor oturduğum yerde.. yani kendimi emebilecek durumda resmen tövbe tövbeeee:sinifsinif: ve hareket etmekte güçlük çekiyorum.. yani o kadar şişirecek bişeyde yemedim gibi geliyor ama, gündüz yediklerim filan derken karnım baya rahatsız oldu.. acilen lavaboya gitmeliyim ama tık yok... şuanda da göbeğim beni öne aşağı doğru çekiyor.. yürümek zorlaştı.. oturamıyorum bile.. karnımın derisi gergedan derisi gibi gerilmiş durumda..
Bilge senin de gözünaydın canım. İyi haberler almışsınız.
günaydınnnn :1hug: canım benim teşekkür ederiz sen de Ardacığımızdan güzel haberler getireceksin annesi yerimseniben erkene aldırdın mı randevunu CADIARZU
aaaaa aşkolsun arkadaşım yaaaaaaa hamile kaprisi yapma amaaaaaaa :umursamaz: burada bunca zamandır hepimiz her türlü iyi haberi nasıl dua ederek, nefeslerimizi tutarak bekledik bilmiyor musun? aşkolsun :sinifsinif:
allah nazarlardan esirgesin uzun ve narin kuzucuğunua.s.
sağolasın pelincim teşekkür ederiz yerimseniben valla anne uzun baba da uzun mümkün yani zemuszemus umarım da öyle olur çünkü ailede doğal olarak kısalar da var ama ben mümkünse şöyle uzun boylu poslu bir oğluşum olsun istiyorum şakkıdı dünürün kız büyük olacak ya yanında ufak tefek kalmasın akannehir
cnm seninde gözünaydınnnnn maşallahhh kızınaa.
günaydınnnn :1hug: canım benim teşekkür ederiz sen de Ardacığımızdan güzel haberler getireceksin annesi yerimseniben erkene aldırdın mı randevunu CADIARZU
aaaaa aşkolsun arkadaşım yaaaaaaa hamile kaprisi yapma amaaaaaaa :umursamaz: burada bunca zamandır hepimiz her türlü iyi haberi nasıl dua ederek, nefeslerimizi tutarak bekledik bilmiyor musun? aşkolsun :sinifsinif:
allah nazarlardan esirgesin uzun ve narin kuzucuğunua.s.
tamam canııım yaa yapmıyoruuum bıraktım kaprisiii. seninde bebişine maşallah hepimize kocaman birer boncuk lazııım..
ben de dün akşam çorba yaptım çünkü daha set üstü ocak almadım, taşındım ya hani, ordaki ankastreleri buraya getirmek istemedik, şuan küçük tüp kullanıyorum.. sadece çorba yaptım.. 2 kase içtim bir kaç dilim ekmekle, sonra eşim tatlı söyledi ayıptır söylemesi, yapma etme dedimse de dinletemedim, biliyorum ki yiycem ve kütük gibi olucam.. neyse yedim mi ben bunu bir güzel, sonra da üstüne kuruyemiş yedim mi çatır çatır hem de nerdeyse yarım kiloyu yedim hiç yoksa.. ondan sonra oldum mu kütük gibi.. susadım su içmeye yer yok midemde.. göbeğim iyicene şişti, göğüslerime değiyor oturduğum yerde.. yani kendimi emebilecek durumda resmen tövbe tövbeeee:sinifsinif: ve hareket etmekte güçlük çekiyorum.. yani o kadar şişirecek bişeyde yemedim gibi geliyor ama, gündüz yediklerim filan derken karnım baya rahatsız oldu.. acilen lavaboya gitmeliyim ama tık yok... şuanda da göbeğim beni öne aşağı doğru çekiyor.. yürümek zorlaştı.. oturamıyorum bile.. karnımın derisi gergedan derisi gibi gerilmiş durumda..
günaydınnnnnnnnnnnnnn opuyorumnanaktan
bilgecim gözünaydın cnm çok sevindim ii olduğunuza... kaydirigubbakcemile5
gunaydın baharr
nasılsın bugun
dun gece benım kız aşaglarda gezındı hep korkuttu benı
senınle aynı sat dayız ya sende de oluyormu
GÜnaydın kızlar nasılsınız
amin cnmmmmmm:roflol: :roflol: gergedan derisi diyo yaaaaaaaaa :roflol: kızım dünyayı yemişsin daha ne yiycen :roflol:
sağol canımm darısı hepimizin her kontrolde başımızaaaa opuyorumnanaktan
günaydın biz iyiyiz kızımla siz nasılsınız cnmmGÜnaydın kızlar nasılsınız
GÜnaydın kızlar nasılsınız
benimki 20 gündür orda atıyor. ters durduğu için ayaklarıyla sürekli vuruyor. kafası da mideme doğruymuş ama daha çok döner dedi dr. sanırım öyle rahat ediyor. korkma bişey olmaz. biz zaten çok dikkat ediyoruz.
masallah arzu tatlı kuruyemiş
ustune para verseler ustuste yıyemem yemekten sonra ikisini şu halımle
nefes alamam o kadar yemeye ben :)
iyi çatlamamışsın arkadasım
o kadar şişirecek bişeyde yemedım gibime geliyor diyosun bide koptum
akşam akşam daha ne yıycen kuruyemış mafeder adamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?