gunaydın neriman iyiyiz biz kızımla sen ve kızın nasıl
amin cnmmmmmm
günaydın biz iyiyiz kızımla siz nasılsınız cnmm
günaydın nerimancım iyidir sen nasılsın kızın nasıl? a.s.
günaydınnnnnn biz de geldik iyi haberlerle opuyorumnanaktan
oğluşum 30 cm ve 650 gr civarıymışşşşşş kaydirigubbakcemile3 FL 4,1 yani yaklaşık 28,7 veriyor işte benim dr da 30 dedi zaten gamyoncuiremsu
gunaydın baharr
nasılsın bugun
dun gece benım kız aşaglarda gezındı hep korkuttu benı
senınle aynı sat dayız ya sende de oluyormu
Kocaman olmus benim damat :)
napiyim dünür gözümü korkuttun benim kız büyük diyerek akannehir ben de yakalayalım gelini dedim besledim çocuuumu kaydirigubbakcemile3
Tabi canim oyle olsun :) Besle dunur besle . Bende bugun kizimi gormeye gidicem .
:kedi: sorma pelin, ben önceden asla yiyemediğim kadar yiyorum.. buna dur demem gerek ya.. eşime yalvardım akşam, biliyorum ki dayanamayıp yicem ama dinlemedi beni.. marketlerde yiyecek ve meyve reyonlarında gezinirken bakarken insan yutkunurmu ya bu hale geldiğime inanamıyorum. annemle eşim çok gülüyor bana.. iştah artık arşa çıktı.. dur demem gerek.. yasakkelime
GÖZÜN AYDIN CANIMGünaydıııın kızlaaaar bizde dün doktorumuza gittik maşallah bebişimin herşeyi normalmiiiş vee kesiiin kızmıııış. 833 gr olmuş ve boyuda 32 cm falan dedi doktor ultrasona tam sığmadığı için boyu ile ilgili kesin birşey söyleyemiyor. ama ultrason kağıdında FL yazan bölümde 5 yazıyor ona bakacak olursak 5*7=35 cm oluyor boyu. çokta önemli değil gerçi sağlıklı olsundaa. doktor ince uzun bi kız olcak dedi. Rabbim kucağımızda görmeyi nasip etsin inşallah ve isteyen herkese hayırlısıyla bebiş sahibi yapsın amiiiin.
BİLGE SENİN OĞLANDA EPEY BÜYÜMÜŞ CNM.günaydınnnnnn biz de geldik iyi haberlerle opuyorumnanaktan
oğluşum 30 cm ve 650 gr civarıymışşşşşş kaydirigubbakcemile3 FL 4,1 yani yaklaşık 28,7 veriyor işte benim dr da 30 dedi zaten gamyoncuiremsu
ARZU VARYA GÜLMEKTEN ÖLDÜRDÜN BENİ:roflol::roflol:GERGADAN DERİSİNİ SEVSİNLER SENİN:roflol:ben de dün akşam çorba yaptım çünkü daha set üstü ocak almadım, taşındım ya hani, ordaki ankastreleri buraya getirmek istemedik, şuan küçük tüp kullanıyorum.. sadece çorba yaptım.. 2 kase içtim bir kaç dilim ekmekle, sonra eşim tatlı söyledi ayıptır söylemesi, yapma etme dedimse de dinletemedim, biliyorum ki yiycem ve kütük gibi olucam.. neyse yedim mi ben bunu bir güzel, sonra da üstüne kuruyemiş yedim mi çatır çatır hem de nerdeyse yarım kiloyu yedim hiç yoksa.. ondan sonra oldum mu kütük gibi.. susadım su içmeye yer yok midemde.. göbeğim iyicene şişti, göğüslerime değiyor oturduğum yerde.. yani kendimi emebilecek durumda resmen tövbe tövbeeee:sinifsinif: ve hareket etmekte güçlük çekiyorum.. yani o kadar şişirecek bişeyde yemedim gibi geliyor ama, gündüz yediklerim filan derken karnım baya rahatsız oldu.. acilen lavaboya gitmeliyim ama tık yok... şuanda da göbeğim beni öne aşağı doğru çekiyor.. yürümek zorlaştı.. oturamıyorum bile.. karnımın derisi gergedan derisi gibi gerilmiş durumda..
PELİN SELAMgunaydın baharr
nasılsın bugun
dun gece benım kız aşaglarda gezındı hep korkuttu benı
senınle aynı sat dayız ya sende de oluyormu
:sm_cool:İYİ BAKIN KENDİNİZEEEEEEEEEEEEE:a015:kızlar ben çıkıyorum ögleden sonra konuşuruz
oda siparişi vermeye gidecegız
görüşürüz
ALLAH YARDIMCIN OLSUN CANIM:teselli:günaydın kızlaaaar
ben bugün yine çok yoğunum
beraber çalıştığım kız yok iki gündür tek başımayım patronla tartışmış bidaha gelmicem diyoo
dua ediyorum gelsin diye :Saruboceq: doktora bile gidemem o olmazsa ve çok yoruluyorum bütün gün
sizede katılamıyorum sinir oldum yani
hadi öptüm hepinizi...
allahımmmmmmmmm yine çok uyuzuz bugün kızlar yaaaaaaaaaaaa
nazara mı geldik noldu bize böyle mafoldumben
Şeker testi yaptırdın mı?
ayyy biz de gece uyuyamadık... sürekllliiii yer değiştirdi... kurtlu =))))))))))))))))
herkese afiyetler olsun öğleden sonra keyifle buluşmak umuduylaaaaaa
merhaba arkadaşlar,
ben de Aralık annesi olacağım inşallah. sizleri takip ediyorum ancak katılabildim aranıza..
Kocaman olmus benim damat :)
İyi misin simdi Pelin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?