2009 Aralık Anneleri

ben düşünmüyorum açıkcası

EVEET CANIM KAPATALIM SIZI DE GERMIYIM;PEK ZANNETMIYORUM AMA OLURDA BI GELISME YASANIRSA BEN SIZE BILDIRIRIM SAGOLUN DESTEKLERINIZDEN DOLAYII opuyorumnanaktan Şeniz a.s.

canım yeter kendini fazla hırpalama ne oluyor sonunda olan bize oluyor o karılarda evde bacak bacak üsütüne atıp keyif çatıyor biraz daha bekle bence daha doğuma var ben eşinin de abisinin ismini koyabileceğini sanmıyorum arkasını bırakma ama biraz daha bekle eşin konuşmaya hazır olunxca sakin sakin kaderi benzer filan diye lafa gir eminim sana hak verecektir benim ki isme karışmadı sadece diğer torununun ismi baran anlamdaş olsunlar 2. ismini yağmur koy dedi bende ben iki isimden hoşlanmam annesi doğursun o koysun dedim kötükedihüso

slm arkadaşlar bende aralık annesi olucam kısmet olursa
sat 21 mart
cinsiyetleri bi kız bi oğlan:)

Rabbim hepimizin yardımcısı olsun....

hoşgeldin canım ayyyyyyy ne güzel ben çok istiyordum ikiz olsunlar diye Allah şimdi bir tane verdi inşallah diğeri sonra gelecek opuyorumnanaktan

Ben dusunuyorum bi yerle de gorustum ama daha karar vermedim.

daha iyiym burcu ama ara ara göbegımın altına sancı gıbı gırıyor

Ben o sanci yuzunden bugun doktora gidicem . Gobegimin altinda iki kasigimin ortasinda sanci var surekli yok ama yine de aklim takildi .

Dunur ben bu hafta sonu esim Ankaraya geliyor . Bende takilcam belki pesine :)

laelaelaelaelae :lepi: gel dünür gel buluşturalım göbek kertmelerini alkisalkisalkis

ben de büyük ihtimalle saklatıcam doktoruma sormuştum son haftalarda ben size broşür veririm ama şu firmayı tercih edin diyemem dedi fisfisfis allah muhtaç etmesin ama bir hastalık halinde para için kafamı taştan taşa vurmaktansa paraya kıyarım napalım akannehir

Ben o sanci yuzunden bugun doktora gidicem . Gobegimin altinda iki kasigimin ortasinda sanci var surekli yok ama yine de aklim takildi .
[/QUOTE]

sen de takma aklını be dünürcüm normal diyor her yerde karın ağrısı... tamam tedbir iyidir ama bunu lütfen takıntıya döndürme olur mu

Son düzenleme:
eh maşallah ayol biz ne kadar gevezeyiz geçmişi okumayı nihayet bitiridm kontrolleri iyi çıkan arkadaşlara çok sevindim yaaa bende özledim kızımı ama randevu bayramdan sonraya kaldı annemle gidiyoruz yanlız yollamıyorlar oda oruçlu taaa çatalcadan bakırköye kıyamıyorum dr 1 hafta geç olacak ama herşeyi normal gelmene gerek yok dedi

Ben dusunuyorum bi yerle de gorustum ama daha karar vermedim.

uzanınca geçiyor hareket halınde daha çok hıssedyrm normalmiş ama burcu git aklında kalmasın

arzucum bende düşünüyorum ama bayağı külfetli o yüzden karar veremedim ama dediğin gibi ilerisini düşününce o kadar para ne ki ama karar veremedim maşallah yediklerine çok güldüm inşallah bebişe bol bol kan et olmuştur yerim ben onu

sen de takma aklını be dünürcüm normal diyor her yerde karın ağrısı... tamam tedbir iyidir ama bunu lütfen takıntıya döndürme olur mu [/QUOTE]

Yok takinti degil doktor soyledi . Usutme sancisi gibi gel bir goreyim ne olur ne olmaz dedi . Surekli bende akinti da var ya malum fitil kullaniyorum . Goreyim kizimi da hem

uzanınca geçiyor hareket halınde daha çok hıssedyrm normalmiş ama burcu git aklında kalmasın

Aksamustu 5 5 randevu var gidip goruneyim.

Yok takinti degil doktor soyledi . Usutme sancisi gibi gel bir goreyim ne olur ne olmaz dedi . Surekli bende akinti da var ya malum fitil kullaniyorum . Goreyim kizimi da hem

Aksamustu 5 5 randevu var gidip goruneyim.

iyi gör bakalım oğluşumla benden de selam söyle şakkıdı

burcu görüştüğün yer ne dedi, fiyat konuştun mu?.. ben de inşallah o parayı ayarlamaya çalışacağım, ne olur ne olmaz, önlem almak da fayda var, Allah korusun sürekli duyuyoruz internetten televizyondan gazeteden ben en başta babacığımdan.. illet bir hastalık var biliyosunuz.. Allahım sen koru yavrularımızı..

arzucuğum aslında şu anda devlet de bu konuda bir laboratuvar kurmuş bir üniversite bünyesinde (marmara olabilir yalan olmasın şimdi). orada ücretsiz olarak saklıyorlarmış kök hücreleri fakat sıkıntı şu... şimdi ilik gerektiğinde 6'da 6 uyum gerekiyor ya kök hücrede bu oran 6'da 4 olduğunda nakil gerçekleşebiliyormuş... devlet de bunu ücretsiz saklıyor ya... şimdi sen gittin bebeğinin kordon kanını verdin orada duruyor... allah korusun benim çocuğa lazım oldu ben gittim başvurdum... senin bebeğin dokusuyla benimkinin dokusu 6'da 4 oranında tutuyorsa senin bebeğin kanını bana veriyorlar ben çocuğumu tedavi ettiriyorum... senin de gerekirse diğerleri arasından tarıyorlar en az 6'da 4 tutan bir kanı da sana veriyorlar... yani kendine özel saklatamıyorsun... ama allah korusun lazım olup da tutan bulamazsan ne olacak kimse ona cevap veremiyor mafoldumben

selam kılzarrr
benımde kasıklarımda ıkı gundur agrı oluyo
ama dr gıtmeyı dusunmedım
gıtsemmı acep

üniversite hastanelerinde ücretsiz olduğu için ilk uyum sağlayan ihtiyaca verirler doğrudur.. ama özellerde kendi adına saklatıyosun, başkasına vermiyorlar diye biliyorum.

bıde artık zaman ılerledıkce bebegın hareketlerı eskısı kadar sık olmuyo
bunu hısseden baskaları warmı

Maillesmistik onu ariyorum ama bulamadim sana mail atayim ben .

selam kılzarrr
benımde kasıklarımda ıkı gundur agrı oluyo
ama dr gıtmeyı dusunmedım
gıtsemmı acep

Benim kasik degil tam . Daha onceden idrar yolu enfeksiyonu filan gecirdigim icin doktor gel bi goreyim dedi .

üniversite hastanelerinde ücretsiz olduğu için ilk uyum sağlayan ihtiyaca verirler doğrudur.. ama özellerde kendi adına saklatıyosun, başkasına vermiyorlar diye biliyorum.

öyle tabii hayatım özelde eşek yüküyle para veriyosun ve orada saklıyorlar... üniversite hastaneleri daha önce kordon kanı saklamıyordu yeni başlamışlar işte... o konuda da aslında doktorum biraz aklımı karıştırmadı değil... "o firmaları çok iyi araştırın kaç yıllıklar yerleri hep aynı mı" dedi, "ya yeterli talep olmazsa ve tası tarağı toplayıp firmayı kapatıp giderlerse ve günün birinde allah korusun lazım olup da laboratuvarı yerinde bulamazsanız" dediiiiiiiiiiiiiiiiii akannehir

benım kasık ama sadece sagdan agrıyo
yukarıda bebegımıde rahatsız edıyo
ama soluma yatınca gecıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…