kızlar birşey daha sorcam size bebeğin kordon kanını saklatmayı düşünen var mı? ben çok istiyorum saklatmayı ama baya külfetli gerçi Allah korusun ne kadar işe yarayacağını düşününce sudanda ucuz gibi geliyor ama.. siz ne düşünüyorsunuz
herkeze afiyet olsun hepinizeeeeee
öykümle karnımızı doyurup ufak bir yürüyüş yapıp geldik.
arzu sen ancak sindireceksin yedikleri canım
kabız olma aman dikkat et.
herkeze afiyet olsun hepinizeeeeee
öykümle karnımızı doyurup ufak bir yürüyüş yapıp geldik.
arzu sen ancak sindireceksin yedikleri canım
kabız olma aman dikkat et.
EVEET CANIM KAPATALIM SIZI DE GERMIYIM;PEK ZANNETMIYORUM AMA OLURDA BI GELISME YASANIRSA BEN SIZE BILDIRIRIM SAGOLUN DESTEKLERINIZDEN DOLAYII opuyorumnanaktan Şeniz a.s.
slm arkadaşlar bende aralık annesi olucam kısmet olursa
sat 21 mart
cinsiyetleri bi kız bi oğlan:)
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun....
kızlar birşey daha sorcam size bebeğin kordon kanını saklatmayı düşünen var mı? ben çok istiyorum saklatmayı ama baya külfetli gerçi Allah korusun ne kadar işe yarayacağını düşününce sudanda ucuz gibi geliyor ama.. siz ne düşünüyorsunuz
daha iyiym burcu ama ara ara göbegımın altına sancı gıbı gırıyor
Dunur ben bu hafta sonu esim Ankaraya geliyor . Bende takilcam belki pesine :)
Ben dusunuyorum bi yerle de gorustum ama daha karar vermedim.
Ben o sanci yuzunden bugun doktora gidicem . Gobegimin altinda iki kasigimin ortasinda sanci var surekli yok ama yine de aklim takildi .
laelaelaelaelae :lepi: gel dünür gel buluşturalım göbek kertmelerini alkisalkisalkis
ben de büyük ihtimalle saklatıcam doktoruma sormuştum son haftalarda ben size broşür veririm ama şu firmayı tercih edin diyemem dedi fisfisfis allah muhtaç etmesin ama bir hastalık halinde para için kafamı taştan taşa vurmaktansa paraya kıyarım napalım akannehir
Ben o sanci yuzunden bugun doktora gidicem . Gobegimin altinda iki kasigimin ortasinda sanci var surekli yok ama yine de aklim takildi .
uzanınca geçiyor hareket halınde daha çok hıssedyrm normalmiş ama burcu git aklında kalmasın
Yok takinti degil doktor soyledi . Usutme sancisi gibi gel bir goreyim ne olur ne olmaz dedi . Surekli bende akinti da var ya malum fitil kullaniyorum . Goreyim kizimi da hem
Aksamustu 5 5 randevu var gidip goruneyim.
burcu görüştüğün yer ne dedi, fiyat konuştun mu?.. ben de inşallah o parayı ayarlamaya çalışacağım, ne olur ne olmaz, önlem almak da fayda var, Allah korusun sürekli duyuyoruz internetten televizyondan gazetedenben en başta babacığımdan.. illet bir hastalık var biliyosunuz.. Allahım sen koru yavrularımızı..
arzucuğum aslında şu anda devlet de bu konuda bir laboratuvar kurmuş bir üniversite bünyesinde (marmara olabilir yalan olmasın şimdi). orada ücretsiz olarak saklıyorlarmış kök hücreleri fakat sıkıntı şu... şimdi ilik gerektiğinde 6'da 6 uyum gerekiyor ya kök hücrede bu oran 6'da 4 olduğunda nakil gerçekleşebiliyormuş... devlet de bunu ücretsiz saklıyor ya... şimdi sen gittin bebeğinin kordon kanını verdin orada duruyor... allah korusun benim çocuğa lazım oldu ben gittim başvurdum... senin bebeğin dokusuyla benimkinin dokusu 6'da 4 oranında tutuyorsa senin bebeğin kanını bana veriyorlar ben çocuğumu tedavi ettiriyorum... senin de gerekirse diğerleri arasından tarıyorlar en az 6'da 4 tutan bir kanı da sana veriyorlar... yani kendine özel saklatamıyorsun... ama allah korusun lazım olup da tutan bulamazsan ne olacak kimse ona cevap veremiyor mafoldumben
burcu görüştüğün yer ne dedi, fiyat konuştun mu?.. ben de inşallah o parayı ayarlamaya çalışacağım, ne olur ne olmaz, önlem almak da fayda var, Allah korusun sürekli duyuyoruz internetten televizyondan gazetedenben en başta babacığımdan.. illet bir hastalık var biliyosunuz.. Allahım sen koru yavrularımızı..
selam kılzarrr
benımde kasıklarımda ıkı gundur agrı oluyo
ama dr gıtmeyı dusunmedım
gıtsemmı acep
üniversite hastanelerinde ücretsiz olduğu için ilk uyum sağlayan ihtiyaca verirler doğrudur.. ama özellerde kendi adına saklatıyosun, başkasına vermiyorlar diye biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?