amanın denetim atlattım sağlık müdürlüğü buradaydı çoook şükür sorunsuz kurtuldum :lepi:
Dunur birazdan gobeeemi atcam sositososito
geçmiş olsun arkadaşım kaydirigubbakcemile5 hadi bunu su içerek kutlayalımmmmmmm :içelim:
ay içmek dediniz de.. rakı yı çok özledim ben.. eşime diyorum ben sezeryandan yada doğumdan çıktığımda odam buzlu bir kadeh rakı ve güzel bir meze tabağı, yanında kültablam ve sigaram hazır olsun diyorumkaydirigubbakcemile3 gülüyo.. şöyle içip içip bi kafayı bulmak istiyorum buna çok ihtiyacım var..
BugÜn nİe bÖyle herkes bİr uyuŞuk bİlge sabahtan berİ Üstelİk bende dahİl :)))
ay içmek dediniz de.. rakı yı çok özledim ben.. eşime diyorum ben sezeryandan yada doğumdan çıktığımda odam buzlu bir kadeh rakı ve güzel bir meze tabağı, yanında kültablam ve sigaram hazır olsun diyorumkaydirigubbakcemile3 gülüyo.. şöyle içip içip bi kafayı bulmak istiyorum buna çok ihtiyacım var..
ay ne biliyim bahar yaaa ağırlaşıyoruz herhalde
ben bir yandan iş yapıyorum, bir yandan burayı takip ediyorum, bir yandan da oyun oynuyorum bu arada :bbo: kaydirigubbakcemile3
Koca gobegimi eklemis bulunuyorum :)
Kızlar selam az önce dr.geldim detaylı ultrason yapıldı:bi problem çıkmadı ama 50gr glukoz yüklendi ,kanıma bakıldı ve 173 yani sınır biraz yüksek çıktı haftaya 100gr.yapılacakmış bide bebeğin kafası büyük biraz falan dedi korkuttu beni...
hayır henüz yapılmadı, 21. haftada gittiğimde dr. 26. haftada gelirsin hem şeker testinide yaparız demişti.. geçen kızlarlada konuştuk burda daha erken gidicem.. önümüzdeki hafta giderim ben. neden sordun.. bu iştahım şekerle ilgili mi olabilir acaba?:uhm:
oğluşunda sütü içince başlar nara atmayakaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?