2009 Aralık Anneleri

amanın denetim atlattım sağlık müdürlüğü buradaydı çoook şükür sorunsuz kurtuldum :lepi:

FıYATLARIMIZ

Karar verildikten sonra, sözleşme yapıldığında bir kayıt bedeli alınır (600 TL ). Dondurma işleminin özelliğine göre iki farklı ödeme seçeneği vardır​
Kordon kanının çekirdekli hücrelerinin ayrıştırılması ve iki hazneli bir torbada saklanması ; Bunun avantajı hücreler kullanılmak üzere çözüldüğünde kök hücre geri kazanımının %99 civarında olması ve haznelerden birinin daha önce çözündürülerek kültür ortamında hücrelerin çoğaltılmasına olanak sağlamasıdır. Bu seçenek için yapılacak ödeme ise yine kayıt ücreti ve ilk yıl saklama ücreti dahil 2150 TL (KDV dahil) dir.
Yıllık saklama ücreti ise 245 TL, enflasyon oranına göre yıllık artışlar planlanmaktadır (ilk yıl için kira bedeli talep edilmemektedir).

Şu anda kordon kanıı örnekleri 12 sene saklanmak üzere kabul edilmektedir. Bilimsel veriler bu süreyi kapsadığı için daha uzun süre saklanması Sağlık Bakanlığı tarafından uygun görülmemektedir.

Genkord diye bir yer burası kızlar..

:lepi:hadi kıslaar 3 gündür çok uyuşuğuz.. hareketlenelim biraz... kaydirigubbakcemile2güzel şeyler konuşalım..

ay içmek dediniz de.. rakı yı çok özledim ben.. eşime diyorum ben sezeryandan yada doğumdan çıktığımda odam buzlu bir kadeh rakı ve güzel bir meze tabağı, yanında kültablam ve sigaram hazır olsun diyorumkaydirigubbakcemile3 gülüyo.. şöyle içip içip bi kafayı bulmak istiyorum buna çok ihtiyacım var..

oğluşunda sütü içince başlar nara atmayakaydirigubbakcemile3

BugÜn nİe bÖyle herkes bİr uyuŞuk bİlge sabahtan berİ Üstelİk bende dahİl :)))

ay ne biliyim bahar yaaa ağırlaşıyoruz herhalde
ben bir yandan iş yapıyorum, bir yandan burayı takip ediyorum, bir yandan da oyun oynuyorum bu arada :bbo: kaydirigubbakcemile3

Kızlar selam az önce dr.geldim detaylı ultrason yapıldı:bi problem çıkmadı ama 50gr glukoz yüklendi ,kanıma bakıldı ve 173 yani sınır biraz yüksek çıktı haftaya 100gr.yapılacakmış bide bebeğin kafası büyük biraz falan dedi korkuttu beni...

ay ne biliyim bahar yaaa ağırlaşıyoruz herhalde
ben bir yandan iş yapıyorum, bir yandan burayı takip ediyorum, bir yandan da oyun oynuyorum bu arada :bbo: kaydirigubbakcemile3

ohhhhhhhhhhh maşallahhh hamarat kadınnn :)))

başka bişey demedi mi büyük dedikten sonra. korkulacak bişey olsa söylerdi sanırım telaşlanma bence.

Olabilir tabi ama olsada çokm mühim bir şey değil, ben ya çıkarsa diye baya korkmuştum, çıktı, hiçbirşey yok, diyet yapıyorsun sadece, o da zor değil zaten ve sağlıklı. Abur cubur yiyp boşa kilo almıyorsun en azından. Korkma yani, korkutmak istemem. Ama yine de umarım çıkmaz, seninki hormonaldir.

göbek değil o eylül eylül.. kaydirigubbakcemile3 çok tatlı oluyor insan hamile olunca yaaa.. çok hoş çıkmışsın burcu.. saçlarını yeni boyatmışsın sanırsam?????

valla ben de en çok suçluluk duymadan... neyse bu konu sakat milletin canını istetmeyelim anladınız siz onu yerimseniben ben garip şekilde hiç alkol özlemedim... bir tek geçen gün limonlu margarita frozen istedim :içelim:

oğluşunda sütü içince başlar nara atmayakaydirigubbakcemile3

aaaaaaa alkol alan bebek melek gibi uyur cicim ne narası şakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…