2009 Aralık Anneleri

kafası zaten buyuk oluyor bu haftalarda
inşallah bir problem yoktur cnm

maşallah cnm şiştikçe güzellleşiyormuyuz napıyoruz anlamadım ii oluyor galiba :)))
bu arada burcu senlemi konuşmuştuk röfle işini?

Yok benle degil di :)

göbek değil o eylül eylül.. kaydirigubbakcemile3 çok tatlı oluyor insan hamile olunca yaaa.. çok hoş çıkmışsın burcu.. saçlarını yeni boyatmışsın sanırsam?????

Yok canim ben hamile kaldigimdan itibaren hic boyatmadim . Dogumdan sonra artik :) Saclarimi kestirince degisik durdu sadece

Ayrintiliya girmemis miydin

Ben de aynen senin durumdayım ama birde bu işin emzirmesi var öbür yaza artık rakı muhabbeti

anaaaaaaaaaam alkolik edecek bunlar oğullarını kız senin dünür duymasın

Yok canim ben hamile kaldigimdan itibaren hic boyatmadim . Dogumdan sonra artik :) Saclarimi kestirince degisik durdu sadece
[/QUOTE]

bende doğumu bekliyorum ama senin çok hoş yeni boyanmış gibi duruyor göbişede maşallah ahhhhhhhhhhh bir gelselerde bir sevsek Şeniz

canım kafama takıldı deyip bir dr. aramaya çalışsan olmaz mı.. belki de öylesine dedi.. önemli birşey olsaydı zaten başka şeyler ister yada o cümleye başka cümleler eklerdi nebiliyim.. bir ara kendinde rahatla bizede haber ver:teselli:

ilk 3 ay tehlikeli olabilir diye yasak zaten ki o da daha kesin kanıtlanmış bişey değil.. 3 aydan sonra boyatabilirsin.. benim doktorum e artık 5. aydasın boyatabilirsin.. oğlun seni güzel görsün demişti..

ben dogumdan 1 hfta önce röfle yaptrcgım karar verdim
saldırmayın sakın :)
yaptıracagım kararım kesın

ya bu boya işi benide fena halde canımı sıkıyor ama hangi dr a sorduysam hayır tehlikeli diyor. eşimde duydu bunu katiyen beni göndermez. son zamanlarda bende gideyim dedim bir daha bebekle zor olur dedim o aya kdar bekleyen onu da bekler diyorlar ama pelin hiç işime gelmiyor napcaz bilmiyorum.organiclerin açıcısı yok die duydum. kuaförümle konuştum palavra diyor ben yapmam diyor ((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…