maşallah cnm şiştikçe güzellleşiyormuyuz napıyoruz anlamadım ii oluyor galiba :)))
bu arada burcu senlemi konuşmuştuk röfle işini?
Kızlar selam az önce dr.geldim detaylı ultrason yapıldı:bi problem çıkmadı ama 50gr glukoz yüklendi ,kanıma bakıldı ve 173 yani sınır biraz yüksek çıktı haftaya 100gr.yapılacakmış bide bebeğin kafası büyük biraz falan dedi korkuttu beni...
maşallah cnm şiştikçe güzellleşiyormuyuz napıyoruz anlamadım ii oluyor galiba :)))
bu arada burcu senlemi konuşmuştuk röfle işini?
göbek değil o eylül eylül.. kaydirigubbakcemile3 çok tatlı oluyor insan hamile olunca yaaa.. çok hoş çıkmışsın burcu.. saçlarını yeni boyatmışsın sanırsam?????
Koca gobegimi eklemis bulunuyorum :)
Kızlar selam az önce dr.geldim detaylı ultrason yapıldı:bi problem çıkmadı ama 50gr glukoz yüklendi ,kanıma bakıldı ve 173 yani sınır biraz yüksek çıktı haftaya 100gr.yapılacakmış bide bebeğin kafası büyük biraz falan dedi korkuttu beni...
ay içmek dediniz de.. rakı yı çok özledim ben.. eşime diyorum ben sezeryandan yada doğumdan çıktığımda odam buzlu bir kadeh rakı ve güzel bir meze tabağı, yanında kültablam ve sigaram hazır olsun diyorumkaydirigubbakcemile3 gülüyo.. şöyle içip içip bi kafayı bulmak istiyorum buna çok ihtiyacım var..
41binkere masallah burcu eylulede sanada
valla ben de en çok suçluluk duymadan... neyse bu konu sakat milletin canını istetmeyelimanladınız siz onu yerimseniben ben garip şekilde hiç alkol özlemedim... bir tek geçen gün limonlu margarita frozen istedim :içelim:
aaaaaaa alkol alan bebek melek gibi uyur cicim ne narası şakkıdı
Cok sagolasin Pelin :)
yok bahar bendim oo!!! kaydirigubbakcemile3 biz kızlar çok komik yaratıklarız yaa.. bende burcuya direk boyayı sordum :roflol:
süper görünüyosun güzel dünürüm allah ikinizi de nazarlardan esirgesin
heee idare et hamilelik işte unutkanlık yapıyor kaydirigubbakcemile3
ee boyattın mı peki
ben dogumdan 1 hfta önce röfle yaptrcgım karar verdim
saldırmayın sakın :)
yaptıracagım kararım kesın
Zaten bu boyatma işi ilk 3 ay yasak değilmiydi yaw?
ben dogumdan 1 hfta önce röfle yaptrcgım karar verdim
saldırmayın sakın :)
yaptıracagım kararım kesın
yok bahar daha boyatamadım.. taşın maşın derken ıvır zıvır.. sıfırı tükettik.. paramıs goook kalmadı.. o yüzden ben de boyatmadım.:kedi: ama ilk fırsatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?