sana da merhaba canım.vereliniortak nasıl oldu bebişin ishali. tahlile gidecektin galiba:sm_confused:
Hep derim bende gitmesi iyi de dönünceki hengame yoruyor insanı.hoşgeldin:)
tatil iyide dönmesi nasıl bişey allahım ya
valizler yıkancaklar yerleşcekler
birde evde bebek ve kediler:)
allah yardımcın olsun ebrucum
sıcaklarla kolay gelsin sana
Aynen Canberk de öyle omuz yanak çene hepsine yapışıyor vantuz gibi.inşallah önemli birşeyi yoktur canım bebeğinin. bence de denizle alakası yoktur. sıcaklardan bir terliyor bir kuruyorlar. ne kadar korusan da etkileniyor çocuklar. bir de dediğin gibi eller ağızda. berkay sadece kendi elleriyle kalsa iyi kucağa alan herkesin yanağına omzuna saldırıyor damaklarını kaşımak için. bir şekilde mikr:sinifsinifbu alıyorlar işte.
Hoşbulduk canım resim çektik tabii bir ara koyarım, sen de koy.hoşgeldin ebruuu Şeniz olumunekankayizsmile
kıyamam patiye yaaa, bol sevgi iyi gelir herhalde
resim çekmişinizdir herhalde bol bol aklinialirimsmile
Ben de öyle düşünüyorum Senem bu şekilde tabii ki gelişecek bağışıklıkları ama işte anne yüreği kıyamıyoruz Allah korusun bütün bebişlerimizi.ebrucum çok geçmiş olsun
haklısın sürekli elden ele yada herşeyde elleri
olcak elbet
bağışıklıklıkarının kuvvetlenmesi için mikroplada tanışmaları gerekli
yeterki ağır geçmesin hiçbiri
allahım korusun tüm bebişlerimizi dilerim
Hoşbulduk canım.ebrucum geçmiş olsun ve hoşgeldınız & kolay gelsın tatıl dönuşu zor valla
hay allah ya çok geçmiş olsun ebru
oy kıyamam ona ya(
diş boğaz bağlantılıdır demişti bize doktor
ilk dişi çıktığında boğazları yara olmuştu haktanın
Hoşbulduk canım resim çektik tabii bir ara koyarım, sen de koy.
şuanda bilg. bozuk ama ilk fırsatta bende koycam trabzon ve deniz resimlerini:)))
Bizim aralık bebişleri hep denizi sevdi şükür. Canberk de öyle başta biraz çekindi ama soradan bayıldı denize bir de bronzlaştı ki aslında hiç güneşte bırakmadım kremini de sürdüm hep ama karardı yine de.
Yeni haftanız iyi geçsin arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?