2009 Aralık Anneleri

sana da merhaba canım.vereliniortak nasıl oldu bebişin ishali. tahlile gidecektin galiba:sm_confused:

yok canım gitmedim tahlile doktor devam ederse gönderelim dedi
reflör ilaç var yarım poşet içiyor günde nehir suyla
iyi gibi yoğurt yedirdim kavga dövüş:)
takipteyiz bakalım

hoşgeldin:)
tatil iyide dönmesi nasıl bişey allahım ya
valizler yıkancaklar yerleşcekler
birde evde bebek ve kediler:)
allah yardımcın olsun ebrucum
sıcaklarla kolay gelsin sana
Hep derim bende gitmesi iyi de dönünceki hengame yoruyor insanı.
Aynen Canberk de öyle omuz yanak çene hepsine yapışıyor vantuz gibi.
hoşgeldin ebruuu Şeniz olumunekankayizsmile
kıyamam patiye yaaa, bol sevgi iyi gelir herhalde
resim çekmişinizdir herhalde bol bol aklinialirimsmile
Hoşbulduk canım resim çektik tabii bir ara koyarım, sen de koy.

Ben de öyle düşünüyorum Senem bu şekilde tabii ki gelişecek bağışıklıkları ama işte anne yüreği kıyamıyoruz Allah korusun bütün bebişlerimizi.

ebrucum geçmiş olsun ve hoşgeldınız & kolay gelsın tatıl dönuşu zor valla
Hoşbulduk canım.

hay allah ya çok geçmiş olsun ebru
oy kıyamam ona ya(
diş boğaz bağlantılıdır demişti bize doktor
ilk dişi çıktığında boğazları yara olmuştu haktanın

Canberk'in de alt dişleri iki haftadır görünüyor derinin altında ama çıkmadı henüz belki de onunla ilgilidir bilemiyorum ki yarın anlarız bakalım.

şuanda bilg. bozuk ama ilk fırsatta bende koycam trabzon ve deniz resimlerini:)))

Bizim aralık bebişleri hep denizi sevdi şükür. Canberk de öyle başta biraz çekindi ama soradan bayıldı denize bir de bronzlaştı ki aslında hiç güneşte bırakmadım kremini de sürdüm hep ama karardı yine de.

güle güle bahar, berene öpücükler opuyorumnanaktan

bronz olmuş oyyyy yesinler canberk beyi:))))
esmer olcak büyük ihtimalle
esmerler güneş görmesede yazın kendiliğinden bronzlaşırlar bayanssulusmile
şahsen ben kendim öyleyimdir sengözlerimebaksanab

ciltleri çok hassas olduğundan havasından bile bronzlaşıyorlar. biz tatildeyken çok anlamamıştık ama dönünce baktık ki berkayın bacaklarında ve kollarındaki kat yerlerinin arası kar beyaz diğer yerleri bronz. yaklaşık 3 hafta oldu döneli ama hala geçmedi o izler

bir insan zorla uyutulup 2dak.uyuyuop uyanırmı yaa
uyuttum wc girdi m bi çıktım çığlık çığlığa ağlıyorakannehir
yemek yapacaktım daha öööff

çok sevgili ve değerli arkadaşlarım hepinizeeeeee günaydıııııııııııııııınnnnnnnnnnnn:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

Gunaydinnnnnnn bu sicaklar bitsin artık ya gece uykusu yalan oldu su yoktu dün tumgun rezillik sıcakta hemen minayi yikiyacagim 1gun yıkamadım isilik hertarafi

Ocak ayında yapalım hem hediye hem para ağır gelebilir belki insanlara bahar hediye ısı Ocak'ta bitiyor bide 10 çok az ya biz 50 düşünmüştük olmusken bişeye benzesin toplu para biriksin diye

Herkese günaydınnn... off çok sıcak , bayıldık bütün gece .. oğluşunda her yanı isilik, her akşam yıkamamıza rağmen .. daha ne kadar sürek bu sıcaklar yaa.. ramazan da geldi.. Bu akşam kalkacaz bakalım .. allah yardımcımız olsun ..

Günaydın
Yanıyoruz biz de Canberk 4 ten sonra hiç uyuyamıuyor desem yeri çoğu bebişte aynı durumda sanırım.
Öksürüğü de bayağı arttı çok canım sıkılıyor 11 de dr a gieceğiz bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…