Günaydınlarr kaydirigubbakcemile2
ben 50'ye katılırım valla süper olur kızlarOcak ayında yapalım hem hediye hem para ağır gelebilir belki insanlara bahar hediye ısı Ocak'ta bitiyor bide 10 çok az ya biz 50 düşünmüştük olmusken bişeye benzesin toplu para biriksin diye
canım arkadaşım biz iyiyiz çok şükürMeral nasilsin cnm Öykü nasıl hiç olmazsa akşamları serindir dimi Eskişehir
amiiiiiin canım valla bu sıcaklarda iki katı sevaba gireceğiz gibi geliyor.:Saruboceq:Herkese günaydınnn... off çok sıcak , bayıldık bütün gece .. oğluşunda her yanı isilik, her akşam yıkamamıza rağmen .. daha ne kadar sürek bu sıcaklar yaa.. ramazan da geldi.. Bu akşam kalkacaz bakalım .. allah yardımcımız olsun ..
hıııııııı öyle sanilk günaydın benden olsunboshayallersmile
:jeyyar:dördüncü günaydınmış yaa uyku sersemliği işte:kedi:
Günaydın
Yanıyoruz biz de Canberk 4 ten sonra hiç uyuyamıuyor desem yeri çoğu bebişte aynı durumda sanırım.
Öksürüğü de bayağı arttı çok canım sıkılıyor 11 de dr a gieceğiz bakalım.
canım benim maşallah çok tatlılarmeral berenle öykünün resmini koydum
Günaydınlarr kaydirigubbakcemile2
kızım ramazan geldi hangi ara yapıcaz?meralcim resimleri koydum.
bu arada öyküyede parti yapalım. Nasılsa ben tecrübe kazandım hallederiz :))
günaydın cnmgünaydın herkeslereeee
hayırlı huzurlu olsun günümüz inşallah
ebru canıııım
noldu ya canberk'ime?
aman gitte bir an önce ilaç kullanmaya başlasın
ilaçsız düzelmez boğaz, öksürük
ay burada yanıyo
yıllardır böyle sıcak görmedim ben yaaaa!
haktanda hep isilik yavrum
hemde günde 2 kez suda olmasına rağmen :sinifsinif:
günaydın güzel hanımlar ve tatlı bebişleri..
ya yok bence sıcakla bi ilgisi yok.. dün gece sabaha kadar uyumadık. sürekil bi sağa attı kendini bi sola mızır mızır mızır yani dün akşam burası hiç te sıcak değildi.. gayet güzel bi hava vardı.. sürekli meme istedi.. şuan gözlerim batıyo sürekli yaşarıyo fenayım valla. bu akşam dönmeye karar verdik. bünyem tatili kaldırmıyo benim :)) evim evim güzel evim..
günaydınnn. sıcaklar bitsede çocuklar da bizde rahatlasak valla.
Dün de beren beni şaşırttı odasında oynarken uyuya kalmış yavrum pek mutlu oldum. yanıına yatmayınca uyumuyordu inşallah böle alışır
çok sevgili ve değerli arkadaşlarım hepinizeeeeee günaydıııııııııııııııınnnnnnnnnnnn:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
günaydınnn. sıcaklar bitsede çocuklar da bizde rahatlasak valla.
Dün de beren beni şaşırttı odasında oynarken uyuya kalmış yavrum pek mutlu oldum. yanıına yatmayınca uyumuyordu inşallah böle alışır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?