2009 Aralık Anneleri

günaydın sibelcim
naz hanımın dişleri huzursuz ediyor olabilir
insanın evi gibisi yok ama

alalalaaa ya kızım sen ramazanla kafayı bozdun :)) bayramdan sonra yaparız...
bu arada sen emzirmiyonmu dün oruç tutucam diyodun nasıl olcak o
hı bak o olur
bayramdan sonra yapabiliriz
emziriyorum ama tutmayı çok istiyorum.
birkaç deniycem bahar olmadı tutmam cnm.

maşallah kızıma benim

su yoksa evet sütte yok

Artık sütler bebisleri doyurmak amaçlı değil o yüzden tutabilen tutabilir sakıncası yok orucun
evet katılıyorum
Maşallah de hemen :))

bende yeni fotolar çektimde
kendime gelipte bir yükleseydim iyi olcaktı:)
bu arada teknosalarda fotoğraf kampanyalası devam ediyor kızlar
ama bu sefer 100 krş değil 200 krş olmuş yine de bence çok iyi
bende bir ayarlayıp göndercem hafta sonu...

arkdaş talebi gönderdim tweety sanırım nevra dimi emin olamadım ama isimde?

ekledim canım . evet nevra ..

Ay senem çok sagol valla hbr verdigin için sen hephaber ver nolur ben hep bastırıyordum pahalli pahalli sen demeden önce tatil resimlerini ucuza bastrayim sayende bu ay sonuna kadarmış

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim kızlar .. Allah hepimizin çocuklarını nazarlardan korusun .. bahtlarını güzel yazsın ..

Ay senem çok sagol valla hbr verdigin için sen hephaber ver nolur ben hep bastırıyordum pahalli pahalli sen demeden önce tatil resimlerini ucuza bastrayim sayende bu ay sonuna kadarmış

tamam tatlım ne demek tabi söylerim ahberim oldukça
pahalı bastırmaya gerek yok
çünkü gayet kaliteli basım yapıyorlar
foto konusunda yaş tahtaya basmam:)

ben spora gidiceğim kızlar görüşrüZ:)

merhaba kızlar hep girip okuyorum ama ben yazana kadar bilgisayar kapanıyor. bizim bilg. bozuldu tamirde emanet aldık bi tane oda ısınınca kapanıyor.
oruç işine gelince zaten sütüm çok azaldı orucuda tutarsam hepten yok olacak diye korkuyorum doyurmak amaçlı olmasada gündüzleri bazen emmeden uyumuyor hele geceleri sütüm olmazsa hemten yandık demektir o yüzden cesaret edemiyorum. Ama tutmayıda çok istiyorum ne yapsam ben ya.
geceleri bizim kızda çok mızmız bi de bu aralar yüz üstü yatıp uyuyor. benimkinide bi gün yıkıyamadım heryeri kızardı.Offff bu sıcaklar artık bitsin.
senem nehire çok geçmiş olsun şimdi nasıl umarım iyidir.
canberkte hastalanmış sizede geçmiş olsun.
benim iki kızımında boğazları kızarık bide alerjik bünyeleri var (

Günaydın kızlar artık giremiyorum evde işte hiç rahat yok off bir de sıcaklar oruç tutacak olan var mı ben gene tutamayacağım benim minik sadece süt içiyor ek hiçbir şey yemiyor süt azalırsa aç kalacak diye tutmayacağım sadece kadiri ve arifeyi tutarım inşallah ama 2 seneyi nasıl tamamlayacağım bakalım

Geldik doktordan çok şükür Allahıma ciğerlerde ya da boğazda hiçbir şey yokmuş Yasemin'in de dediği gibi dişlerden olabilir dedi dr. Salyası diş döneminde çok arttığı için boğazına kaçıp gıcık yapabiliyormuş zaten öksürükten başka da bir sıkıntısı yoktu bu durumda ilaç vermeme gerek yok dedi bol ılık su ya da ıhlamur içirin yeterli olur dedi bayağı endişelenmeye başlamıştım rahatladım doğrusu.

Senem Nehir de düzelmiş sevindim, yalnız azmine hayranım bu sıcakta spor olayını şahsen kendi adıma düşünemiyorum bile. Gerçi salon klimalıdır sanırım ama yine de zor gibi Allah kolaylık versin.

Çok geçmiş olsun bişey olmadığına sevindim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…