günaydın sibelcimgünaydın güzel hanımlar ve tatlı bebişleri..
ya yok bence sıcakla bi ilgisi yok.. dün gece sabaha kadar uyumadık. sürekil bi sağa attı kendini bi sola mızır mızır mızır yani dün akşam burası hiç te sıcak değildi.. gayet güzel bi hava vardı.. sürekli meme istedi.. şuan gözlerim batıyo sürekli yaşarıyo fenayım valla. bu akşam dönmeye karar verdik. bünyem tatili kaldırmıyo benim :)) evim evim güzel evim..
hı bak o oluralalalaaa ya kızım sen ramazanla kafayı bozdun :)) bayramdan sonra yaparız...
bu arada sen emzirmiyonmu dün oruç tutucam diyodun nasıl olcak o
maşallah kızıma benimgünaydınnn. sıcaklar bitsede çocuklar da bizde rahatlasak valla.
Dün de beren beni şaşırttı odasında oynarken uyuya kalmış yavrum pek mutlu oldum. yanıına yatmayınca uyumuyordu inşallah böle alışır
su yoksa evet sütte yokhe bu arada ben eylülde işbaşı yapıcam ara ara akşamları anca girerim.. ama güne bende katılmak isterim. özelden mesaj atarsınız artık.
ya ramazan dedinizde emzirirken oruç tutulmazki?? yani ben öyle biliyorum en azından. zaten su içip iyi beslenmezsek nası süt olcakki. ben günde 2,5 litre su içiyorum mesela.. ben bizim hocaya bidaha sorcam bu durumu..
evet katılıyorumArtık sütler bebisleri doyurmak amaçlı değil o yüzden tutabilen tutabilir sakıncası yok orucun
Maşallah de hemen :))
Sonunda fırsat bulup bende oğluşumun resimlerini ekledim.. : ))
resimlerine bakamadım arkadaş olmadığımız için
arkadaş olalım mı olumunekankayizsmile
yokki albümm
bende yeni fotolar çektimde
kendime gelipte bir yükleseydim iyi olcaktı:)
bu arada teknosalarda fotoğraf kampanyalası devam ediyor kızlar
ama bu sefer 100 krş değil 200 krş olmuş yine de bence çok iyi
bende bir ayarlayıp göndercem hafta sonu...
arkdaş talebi gönderdim tweety sanırım nevra dimi emin olamadım ama isimde?
Ay senem çok sagol valla hbr verdigin için sen hephaber ver nolur ben hep bastırıyordum pahalli pahalli sen demeden önce tatil resimlerini ucuza bastrayim sayende bu ay sonuna kadarmış
Geldik doktordan çok şükür Allahıma ciğerlerde ya da boğazda hiçbir şey yokmuş Yasemin'in de dediği gibi dişlerden olabilir dedi dr. Salyası diş döneminde çok arttığı için boğazına kaçıp gıcık yapabiliyormuş zaten öksürükten başka da bir sıkıntısı yoktu bu durumda ilaç vermeme gerek yok dedi bol ılık su ya da ıhlamur içirin yeterli olur dedi bayağı endişelenmeye başlamıştım rahatladım doğrusu.
Senem Nehir de düzelmiş sevindim, yalnız azmine hayranım bu sıcakta spor olayını şahsen kendi adıma düşünemiyorum bile. Gerçi salon klimalıdır sanırım ama yine de zor gibi Allah kolaylık versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?