süppersin sen sağol canımmmmmmmm
hoşgeldin canım nasılsınız bebikle beraber
bilge sen ne kadar dedin gün için
gün işi olursa benim çocuğa hesap açsam da onun iban numarasını mı versem diye düşünmüyor değilim... orada birikse... eller miyim acaba?
herkese güanaydın kızlar
gece kaç kere kalktım enhire su verdim altını deiştrdim hatırlamıyorum
birde sporun etkisiyle her yerim zaten ağrıyordu
bir insan sabahtan akşama deli gibi koştururmu yaa
valla ben anlamıyorum nasıl dayanıyor bünyemiz
saat gece 12 ,1 e geliyordu oturduğumda
dün enhirin tahlillerini yaptırdım temiz çıktı şükür
ama ishali devam ediyor biraz daha
bol su veriyorum
yorgunum ama birazdan spora gidicem yine
güne katılırım bende
pelini bir arıyımda
bu arada herkese hayırlı ramazanlar diliyorum
Allah tüm oruç tutanlara kolaylık versin dilerim
hayatım ben 50ye uyarım ama esasen işi bırakan arkadaşların ne diyeceğini beklemeyi tercih ediyorum. sonuçta bizler maaşımıza kavuştuk o yüzden sorun değil ama artık maaşı olmayan ve katılmak isteyen arkadaşlar ne kadar meblağ ödeyebilirse ben ona uymayı tercih ederim. bunca yolu beraber geldik gün parası yüzünden ayrışmayalım di mi ama kaydirigubbakcemile5
NIÇ DOKUNMAZSINBENCEsempatiksalakcinnigün işi olursa benim çocuğa hesap açsam da onun iban numarasını mı versem diye düşünmüyor değilim... orada birikse... eller miyim acaba?
ASLAN KIZIM BENİM PÜSKÜRTSÜN TABE CANIMiyiyiz cnm berenle uğraşıyoruz. dün burda herşeyi yiyiyor dedim maşallah de dediler. akşam bir türlü yediremedim herşeyi yüzüme püskürttü. keyfinede varınca heryerimiz yemek oldu :)) uğraşıyoruz yani anlayacağın
VALLA BENDE 50'YE UYARIM AMA BİLGENİNDE DEDĞİĞİ GİBİ ORTAK KARAR NE OLURSA KABULÜMDÜR.hayatım ben 50ye uyarım ama esasen işi bırakan arkadaşların ne diyeceğini beklemeyi tercih ediyorum. sonuçta bizler maaşımıza kavuştuk o yüzden sorun değil ama artık maaşı olmayan ve katılmak isteyen arkadaşlar ne kadar meblağ ödeyebilirse ben ona uymayı tercih ederim. bunca yolu beraber geldik gün parası yüzünden ayrışmayalım di mi ama kaydirigubbakcemile5
ben sanki ellerim gibibilmiyorumkismile
ben sanki ellerim gibibilmiyorumkismile
Tabi cnm kesinlikle. ne kadar derlerse bende uyarım.
pelin tatildemi bilge. ben detayları kaçırmışım
NIÇ DOKUNMAZSINBENCEsempatiksalakcinni
ASLAN KIZIM BENİM PÜSKÜRTSÜN TABE CANIM
OYUN YAPACAK ANNESŞkaydirigubbakcemile3
VALLA BENDE 50'YE UYARIM AMA BİLGENİNDE DEDĞİĞİ GİBİ ORTAK KARAR NE OLURSA KABULÜMDÜR.
HAYIR DOKUNMAK YOK PARACIKLARA:mymeka:
süt sağdım ayolkaydirigubbakcemile2MERALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL telefonu nie açmıyosun(
ben çıkıyorum thicbo ya gidiyorum azıcık kurcalıyım bakimm
hepinizi öpüyorumm
byeeee
bilemedim ya ohaoldumsmile benim hesaptan çekip gidip altın almayı ihmal ederim para da hiç olur gibi geliyor :kedi:
yok baharcım döndü tatilden ama bugün uykusuzmuş mina uyusun diye bekliyorum yazmış sonra ortada yok herhalde uyudular ana kız boshayallersmile
CADIARZU şimdi oğluşa hesap açarsam havale/eft masrafı isteyecekler çocuğumun parasından gidecek oysa benim hesapta öyle bir sorun yok... ama altın almaya gidemeyebilirim o kısmında sorun var... ne yapsam ne yapsaaaaaam :bbo: heeeeeee benim hesaba bağlı döviz hesabı açar oraya atıp ellemem gayrı :lepi: çözdüm sorunsalımı kendim ettim kendim çözdüm kül kibin sarardım soldum eyvahhhhhh laelaelaelaelae
herkese güanaydın kızlar
gece kaç kere kalktım enhire su verdim altını deiştrdim hatırlamıyorum
birde sporun etkisiyle her yerim zaten ağrıyordu
bir insan sabahtan akşama deli gibi koştururmu yaa
valla ben anlamıyorum nasıl dayanıyor bünyemiz
saat gece 12 ,1 e geliyordu oturduğumda
dün enhirin tahlillerini yaptırdım temiz çıktı şükür
ama ishali devam ediyor biraz daha
bol su veriyorum
yorgunum ama birazdan spora gidicem yine
güne katılırım bende
pelini bir arıyımda
bu arada herkese hayırlı ramazanlar diliyorum
Allah tüm oruç tutanlara kolaylık versin dilerim
süt sağdım ayolkaydirigubbakcemile2
hadi bir kurcalada gel bakalım neler bulacaksın:içelim:
yok yok ben kesin ellerim mutfak yaptıracam toplu para lazım kızıma zaten ben bakıyorum o kdanda olsun ama dimi:jeyyar:
çok geçmiş olsun canım . tahlillerin temiz çıkmasına sevindim.. koşturur canım .. motor takmış gibiyiz.. ben akşam eve gidince hiç oturmuyorum valla . kocişko gelesey kadar oğluş kucağımda. dün akşam baktım sıcaklamış çok fena aldım kucağıma banyo yaptık birlikte .. kocişko gelince yemek faslı .. o bu derken bi baktım saat yarım olmuş.. gecede kaltık tabii. yani bugün iptalim ben .. akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?