verdim verdim
ne parası
ne ücreti
ne diyosunuz
ya benim hiç birşeyden haberim yok ya
ya kızlar benim kız ne bulursa ağzına sokuyo ya. ha anladım onlar ağızlarıyla ve ellleriyle ne olduğunu anlamaya çalışıyolar ellerindekilerin ama bu fenalık derecesine geldi. sizinkilerde böyle mi yoksa ben mi bunu takıntı haline getirdim.misal şu anda kitaplıktan aldığı bi kitap (önemli bi kitap değil ders kitabıdı önceden)onun sayfalarını teker teker ağzına sokmakla meşgul. ve acayip bi keyif alıyo kağıt yemekten tabi yedirmiyorum ama bazen kaşla göz arası gidiyo. herşeye tırmanmaya çekmeceleri açmaya ve eli içindeyken kapatmaya başlayalı çok zaman oldu. bugğn arkdaşla telde bu sorunu paylaştım o da kız varken mutfakta yada odalarda çekmece dolap kapağı açmadığını ve kız görmediği içinde şimdi bunları yapmadığını söyledi. benim i,çin iş işten çoktan geçti çünkü biz her odada beraberiz mecburen. önerisi olan var mı kızmak hiç etkili olmuyo bu arada ...
artık koltuklara kalkmaya ve sıralamaya başladığında işler daha da beter bi hal aldı. yarım saat önce 2 dakika odadan ayrıldım döndüğümde sehpaya kalkılmış örtüsü çekilmiş ve üzerindeki şey kafasına düşmeye ramak kalmıştı(sert bişey değildi üstündeki Allahtan)
Nilgunnnnnnnnn ses ver çok sıcak ya ütü var yapılacak bilge döviz hesabı acarsanda 10-20 şimdi kaç para oldu bilmiyorum ama hesap ücreti alacaklar 6 ayda bir
ya kızlar benim kız ne bulursa ağzına sokuyo ya. ha anladım onlar ağızlarıyla ve ellleriyle ne olduğunu anlamaya çalışıyolar ellerindekilerin ama bu fenalık derecesine geldi. sizinkilerde böyle mi yoksa ben mi bunu takıntı haline getirdim.misal şu anda kitaplıktan aldığı bi kitap (önemli bi kitap değil ders kitabıdı önceden)onun sayfalarını teker teker ağzına sokmakla meşgul. ve acayip bi keyif alıyo kağıt yemekten tabi yedirmiyorum ama bazen kaşla göz arası gidiyo. herşeye tırmanmaya çekmeceleri açmaya ve eli içindeyken kapatmaya başlayalı çok zaman oldu. bugğn arkdaşla telde bu sorunu paylaştım o da kız varken mutfakta yada odalarda çekmece dolap kapağı açmadığını ve kız görmediği içinde şimdi bunları yapmadığını söyledi. benim i,çin iş işten çoktan geçti çünkü biz her odada beraberiz mecburen. önerisi olan var mı kızmak hiç etkili olmuyo bu arada ...
artık koltuklara kalkmaya ve sıralamaya başladığında işler daha da beter bi hal aldı. yarım saat önce 2 dakika odadan ayrıldım döndüğümde sehpaya kalkılmış örtüsü çekilmiş ve üzerindeki şey kafasına düşmeye ramak kalmıştı(sert bişey değildi üstündeki Allahtan)
´slm kızlar umarım herkes ii.bende can sıkıntısından patlıom kimseyi tanımıom eşimde yoğun çalışıo cok sıkıldım yaaaaaaaaaaa
Merhaba kızlar uzun zamandır takip edemiyorum. şu anda memleketim sivastayım ondan önce tatildeydik.
Benim kızım 2 dişini aynı anda çıkardı 6 aylıkken. Çok sıkıntı yaşamadık çok şükür.Ama 10 gündür antibiyotik kullanıyoruz Kızımın idarar yollarında enfeksiyon çıktı. Kuşadasında ateşlendi tahlilde enfeksiyon çıkınca antibiyotiğe başladık alerji yaptı bıraktık. Şimdi memlekette tekrar başlattı doktor kullandık yarın son günü. Kızımın dudaklarının iç kısmı beyaz yara olmuş.Bugün farkettim. pamukçuğa benziyor ama galiba antibiyotikten oldu. Ayrıca ayak başparmağının tırnağının neredeyse yarısı kendiliğinden düştü yani doğduktan sonraki uzayan kısma kadar.bir problem yoktu ilk başta ama 1 hafta sonra kızımın tırnağı batmış kırmızı ve iltihaplı şimdi. Bu sıskıntıları atlatmaya çalışıyorum. Allah daha büyük dert vermesin.
Aranızda idrar yolu enfeksiyonunu atlatan var mı ne kadar kullandınız ilaçları ?Hepinize hayırlı Ramazanlar
maaş hesabıma bağlı işlemlerde bizim banka almıyor bildiğim kadarıyla. halihazırda boş duran (ahaha iyi ki açmışım di mi) döviz hesaplarım var onlar için bir tahsilat görünmüyor ekstrelerde.
dişler çıkana kadar o eller ve bulunan şeyler ağızdan çıkmayacak boşuna takma kafana. ilk zamana göre el yemesi azalmıştı çok mutluydum şimdi diş faslı dolayısıyla yine 10 parmak ağızda :umursamaz: geçen gün kakasından bir kitabın parçasını topladım sempatiksalakcinni
hımmm anladım tşk ederim , döndün mü sen? nasıl geçti tatil???dişiniz hayırlı olsun canım.. gün yapmaya karar verdik. sen de katılmak istersen peline özelden mesaj at bi de miktarı ne olsun istiyosan onu yaz.
selam kızlar. herkese hayırlı bereketli ramazanlar olsun. oruç tutanlara da allah güç kuvvet versin yardımcısı olsun.
Sibel hoşgeldin. şimdi bir sürü iş seni bekliyordur. tatil dönüşü toparlanmak zor oluyor.
Nilgün gökayın dişi hayırlı olsun canım. diğer incileri de sorunsuz gelir inşallah.
Senem tahlilinizin temiz çıkmasına çok sevindim. ishaliniz de çabucak geçer de rahatlarsınız umarım.
Haktan bebeğe de geçmiş olsun annesi. ah bu sinekler mahvediyor yavrucakları.
sağol canım sonunda çıktı biri minnacık ama daha :)nilgün gökayın incisi hayırlı olsun canım:)
canım bi bankacı olarak şöle diim. bizim banka alıyo:)) sadece maaş hesabından almıyoruz. onun dışındaki tüm lt yada döviz hesaplarından alıyoruz. ayrıca şuan hareketsiz yada donuk hesapsa ilk hesaba para girer girmez nekadar borç harç varsa hepsini birden alıyoruz..sempatiksalakcinni
NİLGÜN hayırlı olsun kuzumun incileri, kolayca gelsin inşallah gerisi :)))))
SİBEL özlemişmisin evini:)))) hadi hoşgeldin evine diyem :))) aaayyy iş doludur senin ev şimdi sempatiksalakcinni
karanfil81cim adın ne senin :)))) sağol canım valla onu değil beni ısırsınlar diyorum ama sinekler buluyolar tazecikleri bırakırlarmı hiç(((
NİLGÜN hayırlı olsun kuzumun incileri, kolayca gelsin inşallah gerisi :)))))
SİBEL özlemişmisin evini:)))) hadi hoşgeldin evine diyem :))) aaayyy iş doludur senin ev şimdi sempatiksalakcinni
karanfil81cim adın ne senin :)))) sağol canım valla onu değil beni ısırsınlar diyorum ama sinekler buluyolar tazecikleri bırakırlarmı hiç(((
kızlar bu gün olayına istanbul dışından da katılabiliyor muyuz? ben de katılabilir miyim yani? ona göre mesaj atıcam da:)
BANA HERŞEY UYAR PELİNCİMOy oy ne kalabalık maşallah senem çok svndim tahlilin temiz çıkmasına gün para miktarı icinde söyle karar verdim uyarsa size bana şimdi mesaj geliyor ya miktr olarak en düşük kaç tl yazarsa 1 kiside olsa o kadar lira olsun o arkadasında aklı kalmamış olsun kisinin isminide soylemizede gerek bile yok uyarmi
GÖZÜNÜZ AYDIN2.dişimiz de çıktı miniciiikkkzemuszemus
BİZDEDE DURUM AYNIya kızlar benim kız ne bulursa ağzına sokuyo ya. ha anladım onlar ağızlarıyla ve ellleriyle ne olduğunu anlamaya çalışıyolar ellerindekilerin ama bu fenalık derecesine geldi. sizinkilerde böyle mi yoksa ben mi bunu takıntı haline getirdim.misal şu anda kitaplıktan aldığı bi kitap (önemli bi kitap değil ders kitabıdı önceden)onun sayfalarını teker teker ağzına sokmakla meşgul. ve acayip bi keyif alıyo kağıt yemekten tabi yedirmiyorum ama bazen kaşla göz arası gidiyo. herşeye tırmanmaya çekmeceleri açmaya ve eli içindeyken kapatmaya başlayalı çok zaman oldu. bugğn arkdaşla telde bu sorunu paylaştım o da kız varken mutfakta yada odalarda çekmece dolap kapağı açmadığını ve kız görmediği içinde şimdi bunları yapmadığını söyledi. benim i,çin iş işten çoktan geçti çünkü biz her odada beraberiz mecburen. önerisi olan var mı kızmak hiç etkili olmuyo bu arada ...
GEÇMİŞ OLSUN YASEMİNCİMkızlar ben geldim doktordan
oğluşumun kolunu sinek ısırdı
benim kuduruk oğlanda minik 2 dişiyle bazende eliyle kaşıya kaşıya orayı akan bir yaraya çevirdi
doktor pomat ve merhem verdi. 2güne düzelme olmazsa antibiyotik yazcak((
he bu arada herkese hayırlı ramazanlar allah tutan herkese sabır ve dayanma gücü versin
HAYIRLI OLSUN DİŞLERİNİZ CNM.kaç gündür giremedim ben ya,
aklım hep burda kaldı ama,
cuma cumartesi izinliyim, zaten evden girmeye fırsatım olmadı, pazar göz attım şöyle bir, pazartesi toplantı vardı merkeze gittim,
dünde geldim, işten hiç bakamadım,
bugünda girdim ama yazmaya fırsatım olmadı
umarım herkes iyidir,
gökayın alt dişi çıktı, görünmüyor ama elleyince fark ediliyor.
geçmişe göz atayım bakıym ne var ne yok
orucu ne yaptınız???
BİZ VARIZYAAA SIKILMAAAAAAAAkaydirigubbakcemile5´slm kızlar umarım herkes ii.bende can sıkıntısından patlıom kimseyi tanımıom eşimde yoğun çalışıo cok sıkıldım yaaaaaaaaaaa
Merhaba kızlar uzun zamandır takip edemiyorum. şu anda memleketim sivastayım ondan önce tatildeydik.
Benim kızım 2 dişini aynı anda çıkardı 6 aylıkken. Çok sıkıntı yaşamadık çok şükür.Ama 10 gündür antibiyotik kullanıyoruz Kızımın idarar yollarında enfeksiyon çıktı. Kuşadasında ateşlendi tahlilde enfeksiyon çıkınca antibiyotiğe başladık alerji yaptı bıraktık. Şimdi memlekette tekrar başlattı doktor kullandık yarın son günü. Kızımın dudaklarının iç kısmı beyaz yara olmuş.Bugün farkettim. pamukçuğa benziyor ama galiba antibiyotikten oldu. Ayrıca ayak başparmağının tırnağının neredeyse yarısı kendiliğinden düştü yani doğduktan sonraki uzayan kısma kadar.bir problem yoktu ilk başta ama 1 hafta sonra kızımın tırnağı batmış kırmızı ve iltihaplı şimdi. Bu sıskıntıları atlatmaya çalışıyorum. Allah daha büyük dert vermesin.
Aranızda idrar yolu enfeksiyonunu atlatan var mı ne kadar kullandınız ilaçları ?Hepinize hayırlı Ramazanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?