2009 Aralık Anneleri

sen takıntı etmişsin canım,
herşeyi ağızlarına götürüp dokunup inceliyolar sempatiksalakcinni
yeğenden edindiğin tecrübeye göre bir müddet sonra kakalarında bir çok şey bulcaz :sinifsinif:

selam kızlar. herkese hayırlı bereketli ramazanlar olsun. oruç tutanlara da allah güç kuvvet versin yardımcısı olsun.
Sibel hoşgeldin. şimdi bir sürü iş seni bekliyordur. tatil dönüşü toparlanmak zor oluyor.
Nilgün gökayın dişi hayırlı olsun canım. diğer incileri de sorunsuz gelir inşallah.
Senem tahlilinizin temiz çıkmasına çok sevindim. ishaliniz de çabucak geçer de rahatlarsınız umarım.
Haktan bebeğe de geçmiş olsun annesi. ah bu sinekler mahvediyor yavrucakları.

´slm kızlar umarım herkes ii.bende can sıkıntısından patlıom kimseyi tanımıom eşimde yoğun çalışıo cok sıkıldım yaaaaaaaaaaa

Merhaba kızlar uzun zamandır takip edemiyorum. şu anda memleketim sivastayım ondan önce tatildeydik.
Benim kızım 2 dişini aynı anda çıkardı 6 aylıkken. Çok sıkıntı yaşamadık çok şükür.Ama 10 gündür antibiyotik kullanıyoruz Kızımın idarar yollarında enfeksiyon çıktı. Kuşadasında ateşlendi tahlilde enfeksiyon çıkınca antibiyotiğe başladık alerji yaptı bıraktık. Şimdi memlekette tekrar başlattı doktor kullandık yarın son günü. Kızımın dudaklarının iç kısmı beyaz yara olmuş.Bugün farkettim. pamukçuğa benziyor ama galiba antibiyotikten oldu. Ayrıca ayak başparmağının tırnağının neredeyse yarısı kendiliğinden düştü yani doğduktan sonraki uzayan kısma kadar.bir problem yoktu ilk başta ama 1 hafta sonra kızımın tırnağı batmış kırmızı ve iltihaplı şimdi. Bu sıskıntıları atlatmaya çalışıyorum. Allah daha büyük dert vermesin.
Aranızda idrar yolu enfeksiyonunu atlatan var mı ne kadar kullandınız ilaçları ?Hepinize hayırlı Ramazanlar

Nilgunnnnnnnnn ses ver çok sıcak ya ütü var yapılacak bilge döviz hesabı acarsanda 10-20 şimdi kaç para oldu bilmiyorum ama hesap ücreti alacaklar 6 ayda bir

maaş hesabıma bağlı işlemlerde bizim banka almıyor bildiğim kadarıyla. halihazırda boş duran (ahaha iyi ki açmışım di mi) döviz hesaplarım var onlar için bir tahsilat görünmüyor ekstrelerde.

dişler çıkana kadar o eller ve bulunan şeyler ağızdan çıkmayacak boşuna takma kafana. ilk zamana göre el yemesi azalmıştı çok mutluydum şimdi diş faslı dolayısıyla yine 10 parmak ağızda :umursamaz: geçen gün kakasından bir kitabın parçasını topladım sempatiksalakcinni

´slm kızlar umarım herkes ii.bende can sıkıntısından patlıom kimseyi tanımıom eşimde yoğun çalışıo cok sıkıldım yaaaaaaaaaaa

biz varız canım.. olumunekankayizsmile

çok geçmiş olsun canım. burcu nun maalesef vardı böyle bi sorunu. allah acil şifalar versin tüm hasta bebişlere.

dün de benim arkadaşımın kızı nazdan 20 gün büyük gece ateşlenmiş hastaneye götürmüşler serum takmışlar onu da yanlış takmışlar canımın kolu filan şişmiş ( medipol gibi bi hastane nası yapar böyle bişeyi hayret yani..

canım bi bankacı olarak şöle diim. bizim banka alıyo:)) sadece maaş hesabından almıyoruz. onun dışındaki tüm lt yada döviz hesaplarından alıyoruz. ayrıca şuan hareketsiz yada donuk hesapsa ilk hesaba para girer girmez nekadar borç harç varsa hepsini birden alıyoruz..sempatiksalakcinni

dişiniz hayırlı olsun canım.. gün yapmaya karar verdik. sen de katılmak istersen peline özelden mesaj at bi de miktarı ne olsun istiyosan onu yaz.
hımmm anladım tşk ederim , döndün mü sen? nasıl geçti tatil???

amin canım inşallah tşk ederim hepimiziki inşallah
nilgün gökayın incisi hayırlı olsun canım:)
sağol canım sonunda çıktı biri minnacık ama daha :)

NİLGÜN hayırlı olsun kuzumun incileri, kolayca gelsin inşallah gerisi :)))))
SİBEL özlemişmisin evini:)))) hadi hoşgeldin evine diyem :))) aaayyy iş doludur senin ev şimdi sempatiksalakcinni

karanfil81cim adın ne senin :)))) sağol canım valla onu değil beni ısırsınlar diyorum ama sinekler buluyolar tazecikleri bırakırlarmı hiç (((

hareketsiz sayılır ama bir kesinti görmedim çaktırmadan kesiyolarsa helal olsun ne diyim kafamçokkarıştı garantiyle çalışıyoruz biz senin banka hankısı sengözlerimebaksanab

Müzeyyen canım:))vereliniortak

sağol yasemincim,inşallah gelir bu zor geldi ama bakaılım gerisi nasıl olacak
haktan nasıl sen nasılsın?

kızlar bu gün olayına istanbul dışından da katılabiliyor muyuz? ben de katılabilir miyim yani? ona göre mesaj atıcam da:)

BANA HERŞEY UYAR PELİNCİM
2.dişimiz de çıktı miniciiikkkzemuszemus
GÖZÜNÜZ AYDIN
BİZDEDE DURUM AYNI
BU KADAR DERT ETME BENCE

GEÇMİŞ OLSUN YASEMİNCİM
HAYIRLI OLSUN DİŞLERİNİZ CNM.
BEN BUGÜN NİYETLENDİM
BAKALIM SÜTÜMÜ ETKİLEYECEKMİ
BAKTIM AZALDI TUTMAYACAĞIMohaoldumsmile

BİZ VARIZYAAA SIKILMAAAAAAAAkaydirigubbakcemile5

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN
RABBİM ŞİFASINI VERSİN:Saruboceq:

kızlar şimdi tchibo' dan geliyorum .. çok güzel şeyler var .. valla battım resmen .. badi , eşofman takımı , tişort derken . off offf babamız görmesin.. : ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…