2009 Aralık Anneleri

senem nehirin tahlillerin temiz çıkmasına sevindim. tez zamanda tamamen biter inş. ishali bebişin. sanada kolay gelsin bu sıcaklarda spor olayı:)

geldik meralcim çok şükür de ev dandini malum.. çamaşırlar temizlik vs. şööl eb i baktım geçmişe.. ya tchiboya gitmem lazım hemen sempatiksalakcinni para harcayasım var..

melike maxi de prima büyük boy 18 tl üstelik ıslak mendil hediyeli. haberin olsun:))

Oy oy ne kalabalık maşallah senem çok svndim tahlilin temiz çıkmasına gün para miktarı icinde söyle karar verdim uyarsa size bana şimdi mesaj geliyor ya miktr olarak en düşük kaç tl yazarsa 1 kiside olsa o kadar lira olsun o arkadasında aklı kalmamış olsun kisinin isminide soylemizede gerek bile yok uyarmi

yerim kızını:)

bende bir ara ekleyeceğim
k....mı toplarsam:)
canım sağol
sendende en kısa zamanda bekliyoruz

yaa ben daha hiçbi resme bakamadım. akşama bakarım artık. ara ara uğrarım kızlar hadi iş başına ben..
kolay gelsin
ben kaçar . kuzucuğum camdadır şimdi:ecrin_bebek:

:teytey: koş koş

ben bir saat uyuyacağım ama online kalıyorummirmirmirmir

çok akıllıca bravo pelin olumunekankayizsmile

Nilgunnnnnnnnn ses ver çok sıcak ya ütü var yapılacak bilge döviz hesabı acarsanda 10-20 şimdi kaç para oldu bilmiyorum ama hesap ücreti alacaklar 6 ayda bir

hoşgeldin canım:)
iş çoktyur şimdi tabi
:) fotolar biritinden güzel faceden baktım hep
sıkı bir tatil belli:)

tatil bebekle pek anlaşılmıyo malum. güneşlenemedim de yüzemedim de ama eğlendik yani. dinlendim. ama evimi özledim..:))

süper düşünmüşsün pelin:lepi:

canım sağol
sendende en kısa zamanda bekliyoruz

kolay gelsin

:teytey: koş koş

ben bir saat uyuyacağım ama online kalıyorummirmirmirmir

2.dişimiz de çıktı miniciiikkkzemuszemus

hadi dinlen bakalım azcikte olsa iyi gelir..

ya kızlar benim kız ne bulursa ağzına sokuyo ya. ha anladım onlar ağızlarıyla ve ellleriyle ne olduğunu anlamaya çalışıyolar ellerindekilerin ama bu fenalık derecesine geldi. sizinkilerde böyle mi yoksa ben mi bunu takıntı haline getirdim.misal şu anda kitaplıktan aldığı bi kitap (önemli bi kitap değil ders kitabıdı önceden)onun sayfalarını teker teker ağzına sokmakla meşgul. ve acayip bi keyif alıyo kağıt yemekten tabi yedirmiyorum ama bazen kaşla göz arası gidiyo. herşeye tırmanmaya çekmeceleri açmaya ve eli içindeyken kapatmaya başlayalı çok zaman oldu. bugğn arkdaşla telde bu sorunu paylaştım o da kız varken mutfakta yada odalarda çekmece dolap kapağı açmadığını ve kız görmediği içinde şimdi bunları yapmadığını söyledi. benim i,çin iş işten çoktan geçti çünkü biz her odada beraberiz mecburen. önerisi olan var mı kızmak hiç etkili olmuyo bu arada ...
artık koltuklara kalkmaya ve sıralamaya başladığında işler daha da beter bi hal aldı. yarım saat önce 2 dakika odadan ayrıldım döndüğümde sehpaya kalkılmış örtüsü çekilmiş ve üzerindeki şey kafasına düşmeye ramak kalmıştı(sert bişey değildi üstündeki Allahtan)

kızlar ben geldim doktordan
oğluşumun kolunu sinek ısırdı
benim kuduruk oğlanda minik 2 dişiyle bazende eliyle kaşıya kaşıya orayı akan bir yaraya çevirdi
doktor pomat ve merhem verdi. 2güne düzelme olmazsa antibiyotik yazcak ((

he bu arada herkese hayırlı ramazanlar allah tutan herkese sabır ve dayanma gücü versin

kaç gündür giremedim ben ya,
aklım hep burda kaldı ama,

cuma cumartesi izinliyim, zaten evden girmeye fırsatım olmadı, pazar göz attım şöyle bir, pazartesi toplantı vardı merkeze gittim,
dünde geldim, işten hiç bakamadım,
bugünda girdim ama yazmaya fırsatım olmadı

umarım herkes iyidir,

gökayın alt dişi çıktı, görünmüyor ama elleyince fark ediliyor.
geçmişe göz atayım bakıym ne var ne yok

orucu ne yaptınız???

canım benimki de öyle.. ben bi de yürütece koydummu yandık.. (bizim evin şekli biraz ilginçtir kapı filan yok) bi bakıyorum mutfakta çöp kutusunu açıyo bi bakıyorum ayakkabılıkta ayakkabıları yemeye çalışıyo. ne görse ağzında... ama bu geçici bi dönem. biraz dikkat ettikten sonra geçeceğini ümit ediyorum. (hani küçük bişey deterjan ilaç vs sokmasın da ağzına gerisini napalım artık idare edicez bi süre)

geçmiş olsun canım.. nazın da tatilde ısırdılar her yanını kıyamam ben kuzulara ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…