herkese güanaydın kızlar
gece kaç kere kalktım enhire su verdim altını deiştrdim hatırlamıyorum
birde sporun etkisiyle her yerim zaten ağrıyordu
bir insan sabahtan akşama deli gibi koştururmu yaa
valla ben anlamıyorum nasıl dayanıyor bünyemiz
saat gece 12 ,1 e geliyordu oturduğumda
dün enhirin tahlillerini yaptırdım temiz çıktı şükür
ama ishali devam ediyor biraz daha
bol su veriyorum
yorgunum ama birazdan spora gidicem yine
güne katılırım bende
pelini bir arıyımda
bu arada herkese hayırlı ramazanlar diliyorum
Allah tüm oruç tutanlara kolaylık versin dilerim
senem resim yorum için teşekkürler cnm:teselli:
yaa ben daha hiçbi resme bakamadım. akşama bakarım artık. ara ara uğrarım kızlar hadi iş başına ben..
canım sağolyerim kızını:)
bende bir ara ekleyeceğim
k....mı toplarsam:)
geldik meralcim çok şükür de ev dandini malum.. çamaşırlar temizlik vs. şööl eb i baktım geçmişe.. ya tchiboya gitmem lazım hemen sempatiksalakcinni para harcayasım var..
hoşgeldin sefalar getirdinŞeniz
ev işleri hiç bitmiyorkikafamçokkarıştı
melike maxi de prima büyük boy 18 tl üstelik ıslak mendil hediyeli. haberin olsun:))
kolay gelsinyaa ben daha hiçbi resme bakamadım. akşama bakarım artık. ara ara uğrarım kızlar hadi iş başına ben..
ben kaçar . kuzucuğum camdadır şimdi:ecrin_bebek:
Oy oy ne kalabalık maşallah senem çok svndim tahlilin temiz çıkmasına gün para miktarı icinde söyle karar verdim uyarsa size bana şimdi mesaj geliyor ya miktr olarak en düşük kaç tl yazarsa 1 kiside olsa o kadar lira olsun o arkadasında aklı kalmamış olsun kisinin isminide soylemizede gerek bile yok uyarmi
hoşgeldin canım:)
iş çoktyur şimdi tabi
:) fotolar biritinden güzel faceden baktım hep
sıkı bir tatil belli:)
Oy oy ne kalabalık maşallah senem çok svndim tahlilin temiz çıkmasına gün para miktarı icinde söyle karar verdim uyarsa size bana şimdi mesaj geliyor ya miktr olarak en düşük kaç tl yazarsa 1 kiside olsa o kadar lira olsun o arkadasında aklı kalmamış olsun kisinin isminide soylemizede gerek bile yok uyarmi
canım sağol
sendende en kısa zamanda bekliyoruz
kolay gelsin
:teytey: koş koş
ben bir saat uyuyacağım ama online kalıyorummirmirmirmir
2.dişimiz de çıktı miniciiikkkzemuszemus
Nilgunnnnnnnnn ses ver çok sıcak ya ütü var yapılacak bilge döviz hesabı acarsanda 10-20 şimdi kaç para oldu bilmiyorum ama hesap ücreti alacaklar 6 ayda bir
ya kızlar benim kız ne bulursa ağzına sokuyo ya. ha anladım onlar ağızlarıyla ve ellleriyle ne olduğunu anlamaya çalışıyolar ellerindekilerin ama bu fenalık derecesine geldi. sizinkilerde böyle mi yoksa ben mi bunu takıntı haline getirdim.misal şu anda kitaplıktan aldığı bi kitap (önemli bi kitap değil ders kitabıdı önceden)onun sayfalarını teker teker ağzına sokmakla meşgul. ve acayip bi keyif alıyo kağıt yemekten tabi yedirmiyorum ama bazen kaşla göz arası gidiyo. herşeye tırmanmaya çekmeceleri açmaya ve eli içindeyken kapatmaya başlayalı çok zaman oldu. bugğn arkdaşla telde bu sorunu paylaştım o da kız varken mutfakta yada odalarda çekmece dolap kapağı açmadığını ve kız görmediği içinde şimdi bunları yapmadığını söyledi. benim i,çin iş işten çoktan geçti çünkü biz her odada beraberiz mecburen. önerisi olan var mı kızmak hiç etkili olmuyo bu arada ...
artık koltuklara kalkmaya ve sıralamaya başladığında işler daha da beter bi hal aldı. yarım saat önce 2 dakika odadan ayrıldım döndüğümde sehpaya kalkılmış örtüsü çekilmiş ve üzerindeki şey kafasına düşmeye ramak kalmıştı(sert bişey değildi üstündeki Allahtan)
kızlar ben geldim doktordan
oğluşumun kolunu sinek ısırdı
benim kuduruk oğlanda minik 2 dişiyle bazende eliyle kaşıya kaşıya orayı akan bir yaraya çevirdi
doktor pomat ve merhem verdi. 2güne düzelme olmazsa antibiyotik yazcak((
he bu arada herkese hayırlı ramazanlar allah tutan herkese sabır ve dayanma gücü versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?