2009 Aralık Anneleri

sevgi nasılsın canım ben yoktum sende yoktun herhalde uzun zamandır
yiğit nasıl?

evet cnm eşimin tayini adıyamana çıkmıştı ya geldik işte taşındık biay kadar giremedim ya..özledim sizleri.yiğit ii ama çok tembel benim oğlum ya..örümceğe koyuyorum sadece oturuyo ne ileri ne geri gitmio sanki oturması için aldık sıpanın eğlensin dedik ama anlamıo ..biz sürükleyincede beyefendi ayaklarını havaya kaldıro yormuyo kendini koca popolu.tam desteksiz çok uzun süre oturamıo daha emeklemenin "e"si bile yok.kendini kaldıramıo ben iki elinden tutuom öle ayakta duruyo..ben mi acele ediom yoksa yiğit mi tembel bilmiom.kilodan mı çok aktif deil acaba.gerci haktanda tombişti.sahi haktanın boy kilo nasıl yiğitle aynı gidiolardı genelde

bana uyar .. dediğin gibi isim vermeyede gerek yok ..

tabii ki şekerim sonuçta havale yapıcaz şehir ne farkeder şakkıdı

doğru söylüyorsun canım ama hani daha önce çekiliş yapıp hediye gönderilmiş. adresler teyid edilmiş falan. ben sonradan katıldığım için aranıza o çekilişte yoktum. şimdi de fikir sunmakta çekimser kaldım açıkçasıbilmiyorumkismile

Müzeyyen canım:))vereliniortak

bende yasemin canım vereliniortak
sağol yasemincim,inşallah gelir bu zor geldi ama bakaılım gerisi nasıl olacak
haktan nasıl sen nasılsın?

kolay olur inşallah canım
iyiyiz diyelim iyi olalım
uykular tarih oldu bizde.
doğdu doğalı 1ay uyudu biraz oda kesildi 2haftadır kabus gibi gecelerimiz
dün gece gözümü kapatmadım valla başım çatlıyo şimdi
yara etmiş kolunu meğer kaşıya kaşıya kerata iltihap oldu.
merhemle 2 günde azalmazsa antibiyotik başlıycaz :sinifsinif:
dişlerimizse alt 2 diş büyüdü baya , üstler sertleşti şimdide yakındır gelmeleri
bizden bööööle
ay bir sordun bin ah işittin gibi oldu ya neyse
allah beterinden korusun tün bebelerimizi

ayy kıyamam haylaz şey .. rahat durmamış.. çok kaşınıyoo demekki annesi.. ah bilse başına bunların geleceğini yaparmı hiçç :kedi:

dişiniz hayırlı olsun..

GEÇMİŞ OLSUN CANIM GÖZÜN AYDIN TAHLİLLER TEMİZ ÇIKMIŞ

ANAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM ÜŞÜTTÜ GALİBAM

günaydın hanımlar
Ramazanı şerifiniz mübarek olsun . Allah bugün herkese kolaylıklar versin inş.

AMİN ALLAH TUTANLARA VE ANNEM GİBİ HEM TUTUP HEM BEBEK BAKANLARA KUVVET VERSİN

SAĞOL CANIM İYİYMİŞ BEN PAZAR KİPADAN ALDIM AKTİF BEBEK 21 ISLAK MENDİL FİLAN YOKTU KOCİŞİ KANDIRMAM LAZIM PAZARA KADAR DEVAM ETSE

BANA DA UYAR CANIM AMA SENDEN BEN ZATEN HABER BEKLİYORUM MÜSAİT OLUNCA UNUTMA BENİ

2.dişimiz de çıktı miniciiikkkzemuszemus

HAYIRLI OLSUN PİRİNÇLER BİZİM DAHA YOK DİYE ÜZÜLÜYORDUM HAFTA SONU ZEYNEPTEN 3 AY BÜYÜK 10 AYLIK BİR KIZIN ANNEANNESİYLE SOHBET ETTİM DR GALİBA GELECEK DEMİŞ DAHA HİÇ ÇIKMAMIŞ

AYNEN CANIM BABAMIN KİTABI VAR TEK ADA ONA TAKMIŞ VAZİYETTE KARDEŞİM OKUYOR KARDEŞİMİN YATAĞA YATIRINCA HEMEN KİTABA SALDIRIYOR KİTABIN BASIM TARİHİ 1963 ŞAŞKIN DEDİM O SENİN BABANDAN BİLE BÜYÜK AMA YİYECEK KARAR VERDİ

AH YARAMAZ ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM

MAŞALLAH DİŞİNİZE ORUÇ BEN TUTMUYORUM GÜVENEMEDİM DÜN SAHURDA HEVESLENDİM AMA ZATEN ZEYNEPTE UYANDI O SAAT YİYEMEDİM O YÜZDEN YOK :sinifsinif:

ÇOK ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM ALLAH GEÇİCİ DERT VERSİN YETER Kİ

ben de izinde olduğumdan yoktum boşver ses etme kaynak yapıyoruz işte araya naniknanik

oy yerim onun ben koca totosunu cokacimcoook
haktan 9660gr. 71cmdi 2 hafta önce, şimdi bilmiyorum
valla bu keratanında emeklemeye niyeti yok
aynı top gibi döne döne heryeri geziyo
koltuğu tutarak taytay duruya ama adım atmıyo
oturmaya oturuyo desteksiz uzun süre
devrilmiyo artık
yürüteçte ne ileri ne geri zıplaya zıplaya gidiyo sempatiksalakcinni
bizim koca totolar aynı yani hala kaydirigubbakcemile3

ben gidiyorum eve kıslarrrr :)
asli görevimi yerine getirip geleyim bakalım
görüşürüz öğleden sonra

kilo çok etkiliyor hareketlerini canım. berkay da aşağı yukarı aynı ölçülerde 10 gün önce 9800 gr. idi. boy da 73 cm. ancak sürünerek ve dönerek gidebiliyor. emeklemek istiyor ama bacakları iktiremiyor tombulluktan. olsun eninde sonunda harekete geçecekler nasılsa. böyle bile sehpa altı koltuk kenarı nereyi buldu giriyor vallahi:) sonra girdiği yerden dönemeyip basıyor yaygarayı sıpam:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…