sevgi nasılsın canım ben yoktum sende yoktun herhalde uzun zamandır
yiğit nasıl?
Oy oy ne kalabalık maşallah senem çok svndim tahlilin temiz çıkmasına gün para miktarı icinde söyle karar verdim uyarsa size bana şimdi mesaj geliyor ya miktr olarak en düşük kaç tl yazarsa 1 kiside olsa o kadar lira olsun o arkadasında aklı kalmamış olsun kisinin isminide soylemizede gerek bile yok uyarmi
2.dişimiz de çıktı miniciiikkkzemuszemus
tabii ki şekerim sonuçta havale yapıcaz şehir ne farkeder şakkıdı
Müzeyyen canım:))vereliniortak
sağol yasemincim,inşallah gelir bu zor geldi ama bakaılım gerisi nasıl olacak
haktan nasıl sen nasılsın?
kızlar ben geldim doktordan
oğluşumun kolunu sinek ısırdı
benim kuduruk oğlanda minik 2 dişiyle bazende eliyle kaşıya kaşıya orayı akan bir yaraya çevirdi
doktor pomat ve merhem verdi. 2güne düzelme olmazsa antibiyotik yazcak((
he bu arada herkese hayırlı ramazanlar allah tutan herkese sabır ve dayanma gücü versin
OF OF İYİ GÜNLERDE SAĞLICAKLA GİYSİN YARUCAK:lepi:kızlar şimdi tchibo' dan geliyorum .. çok güzel şeyler var .. valla battım resmen .. badi , eşofman takımı , tişort derken . off offf babamız görmesin.. : ((
kaç gündür giremedim ben ya,
aklım hep burda kaldı ama,
cuma cumartesi izinliyim, zaten evden girmeye fırsatım olmadı, pazar göz attım şöyle bir, pazartesi toplantı vardı merkeze gittim,
dünde geldim, işten hiç bakamadım,
bugünda girdim ama yazmaya fırsatım olmadı
umarım herkes iyidir,
gökayın alt dişi çıktı, görünmüyor ama elleyince fark ediliyor.
geçmişe göz atayım bakıym ne var ne yok
orucu ne yaptınız???
herkese güanaydın kızlar
gece kaç kere kalktım enhire su verdim altını deiştrdim hatırlamıyorum
birde sporun etkisiyle her yerim zaten ağrıyordu
bir insan sabahtan akşama deli gibi koştururmu yaa
valla ben anlamıyorum nasıl dayanıyor bünyemiz
saat gece 12 ,1 e geliyordu oturduğumda
dün enhirin tahlillerini yaptırdım temiz çıktı şükür
ama ishali devam ediyor biraz daha
bol su veriyorum
yorgunum ama birazdan spora gidicem yine
güne katılırım bende
pelini bir arıyımda
bu arada herkese hayırlı ramazanlar diliyorum
Allah tüm oruç tutanlara kolaylık versin dilerim
yok baharcım döndü tatilden ama bugün uykusuzmuş mina uyusun diye bekliyorum yazmış sonra ortada yok herhalde uyudular ana kız boshayallersmile
CADIARZU şimdi oğluşa hesap açarsam havale/eft masrafı isteyecekler çocuğumun parasından gidecek oysa benim hesapta öyle bir sorun yok... ama altın almaya gidemeyebilirim o kısmında sorun var... ne yapsam ne yapsaaaaaam :bbo: heeeeeee benim hesaba bağlı döviz hesabı açar oraya atıp ellemem gayrı :lepi: çözdüm sorunsalımı kendim ettim kendim çözdüm kül kibin sarardım soldum eyvahhhhhh laelaelaelaelae
günaydın hanımlar
Ramazanı şerifiniz mübarek olsun . Allah bugün herkese kolaylıklar versin inş.
geldik meralcim çok şükür de ev dandini malum.. çamaşırlar temizlik vs. şööl eb i baktım geçmişe.. ya tchiboya gitmem lazım hemen sempatiksalakcinni para harcayasım var..
melike maxi de prima büyük boy 18 tl üstelik ıslak mendil hediyeli. haberin olsun:))
Oy oy ne kalabalık maşallah senem çok svndim tahlilin temiz çıkmasına gün para miktarı icinde söyle karar verdim uyarsa size bana şimdi mesaj geliyor ya miktr olarak en düşük kaç tl yazarsa 1 kiside olsa o kadar lira olsun o arkadasında aklı kalmamış olsun kisinin isminide soylemizede gerek bile yok uyarmi
2.dişimiz de çıktı miniciiikkkzemuszemus
ya kızlar benim kız ne bulursa ağzına sokuyo ya. ha anladım onlar ağızlarıyla ve ellleriyle ne olduğunu anlamaya çalışıyolar ellerindekilerin ama bu fenalık derecesine geldi. sizinkilerde böyle mi yoksa ben mi bunu takıntı haline getirdim.misal şu anda kitaplıktan aldığı bi kitap (önemli bi kitap değil ders kitabıdı önceden)onun sayfalarını teker teker ağzına sokmakla meşgul. ve acayip bi keyif alıyo kağıt yemekten tabi yedirmiyorum ama bazen kaşla göz arası gidiyo. herşeye tırmanmaya çekmeceleri açmaya ve eli içindeyken kapatmaya başlayalı çok zaman oldu. bugğn arkdaşla telde bu sorunu paylaştım o da kız varken mutfakta yada odalarda çekmece dolap kapağı açmadığını ve kız görmediği içinde şimdi bunları yapmadığını söyledi. benim i,çin iş işten çoktan geçti çünkü biz her odada beraberiz mecburen. önerisi olan var mı kızmak hiç etkili olmuyo bu arada ...
artık koltuklara kalkmaya ve sıralamaya başladığında işler daha da beter bi hal aldı. yarım saat önce 2 dakika odadan ayrıldım döndüğümde sehpaya kalkılmış örtüsü çekilmiş ve üzerindeki şey kafasına düşmeye ramak kalmıştı(sert bişey değildi üstündeki Allahtan)
kızlar ben geldim doktordan
oğluşumun kolunu sinek ısırdı
benim kuduruk oğlanda minik 2 dişiyle bazende eliyle kaşıya kaşıya orayı akan bir yaraya çevirdi
doktor pomat ve merhem verdi. 2güne düzelme olmazsa antibiyotik yazcak((
he bu arada herkese hayırlı ramazanlar allah tutan herkese sabır ve dayanma gücü versin
kaç gündür giremedim ben ya,
aklım hep burda kaldı ama,
cuma cumartesi izinliyim, zaten evden girmeye fırsatım olmadı, pazar göz attım şöyle bir, pazartesi toplantı vardı merkeze gittim,
dünde geldim, işten hiç bakamadım,
bugünda girdim ama yazmaya fırsatım olmadı
umarım herkes iyidir,
gökayın alt dişi çıktı, görünmüyor ama elleyince fark ediliyor.
geçmişe göz atayım bakıym ne var ne yok
orucu ne yaptınız???
Merhaba kızlar uzun zamandır takip edemiyorum. şu anda memleketim sivastayım ondan önce tatildeydik.
Benim kızım 2 dişini aynı anda çıkardı 6 aylıkken. Çok sıkıntı yaşamadık çok şükür.Ama 10 gündür antibiyotik kullanıyoruz Kızımın idarar yollarında enfeksiyon çıktı. Kuşadasında ateşlendi tahlilde enfeksiyon çıkınca antibiyotiğe başladık alerji yaptı bıraktık. Şimdi memlekette tekrar başlattı doktor kullandık yarın son günü. Kızımın dudaklarının iç kısmı beyaz yara olmuş.Bugün farkettim. pamukçuğa benziyor ama galiba antibiyotikten oldu. Ayrıca ayak başparmağının tırnağının neredeyse yarısı kendiliğinden düştü yani doğduktan sonraki uzayan kısma kadar.bir problem yoktu ilk başta ama 1 hafta sonra kızımın tırnağı batmış kırmızı ve iltihaplı şimdi. Bu sıskıntıları atlatmaya çalışıyorum. Allah daha büyük dert vermesin.
Aranızda idrar yolu enfeksiyonunu atlatan var mı ne kadar kullandınız ilaçları ?Hepinize hayırlı Ramazanlar
doğru söylüyorsun canım ama hani daha önce çekiliş yapıp hediye gönderilmiş. adresler teyid edilmiş falan. ben sonradan katıldığım için aranıza o çekilişte yoktum. şimdi de fikir sunmakta çekimser kaldım açıkçasıbilmiyorumkismile
evet cnm eşimin tayini adıyamana çıkmıştı ya geldik işte taşındık biay kadar giremedim ya..özledim sizleri.yiğit ii ama çok tembel benim oğlum ya..örümceğe koyuyorum sadece oturuyo ne ileri ne geri gitmio sanki oturması için aldık sıpanın eğlensin dedik ama anlamıo ..biz sürükleyincede beyefendi ayaklarını havaya kaldıro yormuyo kendini koca popolu.tam desteksiz çok uzun süre oturamıo daha emeklemenin "e"si bile yok.kendini kaldıramıo ben iki elinden tutuom öle ayakta duruyo..ben mi acele ediom yoksa yiğit mi tembel bilmiom.kilodan mı çok aktif deil acaba.gerci haktanda tombişti.sahi haktanın boy kilo nasıl yiğitle aynı gidiolardı genelde
GEÇMİŞ OLSUN YASEMİNCİM
ayy kıyamam haylaz şey .. rahat durmamış.. çok kaşınıyoo demekki annesi.. ah bilse başına bunların geleceğini yaparmı hiçç :kedi:
evet cnm güzel olmuş güle güle kullansın tatlım...bahar nasıl olmuş öykünün saçları cnm?
valla o kdar çok şey buldum ki anlatamam sana. arkdaşım zor çıkardı beni.mutlaka uğra akşama.süt sağdım ayolkaydirigubbakcemile2
hadi bir kurcalada gel bakalım neler bulacaksın:içelim:
OF OF İYİ GÜNLERDE SAĞLICAKLA GİYSİN YARUCAK:lepi:
oy yerim onun ben koca totosunu cokacimcoook
haktan 9660gr. 71cmdi 2 hafta önce, şimdi bilmiyorum
valla bu keratanında emeklemeye niyeti yok
aynı top gibi döne döne heryeri geziyo
koltuğu tutarak taytay duruya ama adım atmıyo
oturmaya oturuyo desteksiz uzun süre
devrilmiyo artık
yürüteçte ne ileri ne geri zıplaya zıplaya gidiyo sempatiksalakcinni
bizim koca totolar aynı yani hala kaydirigubbakcemile3
valla o kdar çok şey buldum ki anlatamam sana. arkdaşım zor çıkardı beni.mutlaka uğra akşama.
kızlar şimdi tchibo' dan geliyorum .. çok güzel şeyler var .. valla battım resmen .. badi , eşofman takımı , tişort derken . off offf babamız görmesin.. : ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?