Ay kızlar mambaa ve sibel etmeyin eylemeyin benim melisim 8 aylık olcak daha yeni 7 kilo olmak üzere narin yapılı kızım sağlıklı olsunlar yeterki ama bazen bende takmıyo değilim heee ama benim takmam normal siz abartmayın yanisempatiksalakcinni
yok yahu minik filan degil, tam ortalama iste. 4 aylik mi diye soran da hayatinda hic 7 aylik bebek gormemis demek ki. caksaydin ya iki tokat? :))
bulutcum ben takmiyorum ki? gayet normal diyip duruyorum baksana...
hem yapi denen birsey var. ortalama anne babadan iri bebekler olmaz ki?
ay ne biliyim canım öyle yazmışım aslında okudum senin normal dediğini sıcaktan idare et evet çok haklısın anne babaya benziyor çocuklarda mesela benim eşim çok zayıf ben şu an iyiyim maşallahım var ama kaydirigubbakcemile3 önceden bende çok zayıftım annem küçükken ne kadar zayıf olduğumdan bahsedip durur.
önemli olan sağlıklı olmalı canım
sağlıklı olsunlar gerisi boş
naz hiç de minik durmuyor resimlerinde ama. hatta bana tombik gelmişti baya. 8 kilo da az değil bence maaşallahı var.
yok yahu minik filan degil, tam ortalama iste. 4 aylik mi diye soran da hayatinda hic 7 aylik bebek gormemis demek ki. caksaydin ya iki tokat? :))
Ay kızlar mambaa ve sibel etmeyin eylemeyin benim melisim 8 aylık olcak daha yeni 7 kilo olmak üzere narin yapılı kızım sağlıklı olsunlar yeterki ama bazen bende takmıyo değilim heee ama benim takmam normal siz abartmayın yanisempatiksalakcinni
Ben balıma gidiyorummm.. Herkese iyi akşamlar ,
naz hiç de minik durmuyor resimlerinde ama. hatta bana tombik gelmişti baya. 8 kilo da az değil bence maaşallahı var.
akşama ne yemekler yaptınız bakem menüleri görelim:)
Yemek yaptım öyle bir terledim ki sanki tepemden su dökmüşlerfrakannehir
ben oruç değilim ama kocam oruç, evde biraz karnıyarık ve pilav var, ama az o yüzden yanına ek yapmam lzım,
ben gidince çorba ve salata yaparım, karpuzda keserim
ama hala yanına yapabileceğim eki bulamadım
nazan ve nılgun gune katılacakmısınız
borcama dogra patates havuç kabak bıber dograyıp koy zeytınyagla bol olsun harmanla tuz birde pul bıber yersenız dok ver fırına sen salata çorba yaparken fırında kızarsın ustune domates sos yada yogurt sarımsak
gun yapıyoruz haberın varmı
sonradan duymadım haberım yok dıyıp uzulen olmasın dıye yazıyorum tekrar tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?