2009 Aralık Anneleri

bulutcum ben takmiyorum ki? gayet normal diyip duruyorum baksana...

hem yapi denen birsey var. ortalama anne babadan iri bebekler olmaz ki?

yok yahu minik filan degil, tam ortalama iste. 4 aylik mi diye soran da hayatinda hic 7 aylik bebek gormemis demek ki. caksaydin ya iki tokat? :))

valla yaa hayret bişey .. valla bi daha diyen olursa söyle okkalı bi iki laf söle .. : )) nazımıza laf yok .. hatta iyisimi sen o laf söleyenleri bize gönder.. klava:

yeni geldim spordan
neler yazmısşsınız yine
valla yetişemiyorum hızınıza:) biri bana özet geçsin önemli bir durum var mı:)

bulutcum ben takmiyorum ki? gayet normal diyip duruyorum baksana...

hem yapi denen birsey var. ortalama anne babadan iri bebekler olmaz ki?

ay ne biliyim canım öyle yazmışım aslında okudum senin normal dediğini sıcaktan idare et evet çok haklısın anne babaya benziyor çocuklarda mesela benim eşim çok zayıf ben şu an iyiyim maşallahım var ama kaydirigubbakcemile3 önceden bende çok zayıftım annem küçükken ne kadar zayıf olduğumdan bahsedip durur.

bence de genetik yapı çok önemli. bende küçükken çok zayıfmışım. ilk oğlum bana çekmiş. uzun ama ince yapılı bir bebekti. büyün hareketleri erken başladı. berkay da eşime çekmiş. onun bebekliği iriymiş. ama 8 aylık olduk emeklemiyor hala tırtıl gibi sürünerek ve dönerek gidiyor. iki tecrübeyi de yaşamış bir anne olarak diyorum ki biri hareketli diye seviniyordum biri tombik diye ama en çok da sağlıklı eli ayağı düzgün iki evlada sahip olduğum için seviniyorum ve şükrediyorum.:Saruboceq:kaydirigubbakcemile3

önemli olan sağlıklı olmalı canım
sağlıklı olsunlar gerisi boş

kesinlikle bencede sağlıkları yerinde olsunda daha ne..

naz hiç de minik durmuyor resimlerinde ama. hatta bana tombik gelmişti baya. 8 kilo da az değil bence maaşallahı var.

sağol teyzesi:))

yok yahu minik filan degil, tam ortalama iste. 4 aylik mi diye soran da hayatinda hic 7 aylik bebek gormemis demek ki. caksaydin ya iki tokat? :))

ya sorma hani bir değil iki değil en son sağlık ocağındaki doktor bile 4 aylıkmı deyince ala ala yuh dedim yani.

doğru ya biraz da genetik ben evlenene kadar 43 kiloydum. hayatımda hiç kilo almadım. annem şuan 65 yaşında 49 kilo. ailecek yapımız minyon zaten. kociş te öyle boylu poslu değil. 176 boyu. 79 kilo. naz da bize benzicek komşuya benzemicek ya kaydirigubbakcemile3 hem kız çocuğu ilerde rejim yapmak zorunda kalmazişte

şaka bi yanada yürümeye başlayınca çok kilo veriyo bu sıpalar o yüzden dedim şimdi biraz tombik olsalar hiç fena olmaz geleceğe yatırım..yerimseniben

akşama ne yemekler yaptınız bakem menüleri görelim:)

ben oruç değilim ama kocam oruç, evde biraz karnıyarık ve pilav var, ama az o yüzden yanına ek yapmam lzım,

ben gidince çorba ve salata yaparım, karpuzda keserim

ama hala yanına yapabileceğim eki bulamadım

borcama dogra patates havuç kabak bıber dograyıp koy zeytınyagla bol olsun harmanla tuz birde pul bıber yersenız dok ver fırına sen salata çorba yaparken fırında kızarsın ustune domates sos yada yogurt sarımsak

he iyiymiş valla bana göre süper , domates sosunu ayrı pişircem demi, sarımsakla domatesi pişirp dökünce güzel olur

e sen ne yapcen

gun yapıyoruz haberın varmı
sonradan duymadım haberım yok dıyıp uzulen olmasın dıye yazıyorum tekrar tekrar

pelin ayda bir mi yapılacak gün olayı miktar belli oldu mu bi de nasıl gönderilecek banka olayında havale masrafı falan var ben tam bilmem de bu banka işlerini biri bana anlatsın lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…