oy yerim onun ben koca totosunu cokacimcoook
haktan 9660gr. 71cmdi 2 hafta önce, şimdi bilmiyorum
valla bu keratanında emeklemeye niyeti yok
aynı top gibi döne döne heryeri geziyo
koltuğu tutarak taytay duruya ama adım atmıyo
oturmaya oturuyo desteksiz uzun süre
devrilmiyo artık
yürüteçte ne ileri ne geri zıplaya zıplaya gidiyo sempatiksalakcinni
bizim koca totolar aynı yani hala kaydirigubbakcemile3
ben de izinde olduğumdan yoktum boşver ses etme kaynak yapıyoruz işte araya naniknanik
öyle mi dersin canımkaydirigubbakcemile3 neyse çok da sorun değil sonlar da olsam da olur benim için farketmez. ben uyarım yani her türlü. olumunekankayizsmile
dünüüüüüüüüüüüüürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bayanssulusmile olumunekankayizsmile Şeniz
yiğitte 10600 gr 76 cm boy sanırım dediğin gibi totosunun büyüklüğü etkilio canları saolsun eninde sonunda yürüycekler inş ha 3 ay önce ha sonra
kilo çok etkiliyor hareketlerini canım. berkay da aşağı yukarı aynı ölçülerde 10 gün önce 9800 gr. idi. boy da 73 cm. ancak sürünerek ve dönerek gidebiliyor. emeklemek istiyor ama bacakları iktiremiyor tombulluktan. olsun eninde sonunda harekete geçecekler nasılsa. böyle bile sehpa altı koltuk kenarı nereyi buldu giriyor vallahi:) sonra girdiği yerden dönemeyip basıyor yaygarayı sıpam:)
Geldim dunurcum bi bakayim gecmise dedim aman cok yazilmis okuyamadim . Senin su hesap olayini gordum . Benim bi arkadas cocugunun adina hesap actirmis bayada bi para birikmis esinin haberi yoktu biraz tuhaf bi insan evladiydi kendisi. Sonra gun oldu parayi cekmek istedi. Ama yuce devletimiz der ki : " Ailenin reisi babadir. Ancak baba cekebilir "
Çok üzgünüm çoook yuh diyim başka bi şey demiyim :mymeka:
yok ben döviz hesabına gömücem parayı o olacak :jeyyar: oğlum çok zengin olacak eylülü rahat ettirecek dünürcüm şakkıdı
oyun örtüsüne bakmadım aklıma bile gelmedi :)oyun örtüsüne baktın mı bahar? bir de uyku tulumuna (çocuk boyuna)? benim aklım o ikisinde kaldı boshayallersmile
aldım tatlım eşofman takımı, body, önlük takımı, tişört, küvet oyuncakları aldımBahaaaaar aldınmı birşeyler
oooh güle güle iyi günlerde giysin cicilerini kuzucuk:sm_cool:
yiğitte 10600 gr 76 cm boy sanırım dediğin gibi totosunun büyüklüğü etkilio canları saolsun eninde sonunda yürüycekler inş ha 3 ay önce ha sonra
Bende cok soyleyecek cok sey olmasina ragmen susmayi tercih ediyorum dunurcum . Insallah dunur sen biriktirmeye basla bende basliyim birlestiririz sonra .
kilo çok etkiliyor hareketlerini canım. berkay da aşağı yukarı aynı ölçülerde 10 gün önce 9800 gr. idi. boy da 73 cm. ancak sürünerek ve dönerek gidebiliyor. emeklemek istiyor ama bacakları iktiremiyor tombulluktan. olsun eninde sonunda harekete geçecekler nasılsa. böyle bile sehpa altı koltuk kenarı nereyi buldu giriyor vallahi:) sonra girdiği yerden dönemeyip basıyor yaygarayı sıpam:)
hımmm anladım tşk ederim , döndün mü sen? nasıl geçti tatil???
amin canım inşallah tşk ederim hepimiziki inşallah
sağol canım sonunda çıktı biri minnacık ama daha :)
NİLGÜN hayırlı olsun kuzumun incileri, kolayca gelsin inşallah gerisi :)))))
SİBEL özlemişmisin evini:)))) hadi hoşgeldin evine diyem :))) aaayyy iş doludur senin ev şimdi sempatiksalakcinni
karanfil81cim adın ne senin :)))) sağol canım valla onu değil beni ısırsınlar diyorum ama sinekler buluyolar tazecikleri bırakırlarmı hiç(((
hareketsiz sayılır ama bir kesinti görmedim çaktırmadan kesiyolarsa helal olsun ne diyim kafamçokkarıştı garantiyle çalışıyoruz biz senin banka hankısı sengözlerimebaksanab
oy yerim onun ben koca totosunu cokacimcoook
haktan 9660gr. 71cmdi 2 hafta önce, şimdi bilmiyorum
valla bu keratanında emeklemeye niyeti yok
aynı top gibi döne döne heryeri geziyo
koltuğu tutarak taytay duruya ama adım atmıyo
oturmaya oturuyo desteksiz uzun süre
devrilmiyo artık
yürüteçte ne ileri ne geri zıplaya zıplaya gidiyo sempatiksalakcinni
bizim koca totolar aynı yani hala kaydirigubbakcemile3
anlaştık dünürcüm kaydirigubbakcemile5 ve evet sus sus ki forumda kalabilesin kötükedihüso
hadi gittim oğluşumaaaaaaaaa
döndüm dün gece canım. ilkine göre dahi iyiydi ama bebekle tatil tatil olmuyo işte.
valla özledim evimi. hemde iş ne kelime sabah kalktığımdan beri iş yapıyoumm dahada ohoooo. kociş te oruç daha çıkıp alışveriş yapmam yemek hazırlamam lazım..
akbank tayım canım ben. yok işlem olmayınca para kesilmiyoda. parayı yatırınca oo bu hesap atıyorum 2005 te kesilmiş deyip 5 yıllık tüm kesintileri toplu olarak hooop tahsil ediyoruz:))
maşşallah ya diğerlerine de hepsi 70 cm ve 9 kilo üstü. erkekler biraz iricene sanırım :ecrin_bebek:
berkay ve haktan paşamıza da maşallah . hepinizin beişleri böyle mi yaa bizim kilo bayağı düşük size göre geçen ay biz 7500 ' tuk .boyumuzda 71 ' di. . ama tatilde hiç bişey yemedi. pretesto etti tatili huysuzum .. geldikten sonra toparladı .. sağolsun annanemiz yediriyoo herşeyi.. şimdi bakalım 21 gidecez ne oldu görecez bizim paşayaa...
berkay ve haktan paşamıza da maşallah . hepinizin beişleri böyle mi yaa bizim kilo bayağı düşük size göre geçen ay biz 7500 ' tuk .boyumuzda 71 ' di. . ama tatilde hiç bişey yemedi. pretesto etti tatili huysuzum .. geldikten sonra toparladı .. sağolsun annanemiz yediriyoo herşeyi.. şimdi bakalım 21 gidecez ne oldu görecez bizim paşayaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?