2009 Aralık Anneleri

yiğitte 10600 gr 76 cm boy sanırım dediğin gibi totosunun büyüklüğü etkilio canları saolsun eninde sonunda yürüycekler inş ha 3 ay önce ha sonra

öyle mi dersin canımkaydirigubbakcemile3 neyse çok da sorun değil sonlar da olsam da olur benim için farketmez. ben uyarım yani her türlü. olumunekankayizsmile

yok be tatlım çekiliş yapılacak daha ne çıkarsa bahtına olumunekankayizsmile

:1shok:
Konuyu Toplam 17 Kullanıcı okuyor. (15 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
b_i_o, myhusbandandme, karanfil81+, mcetin1+, Burcuk+, sevgii:), turkuaz_turkuaz+, frezya_tg, yasil_haktanemin+, Tweety75+, nincebayrak+, serinus+, ıce rose, meybon+, büşra89
:1shok: :lepi: şakkıdı

dünüüüüüüüüüüüüürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bayanssulusmile olumunekankayizsmile Şeniz

arzuuuuuuuuu
sabahtan beri görüyorum sobeeeeeeeeeee delikafadulden
ne gelip geri kaçıyosun bakem :mymeka:

dünüüüüüüüüüüüüürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bayanssulusmile olumunekankayizsmile Şeniz

Geldim dunurcum bi bakayim gecmise dedim aman cok yazilmis okuyamadim . Senin su hesap olayini gordum . Benim bi arkadas cocugunun adina hesap actirmis bayada bi para birikmis esinin haberi yoktu biraz tuhaf bi insan evladiydi kendisi. Sonra gun oldu parayi cekmek istedi. Ama yuce devletimiz der ki : " Ailenin reisi babadir. Ancak baba cekebilir
"

yiğitte 10600 gr 76 cm boy sanırım dediğin gibi totosunun büyüklüğü etkilio canları saolsun eninde sonunda yürüycekler inş ha 3 ay önce ha sonra

aman maşallah tostoslara :))))))
sağlık olsunlar mühim olan o
yürüyeceklerde konuşacaklarda allahın izniyle zamanı gelince
şişkolar nolcak yürümeye başlayıncada şişko olcaklarmı bakalım naniknanik kaydirigubbakcemile3

Çok üzgünüm çoook yuh diyim başka bi şey demiyim :mymeka:
yok ben döviz hesabına gömücem parayı o olacak :jeyyar: oğlum çok zengin olacak eylülü rahat ettirecek dünürcüm şakkıdı

Çok üzgünüm çoook yuh diyim başka bi şey demiyim :mymeka:
yok ben döviz hesabına gömücem parayı o olacak :jeyyar: oğlum çok zengin olacak eylülü rahat ettirecek dünürcüm şakkıdı

Bende cok soyleyecek cok sey olmasina ragmen susmayi tercih ediyorum dunurcum . Insallah dunur sen biriktirmeye basla bende basliyim birlestiririz sonra .

oyun örtüsüne baktın mı bahar? bir de uyku tulumuna (çocuk boyuna)? benim aklım o ikisinde kaldı boshayallersmile
oyun örtüsüne bakmadım aklıma bile gelmedi :)
uyku tulumlarına baktım berenin bedenine olan bile sanki 5 yaşında çocuk giycek beğenmedim. beren şahsen onun içinde kaybolurdu ama eşofman takımı bodyler çok güzeldi.

Bahaaaaar aldınmı birşeyler
aldım tatlım eşofman takımı, body, önlük takımı, tişört, küvet oyuncakları aldım

oohh maşallah tıosuncuk yaa. bizimde kontrolümüz bu ayın 21 de ama biz o kadar yokuz. tatilde kilo verdik biz.. : ((

Bende cok soyleyecek cok sey olmasina ragmen susmayi tercih ediyorum dunurcum . Insallah dunur sen biriktirmeye basla bende basliyim birlestiririz sonra .

anlaştık dünürcüm kaydirigubbakcemile5 ve evet sus sus ki forumda kalabilesin kötükedihüso

hadi gittim oğluşumaaaaaaaaa

berkay ve haktan paşamıza da maşallah . hepinizin beişleri böyle mi yaa bizim kilo bayağı düşük size göre geçen ay biz 7500 ' tuk .boyumuzda 71 ' di. . ama tatilde hiç bişey yemedi. pretesto etti tatili huysuzum .. geldikten sonra toparladı .. sağolsun annanemiz yediriyoo herşeyi.. şimdi bakalım 21 gidecez ne oldu görecez bizim paşayaa...

hımmm anladım tşk ederim , döndün mü sen? nasıl geçti tatil???

amin canım inşallah tşk ederim hepimiziki inşallah

sağol canım sonunda çıktı biri minnacık ama daha :)

döndüm dün gece canım. ilkine göre dahi iyiydi ama bebekle tatil tatil olmuyo işte.

valla özledim evimi. hemde iş ne kelime sabah kalktığımdan beri iş yapıyoumm dahada ohoooo. kociş te oruç daha çıkıp alışveriş yapmam yemek hazırlamam lazım..

hareketsiz sayılır ama bir kesinti görmedim çaktırmadan kesiyolarsa helal olsun ne diyim kafamçokkarıştı garantiyle çalışıyoruz biz senin banka hankısı sengözlerimebaksanab

akbank tayım canım ben. yok işlem olmayınca para kesilmiyoda. parayı yatırınca oo bu hesap atıyorum 2005 te kesilmiş deyip 5 yıllık tüm kesintileri toplu olarak hooop tahsil ediyoruz:))

maşşallah ya diğerlerine de hepsi 70 cm ve 9 kilo üstü. erkekler biraz iricene sanırım :ecrin_bebek:

anlaştık dünürcüm kaydirigubbakcemile5 ve evet sus sus ki forumda kalabilesin kötükedihüso

hadi gittim oğluşumaaaaaaaaa
HADİ GÜLE GÜLE BİLGECİM

BENİMKİDE 9 KİLOYU BİRAZ GEÇTİ
71 CM BOY
KIZLARDA GENEL ORTALAMA NEKİ
BOY VE KİLO GRAFİĞİNE GÖRE ÇİZGİNİN ÜSTÜNDE BİZİM KİLOMUZ AMAsempatiksalakcinni

dusuk degil canim kilosu. gayet normal. benimki de su siralar 7800 filan.

Bugün saat mi geçmiyoo yoksa ban mı öyle geliyoo. Daha çikmama 1,5 saat var yaaa. ayy bayilecem... akannehir

amin canım hepsine kocaman maaşallah. benimki de yemek konusunda pek iç açıcı değil. zaten 4300 gr. doğmuştu 6. ayında 9 u geçmişti. sonra boğaz enfeksiyonu, ek gıdalar, bir de dişler derken süt de azalınca yavaşladık biz de. ama olsun önemli olan sağlıkları. zaten yürümeye başlayınca hepsi aşağı yukarı aynı kilolara gelecekler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…