borcama dogra patates havuç kabak bıber dograyıp koy zeytınyagla bol olsun harmanla tuz birde pul bıber yersenız dok ver fırına sen salata çorba yaparken fırında kızarsın ustune domates sos yada yogurt sarımsak
Aman çok kolay şeyler yaptım.tarhana çorbası,kıymalı fasulye yaptım.dolma var dünden.salata yapacam daha ona var.akşama ne yemekler yaptınız bakem menüleri görelim:)
Yok canım katılmayacağım ben.Ama doğum günü hediyesi için çekiliş yaparsak ilerde ona katılırım.nazan ve nılgun gune katılacakmısınız
ya aç kalacaklar yada kolay şeyler yiyecekler yazıkvallaha ay yapamadım çocuk durmuyorda yok 1 ay boyunca adamlar aç :)))
ohhh afiyet olsun, ne yaptın
ben 7 de çıkcam yapcam birşeyler ama inşallah yetiştirebilirim ezana
bu arada pirinçleriniz hayırlı olsun,
daha ne olsun , bizdede aynı , eşim yer, kız yemez, kız yer eşim yemez, dün kızdım en son, hepinize ayrı yemek mi yapacağım ben diye,bizim menüde de yoğurt çorbası, karnıyarık , zeytinyağlı taze fasulye ,salata pilav isteğe göre değişiecek benimki bazen yemez bende sinir oluyorum sormadan yapmıyorum . ee daha ne olsun ...:)
sen yinede atıştır birşeyler, iftarda onlara hizmet etcem diye yiyeyemezsin, malum çocuklarda vartarifi görünce karnım acıktı valla. oruçlu değilim ama eşim ve kaynımla beraber çalışıyorum. onlar oruçlu diye sabahtan beri birşey yiyesim gelmedi benim de. hava çok sıcak dışarı çıkmak da istemedim. durmadan su içiyorum. artık anca iftarda yerim herhalde.
Aman çok kolay şeyler yaptım.tarhana çorbası,kıymalı fasulye yaptım.dolma var dünden.salata yapacam daha ona var.
Yok canım katılmayacağım ben.Ama doğum günü hediyesi için çekiliş yaparsak ilerde ona katılırım.
ya aç kalacaklar yada kolay şeyler yiyecekler yazık
bebişe bakan olursa yetişir canım.saol canım.dili hep önde ağzı şekilden şekle giriyor çok komik yaa:)sizde yok sanırım diş hala
oo baya masraf var sende nılguncum sen duşun cnm ılla olacak dıye bırşey yok ıkıncı partıyı yaparız ona katılırsın olmazsa yada duşuk bır rakam olursa olsun dersen onuda yaz ozelden gırmek ısteyıp içinde kalmasın ay bılemedım duşun bakalımbende onu düşünüyordum şimdi Pelin
ne yapsamki bilemedim,
bakıcı tuttum, temizlik içinde biri geliyor, günede katılırsam hiç harçlığım kalmıyor
o yüzden düşünüyordum bende
he iyiymiş valla bana göre süper , domates sosunu ayrı pişircem demi, sarımsakla domatesi pişirp dökünce güzel olur
ewt ewt ayrı
bende kabak bıber karışık dolma taze fasulye z.yaglı dolmadan kıyma arttı dıye köfte çorbası var yanına makarna yapsammı bılemedım yenmıyor sıcakta adamcagızım aylar sonra böyle zengın sofra gorup şaşıracak zaten mınayla da az sonra dondurma almaya gıderız tatlı nıyetıne
e sen ne yapcen
pelin ayda bir mi yapılacak gün olayı miktar belli oldu mu bi de nasıl gönderilecek banka olayında havale masrafı falan var ben tam bilmem de bu banka işlerini biri bana anlatsın lütfen
Yemeklerden konuşulmuş maaşallah hamarat hatunlarsınız vallaha karnıyarık falan gördüm bir yerlerde.
Ben de şimdi akşam ne pişirsek forumuna bakıyordum sitede.
Bizde de tavuklu bezelye pilav ve yoğurtlu semizotu salatası var.
Mutfağa saat 1 den sonra güneş geliyor cehennem gibi oluyor bir de ocak fırın falan çalışınca sıcaklık dayanılmaz boyutlara ulaşıyor o yüzden ne yemek yapılırsa sabahtan yapmak gerekiyor.
soğuuuukkkk su!!!!! pilav salata paça çorbası balık patates pide kahvaltılıklar heeeeepsini sıraladım masaya
revanide yaptım dondurmada var karpuz kavunda kestim ay bide çay demleyecem sempatiksalakcinni
ay kız ben çok acıktım ama felakette susadım laelaelaelaelae
ayyyy bende acayip susadım ama az kaldıııı
çok şükür ya, 40dk.kaldı burda
allahım hiç kimseyi açlıkla terbiye etmesin :Saruboceq:
kimseye susuzluk açlık yokluk çektirmesin :Saruboceq:
Allah kabul ettsi,n kızlar benim kız bugün en fazla 2 dak emiyor neden anlamadım sıcaktan mı acaba başka hiçbir şey yemiyor sabah 2 kaşık çorba vermek istedim kavga kıyamet veremedim ne yapacağım ne olacak hiç bilmiyorum offf düşününce canım sıkılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?