2009 Aralık Anneleri

bizim menüde de yoğurt çorbası, karnıyarık , zeytinyağlı taze fasulye ,salata pilav isteğe göre değişiecek benimki bazen yemez bende sinir oluyorum sormadan yapmıyorum . ee daha ne olsun ...:)

tarifi görünce karnım acıktı valla. oruçlu değilim ama eşim ve kaynımla beraber çalışıyorum. onlar oruçlu diye sabahtan beri birşey yiyesim gelmedi benim de. hava çok sıcak dışarı çıkmak da istemedim. durmadan su içiyorum. artık anca iftarda yerim herhalde.

akşama ne yemekler yaptınız bakem menüleri görelim:)
Aman çok kolay şeyler yaptım.tarhana çorbası,kıymalı fasulye yaptım.dolma var dünden.salata yapacam daha ona var.
nazan ve nılgun gune katılacakmısınız
Yok canım katılmayacağım ben.Ama doğum günü hediyesi için çekiliş yaparsak ilerde ona katılırım.
vallaha ay yapamadım çocuk durmuyorda yok 1 ay boyunca adamlar aç :)))
ya aç kalacaklar yada kolay şeyler yiyecekler yazık
ohhh afiyet olsun, ne yaptın
ben 7 de çıkcam yapcam birşeyler ama inşallah yetiştirebilirim ezana

bu arada pirinçleriniz hayırlı olsun,

bebişe bakan olursa yetişir canım.saol canım.dili hep önde ağzı şekilden şekle giriyor çok komik yaa:)sizde yok sanırım diş hala

bizim menüde de yoğurt çorbası, karnıyarık , zeytinyağlı taze fasulye ,salata pilav isteğe göre değişiecek benimki bazen yemez bende sinir oluyorum sormadan yapmıyorum . ee daha ne olsun ...:)
daha ne olsun , bizdede aynı , eşim yer, kız yemez, kız yer eşim yemez, dün kızdım en son, hepinize ayrı yemek mi yapacağım ben diye,

ama bugün oruç e ilk günde biraz keyfine göre yapayım dedim
sen yinede atıştır birşeyler, iftarda onlara hizmet etcem diye yiyeyemezsin, malum çocuklarda var

var var 2 gün oldu, birinin ucu çıktı, diğeri yok daha çok sürmez oda çıkar yakında

ohooo daha ne olsun, zaten insan oruç tutunca çabucak doyuyor daha doğrusu tıkanıyor, ellerine sağlık

valla ev işi yapmaktan yemek yapamadım. ama bitti sayılır. yarın da evi süpürüp toz alıp ütü yapıcam sempatiksalakcinni ay amma bitmiş dimi kaydirigubbakcemile3 evi topla dolapları düzelt bavulları boşalt yıka bu saat oldu napim. bi yandanda naz. bide evde bişi de yok. alış veriş yapmak lazım.. bu akşam annemdeyiz sanırım..:))

Yemeklerden konuşulmuş maaşallah hamarat hatunlarsınız vallaha karnıyarık falan gördüm bir yerlerde.
Ben de şimdi akşam ne pişirsek forumuna bakıyordum sitede.
Bizde de tavuklu bezelye pilav ve yoğurtlu semizotu salatası var.
Mutfağa saat 1 den sonra güneş geliyor cehennem gibi oluyor bir de ocak fırın falan çalışınca sıcaklık dayanılmaz boyutlara ulaşıyor o yüzden ne yemek yapılırsa sabahtan yapmak gerekiyor.

bu ne sıcak ya...
nehir bile yapış yapış yavrum
iştahı da yok ama keyfi yerinde bizimkinin
2 saatir tepesinde denemedğim yemek kalmadı yedirmek için
yok yemiyor 2 kaşık sonra ağız sımsıkı
yeni bir numara bulmuş öhü öhö öksürüyor numaradan kaşığı görünce:))) varmı böyle birşey ya :)

son çare sütlaçta
ona hayır demez inş:)

Son düzenleme:
bende onu düşünüyordum şimdi Pelin
ne yapsamki bilemedim,
bakıcı tuttum, temizlik içinde biri geliyor, günede katılırsam hiç harçlığım kalmıyor
o yüzden düşünüyordum bende
oo baya masraf var sende nılguncum sen duşun cnm ılla olacak dıye bırşey yok ıkıncı partıyı yaparız ona katılırsın olmazsa yada duşuk bır rakam olursa olsun dersen onuda yaz ozelden gırmek ısteyıp içinde kalmasın ay bılemedım duşun bakalım

pelin ayda bir mi yapılacak gün olayı miktar belli oldu mu bi de nasıl gönderilecek banka olayında havale masrafı falan var ben tam bilmem de bu banka işlerini biri bana anlatsın lütfen

ayda 1 ne kadar olduguna herkes fıkır yazacak bana özelden oyle karar verılecek en fazla 50 bankaya yatırcaz tabı netten hallederız onlıne 3 lıra eft masrafı 1 lıra havale masrafı hangı banka olursa artık o ay kı kışıde

bende pilav harıcı sabahtan mınanın ılk uykusunda halletmeye karar verdım olurda uyumazsa yemek yapamayız valla

soğuuuukkkk su!!!!! pilav salata paça çorbası balık patates pide kahvaltılıklar heeeeepsini sıraladım masaya
revanide yaptım dondurmada var karpuz kavunda kestim ay bide çay demleyecem sempatiksalakcinni
ay kız ben çok acıktım ama felakette susadım laelaelaelaelae

ayyyy bende acayip susadım ama az kaldıııı

Allah kabul ettsi,n kızlar benim kız bugün en fazla 2 dak emiyor neden anlamadım sıcaktan mı acaba başka hiçbir şey yemiyor sabah 2 kaşık çorba vermek istedim kavga kıyamet veremedim ne yapacağım ne olacak hiç bilmiyorum offf düşününce canım sıkılıyor

amin canım sıcaklardandır üzülme benimkide aynı çok yoruyo beni ama hasta olmasınlarda canı sağolsun onların valla kışı özledim bunaldık bu sene resmen

amin arkideşimm
melike diş çıkaracak belki
hay allah ya!
sıcaktan bişeyde istemiyolar ki yemek
meyve filan ver en çok neyi yiyosa ondan verde kuzum ascık yesin ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…