2009 Aralık Anneleri

dusuk degil canim kilosu. gayet normal. benimki de su siralar 7800 filan.

ayy ne bileyim.. Gerçi her bebek ayrıdır.. Dr. umuz ben bundan çok kilo beklemiyorum diyoo. Burakta çok hareketli eller , kollar hiç durmaz bütün gün oynar.. Onunda etkisi var sanırım

ayy ne bileyim.. Gerçi her bebek ayrıdır.. Dr. umuz ben bundan çok kilo beklemiyorum diyoo. Burakta çok hareketli eller , kollar hiç durmaz bütün gün oynar.. Onunda etkisi var sanırım

tabii. benim kizim da cok hareketli, oturdugu yerde 10 saniyeden fazla durmaz, bir de bakarim odanin obur ucuna gitmis. uyurken bile surekli hareket halinde. ben ek gidayi da cok vermiyorum. gunde 2 ogun, o da az. cogunlukla emiyor. bir de bizimkiler daha 7.5 aylik.

bende katılırım arkadaşlar gün olayına.. süper olur karar verilen rakama uyarım sorun değil

evet bilgetam giriorum geçmişe bakıyorum bişey oluyor kalkıyorum filan, oğlan rahat durmuyor benim ev çok sıcak tişörtüm şuan ıpıslak terden.. arda da aynı boncuk boncuk ter döküyor.. sırt kısmı kollarının içi isilik oldu heryeri kıpkırmızı boynunun altı filan. dün akşam aklıma geldi kız arzu dedim kendime Allah esirgesin tabi de dedim bu su çiçeği filan olmasın dedim.. araştırdım braz googlda isilik ve su çiçeği görüntülerini birbirine çok benzyor şaşırdım iyic ama öyle olsa ateş olurdu heralde dedim filan bişeyler saçmaladım durdum hehe

valla benim hatun en son 8 kiloydu boy da 65 cm di.. yarın kontrolümüz var bakalım ne olmuş. mambaa evet burda bazı bebekler daha büyük. benimki zaten aralık 26 doğumlu en küçük aralık bebişlerinden biri. bi de zaten 2500 doğmuştu. tatilde de her gören 4 aylık mı diye sordu. en son aşıya gittiğimizde sağlık ocağındaki doktor da öyle demişti. çok mu minikki acaba anlamadım. bakıyorum ortalamalarda görünüyo ama bilmiyorum yani.

yok canım yaa değildir. zaten isilik gibi olmuyor o baya içi sarı sulu döküntüler oluyor. ateş öksürük de beraberinde. bizimkinin de boyun altları kol ve bacak kıvrımları kırmızı nokta nokta isilik hep.

önemli olan sağlıklı olmalı canım
sağlıklı olsunlar gerisi boş

ay sorma yaa uyurken bacağını beşiğin kenarına bi atışı var benim içim acıyoo canı yanacak diye ..bizimki ek gıdalar yiyor.. çorbasını , meyve püresi hiç eksik olmuyoo maşallah.. dediğin gibi daha 7,5 aylık ..

naz hiç de minik durmuyor resimlerinde ama. hatta bana tombik gelmişti baya. 8 kilo da az değil bence maaşallahı var.

yok cnm ya tutmuyorum ama kızım gece hiç uyumadı ondan. uykusuzluk sıcak çok yoruyor insanı.

öyle canım uykusuzluk kötü oluyor. şükür biz iki akşamdır uyuyoruz. klimayı açıp yan odada yatıoruz hafif serinlikle rahat ediyor sıpam. yoksa sabaha kadar mıkır mıkır durmuyor sıcaktan.

yok yahu minik filan degil, tam ortalama iste. 4 aylik mi diye soran da hayatinda hic 7 aylik bebek gormemis demek ki. caksaydin ya iki tokat? :))

Ay kızlar mambaa ve sibel etmeyin eylemeyin benim melisim 8 aylık olcak daha yeni 7 kilo olmak üzere narin yapılı kızım sağlıklı olsunlar yeterki ama bazen bende takmıyo değilim heee ama benim takmam normal siz abartmayın yanisempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…