dusuk degil canim kilosu. gayet normal. benimki de su siralar 7800 filan.
Bugün saat mi geçmiyoo yoksa ban mı öyle geliyoo. Daha çikmama 1,5 saat var yaaa. ayy bayilecem... akannehir
yok yok aynen banada öle. buhranlar geçiriyorum
ayy ne bileyim.. Gerçi her bebek ayrıdır.. Dr. umuz ben bundan çok kilo beklemiyorum diyoo. Burakta çok hareketli eller , kollar hiç durmaz bütün gün oynar.. Onunda etkisi var sanırım
HADİ GÜLE GÜLE BİLGECİM
BENİMKİDE 9 KİLOYU BİRAZ GEÇTİ
71 CM BOY
KIZLARDA GENEL ORTALAMA NEKİ
BOY VE KİLO GRAFİĞİNE GÖRE ÇİZGİNİN ÜSTÜNDE BİZİM KİLOMUZ AMAsempatiksalakcinni
bende katılırım arkadaşlar gün olayına.. süper olur karar verilen rakama uyarım sorun değil
evet bilgetam giriorum geçmişe bakıyorum bişey oluyor kalkıyorum filan, oğlan rahat durmuyor benim ev çok sıcak tişörtüm şuan ıpıslak terden.. arda da aynı boncuk boncuk ter döküyor.. sırt kısmı kollarının içi isilik oldu heryeri kıpkırmızı boynunun altı filan. dün akşam aklıma geldi kız arzu dedim kendime Allah esirgesin tabi de dedim bu su çiçeği filan olmasın dedim.. araştırdım braz googlda isilik ve su çiçeği görüntülerini birbirine çok benzyor şaşırdım iyic ama öyle olsa ateş olurdu heralde dedim filan bişeyler saçmaladım durdum hehe
oruç tutuyorsanız ondandır belki ilk günler öyle olur ya:çok üzgünüm:
valla benim hatun en son 8 kiloydu boy da 65 cm di.. Yarın kontrolümüz var bakalım ne olmuş. Mambaa evet burda bazı bebekler daha büyük. Benimki zaten aralık 26 doğumlu en küçük aralık bebişlerinden biri. Bi de zaten 2500 doğmuştu. Tatilde de her gören 4 aylık mı diye sordu. En son aşıya gittiğimizde sağlık ocağındaki doktor da öyle demişti. çok mu minikki acaba anlamadım. Bakıyorum ortalamalarda görünüyo ama bilmiyorum yani.
tabii. benim kizim da cok hareketli, oturdugu yerde 10 saniyeden fazla durmaz, bir de bakarim odanin obur ucuna gitmis. uyurken bile surekli hareket halinde. ben ek gidayi da cok vermiyorum. gunde 2 ogun, o da az. cogunlukla emiyor. bir de bizimkiler daha 7.5 aylik.
valla benim hatun en son 8 kiloydu boy da 65 cm di.. yarın kontrolümüz var bakalım ne olmuş. mambaa evet burda bazı bebekler daha büyük. benimki zaten aralık 26 doğumlu en küçük aralık bebişlerinden biri. bi de zaten 2500 doğmuştu. tatilde de her gören 4 aylık mı diye sordu. en son aşıya gittiğimizde sağlık ocağındaki doktor da öyle demişti. çok mu minikki acaba anlamadım. bakıyorum ortalamalarda görünüyo ama bilmiyorum yani.
yok cnm ya tutmuyorum ama kızım gece hiç uyumadı ondan. uykusuzluk sıcak çok yoruyor insanı.
Kızlar ben çıkıyorum
4 gibi kızıma gitmek üzere yola koyulacağım
kendinize iyi bakın
Kızlar ben çıkıyorum
4 gibi kızıma gitmek üzere yola koyulacağım
kendinize iyi bakın
valla benim hatun en son 8 kiloydu boy da 65 cm di.. yarın kontrolümüz var bakalım ne olmuş. mambaa evet burda bazı bebekler daha büyük. benimki zaten aralık 26 doğumlu en küçük aralık bebişlerinden biri. bi de zaten 2500 doğmuştu. tatilde de her gören 4 aylık mı diye sordu. en son aşıya gittiğimizde sağlık ocağındaki doktor da öyle demişti. çok mu minikki acaba anlamadım. bakıyorum ortalamalarda görünüyo ama bilmiyorum yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?