Gunaydinnnnnnnn
herkese günaydın....... herkes iyidir umarım .. kuzularımız nasıllar.. benimki iki gecedir sahurda uyanıyoo.. ağlayınca ben salondan geliyorum .. olayı anlamaya çalışıyo.yanıbaşımda yatıyordu .. şimdi bu kadın nerden geliyoo diye.. :uhm: bakalım ne zaman çakacak durumu , çakarsa kötü .. yanımızda olmak ister.. masada bizimle oturmaya bayılıyoo.. sempatiksalakcinni
Bahar ne aldın tchibodan dün
günaydın arkadaşlar.. epeydir okudum okudum yazmaya fırsat bulamadım. herkese hayırlı ramazanlar..
Tamamen dr hatası :)))))))))
body, eşofman takımı, tşört, çorap, banyo oyuncakları aldım cnm
akbank tayım canım ben. yok işlem olmayınca para kesilmiyoda. parayı yatırınca oo bu hesap atıyorum 2005 te kesilmiş deyip 5 yıllık tüm kesintileri toplu olarak hooop tahsil ediyoruz:))
gün aylık mı olacak acep. ne zaman başlıcez acep, ilk kime çıkacak acep. helecanlandım. tamam sustumakannehir
bende katılırım arkadaşlar gün olayına.. süper olur karar verilen rakama uyarım sorun değil
evet bilgetam giriorum geçmişe bakıyorum bişey oluyor kalkıyorum filan, oğlan rahat durmuyor benim ev çok sıcak tişörtüm şuan ıpıslak terden.. arda da aynı boncuk boncuk ter döküyor.. sırt kısmı kollarının içi isilik oldu heryeri kıpkırmızı boynunun altı filan. dün akşam aklıma geldi kız arzu dedim kendime Allah esirgesin tabi de dedim bu su çiçeği filan olmasın dedim.. araştırdım braz googlda isilik ve su çiçeği görüntülerini birbirine çok benzyor şaşırdım iyic ama öyle olsa ateş olurdu heralde dedim filan bişeyler saçmaladım durdum hehe
yok yahu minik filan degil, tam ortalama iste. 4 aylik mi diye soran da hayatinda hic 7 aylik bebek gormemis demek ki. caksaydin ya iki tokat? :))
bence de genetik yapı çok önemli. bende küçükken çok zayıfmışım. ilk oğlum bana çekmiş. uzun ama ince yapılı bir bebekti. büyün hareketleri erken başladı. berkay da eşime çekmiş. onun bebekliği iriymiş. ama 8 aylık olduk emeklemiyor hala tırtıl gibi sürünerek ve dönerek gidiyor. iki tecrübeyi de yaşamış bir anne olarak diyorum ki biri hareketli diye seviniyordum biri tombik diye ama en çok da sağlıklı eli ayağı düzgün iki evlada sahip olduğum için seviniyorum ve şükrediyorum.:Saruboceq:kaydirigubbakcemile3
efeeet şikayetçiyim hakimim kemik yığını olmak istemiyorum. eyvahedigeldismile
ramazan sonu muuakannehirakannehirakannehireyvahedigeldismile
Herkese gunaydinlar
Dunurum olumunekankayizsmile
naniknanik
bak hele bak dünüre özel selam hıııılülülülülülü
AH AAAAAH BİZDE BAHAR İLE DÜNÜR OLACAKTIK AMA KIZ DOĞURDU HANIMkaydirigubbakcemile3
Tamamen dr hatası :)))))))))
Gunaydinnnnnnnn
herkese günaydın....... herkes iyidir umarım .. kuzularımız nasıllar.. benimki iki gecedir sahurda uyanıyoo.. ağlayınca ben salondan geliyorum .. olayı anlamaya çalışıyo.yanıbaşımda yatıyordu .. şimdi bu kadın nerden geliyoo diye.. :uhm: bakalım ne zaman çakacak durumu , çakarsa kötü .. yanımızda olmak ister.. masada bizimle oturmaya bayılıyoo.. sempatiksalakcinni
günaydın arkadaşlar.. epeydir okudum okudum yazmaya fırsat bulamadım. herkese hayırlı ramazanlar..
ALLAHDAN KUCAĞININA VERMEDEN ÖĞRENDİNkaydirigubbakcemile3
dmi :)) ama ben kızımı çok seviyorum teyzesi ii ki berenim olmuşALLAHDAN KUCAĞININA VERMEDEN ÖĞRENDİNkaydirigubbakcemile3
Almadıklarını sorsaymisim esofman takımını beğendim bende gtsemmi dıyordum gdyim anlaşıldı :)))
söylemeseler altını bir açacak akannehir anam anam pipi yoooookkkkkkk :1shok: laelaelaelaelae
dmi :)) ama ben kızımı çok seviyorum teyzesi ii ki berenim olmuş
pelin gidince dayanamıyor insan. en yakın olarak beni senin anlaman lazım :)))
hepsi çok güzel kalitesi de çok ii biliyosun.eşofman takımı ince. ben kalın sanmıştım ama yumuşak çok güzel tavsiye ederim.
geçen dr kontrolünde dr. bunun pipisi düşmüş kesin diyo. bu nasıl kız ya 2 dk muayene ettirmiyor bu ne hareketlilik diyor. Sanırım rahat günlerim yürümeye başlayınca başlıyor hayat eyvahedigeldismile
kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:söylemeseler altını bir açacak akannehir anam anam pipi yoooookkkkkkk :1shok: laelaelaelaelae
dmi :)) ama ben kızımı çok seviyorum teyzesi ii ki berenim olmuş
İYİKİ CANIM AMA BEN DÜNÜRSÜZ KALDIM SAYENDEsempatiksalakcinni
geçen dr kontrolünde dr. bunun pipisi düşmüş kesin diyo. bu nasıl kız ya 2 dk muayene ettirmiyor bu ne hareketlilik diyor. Sanırım rahat günlerim yürümeye başlayınca başlıyor hayat eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?