2009 Aralık Anneleri

herkese günaydın....... herkes iyidir umarım .. kuzularımız nasıllar.. benimki iki gecedir sahurda uyanıyoo.. ağlayınca ben salondan geliyorum .. olayı anlamaya çalışıyo.yanıbaşımda yatıyordu .. şimdi bu kadın nerden geliyoo diye.. :uhm: bakalım ne zaman çakacak durumu , çakarsa kötü .. yanımızda olmak ister.. masada bizimle oturmaya bayılıyoo.. sempatiksalakcinni

günaydın
annesi sende yanına al beraber yiyin yemeğinizi :)

akbank tayım canım ben. yok işlem olmayınca para kesilmiyoda. parayı yatırınca oo bu hesap atıyorum 2005 te kesilmiş deyip 5 yıllık tüm kesintileri toplu olarak hooop tahsil ediyoruz:))

akbank CADIARZU severim kendilerini onlar da beni sever hep kredi verirler geçiniriz gideriz kendileriylen :lepi:

gün aylık mı olacak acep. ne zaman başlıcez acep, ilk kime çıkacak acep. helecanlandım. tamam sustumakannehir

aylık diye düşündük. önceki çekiliş ocakta bitiyormuş o zaman başlarız herhalde

:mymeka: paranoyak anne istemiyoruz :enbuyukkk:

yok yahu minik filan degil, tam ortalama iste. 4 aylik mi diye soran da hayatinda hic 7 aylik bebek gormemis demek ki. caksaydin ya iki tokat? :))

kaydirigubbakcemile3 sen türkiyeye geldiğinde yaban misali gelene gidene alsanaalsanasmile kaydirigubbakcemile3 kollayalım kendimisi sempatiksalakcinni

ay ben pek hislendim şu yazdıklarına yaaaa :2:
allah ayırmasın ve sağlıklarını mutluluklarını daim etsin evlatlarının :Saruboceq:

efeeet şikayetçiyim hakimim kemik yığını olmak istemiyorum. eyvahedigeldismile

ramazan sonu muuakannehirakannehirakannehireyvahedigeldismile

kemik yığını diyo yaaaaaaaaaa akannehir

Herkese gunaydinlar

Dunurum olumunekankayizsmile

dünürcümmmmmmmmm :1hug: a.s.

naniknanik

bak hele bak dünüre özel selam hıııılülülülülülü

kıskanmayalım bağyan şakkıdı

AH AAAAAH BİZDE BAHAR İLE DÜNÜR OLACAKTIK AMA KIZ DOĞURDU HANIMkaydirigubbakcemile3

sırnaşık şey

Tamamen dr hatası :)))))))))

:roflol: :roflol: :roflol: sırnaşık şey kaydirigubbakcemile3 hatta yine :roflol:

günaydın arkadaşlar.. epeydir okudum okudum yazmaya fırsat bulamadım. herkese hayırlı ramazanlar..

günaydın hepiciğinizeeeeeee opuyorumnanaktan

ALLAHDAN KUCAĞININA VERMEDEN ÖĞRENDİNkaydirigubbakcemile3
dmi :)) ama ben kızımı çok seviyorum teyzesi ii ki berenim olmuş

Almadıklarını sorsaymisim esofman takımını beğendim bende gtsemmi dıyordum gdyim anlaşıldı :)))

pelin gidince dayanamıyor insan. en yakın olarak beni senin anlaman lazım :)))
hepsi çok güzel kalitesi de çok ii biliyosun.eşofman takımı ince. ben kalın sanmıştım ama yumuşak çok güzel tavsiye ederim.

söylemeseler altını bir açacak akannehir anam anam pipi yoooookkkkkkk :1shok: laelaelaelaelae

geçen dr kontrolünde dr. bunun pipisi düşmüş kesin diyo. bu nasıl kız ya 2 dk muayene ettirmiyor bu ne hareketlilik diyor. Sanırım rahat günlerim yürümeye başlayınca başlıyor hayat eyvahedigeldismile

İste bende o yüzden gitsemmi oldum bende ince istyrm Eylül-Ekim gibi giyer diye 1yas için almak istedim cnm

geçen dr kontrolünde dr. bunun pipisi düşmüş kesin diyo. bu nasıl kız ya 2 dk muayene ettirmiyor bu ne hareketlilik diyor. Sanırım rahat günlerim yürümeye başlayınca başlıyor hayat eyvahedigeldismile

sırnaşık şey dr yanlış görmemiş yani Beren hanım içerde karar değiştirmiş laelaelaelaelae
valla ben eskiden kızardım ama benimkine de sanırım gerekecek, çocuk tasmaları var Baharcım.. göğsünden geçiriyosun anne ya da baba da ucunu tutuyor fırlayıp gidemiyor korkarım benimkine almak zorunda kalcaz :umursamaz:

Esimin d.gunü hediyeyi 1 ay oldu alalım fırsat bulup alamam diye ama pasta almaya gitmem lazım iftara yemek lazım Mina'nın 2aksamdir gözü sol gözü kizariyor capak yapıyor çok az ama kafam takıldı bugün göz Dr.na gideceğiz is çık Dr.dan glnce yazarım durumu görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…