2009 Aralık Anneleri

inşallah hiçbiri kuduruk olmaz hiçbirimizin de ihtiyacı olmaz ama yine de böyle bir güvenlik tedbirinin olduğunu bilmek güzel

ne kadan mikemmel pazarlıyorsun allah iyiliğini versin ne diyeyim çok yaşa emi güldürdün beni

SEN SÖYLE BAKİM % KAÇ KOMİSYON ALIYOSUN AMMMA REKLAM YAPTIN kaydirigubbakcemile3

ne kadan mikemmel pazarlıyorsun allah iyiliğini versin ne diyeyim çok yaşa emi güldürdün beni

bizzat üretime geçcem bacım pazar oluşturuyom laelaelaelaelae
aaaaa ben oğlana böyle bi şey örsem yaaaaaa :hulya: kaydirigubbakcemile3

iyi gerginliğini kısmen aldıysak ne mutlu şakkıdı pasiflora kibin garıyım he alkisalkisalkis -tatlicadiarzu-

inşallah hiçbiri kuduruk olmaz hiçbirimizin de ihtiyacı olmaz ama yine de böyle bir güvenlik tedbirinin olduğunu bilmek güzel

valla ben benimkinden şüpheliyim .. sıkıntılı adam elini filan tutturmazz.. efe efe yürün kesin, kendim gitcem diye delikafadulden

bak gene katılıyorum sana. ödüm kopuyo öle olacaklar diyeeyvahedigeldismile

PASİFLORA HALT ETMİŞ YANINDA ZATEN BURASI VE SİZ OLMASANIZ BEN BU İŞ YERİNDE İYİCE PATLARDIM ÇOK YORULDUM SICAK EV İŞ KIZ BUGÜN EMMEK İSTEMİYOR ZATEN BAŞKA HİÇBİR ŞEY YEMİYOR KAHVALTI HAZIRLADIM ONA SUYLA 2-3 ÇAY KAŞIĞI AĞLAYA AĞLAYA İYİCE BUNASLDIM GALİBA İYİ Kİ VARSINIZ HEPİNİZİ ÇOOK SEVİYORUM DUR GEL ÖPÜJEM Şeniz

Bahar ne aldın tchibodan dün

ben de dün tchibodaydım :)) çıngıraklı top, önlük, bandana ve çarşaf aldım. aslında bere+atkı almaya gitmiştim kaydirigubbakcemile3 ama beğenmedim incecik bişi gereksiz. küvet oyuncağı kalmamıştı kozyatağı carrefourdakinde alamadım. emzirme bluzu da atlet gibi beğenmedim. kıyafet bakmıyorum kıza doluuuu çünkü eşofman filan.

günaydın kızlar kızımla beraber iş yerindeyiz yanımda ki koltukta oturuyor çok komik

adından dolayı heralde bana çok itici geldi görmüştüm tv de galiba ama istemem

allam yerim ben zeynebi işe mi başladı kuzuuu.. melike onun için de maaş iste lütfen kuzu boşuna mı duruyo orda :dilcikar:

ya ben eskiden bebek mağzasında çalışmıştım üniv. önce. o tasmalara sinir olurdum. hangimizin tasması vardı da kaybolduk yada düştük vs. boşver rahat bırak turtayı koşsun zıplasın zaten o çantalı olanları çıkartıyo zırt diye hiç güvenilir değil. öteki de tam köpek tasması gibi uzatmalı kısaltmalı. tam bebişle gezerken yanında köpeğini gezdiren biriyle denk geliyosun tuhaf oluyo insan.

herkeslere günaydın bu arada. yeni kalkmadım tabiki de çamaşır bulaşık evi süpür topla alışverişe çık bu saat oldu. şimdi uyudu minik ben onun çorbasını yoğurdunu yapıp toz almayı planlıyorum. 3 te doktor kontrolümüz var.

kayışını kendi beline geçirirsen olur göbek bağı çocuğun sırtından çıkar ama olsun o kadder gari sempatiksalakcinni

valla ben benimkinden şüpheliyim .. sıkıntılı adam elini filan tutturmazz.. efe efe yürün kesin, kendim gitcem diye delikafadulden

aynen biraz fazla öptün mü itmeye başlıyor, kucakta sıkıldı mı öyle bir itiyor ki düşecek haberi yok sıpanın :umursamaz:

bak gene katılıyorum sana. ödüm kopuyo öle olacaklar diyeeyvahedigeldismile

aynı korkudan şimdiden araştırmaya başladım ya zaten eyvahedigeldismile benimki geri geri emekliyodu şimdi her işi bıraktı ayağa kalkma derdinde... emeklemeden yürüyecek görünen o ki... eh emeklemeden yürüyen yürümeden koşar da allah muhafaza kafamçokkarıştı

Şeniz canım benimmmmm kıyamam bunalmışşşşşş :teselli: her şey düzene gircek canım benim merak etme

aha şimdi dünür basar allama "noluyo burda dünür" diye eyvahedigeldismile

günaydın canım kontrolden süper haberlerle dönersin inşallah ve kolay gelsin

ya isminin tasma olması çok irrite edici yoksa kalabalık yerde güvenlik için mantıklı geliyor bana. bizim zamanımızda bu kadar çok insan da yoktu bu kadar çok KÖTÜ insan da yoktu benim aklım çıkıyor vallahi. kuduruk olacak belli, tedbir almak zorundayım... şu an bi yandan düşünüyorum ben muhtemelen bir yelek örüp arkasından bana bağlanacak bir parça çıkarıcam, önden yelek, uzaktan bakıldığında çekme halatı gibi görüncek sempatiksalakcinni

kızlar ben şimdi çıkıyorum ama çıkmadan bi soru sorayım gelince okurum cevaplarınızı.

süt izni 6 aylıkmı 1 yıllıkmı. ben 1 yıllık diye biliyorum. eğer öleyse ramazanda boyunca anneme taşınacam. annemin evi başka semtte ve öğlende gitme ihtimalim olmadığı için öğlen kullandığım iznimi akşam üstü kullanıp 3,30 da çıkmayı planlıyorum tabi başkanımın yüksek müsadeleri ile inş.eyvahedigeldismile

1 yıllık canım .. bende kullanıyorum akşam 1,5 saat erken çıkıyorum ..

süt izni 1 yıl canım. bizim işyerinde biz bir yaşına kadar cumaları izinli olarak kullanıyoruz.

tchibodan aldığım bandanalı resmini ekliim nazın dedim elim değmişken bi iki resim daha ekledim..

aslında doğru diyosun zaman kötü insanlar kötü maalesef biz mahallede sokaklarda büyüdük şimdi çocuklarımızı mümkün değil bırakamayız. ama bence sende tam ticaret kafası var yelek halat göbek bağı kaydirigubbakcemile3 ek iş olarak bence iyi para kazanabilirsin. cidden mycey in kurucusu bi anne çocuğunu büyütürken çektiği zorluklarda keşke şöyle bişey olsa diye diye bir sürü ürün çıkarmış. (emezirme önlüğü meyve filesi emzirme yastığı vs) bence bi düşün..

Bunlar çok numaracı canım sıcaklardan iştah kalmıyor ki bebeklerde Canberk bile çok iştahlıydı önceden şimdi kaşığı ittiriyor bu da yeni çıktı ancak meyveyi yiyor iştahla şu aralar birazcık da soğuk veriyorum hararetini alıyor.

Bizimki oyuncaklarla oynamayı tamamen terketti, nerede karıştırılmaması gereken bir şey var bir güzel bulup canına okuyor ortalığın şu an mesela bir kutu vardı içinde de benim ing. kursundan kalma kağıtlarım disketler falan yarım saattir onlarla oyalanıyor darmaduman ortalık artık bir de benimki de koca poposunu kaldırıp nihayet emekler gibi bir şeyler yapıyor tutabilene aşkolsun artık

kesin bir bilgim yok ama bir yıllık olması lazım zaten hepimiz 6 ayı geçtik öyle olsa hiç kimse izin alamaz zaten gerginim bir de 6 ay derlerse valla yakarım bu tesisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…