Annem kardeşime boynundan flarını çıakrtp koluna bğlamıştı dayanamayıp. o zaman kızmıştım anneme ama napsın çocuk kaybolmaktansa oda çareyi bağlamakta kalmıştı ama çanta olayı güzelmiş.
tabiiii kafa zekasııııııııı... Böylece çocuğa da "bak annecim göbek bağımız hiç kesilmemiş gibi, senin benim parçam olduğunu gösteriyor, daha özel daha güzel vıdıdıdıvıdıdı" diyerekten takılabilir "amanın ne kaddan da özelim ben" diyen çocuk mutlu ve güvende olurrrrrrrrrrrrr kötükedihüso
SEN SÖYLE BAKİM % KAÇ KOMİSYON ALIYOSUN AMMMA REKLAM YAPTIN kaydirigubbakcemile3
ne kadan mikemmel pazarlıyorsun allah iyiliğini versin ne diyeyim çok yaşa emi güldürdün beni
eehh bu çanta olayını bende sevdim.. Sırt çantası .. çek çek ... Laelaelaelaelae
inşallah hiçbiri kuduruk olmaz hiçbirimizin de ihtiyacı olmaz ama yine de böyle bir güvenlik tedbirinin olduğunu bilmek güzel
pazarlama hatası -tatlicadiarzu-
ya benim oğlana bakıyorum bir saniye durmuyor... sokaklarda görürüz ya el tutmaz, tutarsan kendini yerlere atar, elden kurtulmak için ısırır tekmeler... öyle bir şey olacak gibi geliyor eyvahedigeldismile eh ortalık beter nasıl bırakayım kaçarsa kaçsın diyemem ki akannehir
bizzat üretime geçcem bacım pazar oluşturuyom laelaelaelaelae
aaaaa ben oğlana böyle bi şey örsem yaaaaaa :hulya: kaydirigubbakcemile3
iyi gerginliğini kısmen aldıysak ne mutlu şakkıdı pasiflora kibin garıyım he alkisalkisalkis -tatlicadiarzu-
Bahar ne aldın tchibodan dün
günaydın kızlar kızımla beraber iş yerindeyiz yanımda ki koltukta oturuyor çok komik
adından dolayı heralde bana çok itici geldi görmüştüm tv de galiba ama istemem
göbek bağı
valla ben benimkinden şüpheliyim .. sıkıntılı adam elini filan tutturmazz.. efe efe yürün kesin, kendim gitcem diye delikafadulden
bak gene katılıyorum sana. ödüm kopuyo öle olacaklar diyeeyvahedigeldismile
PASİFLORA HALT ETMİŞ YANINDA ZATEN BURASI VE SİZ OLMASANIZ BEN BU İŞ YERİNDE İYİCE PATLARDIM ÇOK YORULDUM SICAK EV İŞ KIZ BUGÜN EMMEK İSTEMİYOR ZATEN BAŞKA HİÇBİR ŞEY YEMİYOR KAHVALTI HAZIRLADIM ONA SUYLA 2-3 ÇAY KAŞIĞI AĞLAYA AĞLAYA İYİCE BUNASLDIM GALİBA İYİ Kİ VARSINIZ HEPİNİZİ ÇOOK SEVİYORUM DUR GEL ÖPÜJEM Şeniz
ya ben eskiden bebek mağzasında çalışmıştım üniv. önce. o tasmalara sinir olurdum. hangimizin tasması vardı da kaybolduk yada düştük vs. boşver rahat bırak turtayı koşsun zıplasın zaten o çantalı olanları çıkartıyo zırt diye hiç güvenilir değil. öteki de tam köpek tasması gibi uzatmalı kısaltmalı. tam bebişle gezerken yanında köpeğini gezdiren biriyle denk geliyosun tuhaf oluyo insan.
herkeslere günaydın bu arada. yeni kalkmadım tabiki de çamaşır bulaşık evi süpür topla alışverişe çık bu saat oldu. şimdi uyudu minik ben onun çorbasını yoğurdunu yapıp toz almayı planlıyorum. 3 te doktor kontrolümüz var.
ben çıktım görüşrüz ii günlerrrrrrrrrrrrrrrr
kızlar ben şimdi çıkıyorum ama çıkmadan bi soru sorayım gelince okurum cevaplarınızı.
süt izni 6 aylıkmı 1 yıllıkmı. ben 1 yıllık diye biliyorum. eğer öleyse ramazanda boyunca anneme taşınacam. annemin evi başka semtte ve öğlende gitme ihtimalim olmadığı için öğlen kullandığım iznimi akşam üstü kullanıp 3,30 da çıkmayı planlıyorum tabi başkanımın yüksek müsadeleri ile inş.eyvahedigeldismile
ben çıktım görüşrüz ii günlerrrrrrrrrrrrrrrr
bu ne sıcak ya...
nehir bile yapış yapış yavrum
iştahı da yok ama keyfi yerinde bizimkinin
2 saatir tepesinde denemedğim yemek kalmadı yedirmek için
yok yemiyor 2 kaşık sonra ağız sımsıkı
yeni bir numara bulmuş öhü öhö öksürüyor numaradan kaşığı görünce:))) varmı böyle birşey ya :)
son çare sütlaçta
ona hayır demez inş:)
kızlar ben şimdi çıkıyorum ama çıkmadan bi soru sorayım gelince okurum cevaplarınızı.
Süt izni 6 aylıkmı 1 yıllıkmı. Ben 1 yıllık diye biliyorum. Eğer öleyse ramazanda boyunca anneme taşınacam. Annemin evi başka semtte ve öğlende gitme ihtimalim olmadığı için öğlen kullandığım iznimi akşam üstü kullanıp 3,30 da çıkmayı planlıyorum tabi başkanımın yüksek müsadeleri ile inş.eyvahedigeldismile
kesin bir bilgim yok ama bir yıllık olması lazım zaten hepimiz 6 ayı geçtik öyle olsa hiç kimse izin alamaz zaten gerginim bir de 6 ay derlerse valla yakarım bu tesisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?