2009 Aralık Anneleri

:1no2: geçmiş olsun iyi haberlerle gel inşallah

kızlar ne düşünüyorsunuz tasma konusunda? adı bile kötü ama bilmiyorumkismile

geçmiş olsun iyi haberlerini bekliyoruz..

günaydın kızlar kızımla beraber iş yerindeyiz yanımda ki koltukta oturuyor çok komik

kızlar ne düşünüyorsunuz tasma konusunda? adı bile kötü ama bilmiyorumkismile

adından dolayı heralde bana çok itici geldi görmüştüm tv de galiba ama istemem

yazık yaaa.. kıyamam ben .. yaramaz ama özgür olsun napalım.. hem sonra kendine güveni nasıl gelişecek.. düşeceği zaman hep arakasından birinin onu çekeceğini düşününecek.. olmazzz. lmaz:

günaydın kızlar kızımla beraber iş yerindeyiz yanımda ki koltukta oturuyor çok komik

adından dolayı heralde bana çok itici geldi görmüştüm tv de galiba ama istemem

çalışma hayatına erken mi başlattın kuzuyu

ZEYNEEEEEEEPPPPPPPPPPPPPPP hihoyyyt

yazık yaaa.. kıyamam ben .. yaramaz ama özgür olsun napalım.. hem sonra kendine güveni nasıl gelişecek.. düşeceği zaman hep arakasından birinin onu çekeceğini düşününecek.. olmazzz. lmaz:

Kötü be canımbilmiyorumkismileben kullanmazdım şahsen. özgürce koşsun yavrucaklar

ismi konusunda hem fikirim, özgürce koşacağı yerde koşması konusunda da... ama kalabalık cadde, avm gibi kaybolabileceği ortamlarda el tutmayan ve durmayan çocuk sözkonusuysa mantıksız gelmiyor. kaybolmasındansa özgürlüğünü bir miktar kısıtlamak daha mantıklı gibi :1ninca:

geçmiş olsu n canım inşallah önemsiz bir şeydir hadi nice yaşlara hepiniz birlikte iyi haberlerinizi bekliyoruz

düşünüyorum da adını tasma değil göbekbağı koysalar çok daha fazla kullanan olurdu bence fisfisfis

yaa sorma sinir oldum ben artık çalışmak istemiyorum hele bu iş yerinde hiçççççççççççççççççççççççççç istemiyorum bu hafta 12 de gelecektim çağırdılar erken ne o ist. müşteriye gitmişler şikayet üzerine burası boş kalmasınmış sanki ne iş oluyorsa 3 koli 300 cc bardak satıldı sadece offfffffffffff valla çok sinirliyim kızı kontrole götürecektim ev dandini ayakta daha tek lokma yemedim sözde oruç tutmuyorum amna anlayan yok şimdi geldi annemler aldılar zeynebi onlarda geç geleceğim diye sabahtan çatalcaya gitmişler sigorta işleri için koşturarak geldiler deli oldum bir dokun bin ah işit gibi oldu ama sinirlerim bozuldu 50 kere telefon açtılar hadi hadi diye sanki babalarının uşağı var

valla avm ve cadde konusunda haklısın mantıklı ama ne bileyim ben kendi adıma
kullanmam diye düşünüyorum hioperaktif olup inşallah mecbur bırakmazlar

CANIM BENİM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN GÜZEL HABERLERİNİ BEKLİYORUZ
SEN İSTE BEN PASTAYI ADRESİNE GÖNDEREYİM PELİMCİM

düşünüyorum da adını tasma değil göbekbağı koysalar çok daha fazla kullanan olurdu bence fisfisfis

CİN FİKİRLİ KIZ SENİyerimseniben

bak buna katılıyorumşutarafagitti

pazarlama hatası -tatlicadiarzu-
ya benim oğlana bakıyorum bir saniye durmuyor... sokaklarda görürüz ya el tutmaz, tutarsan kendini yerlere atar, elden kurtulmak için ısırır tekmeler... öyle bir şey olacak gibi geliyor eyvahedigeldismile eh ortalık beter nasıl bırakayım kaçarsa kaçsın diyemem ki akannehir

Son düzenleme:

birbirimize anlatmıycaz da kime anlatcaz melikecim dök içini rahatla be kuzum :teselli:
umarım tatlım ya ben de çok istekli değilim ama gidişat hiç hayra alamet değil kaydirigubbakcemile3

CİN FİKİRLİ KIZ SENİyerimseniben

şakkıdı opuyorumnanaktan

bak şimdi daha bi sıcak geldi gözüme .... alkisalkisalkis

tabiiii kafa zekasııııııııı... böylece çocuğa da "bak annecim göbek bağımız hiç kesilmemiş gibi, senin benim parçam olduğunu gösteriyor, daha özel daha güzel vıdıdıdıvıdıdı" diyerekten takılabilir "amanın ne kaddan da özelim ben" diyen çocuk mutlu ve güvende olurrrrrrrrrrrrr kötükedihüso

hiiiiiişşşşşşştttt germe kenidini
rabbim tez zamanda hayırlısıyla kurtarsın seni ne diyim

söylemeseler altını bir açacak akannehir anam anam pipi yoooookkkkkkk :1shok: laelaelaelaelae

Annem kardeşime boynundan flarını çıakrtp koluna bğlamıştı dayanamayıp. o zaman kızmıştım anneme ama napsın çocuk kaybolmaktansa oda çareyi bağlamakta kalmıştı ama çanta olayı güzelmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…