Esimin d.gunü hediyeyi 1 ay oldu alalım fırsat bulup alamam diye ama pasta almaya gitmem lazım iftara yemek lazım Mina'nın 2aksamdir gözü sol gözü kizariyor capak yapıyor çok az ama kafam takıldı bugün göz Dr.na gideceğiz is çık Dr.dan glnce yazarım durumu görüşürüz
Esimin d.gunü hediyeyi 1 ay oldu alalım fırsat bulup alamam diye ama pasta almaya gitmem lazım iftara yemek lazım Mina'nın 2aksamdir gözü sol gözü kizariyor capak yapıyor çok az ama kafam takıldı bugün göz Dr.na gideceğiz is çık Dr.dan glnce yazarım durumu görüşürüz
kızlar ne düşünüyorsunuz tasma konusunda? adı bile kötü ama bilmiyorumkismile
kızlar ne düşünüyorsunuz tasma konusunda? adı bile kötü ama bilmiyorumkismile
günaydın kızlar kızımla beraber iş yerindeyiz yanımda ki koltukta oturuyor çok komik
adından dolayı heralde bana çok itici geldi görmüştüm tv de galiba ama istemem
yazık yaaa.. kıyamam ben .. yaramaz ama özgür olsun napalım.. hem sonra kendine güveni nasıl gelişecek.. düşeceği zaman hep arakasından birinin onu çekeceğini düşününecek.. olmazzz.lmaz:
Kötü be canımbilmiyorumkismileben kullanmazdım şahsen. özgürce koşsun yavrucaklar
düşünüyorum da adını tasma değil göbekbağı koysalar çok daha fazla kullanan olurdu bence fisfisfis
çalışma hayatına erken mi başlattın kuzuyu
ZEYNEEEEEEEPPPPPPPPPPPPPPP hihoyyyt
ismi konusunda hem fikirim, özgürce koşacağı yerde koşması konusunda da... ama kalabalık cadde, avm gibi kaybolabileceği ortamlarda el tutmayan ve durmayan çocuk sözkonusuysa mantıksız gelmiyor. kaybolmasındansa özgürlüğünü bir miktar kısıtlamak daha mantıklı gibi :1ninca:
CANIM BENİM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN GÜZEL HABERLERİNİ BEKLİYORUZEsimin d.gunü hediyeyi 1 ay oldu alalım fırsat bulup alamam diye ama pasta almaya gitmem lazım iftara yemek lazım Mina'nın 2aksamdir gözü sol gözü kizariyor capak yapıyor çok az ama kafam takıldı bugün göz Dr.na gideceğiz is çık Dr.dan glnce yazarım durumu görüşürüz
günaydın kızlar kızımla beraber iş yerindeyiz yanımda ki koltukta oturuyor çok komik
ANNNAAAM KIZ ŞİMDİDEN ÇOCUĞU ÇALIŞMA HAYATI İLE TANIŞTIRDINMI
HAYIRDIRsengözlerimebaksanab
adından dolayı heralde bana çok itici geldi görmüştüm tv de galiba ama istemem
düşünüyorum da adını tasma değil göbekbağı koysalar çok daha fazla kullanan olurdu bence fisfisfis
bak buna katılıyorumşutarafagitti
yaa sorma sinir oldum ben artık çalışmak istemiyorum hele bu iş yerinde hiçççççççççççççççççççççççççç istemiyorum bu hafta 12 de gelecektim çağırdılar erken ne o ist. müşteriye gitmişler şikayet üzerine burası boş kalmasınmış sanki ne iş oluyorsa 3 koli 300 cc bardak satıldı sadece offfffffffffff valla çok sinirliyim kızı kontrole götürecektim ev dandini ayakta daha tek lokma yemedim sözde oruç tutmuyorum amna anlayan yok şimdi geldi annemler aldılar zeynebi onlarda geç geleceğim diye sabahtan çatalcaya gitmişler sigorta işleri için koşturarak geldiler deli oldum bir dokun bin ah işit gibi oldu ama sinirlerim bozuldu 50 kere telefon açtılar hadi hadi diye sanki babalarının uşağı var
valla avm ve cadde konusunda haklısın mantıklı ama ne bileyim ben kendi adıma
kullanmam diye düşünüyorum hioperaktif olup inşallah mecbur bırakmazlar
CİN FİKİRLİ KIZ SENİyerimseniben
bak şimdi daha bi sıcak geldi gözüme .... alkisalkisalkis
yaa sorma sinir oldum ben artık çalışmak istemiyorum hele bu iş yerinde hiçççççççççççççççççççççççççç istemiyorum bu hafta 12 de gelecektim çağırdılar erken ne o ist. Müşteriye gitmişler şikayet üzerine burası boş kalmasınmış sanki ne iş oluyorsa 3 koli 300 cc bardak satıldı sadece offfffffffffff valla çok sinirliyim kızı kontrole götürecektim ev dandini ayakta daha tek lokma yemedim sözde oruç tutmuyorum amna anlayan yok şimdi geldi annemler aldılar zeynebi onlarda geç geleceğim diye sabahtan çatalcaya gitmişler sigorta işleri için koşturarak geldiler deli oldum bir dokun bin ah işit gibi oldu ama sinirlerim bozuldu 50 kere telefon açtılar hadi hadi diye sanki babalarının uşağı var
valla avm ve cadde konusunda haklısın mantıklı ama ne bileyim ben kendi adıma
kullanmam diye düşünüyorum hioperaktif olup inşallah mecbur bırakmazlar
söylemeseler altını bir açacak akannehir anam anam pipi yoooookkkkkkk :1shok: laelaelaelaelae
sırnaşık şey dr yanlış görmemiş yani Beren hanım içerde karar değiştirmiş laelaelaelaelae
valla ben eskiden kızardım ama benimkine de sanırım gerekecek, çocuk tasmaları var Baharcım.. göğsünden geçiriyosun anne ya da baba da ucunu tutuyor fırlayıp gidemiyor korkarım benimkine almak zorunda kalcaz :umursamaz:
tatatataaaaaaaammmmmmmm buna ne buyrulur? hemi de 39 lira!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?