2009 Aralık Anneleri

amiiinnn canım benim çok sağol.

evet bencede ben kızım için çalışmıyomuyum. varsın tüm maaşımı verim bakıcıya. yeterki iyi bi bakıcı buliim. dediğim gibi hem bu geçicibi durum kreşe kadar.

evet kesinlikle katılıyorum.

evet ne güzel bi evmiş. o taraftaki siteler çok güzel zaten. ama esranın da dediği gibi kozmopolit olması kötü her cins insan mevcut. bi de uzak merkeze. mutlaka araba olması lazım. e arabayla benim eşim işe gidiyo ben bi yere gitmek istesem onu beklemek zorundayım. ama yine de güzel bi seçenek bence akşam konuşucam eşimle.

oy maşallah diyim önce. hazır sütün varken değerlendir canım. ben olsun diye bitaraflarımı yırtıyorum afedersin. kahvaltısını muhallebisini yoğurdunu onunla yap. birazda dolaba stok yap. mesela çorbayı nekadar vermen gerekiyor sor doktora 150 cc mi ver sonra emzir. yada akşamları muhallebi verme sık sık emzir gece. valla bidaha ömrü boyunca nerde bulcak anne sütünü. boşver ek gıdaları onları her zaman yicek. kahvaltı, çorba, meyve, yoğurt yeter başka bişey verme(muhallebi mama vs.)

kaydirigubbakcemile3 ay yok yok kızmıyorum hatta keyfimi yerine getirdin valla çok yaşa emi. sen beni güldürdün allahta seni güldürsün kaydirigubbakcemile3

bilmiyorum doktorun ne oneriyor ama burda 1 yasindan once bebeklere cogunluk olarak anne sutu oneriyorlar. ben de oyle yapiyorum. gunde 2 kere ek gida aliyor, sabah meyve+yulaf+benim sutum aksam da sebze+yulaf+benim sutum. bunlari emdikten sonra veriyorum. %70 anne sutu %30 ek gida oluyor.

ek gidayi 1 yasindan once cogunlukla vermenin anlami yok cunku henuz vucutlari bunlarin icindeki besini isleyip yarar gorebilecek gelismislikte degil.

yerinde olsaydim ek gidayi azaltirdim.

çok alakasız bir şey sorucam
ilkadım ayakkabısı aldınız mı? ne marka aldınız? kaça aldınız? en önemlisi memnun musunuz?
ben 6.aya girdiğinde aldım yürüteçe ilk binicek yere basmasın,giydiği ayakkabıda güzel olsun dedik.
60 tl ye aldık Tiflani den. -17 numaraydı çocuk 6 kere giymedi ayakkabıyı şimdi ayaklarını sıkıyor
ayaklarının üst kısmı etli biraz ayakkabı iz çıkarıyor..çok acele ettik almak için pişmanım şimdi

Hosbulduk güzel Beren in annesi senı yeniden buralarda görmek çok keyfli zemuszemus

:kedi: ne bileyim unuttum arkadaşımm. şimdi öptüm yakışıklını yanımda çünkü bugün annesiyle çalışıyor. biz de seni öptükopuyorumnanaktan

hoşbukduk canım
oruç tutuyormusunuz diye sordum kızlar sütünüzü etkiliyormu?

ben tutmuyorum canım zaten çok azaldı daha da azalır diye korkuyorum. susuz nasıl olacak süt? ama çok olsaydı sütüm bir denerdim açıkçası. baktım etkilenmiyor devam ederdim. etkileniyorsa da bırakırdım.

hoşbukduk canım
oruç tutuyormusunuz diye sordum kızlar sütünüzü etkiliyormu?

bugün ilk defa tuttum şimdiye kadar sorun yok akşama daha çok var ama bi kaç gün sonra belli olur sanrım.
bu konu hakkında çok konuştu arkdaşlar ben yorumda bulunmak istemiyorum. herkes kendi bildiğini yapsın. Allah kuvvetini verir inş. bebelerin rızıkları azalmaz

bi yakkabıcıda gezerken bize bi şey verdiler adını bilmiyorum terlik gibi plastikten bişey ama terliğin o bant kısmı yok üzerinde numaralar var bebeğin ayağına koyuyosun ayağnın kaç numara olduğunu görüyosun çok kullanışlı bişey haabire ayağına bakıyorum kaç numara diye ama hala ayakkabısı yok:) yürüyene kadar almayı düşünmüyorum çünkü ayak sürekli büyüyor ne zaman yürüyeceğide meçhul şimdide yaz zaten çorap bile daraltıyor ayağını

sağolun kızlar cevaplarınız için bende başından beri tutuyorum.
ilk gün biraz zorlandım ama iyi gidiyor şimdilik.çok şükür
sütte de bi azalma olmadı Allah rızkını veriyor bebişlerin.
ama baktım azalma var bırakırım ileriki günlerde tutmam.
bide benim oğlan hala bişi yemiyor çok üzülüyorum.sadece su içiyor oda günde anca yarım çay bardağı...

ben de yuruyene kadar ayakkabi giydirmeyecegim.

aman kesinlikle isini birakma! kizin konusunda da ben olsaydim bakiciyi tercih ederdim. annenin de gozu uzerinde olursa bence ablandan daha iyi olur. sonucta ablan bir tek kizinla ilgilenemeyecek. bakicinin yapmasi gereken tek is kizina bakmak. bebeginin de daha rahat edecegini dusunuyorum.

evet kesin kararımı verdim ama akşam bi de eşimle konuşucam.

1- işten kesinlikle çıkmıyorum
2- bakıcı tutuyorum
3- eve kamera sistemi kurduruyorum ve ablamla annem sık sık ilgilenecekler.

herşeyin hayırlısı olsun bakalım..

ben de ayakkabı giydirmiyorum. zaten yaz. rahat rahat dursun minik.

Hadi hayırlısı bakalım Allah gönlüne göre versin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…