müzeyyen maşallah oğluşuna koca adam kız bu :)))))))
bilgeeeee
ilk adım ayakkabısı ne kıııı bilmiyorumkismile
sibel arkadaşlar söylenebilecek herşeyi söylemişler
Allah seni ve nazı iyi ahlaklı ,merhametli ve sabırlı insanlarla karşılaştırsın. gözün arkada kalmadan nazda çok mutlu bir bebeklik geçirsin inş. kreş zamanına kadar:):Saruboceq:
canım benim yaa ne kadar zor durumda kalmışsın. ama neyse ki çaresiz değilsin. ben de senin yerinde olsam bakıcıya maaşımın tamamını bile verecek olsam çocuğumun evimde kendi düzenimde bakılmasını isterdim. ne de olsa onların geleceği için çalışıyoruz sonuçta. çocuklarımızın gözünün içine bakıyoruz özenip her imkanı sunup hiçbirşeyi esirgemeyip alıyoruz. evinde olup kullanamayacaksa ne kıymeti var. hem yeğenine de güven olmaz. ayberk çok hırçın ve şımarık bir çocuk olmadığı halde yerine göre berkayı kabullenene kadar dengesiz davranışları oldu. ikisi de yavrum olduğu halde içim gidiyordu berkaya ters bir hareket yaptığı zaman. sen hergün yeğeninin Naz a zarar verip vermeyeceği endişesiyle nasıl çalışacaksın ki. mümkün değil. hem ablan da alınganmış. işi bırakma konusuna gelince öyle bir alternatifi kesinlikle düşünme bence de. bence eşi ile arası çok iyi olanlar bile düşünmesin. yarına kimin ne olacağı belli değil. hastalık var ayrılık var herşey bizler için sonuçta. bence otur mantığınla düşün bir an önce yavruna iyi bir bakıcı bul. kamera ile izlersin kimseye de bel bağlamazsın böylece. belki ilk birkaç gün annen ya da ablan kızıyla gelir bakıcının yanına. sen de dört elle işine sarıl akşamları da koşarak işinden yavruna dön. umarım kısa zamanda eşile de sorunlarınızı çözersiniz umarım canım.
sibelcim zor bi durum ama diğer arkadaslarında dediği gibi en mantıklısı bakıcı herhalde en güzeli evinde büyümesi ve dediğin gibi bazen insanın annesine ablasına sözü gecmio bunu yapma şunu yapma diyemion umarım ii bi bakıcıya denk gelirsinde nazım mutlu mutlu büyür sende aklın burda kalmadan işe gidip gelirsinn
ev bakarken şimdi tesadüf buldum şöyle bir site ne güzel olurdu Naz için de sizin içinde . Satılık böyleyse kiraları da uygundur gerçekten.
Satılık / Daire / GEBZE AKBANK YAPIKREDİ ÜSSÜ, GOSB YAKINI 3+1 DAİRE sahibinden.com'da
ya kızlar beim bu ekgıda konusunda kafam karısık ben sabahları yiğite 2-3 bebe büsküvisi çok az muz pekmez ceviz peynir ve yumurta sarısı veriyorum ama dönüşümlü birini verirsem öbürünü vermiom yoğurt meyve çorba veriom ama bunları verince sütü içiyo ama az içio bu sefer süt akıo boş boş sizce ekgıdayımı azaltmalkıyım çünki, sütüm boşa gidio vermesem ekgıdayı istio süt doyurmuo azaltsammı napsam yaaa
ayberk paşa bana mesaj yollamadı mı? o kadar mesaj yolladık kendisine :umursamaz:
ooooooh yarasınnnnn
napalım sibeli taşıyıp bakıcı buluyoruz bir de mümkünse kocasının kafasını kırıyoruz kaydirigubbakcemile3
sibeeeeel kızıyorsan söyle de susayım :kedi:
slmlar opuyorumnanaktan
Giremedim ne zamandır hersey yolunda mı?_
selam kızlar giremedim bi kaç gündür,oruç tutuyormusunuz??
ya kızlar beim bu ekgıda konusunda kafam karısık ben sabahları yiğite 2-3 bebe büsküvisi çok az muz pekmez ceviz peynir ve yumurta sarısı veriyorum ama dönüşümlü birini verirsem öbürünü vermiom yoğurt meyve çorba veriom ama bunları verince sütü içiyo ama az içio bu sefer süt akıo boş boş sizce ekgıdayımı azaltmalkıyım çünki, sütüm boşa gidio vermesem ekgıdayı istio süt doyurmuo azaltsammı napsam yaaa
ben 6.aya girdiğinde aldım yürüteçe ilk binicek yere basmasın,giydiği ayakkabıda güzel olsun dedik.çok alakasız bir şey sorucam
ilkadım ayakkabısı aldınız mı? ne marka aldınız? kaça aldınız? en önemlisi memnun musunuz?
nisabeyza, cnm kabul ettim arkdaşlığını
hoşbukduk canımHOŞGELDİNizzzzzzzzzz :teytey:
:mymeka: sormadan ne söylemiyon kötü kadın müzeyyen laelaelaelaelae
ama bak ne güzel akıl etmiş benim yakışıklı koçum... koccaman öp onu bilge teyzesinden Şeniz
yürümeye başladıklarında giyecekleri ortopedik ayakkabılar yasemincim... tabanlarının vs sağlıklı olması için özel ayakkabılar bunlar
bu arada bir arkadaştan bir şey öğrendim foto araştırıyorum bulayım anlatıcam
Hosbulduk güzel Beren in annesi senı yeniden buralarda görmek çok keyfli zemuszemus
hoşbukduk canım
oruç tutuyormusunuz diye sordum kızlar sütünüzü etkiliyormu?
hoşbukduk canım
oruç tutuyormusunuz diye sordum kızlar sütünüzü etkiliyormu?
ben tutmuyorum canım zaten çok azaldı daha da azalır diye korkuyorum. susuz nasıl olacak süt? ama çok olsaydı sütüm bir denerdim açıkçası. baktım etkilenmiyor devam ederdim. etkileniyorsa da bırakırdım.
bugün ilk defa tuttum şimdiye kadar sorun yok akşama daha çok var ama bi kaç gün sonra belli olur sanrım.
bu konu hakkında çok konuştu arkdaşlar ben yorumda bulunmak istemiyorum. herkes kendi bildiğini yapsın. Allah kuvvetini verir inş. bebelerin rızıkları azalmaz
tamamdır tatlım:)
bende kabul ettim .. ve kızana hayran oldumm..
bi yakkabıcıda gezerken bize bi şey verdiler adını bilmiyorum terlik gibi plastikten bişey ama terliğin o bant kısmı yok üzerinde numaralar var bebeğin ayağına koyuyosun ayağnın kaç numara olduğunu görüyosun çok kullanışlı bişey haabire ayağına bakıyorum kaç numara diye ama hala ayakkabısı yok:) yürüyene kadar almayı düşünmüyorum çünkü ayak sürekli büyüyor ne zaman yürüyeceğide meçhul şimdide yaz zaten çorap bile daraltıyor ayağını
ya elimde değilki günler geçtikçe daha çok strese giriyorum. annem 3 kere ameliyat oldu 1 yıl kanser tedavisi gördü. yoğun kemik erimesi var. dr uzanarak bişey bile alma demiş. 65 yaşında. bakamazki. kadında onu diyo. yarın öbürgün yürümeye başlıcak peşinde koşturmak lazım ben bakamam diyo. o da haklı. he bakıcı tutarsan arada uğrarım diyo.
şimdi iki alternatifim var siz olsanız hangisini yapardınız
1- bakıcı tutucam. aldığım maaşın yarısından fazlasını bakıcıya vericem belkide tamamını. ama kızım evinde ve eğitimli biri tarafından büyütülecek. annemle ablamda sık sık uğrıcaklar. ama tanımadığım elalemin biri bakacak kıza.
2- ablam bakacak. ama kendi evinde. kızım orda burda büyüycek. ama ablam bakıyo olacak. he bide ablamın çok şımarık 7 yaşında bi kızı varki inşallah kızın başına bişey getirmez. çünkü geçen gün az kalsın gözüne kalemi sokuyodu. bırakmış odada ikisini mutfakta yemek yapıyodu. e doğal olarak ben işteykende ikisini bırakıp ablam işini gücünü yapacak. para vermemiş olacağım. ama nazın yürüteci hamağı oyuncakları tabağı çanağı herşey evde hergün onları oraya taşıyacak halimiz yok. orda koltuk tepelerinde kucaklarda vs. durcak.
şuan için görünürde başka bir seçenek yok. siz olsanız hangisini seçerdiniz..????
ben de yuruyene kadar ayakkabi giydirmeyecegim.
aman kesinlikle isini birakma! kizin konusunda da ben olsaydim bakiciyi tercih ederdim. annenin de gozu uzerinde olursa bence ablandan daha iyi olur. sonucta ablan bir tek kizinla ilgilenemeyecek. bakicinin yapmasi gereken tek is kizina bakmak. bebeginin de daha rahat edecegini dusunuyorum.
evet kesin kararımı verdim ama akşam bi de eşimle konuşucam.
1- işten kesinlikle çıkmıyorum
2- bakıcı tutuyorum
3- eve kamera sistemi kurduruyorum ve ablamla annem sık sık ilgilenecekler.
herşeyin hayırlısı olsun bakalım..
ben de ayakkabı giydirmiyorum. zaten yaz. rahat rahat dursun minik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?