2009 Aralık Anneleri

en doğrusunu düşünmüşsün.. bak göreceksin herşey nasıl yoluna girecek. çalışmak senin için çok iyi olur. tamam bebişlerimizi özlüyoruz ama sosyalleşmeye de ihtiyacımız var .. ne kadar iyi olurlarsa olsunlar koca eline bakılmıyor bu zamanda ... :1no2:

bızım dr. yuruyene kadar ayakkabı yok ayak gelışımını tamamlamaya devam edıyor yuruyene kadar ayakkabıyla onu etkılememek gerekır demıştı gecenay

bakici sen ise baslamadan baslasin ki birseyler ogretebilesin. var mi adaylar?

resimlere baktım biraz ne çabuk büyüdüler kuzular ya hepsine maşallah.. allah bahtlarını gzüel etsin..

evet yaa ben de baktım şimdi bütün bebekler güzeldir ama bu topiğin bebeklerinin de hepsi birbirinden güzel maaşallah hepsine

kendini toparlamana sevindim canım. karar vermişsin ya gerisi gelir artık inşallah. herşey yolunda gider umarım senin için.

ben de ayakkabı giydirmiyorum. yürümeye başlayınca da sadece dışarıda giydiririm herhalde. ayberke de öyle yapmıştım.

sadece dışarı çıkartırken giydiriyorum .. çıplak ayak çıkmasın diye .. çorap giydiremiyorum .. sıcaklarda yanıyoo ateşli benimki .. onun dışında evde yere basarken çıplak ayak. yürümeye başlayınca adım ayakkabısı alacam.. bi yürüsünde ..

ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar , iyi hafta sonları .. eve gideyim daha ne yemek yapacağıma karar vermedim. yolda düşünecem artıkın..

herkes kuzusuna gitti kaldık 3 kişi
karanfil81, bhcg+, MotherandBaby+

siz de kuzuların yanındasınız galiba bir ben mi işteyim yaa((

slm kızlar nasılsınız ben öldüm bittim sabahtan beri temizlik iş güç bebek derken terdende yorgunluktanda öldüm bnm cadı uyuyo duşa giriyim diorum ama ya uyanırsa ortalığı yıkar((off bide daha yemek derdi var

evet canım çok doğru karar vermişsin. hep arkdandayız merak etme.

a.s. bende çıkayım artık herkeze iyi hafta sonları pazartesi görüşmek üzere.

bakici sen ise baslamadan baslasin ki birseyler ogretebilesin. var mi adaylar?

aslında çoktan başlamış olması gerekirdi. ama işte önce ablam bakıcam deyip sonra sorun çıkınca son anda karar verildi. neyse artık 1 eylül işbaşı ama 3 hafta iznim var bakıcıyı tuttuktan sonra onu kullanırım.

evet canım çok doğru karar vermişsin. hep arkdandayız merak etme.

a.s. bende çıkayım artık herkeze iyi hafta sonları pazartesi görüşmek üzere.

güle güle sana da iyi hafta sonları canımhihoyyyt

ben de işteyim canım merak etme 5 i bekliyorumolumunekankayizsmile

tam bir yoldaş buldum derken baktım sen de gidenlerdensin. şaka şaka işler bitsin de hepimiz kavuşalım kuzulara opuyorumnanaktan

güle güle sana da iyi hafta sonları canımhihoyyyt

tam bir yoldaş buldum derken baktım sen de gidenlerdensin. şaka şaka işler bitsin de hepimiz kavuşalım kuzulara opuyorumnanaktan

cok tanıdık bır sıman var herkes oylemı der yoksa senı gördumu acaba daha önceden ızmırın nersındesın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…