ya aramız çok bozuk. sürekli kavga ediyoruz bir sürü sorunumuz var. onu geçtim artık. böyle yaşamaya alıştım da kızı düşünüyorum. gebzeye eşşek kadar center yaptılar bi kreş yapmadılar içine anlamadım gitti zaten. 5000 kişi çalışıyoruz düşün yani. şubeye ben geçmek istemiyorum. ben işimden bölümümden çok memnunum. bakıcı desen araştırdım 1000 tl den aşağı bakıcı bulamadım. e ben okadar maaş alıyorum zaten.
aynen öyle canım işte. hem işimden memnunum hem eşime güvenip işi bırakamam. kayınvalidemden nefret ederim ayrıca onun kendine bakmaya dermanı yok. bide bize çooook uzak oturuyo. o gelip gidemez biz kızı alıp bırakamayız. arabayla 1,5 saat sürüyo yol. düşün yani. o da trafik yoksa. ah canım ne güzel haktanla büyürlerdi :))
ya elimde değilki günler geçtikçe daha çok strese giriyorum. annem 3 kere ameliyat oldu 1 yıl kanser tedavisi gördü. yoğun kemik erimesi var. dr uzanarak bişey bile alma demiş. 65 yaşında. bakamazki. kadında onu diyo. yarın öbürgün yürümeye başlıcak peşinde koşturmak lazım ben bakamam diyo. o da haklı. he bakıcı tutarsan arada uğrarım diyo.
şimdi iki alternatifim var siz olsanız hangisini yapardınız
1- bakıcı tutucam. aldığım maaşın yarısından fazlasını bakıcıya vericem belkide tamamını. ama kızım evinde ve eğitimli biri tarafından büyütülecek. annemle ablamda sık sık uğrıcaklar. ama tanımadığım elalemin biri bakacak kıza.
2- ablam bakacak. ama kendi evinde. kızım orda burda büyüycek. ama ablam bakıyo olacak. he bide ablamın çok şımarık 7 yaşında bi kızı varki inşallah kızın başına bişey getirmez. çünkü geçen gün az kalsın gözüne kalemi sokuyodu. bırakmış odada ikisini mutfakta yemek yapıyodu. e doğal olarak ben işteykende ikisini bırakıp ablam işini gücünü yapacak. para vermemiş olacağım. ama nazın yürüteci hamağı oyuncakları tabağı çanağı herşey evde hergün onları oraya taşıyacak halimiz yok. orda koltuk tepelerinde kucaklarda vs. durcak.
şuan için görünürde başka bir seçenek yok. siz olsanız hangisini seçerdiniz..????
tünaydın kızlar. doktordan geldik şimdi. antibiyotiğimiz bitmişti. şükür iyileşmiş oğluğumun boğazı. 10 kilo olmuş boy da 74 cm. maaşallah oğluşuma.geçmişe bir bakayım ne var ne yok. inşallah herkes iyidir.
tabiki kimse benim baktığım gibi bakamaz ve aklım hep kalacak ama yine de kızım için yapabileceğimin en iyisi olsun istiyorum. evet ablam alıngandır bi de şimdi. şuna yapma desem küser. ve kesinlikle bi bebek evinde büyümeli bencede.
bi konuşiim bakim anneme. dururmu bakıcının başında. onu da durmaz şimdi bunlar. bizim ev çok sıcak oluyomuş filan. off. napim klimamı taktıriim..
masallah gozunaydın
maşallah 41000 kere. hadi bakalım geçmiş olsun allah bidaha göstermesin.
maş. oğluşuna Allahım nazarlardan saklasın
ohh ohh maşallah berkay ' a .. çok geömiş olsun .. allah tekrarını göstermesin.. nazarlar korusunn..
ya kızlar beim bu ekgıda konusunda kafam karısık ben sabahları yiğite 2-3 bebe büsküvisi çok az muz pekmez ceviz peynir ve yumurta sarısı veriyorum ama dönüşümlü birini verirsem öbürünü vermiom yoğurt meyve çorba veriom ama bunları verince sütü içiyo ama az içio bu sefer süt akıo boş boş sizce ekgıdayımı azaltmalkıyım çünki, sütüm boşa gidio vermesem ekgıdayı istio süt doyurmuo azaltsammı napsam yaaa
herkese tünaydınlar ve hayırlı cumalar. Rabbim tüm ettiğimiz dualarımızı kabul etsin inş.
ya aramız çok bozuk. sürekli kavga ediyoruz bir sürü sorunumuz var. onu geçtim artık. böyle yaşamaya alıştım da kızı düşünüyorum. gebzeye eşşek kadar center yaptılar bi kreş yapmadılar içine anlamadım gitti zaten. 5000 kişi çalışıyoruz düşün yani. şubeye ben geçmek istemiyorum. ben işimden bölümümden çok memnunum. bakıcı desen araştırdım 1000 tl den aşağı bakıcı bulamadım. e ben okadar maaş alıyorum zaten.
aynen öyle canım işte. hem işimden memnunum hem eşime güvenip işi bırakamam. kayınvalidemden nefret ederim ayrıca onun kendine bakmaya dermanı yok. bide bize çooook uzak oturuyo. o gelip gidemez biz kızı alıp bırakamayız. arabayla 1,5 saat sürüyo yol. düşün yani. o da trafik yoksa. ah canım ne güzel haktanla büyürlerdi :))
ya elimde değilki günler geçtikçe daha çok strese giriyorum. annem 3 kere ameliyat oldu 1 yıl kanser tedavisi gördü. yoğun kemik erimesi var. dr uzanarak bişey bile alma demiş. 65 yaşında. bakamazki. kadında onu diyo. yarın öbürgün yürümeye başlıcak peşinde koşturmak lazım ben bakamam diyo. o da haklı. he bakıcı tutarsan arada uğrarım diyo.
1- bakıcı tutucam. aldığım maaşın yarısından fazlasını bakıcıya vericem belkide tamamını. ama kızım evinde ve eğitimli biri tarafından büyütülecek. annemle ablamda sık sık uğrıcaklar. ama tanımadığım elalemin biri bakacak kıza.
2- ablam bakacak. ama kendi evinde. kızım orda burda büyüycek. ama ablam bakıyo olacak. he bide ablamın çok şımarık 7 yaşında bi kızı varki inşallah kızın başına bişey getirmez. çünkü geçen gün az kalsın gözüne kalemi sokuyodu. bırakmış odada ikisini mutfakta yemek yapıyodu. e doğal olarak ben işteykende ikisini bırakıp ablam işini gücünü yapacak. para vermemiş olacağım. ama nazın yürüteci hamağı oyuncakları tabağı çanağı herşey evde hergün onları oraya taşıyacak halimiz yok. orda koltuk tepelerinde kucaklarda vs. durcak.
şuan için görünürde başka bir seçenek yok. siz olsanız hangisini seçerdiniz..????
tünaydın kızlar. doktordan geldik şimdi. antibiyotiğimiz bitmişti. şükür iyileşmiş oğluğumun boğazı. 10 kilo olmuş boy da 74 cm. maaşallah oğluşuma.geçmişe bir bakayım ne var ne yok. inşallah herkes iyidir.
canım benim yaa ne kadar zor durumda kalmışsın. ama neyse ki çaresiz değilsin. ben de senin yerinde olsam bakıcıya maaşımın tamamını bile verecek olsam çocuğumun evimde kendi düzenimde bakılmasını isterdim. ne de olsa onların geleceği için çalışıyoruz sonuçta. çocuklarımızın gözünün içine bakıyoruz özenip her imkanı sunup hiçbirşeyi esirgemeyip alıyoruz. evinde olup kullanamayacaksa ne kıymeti var. hem yeğenine de güven olmaz. ayberk çok hırçın ve şımarık bir çocuk olmadığı halde yerine göre berkayı kabullenene kadar dengesiz davranışları oldu. ikisi de yavrum olduğu halde içim gidiyordu berkaya ters bir hareket yaptığı zaman. sen hergün yeğeninin Naz a zarar verip vermeyeceği endişesiyle nasıl çalışacaksın ki. mümkün değil. hem ablan da alınganmış. işi bırakma konusuna gelince öyle bir alternatifi kesinlikle düşünme bence de. bence eşi ile arası çok iyi olanlar bile düşünmesin. yarına kimin ne olacağı belli değil. hastalık var ayrılık var herşey bizler için sonuçta. bence otur mantığınla düşün bir an önce yavruna iyi bir bakıcı bul. kamera ile izlersin kimseye de bel bağlamazsın böylece. belki ilk birkaç gün annen ya da ablan kızıyla gelir bakıcının yanına. sen de dört elle işine sarıl akşamları da koşarak işinden yavruna dön. umarım kısa zamanda eşile de sorunlarınızı çözersiniz umarım canım.
ayrıca kiralarda çok düşük 300 ile 500 arası değişiyor hem evlerde çok güzel site aynı zamanda trafik derdi yok 4 5 tane park var site içinde kızın içinde güzel olur biz sıkıldığımız an dışarı atıyoruz kendimizi uyku saati gelene kadar dışardayızha her çeşit insan var o ayrı tek derdimizi dandirik tiplerin siteden temizlenmesi bankalar buraya taşınınca oda düzelecek inş insan kalitesi biraz artar belkim
ev bakarken şimdi tesadüf buldum şöyle bir site ne güzel olurdu Naz için de sizin içinde . Satılık böyleyse kiraları da uygundur gerçekten.
Satılık / Daire / GEBZE AKBANK YAPIKREDİ ÜSSÜ, GOSB YAKINI 3+1 DAİRE sahibinden.com'da
of canım sormaya kızı uyuttum oturdum ağlıyorum sinirim çok bozuk.. Işbaşı yapmama 15 gün kaldı daha kıza kimin bakacağı belli değil. Kocama diyorum nolucak beni hiç strese sokma olmadı çık işten bak bana bişey söyleme diyo. Ben işten çıkmak istemiyorum. çünkü kocamla aramız pek iyi değil. Iki lafından biri boşanalım. Kızı tanımadığım birine emanet etmek istemiyorum bakıcı filan. Zaten aldığım bütün maaşı oraya vermiş olucam. Annem bakamam diyo. Offff çok yoruldum artık.
ya aramız çok bozuk. Sürekli kavga ediyoruz bir sürü sorunumuz var. Onu geçtim artık. Böyle yaşamaya alıştım da kızı düşünüyorum. Gebzeye eşşek kadar center yaptılar bi kreş yapmadılar içine anlamadım gitti zaten. 5000 kişi çalışıyoruz düşün yani. şubeye ben geçmek istemiyorum. Ben işimden bölümümden çok memnunum. Bakıcı desen araştırdım 1000 tl den aşağı bakıcı bulamadım. E ben okadar maaş alıyorum zaten.
Aynen öyle canım işte. Hem işimden memnunum hem eşime güvenip işi bırakamam. Kayınvalidemden nefret ederim ayrıca onun kendine bakmaya dermanı yok. Bide bize çooook uzak oturuyo. O gelip gidemez biz kızı alıp bırakamayız. Arabayla 1,5 saat sürüyo yol. Düşün yani. O da trafik yoksa. Ah canım ne güzel haktanla büyürlerdi :))
ya elimde değilki günler geçtikçe daha çok strese giriyorum. Annem 3 kere ameliyat oldu 1 yıl kanser tedavisi gördü. Yoğun kemik erimesi var. Dr uzanarak bişey bile alma demiş. 65 yaşında. Bakamazki. Kadında onu diyo. Yarın öbürgün yürümeye başlıcak peşinde koşturmak lazım ben bakamam diyo. O da haklı. He bakıcı tutarsan arada uğrarım diyo.
1- bakıcı tutucam. Aldığım maaşın yarısından fazlasını bakıcıya vericem belkide tamamını. Ama kızım evinde ve eğitimli biri tarafından büyütülecek. Annemle ablamda sık sık uğrıcaklar. Ama tanımadığım elalemin biri bakacak kıza.
2- ablam bakacak. Ama kendi evinde. Kızım orda burda büyüycek. Ama ablam bakıyo olacak. He bide ablamın çok şımarık 7 yaşında bi kızı varki inşallah kızın başına bişey getirmez. çünkü geçen gün az kalsın gözüne kalemi sokuyodu. Bırakmış odada ikisini mutfakta yemek yapıyodu. E doğal olarak ben işteykende ikisini bırakıp ablam işini gücünü yapacak. Para vermemiş olacağım. Ama nazın yürüteci hamağı oyuncakları tabağı çanağı herşey evde hergün onları oraya taşıyacak halimiz yok. Orda koltuk tepelerinde kucaklarda vs. Durcak.
şuan için görünürde başka bir seçenek yok. Siz olsanız hangisini seçerdiniz..????
tünaydın kızlar. Doktordan geldik şimdi. Antibiyotiğimiz bitmişti. şükür iyileşmiş oğluğumun boğazı. 10 kilo olmuş boy da 74 cm. Maaşallah oğluşuma.Geçmişe bir bakayım ne var ne yok. Inşallah herkes iyidir.
çok geçmiş olsun müzeyyen maşallah berkay kuzuya
şşşşşşş ayberke laf yok yasakkelime
konuşun kızlar süprizzzzz
sibel var ya bizim buradaki çözüm üretme gücümüz ve dayanışmamız varken analar danalar kocalar vız gelir tırıs gider sıkma canını çözeriz bacım olumunekankayizsmile sıkıntıyı bırak naz kızın sütünü ekşitme kırmiyim kafanı :mymeka: aklinialirimsmile
maşallah oğluşuma geçmiş te olsun
merhabaaaa
kızımla uyumuşuz beraber. müthiş ii geldi. siz napıyosunuz?
tamam canıım birşey demedim ben:kedi:bilmiyorumkismilemafoldumben
merhabaaaa
kızımla uyumuşuz beraber. müthiş ii geldi. siz napıyosunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?