sana da pelin benim adım da müzeyyen bu arada vereliniortak
kızlar resim ekledim:)))
mehtap nasıl dayanıyor guneş antalya sıcagına bız ıst.da pert olduk
canım valla dayanamıo 24 saat klima açık evde kapattıım an evi havalandırmak için suyu çıkıo dışarı bile çıkmıorum hiç bazen alışverişe çıkıoruz resmen suya girip çıkmış gibi oluo ve çok huysuzlanıo aşırı terlio cnm bizde tabi mutfakta dahil bütün odalarda klima var bu sene aldık mutfağada şimdi bide güneşin odasına lazım bzim odada yer yatağında yatıo rahatsız oluo ordada yatağına alışkın allah sabır versin valla çok sıcak hele burası kavruluo:1shok:
canım valla dayanamıo 24 saat klima açık evde kapattıım an evi havalandırmak için suyu çıkıo dışarı bile çıkmıorum hiç bazen alışverişe çıkıoruz resmen suya girip çıkmış gibi oluo ve çok huysuzlanıo aşırı terlio cnm bizde tabi mutfakta dahil bütün odalarda klima var bu sene aldık mutfağada şimdi bide güneşin odasına lazım bzim odada yer yatağında yatıo rahatsız oluo ordada yatağına alışkın allah sabır versin valla çok sıcak hele burası kavruluo:1shok:
bizde de 24 saat klimalar calisiyor. azicik kapatacak olsam kesinlikle uyumuyor. allah razi olsun valla su aleti icat eden adamdan:))
allah yardımcınız olsn
kızlar ii akşamlar hepinizeee çok özledim sizinnn mukabbetleri ara ara girmeye çalıuşacağım ii tatiller hepinizeee.bilgecim sen geldin ben gittim ya özledim valla muhabbetlerinizi öpüyorum hepiniziiiii
bizde de 24 saat klimalar calisiyor. azicik kapatacak olsam kesinlikle uyumuyor. allah razi olsun valla su aleti icat eden adamdan:))
biz doktora sorduk klima taktırmak istiyoruz diye klima havadaki bakırı ve şuan hatırlamıyorum yanlış olmasın bazı maddeleri yok ediyomuş. buda bebek için çok zararlıymış. biz de vazgeçtik taktırmaktan. bu konuda bilgisi olan var mı??
biz doktora sorduk klima taktırmak istiyoruz diye klima havadaki bakırı ve şuan hatırlamıyorum yanlış olmasın bazı maddeleri yok ediyomuş. buda bebek için çok zararlıymış. biz de vazgeçtik taktırmaktan. bu konuda bilgisi olan var mı??
selam kızlar
nasılsınız
sıcaklarla aranız nasıl
çok sıcak yaaa
yanıyor heryer
dün toprak £a tekrardan ivig verdiler oğluşumun yine damar yolunu zor buldularr.bebişler nasıl yok dimi bi problemmm.toprak ta görünüşte çok ii gözüküyor ama bu değer nasıl düşük anlamış değilim.bir iki hafta içinde ege üniversitesinede götüreceğim bir immilog daha görsün istiyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?