2009 Aralık Anneleri

mehtap nasıl dayanıyor guneş antalya sıcagına bız ıst.da pert olduk

canım valla dayanamıo 24 saat klima açık evde kapattıım an evi havalandırmak için suyu çıkıo dışarı bile çıkmıorum hiç bazen alışverişe çıkıoruz resmen suya girip çıkmış gibi oluo ve çok huysuzlanıo aşırı terlio cnm bizde tabi mutfakta dahil bütün odalarda klima var bu sene aldık mutfağada şimdi bide güneşin odasına lazım bzim odada yer yatağında yatıo rahatsız oluo ordada yatağına alışkın allah sabır versin valla çok sıcak hele burası kavruluo:1shok:

selam kızlar
nasılsınız
sıcaklarla aranız nasıl
çok sıcak yaaa
yanıyor heryer
dün toprak £a tekrardan ivig verdiler oğluşumun yine damar yolunu zor buldularr.bebişler nasıl yok dimi bi problemmm.toprak ta görünüşte çok ii gözüküyor ama bu değer nasıl düşük anlamış değilim.bir iki hafta içinde ege üniversitesinede götüreceğim bir immilog daha görsün istiyorummm

bizde de 24 saat klimalar calisiyor. azicik kapatacak olsam kesinlikle uyumuyor. allah razi olsun valla su aleti icat eden adamdan:))

allah yardımcınız olsn

Allah kolaylık versin biz dayanamıyoruz bebeklere daha da zor.
Bizden de öyle neredeyse 24 saat açık klima birkaç gece yatak odasında yattık döndükten sonra Canberk hiç uyumadı sıcaktan üç gecedir oturma odasında yatıyoruz çok daha rahat uyuyor.

Şimdi ciddi ciddi Sinop a geri dönmeyi düşünüyorum birkaç hafta daha teyzemi uçağa binmeye razı edebilirsem ikimiz gideceğiz orası da sıcaktı ama böyle cehennem gibi değildi.

merhaba kızlar
sibel çaresiz olduğunu düşünmek çok kötü ama arkadaşlar çok güzel önerilerde bulunmuşlar bende aynen katılıyorum zaten sende bu doğrultuda karar vermişsin.
pelin minayada geçmiş olsun ela da da olmuştu ama hemen geçmişti.

kızlar ii akşamlar hepinizeee çok özledim sizinnn mukabbetleri ara ara girmeye çalıuşacağım ii tatiller hepinizeee.bilgecim sen geldin ben gittim ya özledim valla muhabbetlerinizi öpüyorum hepiniziiiii

bizde de 24 saat klimalar calisiyor. azicik kapatacak olsam kesinlikle uyumuyor. allah razi olsun valla su aleti icat eden adamdan:))

biz doktora sorduk klima taktırmak istiyoruz diye klima havadaki bakırı ve şuan hatırlamıyorum yanlış olmasın bazı maddeleri yok ediyomuş. buda bebek için çok zararlıymış. biz de vazgeçtik taktırmaktan. bu konuda bilgisi olan var mı??

duymadım hiç böyle birşey. sadece arada havalandırmak gerektiğini biliyorum. yaz kış 24 saat açık bizde. salonda çalışıyor klima. bütün odaların kapıları açık. ama yazın berkayı salonda tutmuyoruz hiç. ya oturma odasında ya da kendi odasında. günde 3 kere de pencereyi açıp havalandırıyoruz. şu an gayet memnun halinden. başka türlü başedilmiyor izmir sıcağıyla. acayip nemli hava hep yapış yapış oluyor bir de yerlerde sürünüyor zaten. ben ne kadar çarşaf sersem de hep çarşafın dışına kaçıyor yaramaz. böyle olduğu halde de günde en az 2 kere duş aldırıyoruz. yani klimasız olmaz bizim evde mümkün değil:1no2:

Ben de sordum geçen gün direkt üstüne vurmadığı sürece ve ısıyı çok düşürüp dış ortamla fazla fark yaratmadığınız sürece problem olmaz dedi. Ben de aynı şekilde düşünüyordum zaten pekçok şehirde ya da ülkede neredeyse 24 saat çalışıyor mecburen sıcaklıklar dayanılmaz boyutlara çıkıyor ve bunun verdiği zarar bence çok daha fazla.
Sık havalandırdıktan ve filtre temizliğine dikkat ettikten sonra problem olacağını sanmıyorum.

kızlar iyi akşamlar. ben de yavaş yavaş toparlanıp kaçarım artık. ayberkle eve gidene kadar epey olur. iyi hafta sonları herkese

valla cnm bizde aynı 24 saaat hangi odaya gidersek çalıştırıoruz yoksa berbat durumdayız yazık bebişlere su içinde kalıolar hele bnmki bu antalya gibi kavurucu sıcakta yanıo

özledik oğluşla seni ara ara gelmeye çalış çok geçmiş olsun toprağa yavrum bence de bir dr daha görsün bakalım

sıcaklarla aramız hiç yok kızın isilikleri hiç geçmiyor her gece yıkıyorum emmmek bile istemiyor sıcaktan heralde akşam uyuyacağı zaman ve gece uyanınca maşallah güzel emiyor ama arada 5 dakikadan sonra bırakıyor ter içinde kalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…