merhabaaaa
kızımla uyumuşuz beraber. müthiş ii geldi. siz napıyosunuz?
ayberk paşa bana mesaj yollamadı mı? o kadar mesaj yolladık kendisine :umursamaz:
ooooooh yarasınnnnn
napalım sibeli taşıyıp bakıcı buluyoruz bir de mümkünse kocasının kafasını kırıyoruz kaydirigubbakcemile3
sibeeeeel kızıyorsan söyle de susayım :kedi:
ayberk paşa bana mesaj yollamadı mı? o kadar mesaj yolladık kendisine :umursamaz:
ooooooh yarasınnnnn
napalım sibeli taşıyıp bakıcı buluyoruz bir de mümkünse kocasının kafasını kırıyoruz kaydirigubbakcemile3
sibeeeeel kızıyorsan söyle de susayım :kedi:
yolladı teyzesi yollamaz mı o da sana selam söyledi bir de öpücük yolladı opuyorumnanaktan sonra da sordu anne bilge teyze kim diye :)) ben de benim arkadaşım annecim onun da berkay gibi bebeği var dedim o zaman biz neden gitmiyoruz onlara berkayla oyun oynarlardı dedi. ben de evleri çok uzak annecim deyip yanından kaçtım çünkü bu ahiret sorularının devamı gelecekti sempatiksalakcinnikafamçokkarıştı
:mymeka:
bilgeeeee
ilk adım ayakkabısı ne kıııı bilmiyorumkismile
müzeyyen maşallah oğluşuna koca adam kız bu :)))))))
bilgeeeee
ilk adım ayakkabısı ne kıııı bilmiyorumkismile
en mantıklısı bakıcıyla kendi evinde büyümesi sibelcim arkadaşların da dediği gibi. hatta esra'nın açtığı ufuk ennnn güzeli olur. bence eşinle konuşmadan emlak sitelerinden bir iki ev bak kiraları ve evlerin kalitesini belirle hatta onları sık kullanılanlara ekleyip eşine o evleri de göster, sitelerin parklarını vs.
tüm sözlerden sonra en güzeli işine yakın bir yere taşınıp uygun kira, uygun ücretli bakıcı ve eve yakın çalışan anne olur :lepi: ve hepimiz dua edelim kızlar hepimizin evlatlarına sabırlı, namuslu, aklı başında, iyi niyetli, düzgün lehçeli melek gibi bakıcılar denk düşsün :Saruboceq:
:mymeka: sormadan ne söylemiyon kötü kadın müzeyyen laelaelaelaelae
ama bak ne güzel akıl etmiş benim yakışıklı koçum... koccaman öp onu bilge teyzesinden Şeniz
yürümeye başladıklarında giyecekleri ortopedik ayakkabılar yasemincim... tabanlarının vs sağlıklı olması için özel ayakkabılar bunlar
bu arada bir arkadaştan bir şey öğrendim foto araştırıyorum bulayım anlatıcam
oooooooofffffffffff
4 olsada çıksam
öykü biraz keyifsizmiş
acaba benden mi geçti(((((((((
hadi iyi haftasonlarıııııııııı
koştum ben koçumaaaaaaa opuyorumnanaktan
oooooooofffffffffff
4 olsada çıksam
öykü biraz keyifsizmiş
acaba benden mi geçti(((((((((
slmlar opuyorumnanaktan
Giremedim ne zamandır hersey yolunda mı?_
selam kızlar giremedim bi kaç gündür,oruç tutuyormusunuz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?