bende aynı cnm yemek yapmaya çalışıorum aslında yaptım ama eşim onu yemek die biyemeğe daha kalkıştım off:bbo:
bu arada bebişlerimizin arası tam 1 hafta canım tickerda dikkatimi çekti.
evet cnm tam 1hafta var yanlış hatırlamıosam melis 18 aralık güneşte 25 aralıkta doğdu:)))ayy allahtan ben eşimi kandırıp mutfağa klima aldırdım şimdi orda oturup orda kalkıoruz valla içerilerde genelde temiz kalıo ama hergün üstünden geçilio tabi:)))yoksa bnm mutfak yanıoooo güneş içinde(
iyi bari canım ya Antalya burdan daha sıcak Allah sabır versin valla..
valla cnm bizde aynı 24 saaat hangi odaya gidersek çalıştırıoruz yoksa berbat durumdayız yazık bebişlere su içinde kalıolar hele bnmki bu antalya gibi kavurucu sıcakta yanıo
senin adın neydi antalyanın neresindesiniz :) hep sorcam unutuyorum
biz doktora sorduk klima taktırmak istiyoruz diye klima havadaki bakırı ve şuan hatırlamıyorum yanlış olmasın bazı maddeleri yok ediyomuş. buda bebek için çok zararlıymış. biz de vazgeçtik taktırmaktan. bu konuda bilgisi olan var mı??
ben de sana sorucam kaç gündür denk gelmedi izmirlisin değil mi? neresinde oturuyorsun izmirin?
bnm adım mehtap antalya merkezdeyim ben senin adın ney:)))
Memnun oldum mehtap. Senin riskli bir hamileliğin geçmişti sanırım ben dua etmiştim. Ya da erken doğummu bişey olmuştu senin. Yanılıyorsam kusura bakma. Hatırlamak için yazdım. Hep aklımda sana dua ettiğim kalmış. Yanılıyorum di mi? Yaş kemale erince unutkanlık oluyor.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?