2009 Aralık Anneleri

şimdi açtım canım tekrar melisimle uğraşıyorum.Yemeği hazırlamaya çalışıyorumkafamçokkarıştı

bende aynı cnm yemek yapmaya çalışıorum aslında yaptım ama eşim onu yemek die biyemeğe daha kalkıştım off:bbo:

bu arada bebişlerimizin arası tam 1 hafta canım tickerda dikkatimi çekti.

evet cnm tam 1hafta var yanlış hatırlamıosam melis 18 aralık güneşte 25 aralıkta doğdu:)))ayy allahtan ben eşimi kandırıp mutfağa klima aldırdım şimdi orda oturup orda kalkıoruz valla içerilerde genelde temiz kalıo ama hergün üstünden geçilio tabi:)))yoksa bnm mutfak yanıoooo güneş içinde(

iyi bari canım ya Antalya burdan daha sıcak Allah sabır versin valla..

valla cnm bizde aynı 24 saaat hangi odaya gidersek çalıştırıoruz yoksa berbat durumdayız yazık bebişlere su içinde kalıolar hele bnmki bu antalya gibi kavurucu sıcakta yanıo

senin adın neydi antalyanın neresindesiniz :) hep sorcam unutuyorum

evet. havayi icerde tutan klimalar cok zararli. sadece bebege degil bizler icin de sagliksiz bir ortam. bizim klimalarimiz icerdeki havayi alip disari veriyor. yani icerinin havasi donmuyor. bilmiyorum ki bu tip klimalarin adi nedir. ama direk disariya bakmasi lazim. bir de bakimi yapiliyor ayda bir. o da onemli.

yok cnm ya benm hamileliğim normal sorunsuz geçti sadece ilk 6ay kadar aşırı derecede bulantım ve kusmam oldu kilo kaybetmiştim hastanede yatmıştım beslenemediim için ama çok şükür hiç bir problemim olması başka hamilelimde bide bebiş tersti sonradan düzeldi:)yok cnm mühim deil ben pek takılmadıım için hatırlamadıın normal

Çık sıcak ve evde durmaktan gına geldi aksam zaten biryere gdmyrz Mina'nın duzeni olmayan düzeni :))) bozulmasın diye e gündüz çok sıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…