2009 Aralık Anneleri

Çık sıcak ve evde durmaktan gına geldi aksam zaten biryere gdmyrz Mina'nın duzeni olmayan düzeni :))) bozulmasın diye e gündüz çok sıcak

Hemde nasil sicak . Biz aksam arkadaslara gidicez. Cok eglenicem eminim . Herkes disari balkona cikcak sigara icmeye filan ben Eylülle icerde olcam yine :) Eylülün uyku saati gelcek icerde cok insan var diye ben odada onla takilcam . Cok eglencem cok heyecanliyim cidden

Çok zevkli belli anlatısından insanın canı çekmiyor bile bu gezmeyi :))

Çok zevkli belli anlatısından insanın canı çekmiyor bile bu gezmeyi :))

Hemde nasil bi zevk anlatamam . 10 kisi filan olcaz . O kadar kalabaligi Eylül sevmiyor . Cok yuksekle konusan bi arkadasta var zaten onun sesi boru gibi ciktikca Eylül aglicak . Eylül agladikca ben huzursuz olcam .. Bu boyle gitcek iste.
Bu arada benim kocacagizim izine cikti biliyosun . O kadar umitliydim ki biraz olsun yardimi olur diye . Kendisi bugun sabah itibariyle gribe yakalandi.Allahim mubarek ayda beni sınıyorsun acaba :uhm:

Hay Allahım umarım 10 gün sürmez gribi

bizde akşam anneanneye iftara gideceğiz kociş ben kayınvalidem ben rahatım bu akşam zaten annemin evi seviyor bizim evden çok orayı görüyor eeee durmazsa bile annem o bıraksa kayınvalidem tutar hem annemlerin evin içi daha serin kıskandırmak gibi olmasın burcu eylül maşallah çok tatlı çıkmış ama bir ara sabunla ikisinin bir fotosunu eklesene

Elanin annesi ve diğer alinti yapamadıklarım Mina'ya gecmis olsun dileklerinize tskkurler bu sabah damlayı sikamadim çok ağladı çırpındı aksama artık babasıyla gecti gibi aslında gozude Dr 5 gun dedi

çok geçmiş olsun eşine valla çocukla herşey mi zor allahım oruç tutarken bu kadar yorulmuyordum sağlıklı olsunlar nazları niyazları çekilir meleklerin ama valla yorucu olmaya başladılar büyüdükçe

Çık sıcak ve evde durmaktan gına geldi aksam zaten biryere gdmyrz Mina'nın duzeni olmayan düzeni :))) bozulmasın diye e gündüz çok sıcak

:)) bizde öyleyiz ya 9 da benim kızın uyku krizi geliyo başka hiçbir yerde de uyumadığı için akşamları hiçbir yere çıkamıyoruz..

:)) ay nekadan zevkli canım çekti kaydirigubbakcemile3 ee kızlar büyüycek biz de rahata kavuşucaz ogünlerin hayaliyle yaşıyorum :))

çok ihtiyacım var annemin minayla 1 gün olsun ilgilenmesine ama annem tatilde e bundan önceki 9 ayda ablamın kızına bakıyordu herzaman bir neden oluyor yani burgunun yok bize ayıracağı minayi sevmek dısında o yüzden annelerinizin kıymetini bilin kızlar maşallah annelerinize

Kurma bak biz sizden nerdeyse 2 ay büyüğüz bisey farketmyr :)))) ya ewt ya uyumasada uyku krizi eve mahkum ediyor

Kurma bak biz sizden nerdeyse 2 ay büyüğüz bisey farketmyr :)))) ya ewt ya uyumasada uyku krizi eve mahkum ediyor

hadi sizinkiler erken yatıyo benimki geç yatmasına rağmen 1.30 gibi yine de evim evim güzel evim modundayız. hiç bir yerde mutlu değil. evi olcak illaki

Hay Allahım umarım 10 gün sürmez gribi

Tahminen surer o kadar . Simdi bunun yorgunlugu filan bakamaz hic Eylüle . Tam ise baslayacakken duzelir.

-llac ic hemen gecer
-Ben sevmiyorum ilac icmesini..

-Doktora gidelim bi baksin o zaman
-Aman bosver hic gerek yok

-Bi ihlamur yapalim istersen
-Valla iyi olur ama seker cok koyma

Sadece sabahtan beri 5-6 kez hapsurdu...

Cok sagolasins .

Gitmeyelim diyince suclu oluyorum o yuzden gidiyorum zaten Sibel .

annelerimiz iyiki başımızdalar pelincim. ama benim cadı iyice harektlendiğinden beri annem idare edemiyo artık bide bana çok mu düştü bı kız anlamıyorum beni görmeyince durmuyo.:sinifsinif:

ne güzel hayallerim vardı benimde. kız ek gıdalara başlayınca kocama bırakıp çocuğu arkadaşlarımla vakit geçiricektim. geçen akşam böyle yapıcaktık anlaşmıştık diyorum. ama ya seni isterse diyo bana marifet orda zaten. sinir oldum.
şimdiden sıralıyo bana hangi arkadaşlarıyla nerde iftar yapıcağını oooo liste bayaaa kabarık. o akşamlarda ben evde yalnız. annene bırakıyım diycek biliyorum. bende her zaman onlara gitmek istemiyorum. çocuk durmuyo onlarda teravihe gidiyolar hatim okuyolar zaten bi oturamıyoruz ha orda oturmuşum tek ha evimde ...
1 aydır inception glince gidicez bırakırız zeynebi annemlere baksınlar diyodu. şimdi nasıl bırakıcaz durur mu ki sinemada filmin ortasında çıkmamız gerekir mi ki ... vs. aman dedim dvd si çıkınca alır izleriz sinema bizim neyimizeklava:

Sanki annene gtmek çok büyük biseymis gibi davranıyorlar çok komik ya bu adamlar hep aynı mevzular farklı hanımları farklı ama adamlarin verdigi cvplar heppp aynı:roflol:

akşam 9 a kadar sular yokmuş nerelere vursam kendimibilmiyorumkismileklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…