bende de var uyku fotosu ama orda çok küçük yaa
ah ah uyuyan bebe fotosu yoktu ki süprüüüüüüüz diye çıkaracaktım pastadan laelaelaelaelae
evet ama o keyif yaptığı süper annesi onu aldım ben :jeyyar:
yerimseniben tama yarın eklerimyarın eklersin bacum sempatiksalakcinni
selam kızlaar. herkese iyi haftalar. bu hafta çok yoğunum. pek giremiycem topiğe. ara ara fırsat bulursam takılırım. herkes iyidir umarım. öpüyorum bebişleri.
yerimseniben tama yarın eklerim
selam müzeyyen
takıl bize hayatını yaşa:lepi:
bende bende inanılmaz yorgun hissediyorum kendimisağol canım .. bugün bitse de kendimi bi eve atabilsem ..
sanada selam canım, yorgunum çook, olsun sen yine de fırsat bulursun eminimselam kızlaar. herkese iyi haftalar. bu hafta çok yoğunum. pek giremiycem topiğe. ara ara fırsat bulursam takılırım. herkes iyidir umarım. öpüyorum bebişleri.
cokacimcoook
bencede cokacimcoook
selam kızlaar. Herkese iyi haftalar. Bu hafta çok yoğunum. Pek giremiycem topiğe. Ara ara fırsat bulursam takılırım. Herkes iyidir umarım. öpüyorum bebişleri.
biz biraz ananeye gidelim klimalı klimalı çorbamızı içelim. senemcim gidince arıcam seni..
canım ped kullanma aventin göğüs kalkanı var hem hava alıyor hem göğüs ucu bir yere değmiyor. sürdüğün kremde rahat rahat duruyo ucunda bir yere sürülmeden. valla purelan diye bir krem sonunda azalttı benimyaralarımı. ama bu arada sürmediğim marka kalmadı. (mustela, lansinoh, doktorların verdiği bir sürü ilaç..) umarım bir an önce geçer çok fena acısı çookkk.
günaydın hanımlar. biz sabah yedibucukta uyandık sanki gece çok uyumuşuz gibi -tatlicadiarzu- melikeee ısır totodan :dilcikar:
evet bende bımeden emzırme aparatı dıye o kalkandan almışım aventın ama ıyıkı de almışım ya nası rahat edıyo gogsum fakat dışarı çıkarken ped koymak zorunda kalıyorum kalkanlar bellı oluyo kıyafette cunku,,tam bıraz duzelecekkken yıne kotu oluyo,,hep bu sıcaklardann...gecen hafta da ıltıhap kapmıştı bı gogsum antibıotık kullandım,gectı..ya gercekten coook zormuş emzırmekten soğudum,,,gozumden yaş gelıyo valla.
geçmiş olsun canım, nasıl alışabildin mi yeni evine ve şehrine
ya bendeki emanet bilgisayar akşama gelir bizimki bende yarın resim eklerim olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?