2009 Aralık Anneleri

hee tamam tamam şimdi anladım keyif yaptığı fotoyu
kuzum daha 1haftalık orda sarılık olduu için accık bi güneş çıkmıştı da ona yatırmıştıkmafoldumben

sağol canım .. bugün bitse de kendimi bi eve atabilsem ..
bende bende inanılmaz yorgun hissediyorum kendimi
hatta ben cuma olsada evde olsam diyorum bakalım nasıl geçecek hafta
selam kızlaar. herkese iyi haftalar. bu hafta çok yoğunum. pek giremiycem topiğe. ara ara fırsat bulursam takılırım. herkes iyidir umarım. öpüyorum bebişleri.
sanada selam canım, yorgunum çook, olsun sen yine de fırsat bulursun eminim

evet bende bımeden emzırme aparatı dıye o kalkandan almışım aventın ama ıyıkı de almışım ya nası rahat edıyo gogsum fakat dışarı çıkarken ped koymak zorunda kalıyorum kalkanlar bellı oluyo kıyafette cunku,,tam bıraz duzelecekkken yıne kotu oluyo,,hep bu sıcaklardann...gecen hafta da ıltıhap kapmıştı bı gogsum antibıotık kullandım,gectı..ya gercekten coook zormuş emzırmekten soğudum,,,gozumden yaş gelıyo valla.

geçmiş olsun canım, nasıl alışabildin mi yeni evine ve şehrine

bende koydum uyurken resım şimdi ama 3 ay oncesınden vardı bu laptopta onu koydum artık...
bu arada 2 de foto ekledım kısllar ıkı aydır gormuyodunuz azrayı,,gecen ayın fotosu vardı onu yukledım bakarsınız

geçmiş olsun canım, nasıl alışabildin mi yeni evine ve şehrine

cook sağol canım,,,alıştım sayıılır ya ev cok guzelde daha komşum falan yok...ben ıstanbuldakı evımızıde cok sevıydum arkadaşlarımıda,,hepsını bıakıp gelmek zor oldu ama nasıp...bıraz sıkılıyorum şimdi ankarada,,daha pek bı yer de bılmıyorum ya,,,bakalım ben gezdıkçe daha kolay alışırımda,,sıcaklardan cıkamıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…