2009 Aralık Anneleri

allah yardımcın olsun.. zor valla sıcaklarda.. hangi okulda öğrenmesin ..

haklarını ödeyemeyiz valla .. allah başımızdan eksik etmesin....

Meral hayırlı olsun dişiniz Canberk çıkaramadı bir türlü derinin altında görünüyor ama yaramadı hala.
Ben yürütece verdiğim paraya acıdım bizimki de öyle hep ayakta durmak istiyor diye almıştım beş dk bile durmadı içinde öyle yer kaplıyor, dünden beri emekleme işini iyice çözdü bütün evi talan ediyoruz.
fd7 hoşgeldin benim de geçen gün aklımdan geçmiştin sesi çıkmıyor hiç diye.

hoşbulduk canım,ankaraya yerleştık evde net yok daha,,benım aklımda hep sızleydı,,bu hafta konyadayım,,azrayı doyurdum,altını değiştirdım uykusuuda aldı bende sattım anneme,,yanınıza geldım:)
azranın allttan ıkı dışı vardı,gecen hafta bı tane daha cıktı ust tavşan dişının bı yanı cıkmış:)uzayınca komık olucak ama,once tavşanlar cıksaydı ıyıydı:)

eve gittim geldim bütün hücrelerimden ateş fışkırıyo:bbo: allahım sen yardım et:Saruboceq: bide yüreyerek gidip geliyorummafoldumben

Bilge benimkinin halihazırda bir tane kediyle uyukene fotosu var ama olur mu ki??

nasılsın ebrucum, canmber nasıl, ne zmandır denk gelemedeik bir türlü

bi geldiğinde buluşalım o zaman aklinialirimsmile
ben araba kullanmadığım için oğlanla nasıl gelip giderim bilemedim bilmiyorumkismile

evet olabiliri bende kullanmıyorum, kocam taşıyor sağa sola, Allahtan sesi çıkmıyor, nereye desem göütürüyor
sıcaktan ölcem ama ölemem oğluşum uyuyo :SS

aman dur ölme diycem ama 1 hafta daha böyleymiş dahada sıcak olacakmış kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

öyle kimi karşı kimi değil ama bencede almakta fayda var, zaten saatlerce tutmuyoruz içinde günde 15 dakikadan 2 sefer taş çatlasa yarım saat dursa yetiyor,

hemde kendi kendine gezdiği için mutlu oluyor :)

eve gittim geldim bütün hücrelerimden ateş fışkırıyo:bbo: allahım sen yardım et:Saruboceq: bide yüreyerek gidip geliyorummafoldumben

ay bende gidip gelicem şimdi çok sıcak ya

nereye göndercez bende de var:)

aldım aldım çoktaaaaaan aklinialirimsmile

şincük... fikir şu... her yıl bir temayla bunu yapsak diyorum... bastırıp her birinin albümüne koysak ve dahi bunlar birbirlerini böyle böyle tanısalar :jeyyar:

daha fazla çatlayıp haritaya dönmeyin diye taslak olarak koydum bunu... kimse benim bebem yok demesin ekliycez şu an fikri göstereyim diye koydum... geliştirelim hatta daha güzelini yaparım diyen arkadaşım lütfeeeeeeen yapsın... adım hıdır elimden gelen budur misali benimkisi :1ninca:

de haydin buyrun bakem

ben de spora gitmek istiyorum ama kilo vermek için değil de karın kaslarımı güçlendirmek için. ah bir vakit bulabilsem. iki sezeryandan sonra karın kaslarım iyice zayıfladı. 6 ay dolsun başlarım diyordum. 8 ay doldu hala gidicem. bakalım ne zaman nazsip olacak.guclubacismile

İyiyiz canım Canberk de çok iyi gerçi tatildeyken daha iyiydi ama herkesin olduğu gibi sıcaklarla bizim de başımız dertte.
Sizler nasılsınız?

bu konuda benden daha becerikliler var onlar bi el atıverse... daha da güzel bi şey olsa nasıl olurküne sengözlerimebaksanab

fotoğrafı farklı kaydet yapıp windows resim ve faks göstericide bakarsanız daha net kızlar forum üzerinde küçültülüyor tabii

bızde yurutec almayalım dıyoduk ama azra yurumek ıstıyo donunce alıcam.
bu arada emekleme durumu ne sızde,,azra 3 haftadır surunmeyı oğrendı ellerıyle kendını one cekıyo ayayığl ıteklıyo,,hepte kabloların olduğu yerler oyle hızlı surunuyokı yetışemıyorum valla,,ama dızlerının ustune kalkmaya pek nıyetı yok gıbı,,bende dıyorum kıızım ben senı yerlerde sürünesın dıye mı doğurdumm:)
her sabah kalkıp sılıyorum yerlerı,ıkı gune bıde supuruyorum,,gına geldı sılmekten valla

ben linki açamıyorumCADIARZUresim ekledim bende

bizimki 3 gündür ileri doğru emekliyor ama becerebildiğinin farkında değil gitmesi gerekiyorsa önce pozisyon alıyor sonra tekrar oturup bana bakıyor lapacı kaydirigubbakcemile3 beceriyosun sen hadi bakim diyorum pozisyon alıyor ben itiyorum o devam ediyor kaydirigubbakcemile3

ya afedersin ben ismini bilmiyorum fd :kedi: bizim doktorumuz yürütece kesinlikle hayır dedi bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…