ya napim kilo fazlam kalınca mecbur
şimdi okul başlayacak giydiklerim olmıcak yakışmıcak bana gelcekler :)
1 ayda 4 kilo versem yeeter bu ay...sonra gerisi gelir koşturmadan
anneanneler olmasa zaten allah sağlık verisn onlara:)
Bilge benimkinin halihazırda bir tane kediyle uyukene fotosu var ama olur mu ki??
uyku fotosu muhabbeti nedir ya ben anlamadım ki
uyku fotosu muhabbeti nedir ya ben anlamadım ki
aldım zaten güzelim oldu bilem laelaelaelaelae
uyurken fotoğrafını istiyorum bebelerin bir sürpriz hazırlamaya çalışıyorum da
Meral hayırlı olsun dişiniz Canberk çıkaramadı bir türlü derinin altında görünüyor ama yaramadı hala.
Ben yürütece verdiğim paraya acıdım bizimki de öyle hep ayakta durmak istiyor diye almıştım beş dk bile durmadı içinde öyle yer kaplıyor, dünden beri emekleme işini iyice çözdü bütün evi talan ediyoruz.
fd7 hoşgeldin benim de geçen gün aklımdan geçmiştin sesi çıkmıyor hiç diye.
Bilge benimkinin halihazırda bir tane kediyle uyukene fotosu var ama olur mu ki??
bi geldiğinde buluşalım o zaman aklinialirimsmile
ben araba kullanmadığım için oğlanla nasıl gelip giderim bilemedim bilmiyorumkismile
sıcaktan ölcem ama ölemem oğluşum uyuyo :SS
bizde yürüteç almayı düşüüyoruz. bende çok istemiyorum ama biraz kucağımızdan insin kendi başına takılsın diye alacaz artıkın. sıcaklardan yapışıyoo bize , zaten her yanı isilik daha çok artıyoo ..
sen iyi dayanıyorsun sıcaklar bu spor işine valla tebrik ederim. benim koluma kaldıracak halim yok. bide üstüne ne grip çıktı .. burak ne yapsın kuduruyoo bütün gün..
anneannesinin kucağından inmiyormuş bugün.. sürekli gezmek istiyormuş ..
eve gittim geldim bütün hücrelerimden ateş fışkırıyo:bbo: allahım sen yardım et:Saruboceq: bide yüreyerek gidip geliyorummafoldumben
nereye göndercez bende de var:)
ben d.gününü saatini yazmadımkii
ya napim kilo fazlam kalınca mecbur
şimdi okul başlayacak giydiklerim olmıcak yakışmıcak bana gelcekler :)
1 ayda 4 kilo versem yeeter bu ay...sonra gerisi gelir koşturmadan
anneanneler olmasa zaten allah sağlık verisn onlara:)
nasılsın ebrucum, canmber nasıl, ne zmandır denk gelemedeik bir türlü
evet olabiliri bende kullanmıyorum, kocam taşıyor sağa sola, Allahtan sesi çıkmıyor, nereye desem göütürüyor
aman dur ölme diycem ama 1 hafta daha böyleymiş dahada sıcak olacakmış kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
bu konuda benden daha becerikliler var onlar bi el atıverse... daha da güzel bi şey olsa nasıl olurküne sengözlerimebaksanab
fotoğrafı farklı kaydet yapıp windows resim ve faks göstericide bakarsanız daha net kızlar forum üzerinde küçültülüyor tabii
bızde yurutec almayalım dıyoduk ama azra yurumek ıstıyo donunce alıcam.
bu arada emekleme durumu ne sızde,,azra 3 haftadır surunmeyı oğrendı ellerıyle kendını one cekıyo ayayığl ıteklıyo,,hepte kabloların olduğu yerler oyle hızlı surunuyokı yetışemıyorum valla,,ama dızlerının ustune kalkmaya pek nıyetı yok gıbı,,bende dıyorum kıızım ben senı yerlerde sürünesın dıye mı doğurdumm:)
her sabah kalkıp sılıyorum yerlerı,ıkı gune bıde supuruyorum,,gına geldı sılmekten valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?