olur tabii özel albümse arkadaş olarak eklersin beni
cook sağol canım,,,alıştım sayıılır ya ev cok guzelde daha komşum falan yok...ben ıstanbuldakı evımızıde cok sevıydum arkadaşlarımıda,,hepsını bıakıp gelmek zor oldu ama nasıp...bıraz sıkılıyorum şimdi ankarada,,daha pek bı yer de bılmıyorum ya,,,bakalım ben gezdıkçe daha kolay alışırımda,,sıcaklardan cıkamıyoruz
cook sağol canım,,,alıştım sayıılır ya ev cok guzelde daha komşum falan yok...ben ıstanbuldakı evımızıde cok sevıydum arkadaşlarımıda,,hepsını bıakıp gelmek zor oldu ama nasıp...bıraz sıkılıyorum şimdi ankarada,,daha pek bı yer de bılmıyorum ya,,,bakalım ben gezdıkçe daha kolay alışırımda,,sıcaklardan cıkamıyoruz
hoşşşbuldukkkkkkk...eklerımm canım tabiiiii,,ben eklısın sanıydum ama bakıyorum hemennnnn....yaa valla akaralılar toplaşalımm o zaamann bızdeee yaa..zatenn hıç kımseyı tanımıyorumm burdabaşkente hoşgeldiiiiiiiiin hihoyyyt (geriden takip diye buna derler kaydirigubbakcemile3)
özel albümse beni arkadaş ekler misin fotoyu alayım yerimseniben
ayrıca ankaralı olarak arkadaş ekler misin şehre alıştırayım laelaelaelaelae
zamanla oda olur, insanoğlu herşeye alışıyor
sadece ..ıçımız rahata daha çabuk alıyor o kadar
bu arada ben antares avmdeyimi yenimahalleye yakın sayılır olurda bu tarafa gelecek olursanız haberim olsun
hoşşşbuldukkkkkkk...eklerımm canım tabiiiii,,ben eklısın sanıydum ama bakıyorum hemennnnn....yaa valla akaralılar toplaşalımm o zaamann bızdeee yaa..zatenn hıç kımseyı tanımıyorumm burda(
bızım evde ankamall e 5 dakka aarabayla,,tokı konutları,,,,bende beklerımmm bebışlerı alın gelın,,ben ankarayı bılmıyorum sızz gelın onceee
resimlere baktım hala eylül'le çok benziyorlar bu kadar olur
bizim evde 5 dakika ankamall' e
antaresede 5 dakika
senin evde öyle arabayla gelecek olursan burasıda 5 dakika,
haftanın 5 günü burdayım ( cuma ve cumartesi hariç ) sbah 10 akşam 7
öğle vakti 2 ile 3 arası eve gidiyorum görevimi yerine getirmeye :)))
olabilir aslında ayarlayıp buluşabiliriz, hep istanbul mu buluşacak dimi ama şakkıdı:1ninca:
evet gercektende cok benzıyolarr:)benım kız bana hıç benzemıyo bu durumda azra burcu ya mı benzıyo yanı:)
aaa ne guzell yaa,,mutlaka gezrız bız orayı sen bana ozelden cebını yaz gelınce goruşelım..
bencede ankarda olanlar toplanalım hem anlkarada toplanmak daha kolay ulaşım kolay,,bızde ekleyım fotomuzuuuuu sonraaa:))
bu arada ben antares avmdeyimi yenimahalleye yakın sayılır olurda bu tarafa gelecek olursanız haberim olsun
hoşşşbuldukkkkkkk...eklerımm canım tabiiiii,,ben eklısın sanıydum ama bakıyorum hemennnnn....yaa valla akaralılar toplaşalımm o zaamann bızdeee yaa..zatenn hıç kımseyı tanımıyorumm burda(
bızım evde ankamall e 5 dakka aarabayla,,tokı konutları,,,,bende beklerımmm bebışlerı alın gelın,,ben ankarayı bılmıyorum sızz gelın onceee
çok sıcakkkk
ben de 365 avmye çok yakınım buyrun beklerim opuyorumnanaktan
her mahalleye avm açılması ne faydalı olmuş semt adı vermeye gerek kalmıyo laelaelaelaelae
hoş geldin senemcim .. nehir nasıl ..
halihazırda uyku fotosu olanlar uğraşmasın ben aldım onlarınkini)
nehir iyi canım çok şükür
toparladı cadı
yürüteç aldık ona en sonunda dayanamadım
aslında istemiyordum ama
ısrarla basmak ve yürümek sitiyor
takılsın biraz bakalım dedik:)
uykuda şimdi
çokhareketli oldular artık
...
bugün4 te sporum o yüzden evdeyim
sen nasılsın grip olmuşsun sanırım
oğluşun nasıl?: )
:)))
kerdeşimin tükkanı var orda ayakkabıcı bilgecim,
pelida ayakkabı
olurda ihtiyaç olursa hasan adı
yardımcı olur, arada geliyorum orayı seviyorum ben
bizde yürüteç almayı düşüüyoruz. bende çok istemiyorum ama biraz kucağımızdan insin kendi başına takılsın diye alacaz artıkın. sıcaklardan yapışıyoo bize , zaten her yanı isilik daha çok artıyoo ..
sen iyi dayanıyorsun sıcaklar bu spor işine valla tebrik ederim. benim koluma kaldıracak halim yok. bide üstüne ne grip çıktı .. burak ne yapsın kuduruyoo bütün gün..
anneannesinin kucağından inmiyormuş bugün.. sürekli gezmek istiyormuş ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?