Herkeslere Gunaydin . Alinti yapamadim . Doktora gidiyoruz bugun aylik kontrol ve idrar verme durumu var malum aksam bile gelemem artik . Insallah hemen verir de .
Resim yorumlari icin herkese tesekkur ederim .
Herkeslere Gunaydin . Alinti yapamadim . Doktora gidiyoruz bugun aylik kontrol ve idrar verme durumu var malum aksam bile gelemem artik . Insallah hemen verir de .
Resim yorumlari icin herkese tesekkur ederim .
ah ah hava sıcak iş çok ooof ya ne işimiz var bizim burada mafoldumbenişim doluuuuuu yapacak adam yok sempatiksalakcinni
ah cnm yaaaakuzenim işbankası eleman alcakmış netten sınav başvurusu var dedi. iki saattir form dolduruyorum ahret soruları var tabi formun sonunda ne oldu dersiniz ilgili pozisyon için bilgileriniz uygun değil!! meğer 4 yıllık mezun olmak gerekiyomuş. e bunu formun başına yazsanız ya.. ayy bayılıciiimmm...akannehir
wawww şekrim neler çeviriyorsun sen bakayımkızlar hazırlayıp sürpriz yapacaktım ama albümlere bakıyorum aklımdaki olmayacak.
herkes lütfen foto ismini bebişinin adı ve saatiyle doğum tarihini vererek uyurken bir pozunu koyar mı sayfasına?
ay aynenay bizimkine gezmek de..üstünü giydirip evden çıkasay kadar kıyamet kopuyoo . kapının önünde kesiliyoo bağırtısı .. hemen başlıyo sağa sola bakmayaa..
selaam arkadaşlar
havalar daha da ısınacakmış yarından itibaeren nasıl olacaksa:O
Melikee totoya bir ısırık da biz alalım:roflol:
ben geleyim yardıma, becerebilirsem yardım edeyim sana
tabiki koyarız, ay merak ettim ne yapcanki????
sülemem süprüüüüzzzzzzzzz şakkıdı ama biraz vakit alacak muhtemelen napalım çatlaklarınıza çatlak katın merak ederkene sempatiksalakcinni
tatlım sağolasın da yardım için de benim bir şeyler yapıyor olmam lazım lakin benim hiç gözüm yok iş yapmakta kaydirigubbakcemile3
sülemem süprüüüüzzzzzzzzz şakkıdı ama biraz vakit alacak muhtemelen napalım çatlaklarınıza çatlak katın merak ederkene sempatiksalakcinni
tatlım sağolasın da yardım için de benim bir şeyler yapıyor olmam lazım lakin benim hiç gözüm yok iş yapmakta kaydirigubbakcemile3
senem inan gönderebilsem gönderirdim ama napaım imkansız
sen gelmiycekmiysin samsuna bu sene?
bilgeeee öykünün resmini ben yarın ekliyebilirim cnm
topikdeki albümde uyuduğu bir resmi yok((
haklıymışsın 100 tane olmuş fotolar o yüzdenmiş kıyafetleri sildim 4 tane uyurken foto ekledim tarih saat ve isimle madem süprüz senin sen seç çook merak ettim ama bakalım gene ne düşünüyorsun
biliyorum bütün arkadaşlarımın albümlerinden seçiyorum şu anda öykü hanım hep cin gibi hiç uyutmuyo musun kızım sen bu çocuğu :mymeka:
laelaelaelaelae
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3teyzesi uyuyorda uyuduğu bir resmini eklememiş annesi ne yapıcaz şimdiCADIARZU
Bilgeeee bende ekledim,
fotonun adınıda bilge koydum hehehehe hihoyyyt
altınada istediğin bilgileri yazdım
sonrada merak etmeye başladım bakalım sonucunda ne olcek diye süprizzzzz
kızlar hazırlayıp sürpriz yapacaktım ama albümlere bakıyorum aklımdaki olmayacak.
herkes lütfen foto ismini bebişinin adı ve saatiyle doğum tarihini vererek uyurken bir pozunu koyar mı sayfasına?
gelicem canım
bayramda snaırım kısmetse o zamana kadar serinler dilerim:)
nevra çok geçmiş olsun canım
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3teyzesi uyuyorda uyuduğu bir resmini eklememiş annesi ne yapıcaz şimdiCADIARZU
halihazırda uyku fotosu olanlar uğraşmasın ben aldım onlarınkini)
canım şimdi hemen çektim resim koydum taze taze kaydirigubbakcemile3 bakalım neler düşünüyosun biz çatlaklarımıza çatlak kata duralım kaydirigubbakcemile3
valla bilge merak ettik ne yapacaksın ..delikafadulden bizim paşanın vardı son eklediklerimin için de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?