2009 Aralık Anneleri

Herkeslere Gunaydin . Alinti yapamadim . Doktora gidiyoruz bugun aylik kontrol ve idrar verme durumu var malum aksam bile gelemem artik . Insallah hemen verir de .

Resim yorumlari icin herkese tesekkur ederim .

amanın burcu Allah yardımcın olsun, bu sefer hemencecik alabilirsin umarım, haber vermeyi unutma

işim doluuuuuu yapacak adam yok sempatiksalakcinni
ah ah hava sıcak iş çok ooof ya ne işimiz var bizim burada mafoldumben
yavrularımızın yanında olsaydık keşke:çok üzgünüm:

şanslı anneler kıymetinizi bilin yerimseniben

ah cnm yaaaa
tahmin ederim çok germiştir seni:teselli:

kızlar hazırlayıp sürpriz yapacaktım ama albümlere bakıyorum aklımdaki olmayacak.
herkes lütfen foto ismini bebişinin adı ve saatiyle doğum tarihini vererek uyurken bir pozunu koyar mı sayfasına?
wawww şekrim neler çeviriyorsun sen bakayım

ay bizimkine gezmek de..üstünü giydirip evden çıkasay kadar kıyamet kopuyoo . kapının önünde kesiliyoo bağırtısı .. hemen başlıyo sağa sola bakmayaa..
ay aynen
valla bizde dışarı zor atıyoruz kendimizi
daha kapıyı açık gördüğü anda mutlulukdan çığlıklar atıyor cadıaklinialirimsmile

selaam arkadaşlar
havalar daha da ısınacakmış yarından itibaeren nasıl olacaksa:O
Melikee totoya bir ısırık da biz alalım:roflol:

selam cnm
neeeeee hava dahada mı ısınacakmışakannehirakannehir

ben geleyim yardıma, becerebilirsem yardım edeyim sana

tabiki koyarız, ay merak ettim ne yapcanki????

sülemem süprüüüüzzzzzzzzz şakkıdı ama biraz vakit alacak muhtemelen napalım çatlaklarınıza çatlak katın merak ederkene sempatiksalakcinni

tatlım sağolasın da yardım için de benim bir şeyler yapıyor olmam lazım lakin benim hiç gözüm yok iş yapmakta kaydirigubbakcemile3

bilgeeee öykünün resmini ben yarın ekliyebilirim cnm
topikdeki albümde uyuduğu bir resmi yok((

haklıymışsın 100 tane olmuş fotolar o yüzdenmiş kıyafetleri sildim 4 tane uyurken foto ekledim tarih saat ve isimle madem süprüz senin sen seç çook merak ettim ama bakalım gene ne düşünüyorsun

bilgeeee öykünün resmini ben yarın ekliyebilirim cnm
topikdeki albümde uyuduğu bir resmi yok((

biliyorum bütün arkadaşlarımın albümlerinden seçiyorum şu anda öykü hanım hep cin gibi hiç uyutmuyo musun kızım sen bu çocuğu :mymeka:
laelaelaelaelae

haklıymışsın 100 tane olmuş fotolar o yüzdenmiş kıyafetleri sildim 4 tane uyurken foto ekledim tarih saat ve isimle madem süprüz senin sen seç çook merak ettim ama bakalım gene ne düşünüyorsun

sıkılıyom bazısı haklı olmaktan şakkıdı bakayım seçeyim alayım Şeniz

Bilgeeee bende ekledim,

fotonun adınıda bilge koydum hehehehe hihoyyyt

altınada istediğin bilgileri yazdım

sonrada merak etmeye başladım bakalım sonucunda ne olcek diye süprizzzzz

Bilgeeee bende ekledim,

fotonun adınıda bilge koydum hehehehe hihoyyyt

altınada istediğin bilgileri yazdım

sonrada merak etmeye başladım bakalım sonucunda ne olcek diye süprizzzzz

gördüm canım tam senin profili parmaklıyodum ben de kaydirigubbakcemile2

kızlar hazırlayıp sürpriz yapacaktım ama albümlere bakıyorum aklımdaki olmayacak.
herkes lütfen foto ismini bebişinin adı ve saatiyle doğum tarihini vererek uyurken bir pozunu koyar mı sayfasına?

canım şimdi hemen çektim resim koydum taze taze kaydirigubbakcemile3 bakalım neler düşünüyosun biz çatlaklarımıza çatlak kata duralım kaydirigubbakcemile3

selam kızlaar. herkese iyi haftalar. bu hafta çok yoğunum. pek giremiycem topiğe. ara ara fırsat bulursam takılırım. herkes iyidir umarım. öpüyorum bebişleri.

canım şimdi hemen çektim resim koydum taze taze kaydirigubbakcemile3 bakalım neler düşünüyosun biz çatlaklarımıza çatlak kata duralım kaydirigubbakcemile3

ah ah uyuyan bebe fotosu yoktu ki süprüüüüüüüz diye çıkaracaktım pastadan laelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…