:roflol::roflol::roflol:öyle canm sonradan terledi diye badisini değiştirecektim tam soydum çıplak emdi ve uyudu üstünü örterek yatırdım bayağı uzun süre uyudu demekki rahat etti 2-3 kezde küvetine oturtum yıkadımn sade suyla rahattı dün bir ara anne kız ilk defa alışverişe markete gittik babamız olmadan maşallah uslu durdu kızım
bu arada herkeslere günaydın opuyorumnanaktan
iyi haftalar
:roflol::roflol::roflol:öyle canm sonradan terledi diye badisini değiştirecektim tam soydum çıplak emdi ve uyudu üstünü örterek yatırdım bayağı uzun süre uyudu demekki rahat etti 2-3 kezde küvetine oturtum yıkadımn sade suyla rahattı dün bir ara anne kız ilk defa alışverişe markete gittik babamız olmadan maşallah uslu durdu kızım
sanada çok geçmiş olsun canım :teselli:
amin bilgecim aminöyle şekerim gelinim pek güzel maşallah allah bahtını da güzel etsin benim oğluma yar etsin :lepi:
dişiniz de hayırlı olsun bu arada boshayallersmile
bende iyiyim canım yalnız dudağımda uçuk çıktı kuzularımı öpemiyorum(
gözün aydın darısı diğer dişlerine ve bizimkilere.
amin canım
tez zamanda sağlıcakla inşallah
asıl bu sıcaklar çok tehlikeli zatüre olan bile çok var ceryanda çok kalıyoruz.sanada çok geçmiş olsun.
kuzuuuuu çok akıllı bu yavrular çok:roflol::roflol::roflol:öyle canm sonradan terledi diye badisini değiştirecektim tam soydum çıplak emdi ve uyudu üstünü örterek yatırdım bayağı uzun süre uyudu demekki rahat etti 2-3 kezde küvetine oturtum yıkadımn sade suyla rahattı dün bir ara anne kız ilk defa alışverişe markete gittik babamız olmadan maşallah uslu durdu kızım
sana da günaydın, senin nezdinde hepiciğinize günaydın :)))
günaydın nilgüncüm
ohhh hayırlı olsun, bizimki daha tek dişli canavar, ama 2.ninde eli kulağında bugün yarın gelir
oy oy oy ben onun tek dişini yerim
sevimli minik canavarım
günaydınnnnnnnnnnnnnn en kocamanından, iyi haftalar
biliyorsunuz benim haftam dün başladı,
sanada günaydın, hemde çok geçmiş olsun,
benimde kendimi soğutacam diye, bütün emiklerim ağrıyor valla tutulmuş her yerim -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
rahat etti demeki kuzum, oh ne güzel darısı başımıza ama zor gibi görünüyor
iyi haftalar
sana da günaydın, senin nezdinde hepiciğinize günaydın :)))
ohhh hayırlı olsun, bizimki daha tek dişli canavar, ama 2.ninde eli kulağında bugün yarın gelir
günaydınnnnnnnnnnnnnn en kocamanından, iyi haftalar
biliyorsunuz benim haftam dün başladı,
sanada günaydın, hemde çok geçmiş olsun,
benimde kendimi soğutacam diye, bütün emiklerim ağrıyor valla tutulmuş her yerim -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
rahat etti demeki kuzum, oh ne güzel darısı başımıza ama zor gibi görünüyor
iyi haftalar
oy maşallah akıllı kızıma
büyüdülerde marketlerede geliyolar bizle :asigim:
kızlar hazırlayıp sürpriz yapacaktım ama albümlere bakıyorum aklımdaki olmayacak.
herkes lütfen foto ismini bebişinin adı ve saatiyle doğum tarihini vererek uyurken bir pozunu koyar mı sayfasına?
ben resim ekleyemiyorum ki ne oldu neden oldu bilmiyorum tekrar deneyim ama :çok üzgünüm:
selaam arkadaşlar
havalar daha da ısınacakmış yarından itibaeren nasıl olacaksa:O
Melikee totoya bir ısırık da biz alalım:roflol:
selaam arkadaşlar
sanırım 57 foto hakkın mı ne var o dolmuştur belki? bir tane foto sil onun yerine onu koymayı dene bence işe yarayacak :jeyyar:
Herkeslere Gunaydin . Alinti yapamadim . Doktora gidiyoruz bugun aylik kontrol ve idrar verme durumu var malum aksam bile gelemem artik . Insallah hemen verir de .
Resim yorumlari icin herkese tesekkur ederim .
ben geleyim yardıma, becerebilirsem yardım edeyim sanaişim doluuuuuu yapacak adam yok sempatiksalakcinni
kızlar hazırlayıp sürpriz yapacaktım ama albümlere bakıyorum aklımdaki olmayacak.
herkes lütfen foto ismini bebişinin adı ve saatiyle doğum tarihini vererek uyurken bir pozunu koyar mı sayfasına?
kuzenim işbankası eleman alcakmış netten sınav başvurusu var dedi. iki saattir form dolduruyorum ahret soruları var tabi formun sonunda ne oldu dersiniz ilgili pozisyon için bilgileriniz uygun değil!! meğer 4 yıllık mezun olmak gerekiyomuş. e bunu formun başına yazsanız ya.. ayy bayılıciiimmm...akannehir
hepsi aynı bunların zannımca, bizimki evde kim kapıya daha yakınsa ona gidiyor ve ağlaya ağlaya bizi kapıya götürmeyi başarıyoray bizimkine gezmek de..üstünü giydirip evden çıkasay kadar kıyamet kopuyoo . kapının önünde kesiliyoo bağırtısı .. hemen başlıyo sağa sola bakmayaa..
selaam arkadaşlar
Herkeslere Gunaydin . Alinti yapamadim . Doktora gidiyoruz bugun aylik kontrol ve idrar verme durumu var malum aksam bile gelemem artik . Insallah hemen verir de .
Resim yorumlari icin herkese tesekkur ederim .
aaa bak bu kimsenin aklına gelmedi doğduğu günkü fotoyu koydum bir albümden diğerine kaydırdım olur mu yeni mi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?