2009 Aralık Anneleri

Merhaba kzılar nasılsınız bklm.bilgecim albüme bayıldımm çok hoş olmuşşş.meral arzu nasılsınız bebişler nasılll

Merhaba kzılar nasılsınız bklm.bilgecim albüme bayıldımm çok hoş olmuşşş.meral arzu nasılsınız bebişler nasılll

hoşgeldin canım ben iyiyim sen nasılsın olumunekankayizsmile
fatmacım diyorum ki bunları bastırıp albümlerine koyalım şimdiden arkadaş grupları olsun... seneye yeni bir tema bulalım atıyorum salıncak... hepsinin salıncakta resmini koyalım, 7 yaşında okul teması yapıp okula başladıkları gün formalı foto koyalım böyle böyle biriktirelim aklinialirimsmile

ben ufaktan toparlanayım... eklenenleri yarın eklemeye çalışırım... bu işleri daha iyi becerenler lütfen öne çıkın... fikir benden uygulama sizden olsun ama güzel bir şey olsun sonuçta

bu haliyle bile gayet güzel bilgecim. eline koluna sağlıkopuyorumnanaktan

bizimki de izin vermiyor yürütece. ben yine de oturturuz başedemezsek diyordum. ama içim elvermedi. benim çevremde ne kadar yürütece binen bebek varsa mutlaka bir kaç kez idrar yolu enfeksiyonu geçirdi. bilmiyorum alaksı var mı tesadüf mü ama ben gözlemledim sonuç bu. zaten berkay da emeklemek üzere. yalnız bu chicco ve fisherprice da var. ilk adım yürüteç diye. içine oturmuyor da. tutunarak ilerliyor. bir de otururken oynamak için önde oyuncakları var. onlardan almayı düşünüyorum. biraz daha tutnarak ayağa kalkmasını filan bekliyorum.

onemlı değil canım,,bende cok sık unuturum ısım aslında ama:)
adım fatma:)
ya bızde araştırdık aslında asla almam dıyodu eşim,,fakat kıme soylesek herkes zamanında bınmış ne bılıyım kısa kısa bındırsek mı dedım..burda kızlardada gorunce ozendım ıyıce:)
bızımkının surunmesı cok fena valla heryere gıdebılıyo ve hepte olmadık yerlerde buluyoruz kendısını,,e zaman yere oturttursam hemen one atılıyo ve başlıyo kaçmaya:)bı alemlerboshayallersmile

ilk adımları ilk doğum günleri falan da olur aslında. çok güzel bir hatıra olur bence.

teşekkürler şekerim
ben diş hediyesi fisherprice'ın ilk arabam'ını aldım oğluşuma... tutunarak yürüme manasında yürüteç de oluyor ama daha beceremiyor onu kuzucuk kaydirigubbakcemile3

geliştirelim yapalım arkadaşlar aklıma gelen bu el birliğiyle daha iyisini yapalım
ben kaçıyorum öptüm sizi
bu arada fatma kahkahayı bastım okul inledi yeminle allah iyiliğini versin

teşekkürler şekerim
ben diş hediyesi fisherprice'ın ilk arabam'ını aldım oğluşuma... tutunarak yürüme manasında yürüteç de oluyor ama daha beceremiyor onu kuzucuk kaydirigubbakcemile3

yaa öyle mi? güle güle kullansın kuzucuk. daha önce topikte sormuştum ben de. bu tarz birşey kullanan var mı memnun musunuz diye cevap alamamıştım. ben de chicco ile fisher price arasında kararsız kaldım. ön tablasındaki oyuncaklar nedeniyle. seninki önde piyano gibi tuşları olandan galiba di mi?

geliştirelim yapalım arkadaşlar aklıma gelen bu el birliğiyle daha iyisini yapalım
ben kaçıyorum öptüm sizi
bu arada fatma kahkahayı bastım okul inledi yeminle allah iyiliğini versin

güle güle canım ben de seni ve umut paşayı kocamaanopuyorumnanaktan

offff sıcak sıcaak sıcaaak. büroda koltuk sırtıma yapıştı resmen yaa. su gibi oldum. yarından sonra daha da sıcak olacak diyorlar dahası nasıl olur düşünemiyorum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…