koydum bacım koydum ekle teyzesiarzu eren arda'nın uyuyan fotosunu koy bacum onu da ekliycez
ben linki açamıyorumCADIARZUresim ekledim bende
Merhaba kzılar nasılsınız bklm.bilgecim albüme bayıldımm çok hoş olmuşşş.meral arzu nasılsınız bebişler nasılll
bilgeeeeeee aklinialirimsmile
akıllı yaratıcı hatun seniiiii alkisalkisalkis
bu konuda benden daha becerikliler var onlar bi el atıverse... daha da güzel bi şey olsa nasıl olurküne sengözlerimebaksanab
fotoğrafı farklı kaydet yapıp windows resim ve faks göstericide bakarsanız daha net kızlar forum üzerinde küçültülüyor tabii
bizimki 3 gündür ileri doğru emekliyor ama becerebildiğinin farkında değil gitmesi gerekiyorsa önce pozisyon alıyor sonra tekrar oturup bana bakıyor lapacı kaydirigubbakcemile3 beceriyosun sen hadi bakim diyorum pozisyon alıyor ben itiyorum o devam ediyor kaydirigubbakcemile3
ya afedersin ben ismini bilmiyorum fd :kedi: bizim doktorumuz yürütece kesinlikle hayır dedi bilmiyorumkismile
bizimki 3 gündür ileri doğru emekliyor ama becerebildiğinin farkında değil gitmesi gerekiyorsa önce pozisyon alıyor sonra tekrar oturup bana bakıyor lapacı kaydirigubbakcemile3 beceriyosun sen hadi bakim diyorum pozisyon alıyor ben itiyorum o devam ediyor kaydirigubbakcemile3
ya afedersin ben ismini bilmiyorum fd :kedi: bizim doktorumuz yürütece kesinlikle hayır dedi bilmiyorumkismile
hoşgeldin canım ben iyiyim sen nasılsın olumunekankayizsmile
fatmacım diyorum ki bunları bastırıp albümlerine koyalım şimdiden arkadaş grupları olsun... seneye yeni bir tema bulalım atıyorum salıncak... hepsinin salıncakta resmini koyalım, 7 yaşında okul teması yapıp okula başladıkları gün formalı foto koyalım böyle böyle biriktirelim aklinialirimsmile
bu haliyle bile gayet güzel bilgecim. eline koluna sağlıkopuyorumnanaktan
bizimki de izin vermiyor yürütece. ben yine de oturturuz başedemezsek diyordum. ama içim elvermedi. benim çevremde ne kadar yürütece binen bebek varsa mutlaka bir kaç kez idrar yolu enfeksiyonu geçirdi. bilmiyorum alaksı var mı tesadüf mü ama ben gözlemledim sonuç bu. zaten berkay da emeklemek üzere. yalnız bu chicco ve fisherprice da var. ilk adım yürüteç diye. içine oturmuyor da. tutunarak ilerliyor. bir de otururken oynamak için önde oyuncakları var. onlardan almayı düşünüyorum. biraz daha tutnarak ayağa kalkmasını filan bekliyorum.
teşekkürler şekerim
ben diş hediyesi fisherprice'ın ilk arabam'ını aldım oğluşuma... tutunarak yürüme manasında yürüteç de oluyor ama daha beceremiyor onu kuzucuk kaydirigubbakcemile3
geliştirelim yapalım arkadaşlar aklıma gelen bu el birliğiyle daha iyisini yapalım
ben kaçıyorum öptüm sizi
bu arada fatma kahkahayı bastım okul inledi yeminle allah iyiliğini versin
geliştirelim yapalım arkadaşlar aklıma gelen bu el birliğiyle daha iyisini yapalım
ben kaçıyorum öptüm sizi
bu arada fatma kahkahayı bastım okul inledi yeminle allah iyiliğini versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?