güle güle umut paşayı da öp bizim için.. opuyorumnanaktan
bilge gitti gidiş sırası sen de galiba nevra
sen bakıcı yada ablaya baktırma işini ne yaptın sibelcimi sonuca bağlayabildin mi????
hoşgeldin canım ben iyiyim sen nasılsın olumunekankayizsmile
fatmacım diyorum ki bunları bastırıp albümlerine koyalım şimdiden arkadaş grupları olsun... seneye yeni bir tema bulalım atıyorum salıncak... hepsinin salıncakta resmini koyalım, 7 yaşında okul teması yapıp okula başladıkları gün formalı foto koyalım böyle böyle biriktirelim aklinialirimsmile
ah canım eşim kesinlikle bakıcı istemiyor. ablamın bakmasına karar verdim istemeyerek.
Şenizbana kalsa hiç çıkmıycam burdan meralcim. muhabbetlerinize doyum olmuyor vallahi opuyorumnanaktan
canıııııımmmmm teşekkürlerMeral hayırlı olsun dişiniz Canberk çıkaramadı bir türlü derinin altında görünüyor ama yaramadı hala.
Ben yürütece verdiğim paraya acıdım bizimki de öyle hep ayakta durmak istiyor diye almıştım beş dk bile durmadı içinde öyle yer kaplıyor, dünden beri emekleme işini iyice çözdü bütün evi talan ediyoruz.
fd7 hoşgeldin benim de geçen gün aklımdan geçmiştin sesi çıkmıyor hiç diye.
ellerin kolların dert görmesin canım benimaldım aldım çoktaaaaaan aklinialirimsmile
şincük... fikir şu... her yıl bir temayla bunu yapsak diyorum... bastırıp her birinin albümüne koysak ve dahi bunlar birbirlerini böyle böyle tanısalar :jeyyar:
daha fazla çatlayıp haritaya dönmeyin diye taslak olarak koydum bunu... kimse benim bebem yok demesin ekliycez şu an fikri göstereyim diye koydum... geliştirelim hatta daha güzelini yaparım diyen arkadaşım lütfeeeeeeen yapsın... adım hıdır elimden gelen budur misali benimkisi :1ninca:
de haydin buyrun bakem
fatmacım öykücükde bende iyiyiz çok şükürMerhaba kzılar nasılsınız bklm.bilgecim albüme bayıldımm çok hoş olmuşşş.meral arzu nasılsınız bebişler nasılll
oooofffff süpppeeeeeeeerrrrrrr olurhoşgeldin canım ben iyiyim sen nasılsın olumunekankayizsmile
fatmacım diyorum ki bunları bastırıp albümlerine koyalım şimdiden arkadaş grupları olsun... seneye yeni bir tema bulalım atıyorum salıncak... hepsinin salıncakta resmini koyalım, 7 yaşında okul teması yapıp okula başladıkları gün formalı foto koyalım böyle böyle biriktirelim aklinialirimsmile
öpüldünüz şikirimopuyorumnanaktangeliştirelim yapalım arkadaşlar aklıma gelen bu el birliğiyle daha iyisini yapalım
ben kaçıyorum öptüm sizi
bu arada fatma kahkahayı bastım okul inledi yeminle allah iyiliğini versin
bilge gitti gidiş sırası sen de galiba nevra
ya ben kendimi atayım ben 7 de çıkıyorum yaaaaaa(((
AMA SEN 10'DA GEKLİYORSUN NİLGÜNalsanaalsanasmile
HEM BEN 7'YE 10 KALA SERVİSE BİNİYORUM HABERİN VARMI SENİN:sinifsinif:
HEMDE SENİN GİBİ KAÇAMAK YAPIP KIZIMI GÖRME ŞANSIMDA YOOOOOOOOOOOOKKKKKKKKKKKKKKmafoldumben
ÇEKİLİN BEN ATICAM KENDİMİsenağlama
ay canım benim kıyamam ben saan.. hadi öp öykü hanımı bizim için..
Ben şimdi toparlanayımda çıkayım bari
sizleri kocamaaaaaaaannnnnnnn öpüyoruum
yarına görüşmek üzere
geliştirelim yapalım arkadaşlar aklıma gelen bu el birliğiyle daha iyisini yapalım
ben kaçıyorum öptüm sizi
bu arada fatma kahkahayı bastım okul inledi yeminle allah iyiliğini versin
ÖPERİM TABİ SİBELCİM
AMA HAKLI DEĞİLMİYİM CNM YAAA
NİLGÜN HANIM KENDİNİ ATACAK YER ARIYOR BİDE:1shok:
ÖPERİM CANIM BENİMGÜLE GÜLEÖYKÜCÜĞÜ ÖPÜCÜKLER .. opuyorumnanaktan
benim de sayılı günüm kaldı 2 eylül işbaşı sabah evden çıkış 06:30 akşam eve varış 20:00 nasıl ama :1ninca:
ÖPERİM CANIM BENİM
OF OF OF Kİ OFeyvahedigeldismile
SAĞLIK OLSUN DİYECEĞİM NE DİYİM CANIM ARKADAŞIM BENİM:teselli:
akşam kimse yemek yapmıyoo galibaa. yaa bana bi fikir veren yokmu .. ay bayilicemmm akannehir
AMA SEN 10'DA GEKLİYORSUN NİLGÜNalsanaalsanasmile
HEM BEN 7'YE 10 KALA SERVİSE BİNİYORUM HABERİN VARMI SENİN:sinifsinif:
HEMDE SENİN GİBİ KAÇAMAK YAPIP KIZIMI GÖRME ŞANSIMDA YOOOOOOOOOOOOKKKKKKKKKKKKKKmafoldumben
ÇEKİLİN BEN ATICAM KENDİMİsenağlama
ÖPERİM TABİ SİBELCİM
AMA HAKLI DEĞİLMİYİM CNM YAAA
NİLGÜN HANIM KENDİNİ ATACAK YER ARIYOR BİDE:1shok:
akşam kimse yemek yapmıyoo galibaa. yaa bana bi fikir veren yokmu .. ay bayilicemmm akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?