2009 Aralık Anneleri

sen bakıcı yada ablaya baktırma işini ne yaptın sibelcimi sonuca bağlayabildin mi????

ah canım eşim kesinlikle bakıcı istemiyor. ablamın bakmasına karar verdim istemeyerek.

valla bayıldım çok güzel bi fikir. çok beğendim. dedim sana harcanıyosun buralardaaa...

ah canım eşim kesinlikle bakıcı istemiyor. ablamın bakmasına karar verdim istemeyerek.

bu eşler en zor durumlarda muhalefet olup işi daha da zorlaştırmayı ne kadar çok seviyorlar ya. neyse canım inşallah sorun çıkmadan gider gelirsin işine. en azından teyzesi severek bakacaktır eminim Naz'a.

bana kalsa hiç çıkmıycam burdan meralcim. muhabbetlerinize doyum olmuyor vallahi opuyorumnanaktan
Şeniz

canıııııımmmmm teşekkürler
ellerin kolların dert görmesin canım benim
emek var emek opuyorumnanaktan
Merhaba kzılar nasılsınız bklm.bilgecim albüme bayıldımm çok hoş olmuşşş.meral arzu nasılsınız bebişler nasılll
fatmacım öykücükde bende iyiyiz çok şükür
sizde ne var yok cnm

oooofffff süpppeeeeeeeerrrrrrr olur

geliştirelim yapalım arkadaşlar aklıma gelen bu el birliğiyle daha iyisini yapalım
ben kaçıyorum öptüm sizi
bu arada fatma kahkahayı bastım okul inledi yeminle allah iyiliğini versin
öpüldünüz şikirimopuyorumnanaktan
bilge gitti gidiş sırası sen de galiba nevra

bende bende
ben 4'de çıkıyorum canım

bu arada baharcım selam

ya ben kendimi atayım ben 7 de çıkıyorum yaaaaaa(((

AMA SEN 10'DA GEKLİYORSUN NİLGÜNalsanaalsanasmile
HEM BEN 7'YE 10 KALA SERVİSE BİNİYORUM HABERİN VARMI SENİN:sinifsinif:
HEMDE SENİN GİBİ KAÇAMAK YAPIP KIZIMI GÖRME ŞANSIMDA YOOOOOOOOOOOOKKKKKKKKKKKKKKmafoldumben

ÇEKİLİN BEN ATICAM KENDİMİsenağlama

ay canım benim kıyamam ben saan.. hadi öp öykü hanımı bizim için..

geliştirelim yapalım arkadaşlar aklıma gelen bu el birliğiyle daha iyisini yapalım
ben kaçıyorum öptüm sizi
bu arada fatma kahkahayı bastım okul inledi yeminle allah iyiliğini versin

:) he hee,,burcu duymasın ama:)

resim yorumlarınız için teşkurlerr kıslar.
rabbım hepimizin meleklerını korusun

evet haklsıın 10' a 5 kala çıkıyorum evden, akşamda 7 de çıkıp 7'yi 10 geçe evdeyim, öğlende yarım saatte olsa görüyorum,
Allahtan belamımı istiyorum demi ,

ÖPERİM TABİ SİBELCİM

AMA HAKLI DEĞİLMİYİM CNM YAAA
NİLGÜN HANIM KENDİNİ ATACAK YER ARIYOR BİDE:1shok:

tımam tımam sustummmmm:1ninca:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…