2009 Aralık Anneleri

akşam kimse yemek yapmıyoo galibaa. yaa bana bi fikir veren yokmu .. ay bayilicemmm akannehir

bizde akşama kremalı tavuk çorbası, taze fasülye, ve pilav var şimdilik, yanına salata yaparım yeter :İ)

GÜLE GÜLE CANIM BEN 19:30 BURDAYIM BEN NERELERDEN ATLASAM Kİ. GÜYA KENDİ İŞİM AMA BÖYLESİ DAHA ZOR EMİN OLUN.mafoldumben

evet ya insanın kendi işi olunca daha zor, Allah yardımcın olsun

emziren annişlre ıkı sorum olacak
1-oruç tutabılıyo muusnuz?
2-halen emzırme sutyenı mı kullanıyosunuz?
yarışmacı arkadaşlara başarılar,,buyrun bakalım:)

valla annem sağolsun yemek işini hallediyor gündüz. o yüzden pek bir fikrim yok bu konuda benim. sadece iftardan yarım saat önce evde olup masayı hazırlıyorum.

ohh ne güzel yaa. ben anneme bırakmadın o işi . burak zaten kadının canına okuyoo .. uyuduğu zamanlarda da ütü filan yapıyo . bide yemekle uğraştırmak istemedim ... dün evde olmayınca birşey hazırlayamadım . hazır mı takılsak acaba ...

arpa şehrıyelı corba
tavuk sote
pilav

bnım en kolayıma gıden menu bu canım
hepsını bır saatte pişiririm

çorbanla , pilavım var zaten .. ana yemek eksikti .. tavuk sote olabilir bak .. koçişkonun da fikrini alayım bi .. bakalım o nediyecek ..

ben tutmuyorum canım. zaten onca şey yiyip içiyorum süt olsun diye anca yetiyo bide yemesem içmesem nolur bilmiyorum.

emzirdiğim sürece emzirme sütyeni takmaya devam ederim heralde. böyle rahat çünkü. naz hala memede yaşadığı için zırp pırt emiyo. normal sütyenle zor olur.

ben gidiyorummmm . hadi herkese iyi akşamlar, hayırlı iftarlar .. kuzular bu geceyi huzurlu geçirirler , erkenden uyurlar inşallah .. annelerde biraz rahat etsin dimi.... şöyle kanapeye ayaklarımızı uzatalım .. bi elimizde kumanda bi elimizde kahvemiz - çayımız ohh ohh.. opuyorumnanaktan

1) tutamıyorum canım. zaten kaynaklar azaldı. susuz kalırsam kesin kurur. benim paşam hazırcı zaten lokur lokur gelmeyince kıyameti koparıyor vallahi. ama sütün bolsa deneyebilirsin tamamen sana kalmış.

2) ben 40 ım çıktıktan sonra emzirme sütyeni kullanmayı bıraktım. normal sütyenle askısını çıkarıp emziriyorum. sonra da takıyorum.

Yaa bende merak ettim çok komik olanı sıırf geçmişe baktım ama aradım neye güldünüz okdarrbilmiyorumkismile
bılgenın oğlana talip oldum da su agzıyla bışey tuutuğu resme yorum yaptım onu dıyo:)
çorbanla , pilavım var zaten .. ana yemek eksikti .. tavuk sote olabilir bak .. koçişkonun da fikrini alayım bi .. bakalım o nediyecek ..

valla benım kocışe tavuk sote yap bı hafta yer:)

güle güle nevracımm. ah şu hayaller de olmasa hayat çekilir mi:)))))

ya benımde süt oyle bol değil helede yemeyınce ama işte canımda cok utmak ıstıyor been cok severım ramazanı,iftarı falan..anneme soruyorum beb hep tutardım dıyo sutum falan azalmadı dıyo,,ne bılem kafam karıştı

bizde akşama kremalı tavuk çorbası, taze fasülye, ve pilav var şimdilik, yanına salata yaparım yeter :İ)

evet ya insanın kendi işi olunca daha zor, Allah yardımcın olsun

amin canım sağol. valla ne süt izni ne doğum izni ne mesai saati hiçbirşey işlemiyor. doğumdan bir hafta sonra bile evden bazı işleri halletmek zorunda kaldım. tek avantajım çocuklarla ilgili birşey olduğunda kimseye açıklama yapmadan alıp çantamı çıkıyorum. onun dışında sorumluluk çok ağır valla.

inan ben de çok huzursuzum hergün yatarken acaba tutsam mı bu gece kalksam mı diye gel git yaşıyorum. ama ya psikolojik olarak şartlandığımdan mıdır nedir normalde az su içip düzensiz yiyim terleyim yorulayım hemen etkileniyor benim süt miktarı. bir de berkay da eskisi gibi memeci değil. benim zorumla emiyor. az gelince hemen dönüp bırakıyor. daha da azalırsa bırakıcak yani. bir yaşına kadar emsin en azından diye zorluyorum. bünyeyle alakalı galiba bazı arkadaşların hala akan taşan oluyormuş maaşallah deyim onlara

benim de sayılı günüm kaldı 2 eylül işbaşı sabah evden çıkış 06:30 akşam eve varış 20:00 nasıl ama :1ninca:
ay bide banka, zor valla, eşimden biliyorum, ne diyim arkadaşım Allah yardımcın olsun.

ben tutmuyorum canım, geçen sene doğum izni kullandım bu senede süt izni kullanıyorum :)
sütyende evdeyken kullanıyorum ama, işe gelirken değiştiryorum
kaçta evde olcan yetişecek mi ???
iftar vakti, onu hazırlayım bunu hazırlayım derken, biraz telaşlı oluyor, eşim oruçta ona yetiştireceğim diye bayağı koşturuyorum gerçi eve gidiş, oğluşu emzir saat 7: 30 oluyor

rüya görüyorsun demi nevracım :)))

nerdeeeeeee
sanada iyi akşamlar canım

güle güle nevracımm. ah şu hayaller de olmasa hayat çekilir mi:)))))

bence de çekilmez, mümkün değil lülülülülülü

arkadaşlar bebişleere ne çorbaları yapıyorsunuz?ben sebze,tarhana,tavuksulu şehriye,sütlü şehriye,ve yayla çorbası yapıyorum varmı başka önerebileceğiniz şeyler??

tavuğu ben de çok seviyorum çok kolay güzel vede kullanışlı.haşla suyuna çorba,pilav yap,kendini ye yada yemek yap sote yap bilmemne kolay vede hızlı.et zor oluyo r yaa

arkadaşlar bebişleere ne çorbaları yapıyorsunuz?ben sebze,tarhana,tavuksulu şehriye,sütlü şehriye,ve yayla çorbası yapıyorum varmı başka önerebileceğiniz şeyler??

bu tavuksulu şehriye çorbasına ekstra tavuk katıyor musun yoksa sadece suyuna mı yapıyorsun

arpa şehriyeden mi yapıyorsun, çekiyor musun, çekmiyor musun????

minik minik parça koyuyorum cnm elimle didikleyip tel şehriyeyle yapıyorum yumurta un ve az limonla terbiye yapıyorum

tavuğu ben de çok seviyorum çok kolay güzel vede kullanışlı.haşla suyuna çorba,pilav yap,kendini ye yada yemek yap sote yap bilmemne kolay vede hızlı.et zor oluyo r yaa

ben de aynı çorbaları yapıyorum ama içlerine dönüşümlü olarak et, tavuk, kıyma ilave ediyorum canım. bu aralar bir de mısır unu ile terbiyeliyorum bazı çorbalarını çok seviyor tadını. hem de besleyici oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…