akşam kimse yemek yapmıyoo galibaa. yaa bana bi fikir veren yokmu .. ay bayilicemmm akannehir
GÜLE GÜLE CANIM BEN 19:30 BURDAYIM BEN NERELERDEN ATLASAM Kİ. GÜYA KENDİ İŞİM AMA BÖYLESİ DAHA ZOR EMİN OLUN.mafoldumben
valla annem sağolsun yemek işini hallediyor gündüz. o yüzden pek bir fikrim yok bu konuda benim. sadece iftardan yarım saat önce evde olup masayı hazırlıyorum.
arpa şehrıyelı corba
tavuk sote
pilav
bnım en kolayıma gıden menu bu canım
hepsını bır saatte pişiririm
emziren annişlre ıkı sorum olacak
1-oruç tutabılıyo muusnuz?
2-halen emzırme sutyenı mı kullanıyosunuz?
yarışmacı arkadaşlara başarılar,,buyrun bakalım:)
bılgenın oğlana talip oldum da su agzıyla bışey tuutuğu resme yorum yaptım onu dıyo:)Yaa bende merak ettim çok komik olanı sıırf geçmişe baktım ama aradım neye güldünüz okdarrbilmiyorumkismile
çorbanla , pilavım var zaten .. ana yemek eksikti .. tavuk sote olabilir bak .. koçişkonun da fikrini alayım bi .. bakalım o nediyecek ..
ben gidiyorummmm . hadi herkese iyi akşamlar, hayırlı iftarlar .. kuzular bu geceyi huzurlu geçirirler , erkenden uyurlar inşallah .. annelerde biraz rahat etsin dimi.... şöyle kanapeye ayaklarımızı uzatalım .. bi elimizde kumanda bi elimizde kahvemiz - çayımız ohh ohh.. opuyorumnanaktan
ben tutmuyorum canım. zaten onca şey yiyip içiyorum süt olsun diye anca yetiyo bide yemesem içmesem nolur bilmiyorum.
emzirdiğim sürece emzirme sütyeni takmaya devam ederim heralde. böyle rahat çünkü. naz hala memede yaşadığı için zırp pırt emiyo. normal sütyenle zor olur.
1) tutamıyorum canım. zaten kaynaklar azaldı. susuz kalırsam kesin kurur. benim paşam hazırcı zaten lokur lokur gelmeyince kıyameti koparıyor vallahi. ama sütün bolsa deneyebilirsin tamamen sana kalmış.
2) ben 40 ım çıktıktan sonra emzirme sütyeni kullanmayı bıraktım. normal sütyenle askısını çıkarıp emziriyorum. sonra da takıyorum.
bizde akşama kremalı tavuk çorbası, taze fasülye, ve pilav var şimdilik, yanına salata yaparım yeter :İ)
evet ya insanın kendi işi olunca daha zor, Allah yardımcın olsun
ya benımde süt oyle bol değil helede yemeyınce ama işte canımda cok utmak ıstıyor been cok severım ramazanı,iftarı falan..anneme soruyorum beb hep tutardım dıyo sutum falan azalmadı dıyo,,ne bılem kafam karıştı
ay bide banka, zor valla, eşimden biliyorum, ne diyim arkadaşım Allah yardımcın olsun.benim de sayılı günüm kaldı 2 eylül işbaşı sabah evden çıkış 06:30 akşam eve varış 20:00 nasıl ama :1ninca:
kaçta evde olcan yetişecek mi ???çorbanla , pilavım var zaten .. ana yemek eksikti .. tavuk sote olabilir bak .. koçişkonun da fikrini alayım bi .. bakalım o nediyecek ..
rüya görüyorsun demi nevracım :)))ben gidiyorummmm . hadi herkese iyi akşamlar, hayırlı iftarlar .. kuzular bu geceyi huzurlu geçirirler , erkenden uyurlar inşallah .. annelerde biraz rahat etsin dimi.... şöyle kanapeye ayaklarımızı uzatalım .. bi elimizde kumanda bi elimizde kahvemiz - çayımız ohh ohh.. opuyorumnanaktan
güle güle nevracımm. ah şu hayaller de olmasa hayat çekilir mi:)))))
arkadaşlar bebişleere ne çorbaları yapıyorsunuz?ben sebze,tarhana,tavuksulu şehriye,sütlü şehriye,ve yayla çorbası yapıyorum varmı başka önerebileceğiniz şeyler??
tavuğu ben de çok seviyorum çok kolay güzel vede kullanışlı.haşla suyuna çorba,pilav yap,kendini ye yada yemek yap sote yap bilmemne kolay vede hızlı.et zor oluyo r yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?