mısır ununu hiç düşünmemitim biz onu sadece balık kızartırken kullanıyoruz:))
ya nazan bana açık açık tarif verebilir msin????minik minik parça koyuyorum cnm elimle didikleyip tel şehriyeyle yapıyorum yumurta un ve az limonla terbiye yapıyorum
ya melisin resimlerini yüklüycem ama olmuyor tam seçiyorum resmleri yükle diyorum sayfa görüntülenemiyor diyor offf bilge albüm yapıyomuşsun bende melisin uyurkenki halini koyucam eklersin canım yüklenirse tabiiikafamçokkarıştı
biz de aynı şekilde kullanıyoruz. bir gün internette mısır unuyla bebek kahvaltısı tarifi okudum. denedim berkay çok sevdi. sonra çorbasına da denedik onu da sevdi. hafta da bir iki kez ilave ediyoruz şimdi. severek yiyor.
bu tavuksulu şehriye çorbasına ekstra tavuk katıyor musun yoksa sadece suyuna mı yapıyorsun
arpa şehriyeden mi yapıyorsun, çekiyor musun, çekmiyor musun????
mısır ununu direk çiğden mi koyuyorsun müzeyyen ????????????
[
ya nazan bana açık açık tarif verebilir msin????
çok vaktini almazsa birde ben deneyimi yumurtanın sadece sarısını koyuyorsun demi
resimlerin boyutu büyüktür canım, resmin üzerine gelip birlikte aç deyip paint programında aç, sonra yukarıdan image seçip uzat ve eğden 100 olan yerleri 50 yap sonra farklı kayıtedip yükleyebilirsin
Nilgün gözünden kaçtı sanırım sonra cevap vermedi zannetme :))İyiyiz canım Canberk de çok iyi gerçi tatildeyken daha iyiydi ama herkesin olduğu gibi sıcaklarla bizim de başımız dertte.
Sizler nasılsınız?
valla ben tavuğu haşlayıp etini blendırdan geçeriyorum. bi tencerede un ve tereyanğını kavurup suyu ve şehriyeyi ekleyip kaynatıyorum şehriyeler yumuşayınca tavuğu da ekliyorum. bi tabakta da yoğurt yumurta sarısı ve çok az liman karıştırıp döküyorum. hem besleyici hem sağlıklı. ama acaba mısır unuyla nasıl olurki denesemmi?? kahvaltısına nası katıyosunuz??
hoşgeldin canım ben iyiyim sen nasılsın olumunekankayizsmile
fatmacım diyorum ki bunları bastırıp albümlerine koyalım şimdiden arkadaş grupları olsun... Seneye yeni bir tema bulalım atıyorum salıncak... Hepsinin salıncakta resmini koyalım, 7 yaşında okul teması yapıp okula başladıkları gün formalı foto koyalım böyle böyle biriktirelim aklinialirimsmile
kahvaltıda tereyağı ile kavurarak ya da muhallebi gibi pişirerek, çorbada da terbiye ise yumurta sarısı ile çırparak kaynar çorba içine ilave ediyorum canım. sebze çorbasında da yine az tereyağı ve zeytinyağı ile kavurup haşlanmış sebzeleri üzerine ilave ediyorum.
Kemikli yada but halindeki tavuğu suda haşlıyorum.pişince tavuğu çıkarıp içinden ılıyınca minik minik parça koparıp o suyun içine atıyorum.sonra o suyun altını yine açıp kaynarken tel şehriye atıyorum.başka bir yerde de 1-2 kaşık un yumurta sarısı ve 3dmla falan limon sıkıp tavuk suyuylada iyice ezip tencerenin içine atıyorum.az tuz ve çok az k.biber atıyoum pişiyor cnm:)benm oğlan çok seviyor bunu.kendimize de böyle yapıyorum.ama ozaman miktarlar fazla.bu 2günlük falan oluyor.
akşama iftara davetliyiz.yarında yeğenimin d.günü.birazda erken çıkıp hediye alacaz.bebişi uyuttum az saçımı düzeltmeye çalışayım bu sıcakta zor amabilmiyorumkismile görüşürüz k.iibakın öptm kuzuları
Nilgün gözünden kaçtı sanırım sonra cevap vermedi zannetme :))
çok tşk ederim :)
çok tşk ederim :)
ay zahmet oldu çok tşk ederim, git düzelt hadi, gerçi sıcaktan ne saç kalıyor ne baş :)
aslında okudum ama o sırada eve gittim ya gelince cevap yazmamışım :)
nasıl olalım, idare ediyorum, dişimiz çıktı 1 tanecik, diğerininde yolunu gözlüyoruz:)
kıslarrrrr,
napıyosunuzz bakalım çokkk uzun aradan sonra :)) herkes iyimi?? kuzular, ablalar abiler??
bu linkten almıştım kahvaltı tarifini
bebekler iin kahvalt tarifleri bebeklere kahvalt hazrlan iine neler koyulur
kıslarrrrr,
napıyosunuzz bakalım çokkk uzun aradan sonra :)) herkes iyimi?? kuzular, ablalar abiler??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?