2009 Aralık Anneleri

Benim yaş tutmuyor ya...Bu daha da kötü...

çok güzel ayy ince düşünceli canım arkadaşım teşekkür ederiz

KIZ AYNI SEN BU CADI BURCU
LATİ LOKUMUM BENİM PEK TATLI
KIZ BİLGE SENİN OĞLANDA PEK ŞANSLIYMIŞ :lepi:

Cok sagolasin Meralcim bana kalirsa da ayni ben ama babasi hala alakasi bile olmamasina ragmen bana benziyo filan diye avutuyor kendini :)

öyle şekerim gelinim pek güzel maşallah allah bahtını da güzel etsin benim oğluma yar etsin :lepi:
dişiniz de hayırlı olsun bu arada boshayallersmile

Amin insallah dunurcum .Sanslari hep acik olsun .

kızlar hazırlayıp sürpriz yapacaktım ama albümlere bakıyorum aklımdaki olmayacak.
herkes lütfen foto ismini bebişinin adı ve saatiyle doğum tarihini vererek uyurken bir pozunu koyar mı sayfasına?

Emegine saglik dunur. İlkleri yapalim boyle.

resimlere baktım hala eylül'le çok benziyorlar bu kadar olur

evet gercektende cok benzıyolarr:)benım kız bana hıç benzemıyo bu durumda azra burcu ya mı benzıyo yanı:)

:) Uzaklara gittin be Fatma. İkisi kardes diye cikartsam olurdu valla . Kimsede Azra senin degil demezdi . Sen haline yan :)

:) he hee,,burcu duymasın ama:)
bılgenın oğlana talip oldum da su agzıyla bışey tuutuğu resme yorum yaptım onu dıyo:)

Fatma klava::mymeka:alsanaalsanasmile:1ninca:

Doktorumuz bugun idrar istemedi bizden . Boyu kilosuna dislerine ayakta durup duramadigina filan bakti . Eylül doktoru gorunce cok agladi ama bu sefer. Yikti ortaligi. Boyumuz kilomuz filan iyi sukur bir sorun yok . İsilikler icin tuzlu suyla yika dedi. Kofte ver artik . Elinde ekmek ver biraz dislerinle koparmaya alissin artik dedi de ben nasil yapcam onu bilmiyorum .

canımmm bende özledim sizleri )

iyiyiz canım bizde sıcaklarla boğuşuyoruz...bay isilik ömer beyinde 2 tane çıktı ama daha çok yeni...

nilgüncüm kargoyu burayamı yolladın gelmedi ((

:) Uzaklara gittin be Fatma. İkisi kardes diye cikartsam olurdu valla . Kimsede Azra senin degil demezdi . Sen haline yan :)

Fatma klava::mymeka:alsanaalsanasmile:1ninca:[/QUOTE]

kızma burcuuuuu şaka yaptımdııııı:)
valla azranın bı tek goz rengı ben ,,hayır yanı babaya falanda benzemıyo sulaledede kımseye benzemıyo ben hamışken senın avatarına cok mu baktım ne artık:)alalaaaa

ya arkıdışlerr tarıfler falan konuşmuşsunuz ama,,ya ben bunlaarın hıç bırını yapamıyorum cunku azra agzını acmıyo,,,ek besıne guzl başlamıştık fakat taşınma sıasında huy değiştirdı sankı,,,yemıyor yaptığım şeylerı,,bazen muhallebıyı falan zorla agzına tıkıyorum akşamları çunku gece cok uyanıyo emmek ıçın..onerınız var mı tekrar nasıl alıştırbılırım ek besınlere....

kıslarrrrr,

napıyosunuzz bakalım çokkk uzun aradan sonra :)) herkes iyimi?? kuzular, ablalar abiler??

ooooooooooo burcu hanım keyifler nasıl özledik sizi facede olmasa

Slm gecmis baya bir gecmis beni böyle giderse Ramazan sonuna kadar merak etmeyin :))

baYRAma yetiş ama canım halaaaaaaaaaaaaaa sendenhaber bekliyorum garanti

canımmm bende özledim sizleri )

iyiyiz canım bizde sıcaklarla boğuşuyoruz...bay isilik ömer beyinde 2 tane çıktı ama daha çok yeni...

nilgüncüm kargoyu burayamı yolladın gelmedi ((

nereye yollayacağız canım sen neredesin

kızlar bı de yaptıklsrınızı ek gıda topıgınde paylaşsanız keşke faydalansak yanı bırbırımızden.

kızlar benim kız iyice zıvanadan çıktı onu beslememi asla istemiyor sadece ve sadece kendi yiyecek kaşık mamasını yedirebilirdim şimdi onuda avuçlayarak yiyor eline kaşık verdim bişeyler yapmaya çalıştı ama tabi ay itibariyle tam başarılı değil bu işin sonunu çok merak ediyorum hiçbir şekilde zorlamıyorumda ama bizimki tercihini yapmış bile kaşığı görünce çıldırıyor umarım el becerisi geliştikçe kaşığa çatala döner varmı bi fikri olan ha bu arada dışarda yiyor niye yiyor bilmiyorum belki dikkatini başka şeyler çekiyor yada gezdiğimizde çok acıkıyorda çaresizlikten mi yiyor artık dert etmelimiyim onuda bilmiyorum

Son düzenleme:
oğluşum üşüttü galiba ((
yada diş çıkarıyo
37,7 olup olup düştü ateşi bugün
çok yüksek değil, keyfide yerinde ama endişelemiyo değilim yükselir diye
yatırırken ateş düşürücü içircem mecbur :sinifsinif:

esra öyle öyle öğrencek ellerini kullanmayı endişelenme
önce ellerini kullanmayı kendini beslemeyi öğrenecek sonra kaşık kullanmayı deneyecek
maşallah hızlı asyamız :)

esra öyle öyle öğrencek ellerini kullanmayı endişelenme
önce ellerini kullanmayı kendini beslemeyi öğrenecek sonra kaşık kullanmayı deneyecek
maşallah hızlı asyamız :)

sağol canım iyi moral oldu ne bilim korkuyorum hiçmi sulu yemek yemeyecek kaşık kullanmayacak bari yarından itibaren eline çatal kaşık vereyim her yemekte belki hoşuna gider öyle yemek madem beni yok sayıyor başının çaresine baksın

maşallah asya yıne oyle yıyor azra hıçbışey yemıyorasıl ben napıyım

hımmm bak senin tarifte gayet iyiymiş, mantıklı geldi bana,

ben bana mantıklı gelmeyen yemeği yapmıyorumda :) cinsim galiba biraz
ala alaa benim tarif mantıksız mı geldi kıızzkötükedihüso

çok geçmiş olsun cnm diştir belkibilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…