Slm gecmis baya bir gecmis beni böyle giderse Ramazan sonuna kadar merak etmeyin :))
kuzenim işbankası eleman alcakmış netten sınav başvurusu var dedi. iki saattir form dolduruyorum ahret soruları var tabi formun sonunda ne oldu dersiniz ilgili pozisyon için bilgileriniz uygun değil!! meğer 4 yıllık mezun olmak gerekiyomuş. e bunu formun başına yazsanız ya.. ayy bayılıciiimmm...akannehir
aldım aldım çoktaaaaaan aklinialirimsmile
şincük... fikir şu... her yıl bir temayla bunu yapsak diyorum... bastırıp her birinin albümüne koysak ve dahi bunlar birbirlerini böyle böyle tanısalar :jeyyar:
daha fazla çatlayıp haritaya dönmeyin diye taslak olarak koydum bunu... kimse benim bebem yok demesin ekliycez şu an fikri göstereyim diye koydum... geliştirelim hatta daha güzelini yaparım diyen arkadaşım lütfeeeeeeen yapsın... adım hıdır elimden gelen budur misali benimkisi :1ninca:
de haydin buyrun bakem
KIZ AYNI SEN BU CADI BURCU
LATİ LOKUMUM BENİM PEK TATLI
KIZ BİLGE SENİN OĞLANDA PEK ŞANSLIYMIŞ :lepi:
öyle şekerim gelinim pek güzel maşallah allah bahtını da güzel etsin benim oğluma yar etsin :lepi:
dişiniz de hayırlı olsun bu arada boshayallersmile
kızlar hazırlayıp sürpriz yapacaktım ama albümlere bakıyorum aklımdaki olmayacak.
herkes lütfen foto ismini bebişinin adı ve saatiyle doğum tarihini vererek uyurken bir pozunu koyar mı sayfasına?
resimlere baktım hala eylül'le çok benziyorlar bu kadar olur
evet gercektende cok benzıyolarr:)benım kız bana hıç benzemıyo bu durumda azra burcu ya mı benzıyo yanı:)
:) he hee,,burcu duymasın ama:)
bılgenın oğlana talip oldum da su agzıyla bışey tuutuğu resme yorum yaptım onu dıyo:)
aman aman aman Burcu hanımlarda gelmiş :)))
hoşgelmiş:)))
özletmiş kendini hemde çoookkkkk :))))
biz iyiyiz, dişimizin biri çıktı diğerini bekliyoruz,
siz nasılsınız asıl, tatil fotolarını görüyoruz, imreniyoruz
kıslarrrrr,
napıyosunuzz bakalım çokkk uzun aradan sonra :)) herkes iyimi?? kuzular, ablalar abiler??
Slm gecmis baya bir gecmis beni böyle giderse Ramazan sonuna kadar merak etmeyin :))
canımmm bende özledim sizleri)
iyiyiz canım bizde sıcaklarla boğuşuyoruz...bay isilik ömer beyinde 2 tane çıktı ama daha çok yeni...
nilgüncüm kargoyu burayamı yolladın gelmedi((
oğluşum üşüttü galiba((
yada diş çıkarıyo
37,7 olup olup düştü ateşi bugün
çok yüksek değil, keyfide yerinde ama endişelemiyo değilim yükselir diye
yatırırken ateş düşürücü içircem mecbur :sinifsinif:
esra öyle öyle öğrencek ellerini kullanmayı endişelenme
önce ellerini kullanmayı kendini beslemeyi öğrenecek sonra kaşık kullanmayı deneyecek
maşallah hızlı asyamız :)
sağol canım iyi moral oldu ne bilim korkuyorum hiçmi sulu yemek yemeyecek kaşık kullanmayacak bari yarından itibaren eline çatal kaşık vereyim her yemekte belki hoşuna gider öyle yemek madem beni yok sayıyor başının çaresine baksın
ala alaa benim tarif mantıksız mı geldi kıızzkötükedihüsohımmm bak senin tarifte gayet iyiymiş, mantıklı geldi bana,
ben bana mantıklı gelmeyen yemeği yapmıyorumda :) cinsim galiba biraz
oğluşum üşüttü galiba((
yada diş çıkarıyo
37,7 olup olup düştü ateşi bugün
çok yüksek değil, keyfide yerinde ama endişelemiyo değilim yükselir diye
yatırırken ateş düşürücü içircem mecbur :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?