2009 Aralık Anneleri

maşallah asya yıne oyle yıyor azra hıçbışey yemıyorasıl ben napıyım
ne bilim ya midesi karnına yapışacak hep katı hep katı allahtan emiyor bide keçi sütü veriyorum bari sıvı alsın diye aslında bizimkide seçiyor ama sevdiği tarzda yapıyorum artık yemekleri çokda görmüyorum onlarında damak tadı var seninki hiçbir şekildemi yemek yemiyo

ooooooooooo burcu hanım keyifler nasıl özledik sizi facede olmasa

baYRAma yetiş ama canım halaaaaaaaaaaaaaa sendenhaber bekliyorum garanti

nereye yollayacağız canım sen neredesin

canımmm iyiyiz şükür...sende iyisin faceden takip ediyorum güzel kuzuyuda :)) fethiyedeyim ben...

kay marka keçi sütümü içiyor benimki halen hiçbişi yemiyo desem yeri.3 aydır kilo aynı hatta 300 gram düşük hiç diş yok.dra gitçez bigün

şincik bende çıkıyordum, son anda gördüm seni,

niyekine neoldu canım benim ??????

bizim çenemiz düştü bugün
yemegı eskıden geçiştiriyorduk şimdi ciddi vakıt alıyor ramazn dolayısıyla mına uyudugu an yemek çabalarındayım mınada kısa kısa uyuyor o yuzden buraya pek vakıt kalmıyor merak etmeyın demem ondan cnm

günaydın hanımlar...

ilk düşüşümüzü yaşadık maalesef ( çok moralim bozuk ya sabah 5 e doğru naz yataktan düştü garibim uyuyodu nasıl uyandı neye uğradığını şaşırdı. eee hala benle yatarsa olacağı bu. üç tarafına yastık koyuyorum (işbirin yastıkları ağır oluyo onları koyuyorum yoksa ötekileri kaldırıyo) bi tarafında da ben yatıyorum. baba zaten salonda. dün okadar yorgundumki (hem bedenen hem ruhen) arkamı dönmüşüm. hayatta yapmam. kızın parmağı kıpırdasa uyanırım. benimki fıldır fıldır zaten.. kımıldaya kımıldaya hooop aşağı...daha kız yere düşmeden fırladım yataktan ama artık çok geçti yani... uyuyo şimdi ama benim canım çok sıkıldı doğal olarak. allahtan peluş halının üstüne düştü.. diğer yerler parke..

geçmiş olsun cnm bizde 7 aylıkkeen ilk düşüşümüzü yaşamıştıkk.çok kötü şey bilirim ben kafa filmi bile çektirdim korkumdan.çok geçmiş olsun tekrarrr.nazıda öpüyorum kocaman

geçmiş olsun cnm bizde 7 aylıkkeen ilk düşüşümüzü yaşamıştıkk.çok kötü şey bilirim ben kafa filmi bile çektirdim korkumdan.çok geçmiş olsun tekrarrr.nazıda öpüyorum kocaman

sağol canım ya. uyuyo şimdi valal yüzüstümü düştü sırtüstümü onu bile hatırlamıyorum. aklım çıktı nasıl kucağıma aldığımı bilmiyorum. biyerine bişey oldumu daha bakmadım bile bekliyorum ki uyansın(

benimkinin alnı morarmıştı aklınızda olsun lasonil diye krem var hemen morluğu kızarıklığı alıyor evde mutlaka bulundur.çok faydasını görüyorum bennn.bişey olmaz korkma cnm çok geçmiş olsun tekrar

günaydın kızlar... dün annemlere taşındık bu hafta cumartesiye kadar ordayız. kabus gibi bi gece geçirdik.benim kız sıcaktanmı diştenmi yoksa yerinimi aradım bilmem bütün gece mız mız uyumadı. zombi gibiyim sempatiksalakcinnibugün bitermi acepkafamçokkarıştı

Herkese günaydın ,opuyorumnanaktan

Yasemin geçmiş olsun , haktan nasıl .. düştümü ateşi .. diştendir büyük ihtimal .. 37,7 normal aslında çok yüksek değil. ama hemen telaşlanıyoruz işte .. bizi merakta bırakma canım

Sibelcim sanada geçmiş olsun . benimde en korktuğum şey düşmeleri .. peluş halıya düştüyse bişey olmamıştır merak etme .. yine de uyanınca bakıp bizede haber ver..

çok geçmiş osun canım.üzme canını yoktur bişiyi olumunekankayizsmile

günaydın canım .. yerini yadırgamıştır büyük ihtimalle .. bizlere bile oluyoo .. bebekler evlerine düşkün olurlarmış. kolay kolayda vazgeçmezlermiş. o yüzdendir huysuzluğu .. ee tabi sıcaklarda cabası .. off off daha ne kadar sürecek yaa.. kışı sevmem ama hasretle kışın gelmesini bekliyorum .. :2:

emziren annişlre ıkı sorum olacak
1-oruç tutabılıyo muusnuz?
2-halen emzırme sutyenı mı kullanıyosunuz?
yarışmacı arkadaşlara başarılar,,buyrun bakalım:)
canım selam
ben 1. denedim oruç tutmayı ama sütüm azaldı ve ben perişan oldum
emzirme sütyenini evdeyken kullanıyorum
işte normal

yasemincim çok geçmiş olsun cnm
muhtemel diştendir ama sen kontrolü elinden bırakma
gecenizde muhtemel kötü geçmiştir eyvahedigeldismile
umarım sorunsuz bir gece geçirmişsinizdir.
güzel haberleri bekliyoruz:1hug:

ay maşallah esracım
takma kafana canım benim
seni kız hızlı çıktı valla
allah nazarlardan saklasın

kaydirigubbakcemile3
sibelcim günaydın
tatlım geçmiş olsun rabbim beterinden korusun
her çocuk hiç istemesekte 1-2 kez düşüyor cnm
merak etme birşey olmamıştır. olsaydı şimdi öyle mışıl mışıl uyurmuydu sence:teselli:

merak etme cnm allahın izniyle hüçbirşey olmamıştır.

geçmiş olsun tatlım. olucak böle şeyler korkma.elimizde değil tabi annelik işte hemen tedirgin oluyoruz. beren de yerde yuvarlanırken kafasını parkeye vurdu heryerde yastık olmasına rağmen baya ağlamıştı. Allah büyük kazalardan korusun. Bununla geçmiş olsun tekrar cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…