ne bilim ya midesi karnına yapışacak hep katı hep katı allahtan emiyor bide keçi sütü veriyorum bari sıvı alsın diye aslında bizimkide seçiyor ama sevdiği tarzda yapıyorum artık yemekleri çokda görmüyorum onlarında damak tadı var seninki hiçbir şekildemi yemek yemiyomaşallah asya yıne oyle yıyor azra hıçbışey yemıyorasıl ben napıyım
ooooooooooo burcu hanım keyifler nasıl özledik sizi facede olmasa
baYRAma yetiş ama canım halaaaaaaaaaaaaaa sendenhaber bekliyorum garanti
nereye yollayacağız canım sen neredesin
ne bilim ya midesi karnına yapışacak hep katı hep katı allahtan emiyor bide keçi sütü veriyorum bari sıvı alsın diye aslında bizimkide seçiyor ama sevdiği tarzda yapıyorum artık yemekleri çokda görmüyorum onlarında damak tadı var seninki hiçbir şekildemi yemek yemiyo
yemegı eskıden geçiştiriyorduk şimdi ciddi vakıt alıyor ramazn dolayısıyla mına uyudugu an yemek çabalarındayım mınada kısa kısa uyuyor o yuzden buraya pek vakıt kalmıyor merak etmeyın demem ondan cnmşincik bende çıkıyordum, son anda gördüm seni,
niyekine neoldu canım benim ??????
bizim çenemiz düştü bugün
geçmiş olsun cnm bizde 7 aylıkkeen ilk düşüşümüzü yaşamıştıkk.çok kötü şey bilirim ben kafa filmi bile çektirdim korkumdan.çok geçmiş olsun tekrarrr.nazıda öpüyorum kocaman
sağol canım ya. uyuyo şimdi valal yüzüstümü düştü sırtüstümü onu bile hatırlamıyorum. aklım çıktı nasıl kucağıma aldığımı bilmiyorum. biyerine bişey oldumu daha bakmadım bile bekliyorum ki uyansın(
günaydın hanımlar...
ilk düşüşümüzü yaşadık maalesef( çok moralim bozuk ya sabah 5 e doğru naz yataktan düştü garibim uyuyodu nasıl uyandı neye uğradığını şaşırdı. eee hala benle yatarsa olacağı bu. üç tarafına yastık koyuyorum (işbirin yastıkları ağır oluyo onları koyuyorum yoksa ötekileri kaldırıyo) bi tarafında da ben yatıyorum. baba zaten salonda. dün okadar yorgundumki (hem bedenen hem ruhen) arkamı dönmüşüm. hayatta yapmam. kızın parmağı kıpırdasa uyanırım. benimki fıldır fıldır zaten.. kımıldaya kımıldaya hooop aşağı...daha kız yere düşmeden fırladım yataktan ama artık çok geçti yani... uyuyo şimdi ama benim canım çok sıkıldı doğal olarak. allahtan peluş halının üstüne düştü.. diğer yerler parke..
günaydın kızlar... dün annemlere taşındık bu hafta cumartesiye kadar ordayız. kabus gibi bi gece geçirdik.benim kız sıcaktanmı diştenmi yoksa yerinimi aradım bilmem bütün gece mız mız uyumadı. zombi gibiyim sempatiksalakcinnibugün bitermi acepkafamçokkarıştı
canım selamemziren annişlre ıkı sorum olacak
1-oruç tutabılıyo muusnuz?
2-halen emzırme sutyenı mı kullanıyosunuz?
yarışmacı arkadaşlara başarılar,,buyrun bakalım:)
yasemincim çok geçmiş olsun cnmoğluşum üşüttü galiba((
yada diş çıkarıyo
37,7 olup olup düştü ateşi bugün
çok yüksek değil, keyfide yerinde ama endişelemiyo değilim yükselir diye
yatırırken ateş düşürücü içircem mecbur :sinifsinif:
ay maşallah esracımkızlar benim kız iyice zıvanadan çıktı onu beslememi asla istemiyor sadece ve sadece kendi yiyecek kaşık mamasını yedirebilirdim şimdi onuda avuçlayarak yiyor eline kaşık verdim bişeyler yapmaya çalıştı ama tabi ay itibariyle tam başarılı değil bu işin sonunu çok merak ediyorum hiçbir şekilde zorlamıyorumda ama bizimki tercihini yapmış bile kaşığı görünce çıldırıyor umarım el becerisi geliştikçe kaşığa çatala döner varmı bi fikri olan ha bu arada dışarda yiyor niye yiyor bilmiyorum belki dikkatini başka şeyler çekiyor yada gezdiğimizde çok acıkıyorda çaresizlikten mi yiyor artık dert etmelimiyim onuda bilmiyorum
kaydirigubbakcemile3sağol canım iyi moral oldu ne bilim korkuyorum hiçmi sulu yemek yemeyecek kaşık kullanmayacak bari yarından itibaren eline çatal kaşık vereyim her yemekte belki hoşuna gider öyle yemek madem beni yok sayıyor başının çaresine baksın
sibelcim günaydıngünaydın hanımlar...
ilk düşüşümüzü yaşadık maalesef( çok moralim bozuk ya sabah 5 e doğru naz yataktan düştü garibim uyuyodu nasıl uyandı neye uğradığını şaşırdı. eee hala benle yatarsa olacağı bu. üç tarafına yastık koyuyorum (işbirin yastıkları ağır oluyo onları koyuyorum yoksa ötekileri kaldırıyo) bi tarafında da ben yatıyorum. baba zaten salonda. dün okadar yorgundumki (hem bedenen hem ruhen) arkamı dönmüşüm. hayatta yapmam. kızın parmağı kıpırdasa uyanırım. benimki fıldır fıldır zaten.. kımıldaya kımıldaya hooop aşağı...daha kız yere düşmeden fırladım yataktan ama artık çok geçti yani... uyuyo şimdi ama benim canım çok sıkıldı doğal olarak. allahtan peluş halının üstüne düştü.. diğer yerler parke..
merak etme cnm allahın izniyle hüçbirşey olmamıştır.sağol canım ya. uyuyo şimdi valal yüzüstümü düştü sırtüstümü onu bile hatırlamıyorum. aklım çıktı nasıl kucağıma aldığımı bilmiyorum. biyerine bişey oldumu daha bakmadım bile bekliyorum ki uyansın(
bu arada günaydın güzel annecikler
günaydınnnnnnnnnnn
günaydın hanımlar...
selam baharcım
beren kuzusu nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?