2009 Aralık Anneleri

öykücükde aynı beren cadısı gibi
dışarı çıkmaya bayılıyor.birgörsen çığlıkalrını.
kışın evde çok sıkılacaklar sanırım((

bizde sabah anneme bıraktık. hafif burun ve geniz akıntısı var ama...

şimdi alıştılar kışın birde yürümeye başlıcaklar o zaman napcaz bilmem artık hiç istemezleer evde oturmayı. bu arada hala beren emeklemiyor popoyu bile kaldırmya tenezzül etmiyor.dönsün dursun beren istediği olursada ayaklarıyla tutup eline alıyor kuzum :)) hiç rahatını bozmaz cadı kzıım :)
geniz akıntısı için peditus vermişti dr berene. dr.a sordun mu?

meralcim ekliycem öyküyü ve diğer evlat kuzuları da... iş yağmaya başladı kafayı yiycem (((
ama yapiciiiim yapiciiiim en kısa sürede

evet peditus var bendede
bugün doktoruyla bir görüşeyim ondan sonra vericem cnm
benimki emekliyor bahar
valal o kadar hızlandıki anlatamam

meralcim ekliycem öyküyü ve diğer evlat kuzuları da... iş yağmaya başladı kafayı yiycem (((

selam canım
boş oturma ayol çalış biraz ama dimialsanaalsanasmile

insanın içi gidiyor biz daha dönmeyi beceremiyorken düşmüştük ağlayacaktım onu yerden alırken dikkat etsek te oluyor melekleri koruyor onları hiçbir şey olmaz

yerini yadırgamıştır bizde başka yere gidince aynısını yapıyor evde ve anneannede mutlu mutlu uyuyor babaannede bile uyumuyor

aynen kışı sevmem şimdi kış gelsin diye bekliyorum perişan oldu turtalar o zaman ne güzel giydir kalınları sar sıkı sıkı gerçi bu kış işimiz var bunlar sokak isteyecek üstlerini açacak neyse ki ev sıcak

benim kız ek gıdaya cacıkla başladı dün muhallebi veriyorum öğürüyor yemek b eşamel sosundan veriyorum tükürüyor kaşıkla cacık veriyorum hem de sarımsaklı ağzını şapırdatıyor kaşığı cacığa götürürken ağzı açık bekliyor yok bu kız benim sinirlerimi deniyor çorba muhallebi mama yap yemesin cacık içsin hey yarabbim gör halimi

valla doğru bebekken rahattık giydirip yatırıyorduk .. bu kış işimiz var . benim sıpa sıkıntılı öyle kat kat giyinmeyi sevmiyo kışın napacaz bakalım daha kışa çok var yaşayıp görelim.

bizimki de evde yaptığım ayrandan içmişti. hemde bardaktan o günden beri yoğurt yemeği bıraktı . Yerken öğürüyo.. Alem bunlar yaa..

günaydın kızlar

tchibodan çok güzel bişi geldi ama kimin yolladığıyla ilgili hiç bi fikrim yok (( yazarsanız sevinirim,

şimdiden çok teşekkürler, sevgiler...

ne güzel uydurmuşum fisher price diye ohaoldumsmile playskoolmuş :kedi:

:) he hee,,burcu duymasın ama:)

valla duysun benim dünürümden saklayacak bi şeyim yok talip olan sensin seni yolar aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3

Yaa bende merak ettim çok komik olanı sıırf geçmişe baktım ama aradım neye güldünüz okdarrbilmiyorumkismile

umut'un 564 nolu resminde fatma'nın yorumuna bak nazancım

saol canım yükledim resmileri bilge sana da duyrulura.s.

aldım efenim fotonuzu

Şeniz canım dünürcüm

eline ekmek akannehir biz de yarın gitcez umarım öyle bir şey demez aklım çıkıyo zaten :bbo:

canım çok geçmiş olsun. olur öyle kazalar adı üzerinde kaza işte merak etme yoktur bir şeyi :teselli:

günaydın bilge bacımm :))

olumunekankayizsmile günaydın şekerüm pek bi güldürdün beni tam iş yaparken iyi geldi allah razı olsun Şeniz

evet
selam canım
boş oturma ayol çalış biraz ama dimialsanaalsanasmile

hııııııııı sorarsınız ama noldu foto diye :mymeka: çalışıyom boş mu oturiiim dicem o vakit sempatiksalakcinni

kaydirigubbakcemile3 ne güzel işte faydalı üstelik sarımsaklı olduğundan daha da faydalı... bizimkine de ver salçalıyı, tuzluyu götürsün kendi mamasına gelince :umursamaz: eşeğin doğurduğu diyom şahsen lmaz:

bir de cümleten günaydın ve tünaydın arası :hulya:

Son düzenleme:
canımmm bende özledim sizleri )

iyiyiz canım bizde sıcaklarla boğuşuyoruz...bay isilik ömer beyinde 2 tane çıktı ama daha çok yeni...

nilgüncüm kargoyu burayamı yolladın gelmedi ((

evet fethiye'ye yolladım canım

ala alaa benim tarif mantıksız mı geldi kıızzkötükedihüso

çok geçmiş olsun cnm diştir belkibilmiyorumkismile

hiç öyle olur mu akşam gidip yaptım hemen, sibel yazdığında sen daha tarifi yazmamıştın ama ben öyle üsten terbiye yapılan çorbaları nedense zor tutturuyorum ama yaptım yinede bıraktım gökay'a bakalım yiyecek mi????

günaydın

canım geçmiş olsun, sıkma canını, ilk olduğu için böyle oluyor ama zamanla ne düşmeler ne kalkmalar olacak
bu arada günaydın güzel annecikler

günaydın :)

günaydınnnnnnnnnnn

günaydın :))))

bilgecim dün yazmadım çıktın diye, emeğine sağlık, ellerine sağlık, çok güzel olmuş :)

onada şükür melike en azından yediği sağlıklı birşey var, hem sıcakta cacık iyi gider

günaydın kızlar

tchibodan çok güzel bişi geldi ama kimin yolladığıyla ilgili hiç bi fikrim yok (( yazarsanız sevinirim,

şimdiden çok teşekkürler, sevgiler...

hıh işte ben gönderdim onu, gelmiş , yaşasın :)))

aynısından Gökay'ada aldım , çok kullanışlı valla, herşeyi toparladı .

rica ederiz ne demek güle güle kullanın

arkadaşlar yarın da bekliyorum fotoları perşembe yaparım son halini daha da ekleyemem zira eklemek için benim baştan başlamam gerekiyor acemiyim de üzerinize afiyet bilmiyorumkismile

sağol canım kaydirigubbakcemile5
nilgün biz bi konuşsak ya bütün istanbullular akraba oldu biz daha konuşamadık bilem alsanaalsanasmile

konuşalım canım , bende istanbullularla konuştum ama sen izinden geç döndün, bende hamileyken hangi akla hizmet ettiysem, okudum yazmadım ( hala bir anlam verebilmiş değilim ))
basiretim bağlandı zannımca:1ninca:
ben teli özelden geçiyorum

rica ederim bilgecim ne mutlu bana :)) bu arada bu playskool ilk arabamdan bende berene aldım yürümek yerine üzerine oturma ihtiyacı duyuyor şimdilik. Daha yürüme faaliyetine geçemedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…