Slm cnm. Bereni sbah anneanneye bıraktım keyfi iyiydi. sabah dışarı çıkmaya alıştı. kapıdan çıkarken bişey unuttum geri girdim hemen bağırmaya başladı cadı dışarı çıkıcak :)) öykü napıyor ???
öykücükde aynı beren cadısı gibi
dışarı çıkmaya bayılıyor.birgörsen çığlıkalrını.
kışın evde çok sıkılacaklar sanırım((
bizde sabah anneme bıraktık. hafif burun ve geniz akıntısı var ama...
evet peditus var bendedeşimdi alıştılar kışın birde yürümeye başlıcaklar o zaman napcaz bilmem artık hiç istemezleer evde oturmayı. bu arada hala beren emeklemiyor popoyu bile kaldırmya tenezzül etmiyor.dönsün dursun beren istediği olursada ayaklarıyla tutup eline alıyor kuzum :)) hiç rahatını bozmaz cadı kzıım :)
geniz akıntısı için peditus vermişti dr berene. dr.a sordun mu?
meralcim ekliycem öyküyü ve diğer evlat kuzuları da... iş yağmaya başladı kafayı yiycem(((
ama yapiciiiim yapiciiiim en kısa sürede
günaydın hanımlar...
ilk düşüşümüzü yaşadık maalesef( çok moralim bozuk ya sabah 5 e doğru naz yataktan düştü garibim uyuyodu nasıl uyandı neye uğradığını şaşırdı. eee hala benle yatarsa olacağı bu. üç tarafına yastık koyuyorum (işbirin yastıkları ağır oluyo onları koyuyorum yoksa ötekileri kaldırıyo) bi tarafında da ben yatıyorum. baba zaten salonda. dün okadar yorgundumki (hem bedenen hem ruhen) arkamı dönmüşüm. hayatta yapmam. kızın parmağı kıpırdasa uyanırım. benimki fıldır fıldır zaten.. kımıldaya kımıldaya hooop aşağı...daha kız yere düşmeden fırladım yataktan ama artık çok geçti yani... uyuyo şimdi ama benim canım çok sıkıldı doğal olarak. allahtan peluş halının üstüne düştü.. diğer yerler parke..
günaydın kızlar... dün annemlere taşındık bu hafta cumartesiye kadar ordayız. kabus gibi bi gece geçirdik.benim kız sıcaktanmı diştenmi yoksa yerinimi aradım bilmem bütün gece mız mız uyumadı. zombi gibiyim sempatiksalakcinnibugün bitermi acepkafamçokkarıştı
günaydın canım .. yerini yadırgamıştır büyük ihtimalle .. bizlere bile oluyoo .. bebekler evlerine düşkün olurlarmış. kolay kolayda vazgeçmezlermiş. o yüzdendir huysuzluğu .. ee tabi sıcaklarda cabası .. off off daha ne kadar sürecek yaa.. kışı sevmem ama hasretle kışın gelmesini bekliyorum .. :2:
insanın içi gidiyor biz daha dönmeyi beceremiyorken düşmüştük ağlayacaktım onu yerden alırken dikkat etsek te oluyor melekleri koruyor onları hiçbir şey olmaz
yerini yadırgamıştır bizde başka yere gidince aynısını yapıyor evde ve anneannede mutlu mutlu uyuyor babaannede bile uyumuyor
aynen kışı sevmem şimdi kış gelsin diye bekliyorum perişan oldu turtalar o zaman ne güzel giydir kalınları sar sıkı sıkı gerçi bu kış işimiz var bunlar sokak isteyecek üstlerini açacak neyse ki ev sıcak
benim kız ek gıdaya cacıkla başladı dün muhallebi veriyorum öğürüyor yemek b eşamel sosundan veriyorum tükürüyor kaşıkla cacık veriyorum hem de sarımsaklı ağzını şapırdatıyor kaşığı cacığa götürürken ağzı açık bekliyor yok bu kız benim sinirlerimi deniyor çorba muhallebi mama yap yemesin cacık içsin hey yarabbim gör halimi
yaa öyle mi? güle güle kullansın kuzucuk. daha önce topikte sormuştum ben de. bu tarz birşey kullanan var mı memnun musunuz diye cevap alamamıştım. ben de chicco ile fisher price arasında kararsız kaldım. ön tablasındaki oyuncaklar nedeniyle. seninki önde piyano gibi tuşları olandan galiba di mi?
:) he hee,,burcu duymasın ama:)
Yaa bende merak ettim çok komik olanı sıırf geçmişe baktım ama aradım neye güldünüz okdarrbilmiyorumkismile
ya melisin resimlerini yüklüycem ama olmuyor tam seçiyorum resmleri yükle diyorum sayfa görüntülenemiyor diyor offf bilge albüm yapıyomuşsun bende melisin uyurkenki halini koyucam eklersin canım yüklenirse tabiiikafamçokkarıştı
saol canım yükledim resmileri bilge sana da duyrulura.s.
Cok sagolasin Meralcim bana kalirsa da ayni ben ama babasi hala alakasi bile olmamasina ragmen bana benziyo filan diye avutuyor kendini :)
Amin insallah dunurcum .Sanslari hep acik olsun .
Emegine saglik dunur. İlkleri yapalim boyle.
:) Uzaklara gittin be Fatma. İkisi kardes diye cikartsam olurdu valla . Kimsede Azra senin degil demezdi . Sen haline yan :)
Fatmaklava::mymeka:alsanaalsanasmile:1ninca:
Doktorumuz bugun idrar istemedi bizden . Boyu kilosuna dislerine ayakta durup duramadigina filan bakti . Eylül doktoru gorunce cok agladi ama bu sefer. Yikti ortaligi. Boyumuz kilomuz filan iyi sukur bir sorun yok . İsilikler icin tuzlu suyla yika dedi. Kofte ver artik . Elinde ekmek ver biraz dislerinle koparmaya alissin artik dedi de ben nasil yapcam onu bilmiyorum .
günaydın hanımlar...
ilk düşüşümüzü yaşadık maalesef( çok moralim bozuk ya sabah 5 e doğru naz yataktan düştü garibim uyuyodu nasıl uyandı neye uğradığını şaşırdı. eee hala benle yatarsa olacağı bu. üç tarafına yastık koyuyorum (işbirin yastıkları ağır oluyo onları koyuyorum yoksa ötekileri kaldırıyo) bi tarafında da ben yatıyorum. baba zaten salonda. dün okadar yorgundumki (hem bedenen hem ruhen) arkamı dönmüşüm. hayatta yapmam. kızın parmağı kıpırdasa uyanırım. benimki fıldır fıldır zaten.. kımıldaya kımıldaya hooop aşağı...daha kız yere düşmeden fırladım yataktan ama artık çok geçti yani... uyuyo şimdi ama benim canım çok sıkıldı doğal olarak. allahtan peluş halının üstüne düştü.. diğer yerler parke..
günaydın bilge bacımm :))
evet
selam canım
boş oturma ayol çalış biraz ama dimialsanaalsanasmile
benim kız ek gıdaya cacıkla başladı dün muhallebi veriyorum öğürüyor yemek b eşamel sosundan veriyorum tükürüyor kaşıkla cacık veriyorum hem de sarımsaklı ağzını şapırdatıyor kaşığı cacığa götürürken ağzı açık bekliyor yok bu kız benim sinirlerimi deniyor çorba muhallebi mama yap yemesin cacık içsin hey yarabbim gör halimi
canımmm bende özledim sizleri)
iyiyiz canım bizde sıcaklarla boğuşuyoruz...bay isilik ömer beyinde 2 tane çıktı ama daha çok yeni...
nilgüncüm kargoyu burayamı yolladın gelmedi((
ala alaa benim tarif mantıksız mı geldi kıızzkötükedihüso
çok geçmiş olsun cnm diştir belkibilmiyorumkismile
günaydın hanımlar...
bu arada günaydın güzel annecikler
günaydınnnnnnnnnnn
meralcim ekliycem öyküyü ve diğer evlat kuzuları da... iş yağmaya başladı kafayı yiycem(((
ama yapiciiiim yapiciiiim en kısa sürede
günaydın kızlar
tchibodan çok güzel bişi geldi ama kimin yolladığıyla ilgili hiç bi fikrim yok(( yazarsanız sevinirim,
şimdiden çok teşekkürler, sevgiler...
bilgecim dün yazmadım çıktın diye, emeğine sağlık, ellerine sağlık, çok güzel olmuş :)
bilgeeeeeeeeresimler ne oldulülülülülülü
sağol canım kaydirigubbakcemile5
nilgün biz bi konuşsak ya bütün istanbullular akraba oldu biz daha konuşamadık bilem alsanaalsanasmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?