2009 Aralık Anneleri

sağol canım kaydirigubbakcemile5
nilgün biz bi konuşsak ya bütün istanbullular akraba oldu biz daha konuşamadık bilem alsanaalsanasmile

bilge günaydın canım .. bişey soracam sana .. senin kuzu o aldığın plasykoll' un arabasına binebiliyor mu .. bende düşünüyorum onu ama ya binmezse bilemedim yani ..

Konuyu Toplam 11 Kullanıcı okuyor. (9 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
serinus, b_i_o+, esrtml, mcetin1+, myhusbandandme, nincebayrak+, semyıl+, turkuaz_turkuaz, Tweety75

afferin kıza akıllı çıktı ne güzel hem sebzesini hem yoğurdu yiyor antioksidanını da alıyor ne o öyle muhallebi bebek işi bunlar bizim kızada denim bari hoşuma gitti

ay ay sevsinler kuzuyu
benimkide cacığı çok seviyor
aman boşver cnm
nasıl olsa faydalı birşey
fıçımı avuçladım oturuyom üzerine afiyet sempatiksalakcinni yok resim mesim yaniceğizime :hulya:
sempatiksalakcinni
rica ederim bilgecim ne mutlu bana :)) bu arada bu playskool ilk arabamdan bende berene aldım yürümek yerine üzerine oturma ihtiyacı duyuyor şimdilik. Daha yürüme faaliyetine geçemedik
seninki duracak duracak emeklemeden yürüyecek anlaşılan

afferin kıza akıllı çıktı ne güzel hem sebzesini hem yoğurdu yiyor antioksidanını da alıyor ne o öyle muhallebi bebek işi bunlar bizim kızada denim bari hoşuma gitti

DENE CANIM DENE ARTIK ONA YAPTIĞIM ÇORBALARA BOL SARIMSAK VE YOĞURT KOYACAĞIM sempatiksalakcinni AMAN NANESİNİ UNUTMA NANESİZ CACIK OLMAZ

DENE CANIM DENE ARTIK ONA YAPTIĞIM ÇORBALARA BOL SARIMSAK VE YOĞURT KOYACAĞIM sempatiksalakcinni AMAN NANESİNİ UNUTMA NANESİZ CACIK OLMAZ

unuturmuyum yalnız tutarsa bu sarımsak işi bizim kızların yanına artık kimseler yaklaşamayacak sosyal aktivitelerini daha başlamadan bitiricez:)

rica ederim bilgecim ne mutlu bana :)) bu arada bu playskool ilk arabamdan bende berene aldım yürümek yerine üzerine oturma ihtiyacı duyuyor şimdilik. Daha yürüme faaliyetine geçemedik

iyi seninki biniyormuş benimki yiyor sempatiksalakcinni tutunacak yeri kemirmekten başka bir şey yapmadığı için kaldırdım bugünlerde yine deneyeyim bakalım aklinialirimsmile

bilge günaydın canım .. bişey soracam sana .. senin kuzu o aldığın plasykoll' un arabasına binebiliyor mu .. bende düşünüyorum onu ama ya binmezse bilemedim yani ..

günaydın nevracım zemuszemus valla benimki güzel kemiriyor onu bir de üstündeki oyuncaklarıyla oynuyor ama eninde sonunda onları da yemek istiyor diye saklamıştım yine deneyeyim bakalım bugünlerde

ay ay sevsinler kuzuyu
benimkide cacığı çok seviyor
aman boşver cnm
nasıl olsa faydalı birşey

sempatiksalakcinni

seninki duracak duracak emeklemeden yürüyecek anlaşılan

bende emeklememişim popomun üstünde gidiyormuşum gene az da olsa çaba varmış :)) ama beren direk yürücek sanırım sonrada azıcık otur die yalvarırım otursun bakalım oturduğu kadar.

günaydın kızlar tekrar..

alıntı yapamadım bi türlü geçmiş olsun dilekleriniz için çoook teşekkürler. çokşükür bişeyimiz yok. ama benim canım sıkıldı haliyle. allah beterinden korusun.

bende emeklememişim popomun üstünde gidiyormuşum gene az da olsa çaba varmış :)) ama beren direk yürücek sanırım sonrada azıcık otur die yalvarırım otursun bakalım oturduğu kadar.
EVET YA
YÜRÜDÜKLERİNDE YANDIK VALLA

:ecrin_bebek:
günaydınnnnnnnnnn

GÜNAYDIN ARZU
SEN BENİ HERNEKADAR BU TOPİKDE YOK SAYSANDA:1ninca:

gördünmü melekler koruyor yavrularımızı sibelcim.
rabbim hepimizin kuzularını korusun

olacak sibelcim bunlar
bakalım daha yaşayacağınız bu yaramazlarla.
dediğin gibi rabbim beterinden korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…