sağol canım kaydirigubbakcemile5
nilgün biz bi konuşsak ya bütün istanbullular akraba oldu biz daha konuşamadık bilem alsanaalsanasmile
benim kız ek gıdaya cacıkla başladı dün muhallebi veriyorum öğürüyor yemek b eşamel sosundan veriyorum tükürüyor kaşıkla cacık veriyorum hem de sarımsaklı ağzını şapırdatıyor kaşığı cacığa götürürken ağzı açık bekliyor yok bu kız benim sinirlerimi deniyor çorba muhallebi mama yap yemesin cacık içsin hey yarabbim gör halimi
ay ay sevsinler kuzuyubenim kız ek gıdaya cacıkla başladı dün muhallebi veriyorum öğürüyor yemek b eşamel sosundan veriyorum tükürüyor kaşıkla cacık veriyorum hem de sarımsaklı ağzını şapırdatıyor kaşığı cacığa götürürken ağzı açık bekliyor yok bu kız benim sinirlerimi deniyor çorba muhallebi mama yap yemesin cacık içsin hey yarabbim gör halimi
sempatiksalakcinnifıçımı avuçladım oturuyom üzerine afiyet sempatiksalakcinni yok resim mesim yaniceğizime :hulya:
seninki duracak duracak emeklemeden yürüyecek anlaşılanrica ederim bilgecim ne mutlu bana :)) bu arada bu playskool ilk arabamdan bende berene aldım yürümek yerine üzerine oturma ihtiyacı duyuyor şimdilik. Daha yürüme faaliyetine geçemedik
afferin kıza akıllı çıktı ne güzel hem sebzesini hem yoğurdu yiyor antioksidanını da alıyor ne o öyle muhallebi bebek işi bunlar bizim kızada denim bari hoşuma gitti
DENE CANIM DENE ARTIK ONA YAPTIĞIM ÇORBALARA BOL SARIMSAK VE YOĞURT KOYACAĞIM sempatiksalakcinni AMAN NANESİNİ UNUTMA NANESİZ CACIK OLMAZ
konuşalım canım , bende istanbullularla konuştum ama sen izinden geç döndün, bende hamileyken hangi akla hizmet ettiysem, okudum yazmadım ( hala bir anlam verebilmiş değilim ))
basiretim bağlandı zannımca:1ninca:
ben teli özelden geçiyorum
rica ederim bilgecim ne mutlu bana :)) bu arada bu playskool ilk arabamdan bende berene aldım yürümek yerine üzerine oturma ihtiyacı duyuyor şimdilik. Daha yürüme faaliyetine geçemedik
bilge günaydın canım .. bişey soracam sana .. senin kuzu o aldığın plasykoll' un arabasına binebiliyor mu .. bende düşünüyorum onu ama ya binmezse bilemedim yani ..
ay ay sevsinler kuzuyu
benimkide cacığı çok seviyor
aman boşver cnm
nasıl olsa faydalı birşey
sempatiksalakcinni
seninki duracak duracak emeklemeden yürüyecek anlaşılan
:ecrin_bebek:
günaydınnnnnnnnnn
EVET YAbende emeklememişim popomun üstünde gidiyormuşum gene az da olsa çaba varmış :)) ama beren direk yürücek sanırım sonrada azıcık otur die yalvarırım otursun bakalım oturduğu kadar.
:ecrin_bebek:
günaydınnnnnnnnnn
8 aylık olduk
eylül de bugün 8 aylık oldu
günaydın kızlar tekrar..
alıntı yapamadım bi türlü geçmiş olsun dilekleriniz için çoook teşekkürler. çokşükür bişeyimiz yok. ama benim canım sıkıldı haliyle. allah beterinden korusun.
8 aylık olduk
Oldular valla Arzu ya .
Herkese tunaydinlar .
meraaaaalbilmiyorumkismilecanım arkadaşım noldu nie öyle dedin:1shok:EVET YA
YÜRÜDÜKLERİNDE YANDIK VALLA
GÜNAYDIN ARZU
SEN BENİ HERNEKADAR BU TOPİKDE YOK SAYSANDA:1ninca:
8 aylık olduk
gördünmü melekler koruyor yavrularımızı sibelcim.
rabbim hepimizin kuzularını korusun
olacak sibelcim bunlar
bakalım daha yaşayacağınız bu yaramazlarla.
dediğin gibi rabbim beterinden korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?